0

معیار ازدواج شما چیست؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟

نقل قول shayesteh2000

آقای مرادی متشکرم از لطف شما ///cheeky

مساله سن رومطرح نکردم چون معمولن  قابل توجه همه هست واتفاقا حرف هم براش بسیاره

در مورد خانواده:جمله ی از هر کجای ایران باشه رو برای مهم بودن اصالت گفتم وگرنه در قسمت فرهنگ نظرم اینه که به هم نزدیک باشن ....

قابل شما رو نداشت شایسته خانم/// wink

بله. متوجه منظورتون هستم، برای اینکه مطلب به صورت کاملتر نوشته بشه، من سن و سواد رو به فرمایشات شما اضافه کردم. enlightened

جمعه 18 مهر 1393  11:02 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

من اعتراض دارم چرا در تاپیکی که من در این مورد زدم شرکت نکردید و یه تاپیک جدید زدید ؟

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/944172/page1/

منتطر جواب هستم.

سلام علیکم آبجی فاطمه. cheeky

چقدر اعصبانی! surprise

1. من که تا حالا اون تایپک رو ندیده بودم. مرداد ماه زده بودید، من اون موقع اصلن توی سایت نبودم (کار داشتن، نمی اومدم). frown

2. بعدشم، خودتون حق بدید که اون عنوانی که روش گذاشتید، مال ما بی تجربه ها نیست که! برید به باتجربه ها گله کنید چرا نیومدن! البته بیشتر با تجربه ها و متاهلهای انجمن اونجا پست گذاشتن که!  blush

3. از همه مهمتر، به نظرم نیت در انجام همه کارها خیلی مهمه!!! اگه نیت اینه که درباره ازدواج بحث بشه، این تایپک و اون تایپک نداره که! میشه بگید نیت شما چی بوده از گذاشتن اون تایپک؟! heart

4. خیلی تایپکها در راسخون تکراری اند. برای مثال "مشاعره آنلاین" و "بزرگترین مشاعره اینترنتی آنلاین جهان". با این حساب شما باید برید با عمو مهدی هم دعوا کنید! angry

5. یه سری دلایل رو هم که دیدم دوستان گفتند.

6. باز هم دلایل دیگری هست که بهتر است گفته نشود... فکر کنم همین تعداد بس باشد.cool

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

جمعه 18 مهر 1393  11:18 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

کسی که اسلامی بزرگ بشه و اعتقاداتش درست و حسابی باشه، آرزو مارزوcheekyسَرِش نمیشه!!!!

مممممممممممممم. رفتن به کربلا و حج و ... هم آرزو هستا!!!

جمعه 18 مهر 1393  11:25 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
من تا حدودی میتونم حدس بزنم علت رو لازمه ادامه یافتن بحث، تعامل متقابله. شما نگاه کنید کاربری که این تاپیک رو زدن مرتب این تاپیک رو چک میکنن. در مورد بند بند حرف دوستان نظر میدن. برای همین کاربرا تشویق میشن بحث رو ادامه بدن.

شما لطف دارید crying

جمعه 18 مهر 1393  11:30 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

زمونه جوری شده که زن به پسری می دهند که:

1. شغل داشته باشد. باید بتونه خرج خانواده رو بده.

2. حقوق بالای دو میلیون تومان داشته باشند. بستگی داره از کدوم طبقه (مرفه-متوسط-کم درآمد) میخاید زن بگیرید.

3. سربازی رفته باشند. رفته باشه بهتره. مردتر میشه اینطوری. wink

4. دکترا داشته باشند. نه آقا! اتفاقن الان دکتراها مجرد موندن!

5. اهل سفر خارج باشند. به حق چیزای نشنیده!

6. در راسخون هم عضویت نداشته باشند! بگین بیان اینجا، ما قانعشون میکنیم. cheeky

جمعه 18 مهر 1393  11:39 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول moradi92

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

کسی که اسلامی بزرگ بشه و اعتقاداتش درست و حسابی باشه، آرزو مارزوcheekyسَرِش نمیشه!!!!

مممممممممممممم. رفتن به کربلا و حج و ... هم آرزو هستا!!!   

حرفتون صحیح ولی منظورم آرزوهای الکی و پوچه!!!wink

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  1:14 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول moradi92

نقل قول amirhossein1392

برای من که خیلی زوده در این مورد اظهار نظر کنم. قول داداش حسین هنوز دهانم بوی شیر می ده!

خیلی خوبه که آدم دهنش بوی شیر بده اما بوی دود و سیگار و ... نده! wink

احسنت...عجب جواب باحالی...خیلی خوشم اومد.... 

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  1:16 PM
تشکرات از این پست
moradi92 salma57 shayesteh2000
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول moradi92
نقل قول amirali123

1- خدا شناس باشه البته واقعي ها نه الكي كه شامل ( با حجاب بودن - خوش اخلاق بودن - راستگو بودن - وفادار به زندگي - ) پس ازخانواده دين دار باشه  خدایا یه همسر مشتی با این صفات خوب به داداش امیر علی ما بده 

زيبا بودنش  به به! چه قدر خوش سلیقه! آفرین!  - قد بلند بودنش  3 متری خوبه؟! wink  .... داداش نه ديگه اون قدر مثل خودم باشه يكمي هم كوتاه تر از من باشه عيبي نداره ولي من كه قدم خوبه بلند قدم و خوش اندام .........خب ........نميشه كه قد كوتاه باشه و .............  

اينا رو كه بايد باشه  بله، نباشه نمیشه. باید به خوشگلی آقا امیر ما باشه حتمن   ... شما لطف دارين خخخخخخخ

..........حالا تك دختر باشه  اوا ! از خواهر زن و برادر زن بدت میاد  .......نه اصولا منظورم تك دختر باشه ويه برادر هم داشته باشه كه خوبه ....ولي خدا هيچكسي رو به برادر زن يا خوار زن بد گرفتار نكنه واسه اون گفتم تك باشه خيلي خوبتر ميشه ....خخخ( الان دوستان ميگن مگه داري پياز و ..سيب زميني ميخري كه داري اينجوري .........سوا ميكني .... ولي آرزو بر جوانان كه عيب نيست ........والا .....خخخخخ

و از وضع مالي خوبي هم داشتن كه عالي تره  اللهم الرزقنا ......بعدش ديگه فعلا نميدونم ..خخ  خیلی با حالی خخخخخخ.... خواهش ميكنم تشكربسيار فراوان شما تاج سريد .

خدایا یه دختر خوش صورت و خوش سیرت، قد بلند، پولدار، تک دختر، خوش اخلاق، با حجاب، راستگو و وفادار به امیر علی آقای ما بده.

الهی آمین.   

آمين يا رب العالمين....خخخخخخخخخخخcheeky

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

شنبه 19 مهر 1393  10:52 AM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet shayesteh2000 salma57 moradi92 omiddeymi1368
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

نقل قول moradi92
نقل قول amirali123

1- خدا شناس باشه البته واقعي ها نه الكي كه شامل ( با حجاب بودن - خوش اخلاق بودن - راستگو بودن - وفادار به زندگي - ) پس ازخانواده دين دار باشه  خدایا یه همسر مشتی با این صفات خوب به داداش امیر علی ما بده 

زيبا بودنش  به به! چه قدر خوش سلیقه! آفرین!  - قد بلند بودنش  3 متری خوبه؟! wink  .... داداش نه ديگه اون قدر مثل خودم باشه يكمي هم كوتاه تر از من باشه عيبي نداره ولي من كه قدم خوبه بلند قدم و خوش اندام .........خب ........نميشه كه قد كوتاه باشه و ............. 

اينا رو كه بايد باشه  بله، نباشه نمیشه. باید به خوشگلی آقا امیر ما باشه حتمن   ... شما لطف دارين خخخخخخخ

..........حالا تك دختر باشه  اوا ! از خواهر زن و برادر زن بدت میاد  .......نه اصولا منظورم تك دختر باشه ويه برادر هم داشته باشه كه خوبه ....ولي خدا هيچكسي رو به برادر زن يا خوار زن بد گرفتار نكنه واسه اون گفتم تك باشه خيلي خوبتر ميشه ....خخخ( الان دوستان ميگن مگه داري پياز و ..سيب زميني ميخري كه داري اينجوري .........سوا ميكني .... ولي آرزو بر جوانان كه عيب نيست ........والا .....خخخخخ

و از وضع مالي خوبي هم داشتن كه عالي تره  اللهم الرزقنا ......بعدش ديگه فعلا نميدونم ..خخ  خیلی با حالی خخخخخخ.... خواهش ميكنم تشكربسيار فراوان شما تاج سريد .

خدایا یه دختر خوش صورت و خوش سیرت، قد بلند، پولدار، تک دختر، خوش اخلاق، با حجاب، راستگو و وفادار به امیر علی آقای ما بده.

الهی آمین.   

آمين يا رب العالمين....خخخخخخخخخخخcheeky

شنبه 19 مهر 1393  3:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 salma57 amirali123
fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

نقل قول moradi92
نقل قول fatemeh313

من اعتراض دارم چرا در تاپیکی که من در این مورد زدم شرکت نکردید و یه تاپیک جدید زدید ؟

منتطر جواب هستم.

چقدر اعصبانی! surprise

1. من که تا حالا اون تایپک رو ندیده بودم. مرداد ماه زده بودید، من اون موقع اصلن توی سایت نبودم (کار داشتن، نمی اومدم). frown

2. بعدشم، خودتون حق بدید که اون عنوانی که روش گذاشتید، مال ما بی تجربه ها نیست که! برید به باتجربه ها گله کنید چرا نیومدن! البته بیشتر با تجربه ها و متاهلهای انجمن اونجا پست گذاشتن که!  blush

3. از همه مهمتر، به نظرم نیت در انجام همه کارها خیلی مهمه!!! اگه نیت اینه که درباره ازدواج بحث بشه، این تایپک و اون تایپک نداره که! میشه بگید نیت شما چی بوده از گذاشتن اون تایپک؟! heart

4. خیلی تایپکها در راسخون تکراری اند. برای مثال "مشاعره آنلاین" و "بزرگترین مشاعره اینترنتی آنلاین جهان". با این حساب شما باید برید با عمو مهدی هم دعوا کنید! angry

6. باز هم دلایل دیگری هست که بهتر است گفته نشود... فکر کنم همین تعداد بس باشد.cool

سلام

من نمیدونم ما تا حالا با من برخورد داشتین یا نه ولی اونایی که من رو میشناسن میدونن که من هرگز بداخلاقی و تندی نکردم ولی این دفعه منظورم از تذکر اینه که قوانین باید رعایت بشه وگرنههرکس اگر هرچی خواست قرار بده که دیگه هیچی 

ولی نیت من رو هر کس بشناسدم میدونه ولی برای اولین باره یه نفر در راسخون با من به این شکل صحبت کرده اگر بقیه هم اینجوری بودن من یه روزم توی راسخون نمیموندم.

با تشکر از جوابتون

یه چیزه دیگه میشه سنتون رو بگید.

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

شنبه 19 مهر 1393  4:45 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 salma57 amirali123
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول fatemeh313

نقل قول moradi92
نقل قول fatemeh313

منتطر جواب هستم.

چقدر اعصبانی! surprise

سلام سلام از ماست. خوبین ان شاالله؟

من نمیدونم ما تا حالا با من برخورد داشتین یا نه نه نداشتیم. 

ولی اونایی که من رو میشناسن میدونن که من هرگز بداخلاقی و تندی نکردم ولی این دفعه منظورم از تذکر اینه که قوانین باید رعایت بشه وگرنههرکس اگر هرچی خواست قرار بده که دیگه هیچی ببینید خواهر من بالاخره سایت صاحب داره، ناظر داره، مدیر داره! هر کسی نمیتونه هر چی بذاره. خیالتون راحت باشه. 

ولی نیت من رو هر کس بشناسدم میدونه خوب ببخشید که من شما رو نمیشناسم. ما هم که نگفتیم نیت بدی داشتید. شما از من سئوال کردید، من هم از شما سئوال کردم!

ولی برای اولین باره یه نفر در راسخون با من به این شکل صحبت کرده  چه جوری صحبت کردم!؟ سوال کردید، جواب دادم. جواب بدیم یه جور، جواب ندیم یه جور دیگه! آدم می مونه چکار کنه! مگه فوش دادم یا بی ادبی کردم!؟

اگر بقیه هم اینجوری بودن من یه روزم توی راسخون نمیموندم. چه جوری؟ خودتون دارید میگید تا حالا با من برخورد نداشتید! چه زود میتونید قضاوت کنید درباره مردم! اگه بخواید اینقد زود رنج باشید، مطمعن باشید در زندگی موفق نخواهید شد! انقد آدمهای بدتر از من در زندگیتون بیان و برن که اون وقت قدر منو بدونید cheeky

با تشکر از جوابتون خواهش میکنم angel

یه چیزه دیگه میشه سنتون رو بگید. اگه باز هم ناراحت نمیشید، نه نمیشه بگم!  

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

شنبه 19 مهر 1393  5:32 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 amirali123
reza1346
reza1346
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 306

معیار ازدواج

در روزگار فعلی راه و رسم ازدواج خیلی با گذشته فرق کرده است. نه فقط سن ازدواج بالا رفته که معیارها و شکل و شمایل بستن این پیوند همیشگی هم تغییرات زیادی داشته است.

به نظر شما بهترین معیار انتخاب همسر چیست؟

گفتم که خدا مرا یاری بفرست

طوفان زده ام راه نجاتی بفرست

فرمود که با زمزمه یا مهدی

نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 19 مهر 1393  8:04 PM
تشکرات از این پست
moradi92
reza1346
reza1346
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 306

اخلاق خو ب  و مهربانی

گفتم که خدا مرا یاری بفرست

طوفان زده ام راه نجاتی بفرست

فرمود که با زمزمه یا مهدی

نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 19 مهر 1393  8:07 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

دوستان گلم، ان شاالله که همتون خوشبخت بشید. 

ني ني شكلك

شنبه 19 مهر 1393  9:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
sadra122
sadra122
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 505

صادق باشه و راستگو ، قبل از انجام هر عملی خدا را در آن ببینه. همین بسه 

شنبه 19 مهر 1393  9:27 PM
تشکرات از این پست