0

معیار ازدواج شما چیست؟

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

- سطح توقّعات پایین(بدون سفره عقد هم میشه ازدواج کرد، بدون ماشین عروس هم میشه، بدون لباس عروس هم میشه، بدون کت و شلوار هم میشه، بدون خیلی چیزای اضافه و بی ربط میشه / خداییش تنها با یه جعبه شیرینی، توی محضر هم میشه بهترین زندگی رو شروع کرد، اگه واقعاً اهل زندگی باشیم!)

آقای دیمی  درست میفرمایید که سطح توقعات پایین  میتونه ازدواج رو راحتتر کنه  ولی  باید یه ذره هم اواقعی نگاه کنیم ،شاید شما خندتون بگیره ولی چون بالاخره  دختری که قراره با او ازدواج کنید ...آرزویی داشته برای عروس شدن ورسم ورسومی که شادی آور و ماندگار و معقول باشه  اشکالی نداره  و تا حدی ش باید باشه ...پیامبر میفرماین  پیداباشه جلسه برای ازدواج برگزار شده ....همین خرید در حد خیلی معمولی ،ماشین  عروس با کم ترین هزینه ،لباس وسفره عروس با مناسبترین قیمت ،....هیچ اشکالی نداره بلکه  همین چیزها در اشروع زندگی  خاطرات خوبی رو وحتی جلب محبت طرفین میکنه .....چیزی که اینجا خیلی خیلی مهمه  شان دختر و خانواده ی اوست که اسلام حتی در ریز ترین  مسایل بین زن وشوهر میگه نگاه کن به شان خانم .....

میخوام بگم که توقعات پایین داشتن دختر خوبه  ولی معیار اصلی برای ازدواج  این نیست بلکه روحیه ی عمومی او در طول زندگی ست که فردی قانع باشه

تا حدودی موافقم!

همه چی بستگی به طرفین داره(و به نظرم خیلی بیشتر به دختر بستگی داره)، که روحیاتش چه جوریه؟ نظام فکریش توی چه محیط خانوادگی و اجتماعی شکل گرفته؟ 

توقعات پایین دختر به نظرم معیار هست. ولی شاید معیار اصلی نباشه!

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حرام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

من یکی از دوستام به یک زیبایی ازدواج کرده(توی عقده) که واقعاً آدم کِیف میکنه. اخلاق دو طرف عین هم. مجلس هم نگرفتن، زیارت رفتن، به جای خرجای بیخود.

کسی که اسلامی بزرگ بشه و اعتقاداتش درست و حسابی باشه، آرزو مارزوcheekyسَرِش نمیشه!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 17 مهر 1393  11:33 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 hossein201273 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول amirhossein1392

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول amirhossein1392

برای من که خیلی زوده در این مورد اظهار نظر کنم. قول داداش حسین هنوز دهانم بوی شیر می ده!

مگر چند سالتونه؟ حالا به هر حال یه زمانی که میخواید ازدواج کنید و قبلش هم یه سری معیارها باید داشته باشید!

فعلاً برویم کمی علم و دانش یاد بگیریم وگرنه در بزرگسالی انسان بیکار را زن نمی دهند.

عجب جوابِ ...  

زمونه جوری شده که زن به پسری می دهند که:

1. شغل داشته باشد.

2. حقوق بالای دو میلیون تومان داشته باشند.

3. سربازی رفته باشند.

4. دکترا داشته باشند.

5. اهل سفر خارج باشند.

6. در راسخون هم عضویت نداشته باشند!

اصلاً هم اینطور نیستangry چند تا از دوستام شرایطی که گفتید رو ندارن و ازدواج هم کردن...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 17 مهر 1393  11:35 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 hossein201273 moradi92
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

- سطح توقّعات پایین(بدون سفره عقد هم میشه ازدواج کرد، بدون ماشین عروس هم میشه، بدون لباس عروس هم میشه، بدون کت و شلوار هم میشه، بدون خیلی چیزای اضافه و بی ربط میشه / خداییش تنها با یه جعبه شیرینی، توی محضر هم میشه بهترین زندگی رو شروع کرد، اگه واقعاً اهل زندگی باشیم!)

آقای دیمی  درست میفرمایید که سطح توقعات پایین  میتونه ازدواج رو راحتتر کنه  ولی  باید یه ذره هم اواقعی نگاه کنیم ،شاید شما خندتون بگیره ولی چون بالاخره  دختری که قراره با او ازدواج کنید ...آرزویی داشته برای عروس شدن ورسم ورسومی که شادی آور و ماندگار و معقول باشه  اشکالی نداره  و تا حدی ش باید باشه ...پیامبر میفرماین  پیداباشه جلسه برای ازدواج برگزار شده ....همین خرید در حد خیلی معمولی ،ماشین  عروس با کم ترین هزینه ،لباس وسفره عروس با مناسبترین قیمت ،....هیچ اشکالی نداره بلکه  همین چیزها در اشروع زندگی  خاطرات خوبی رو وحتی جلب محبت طرفین میکنه .....چیزی که اینجا خیلی خیلی مهمه  شان دختر و خانواده ی اوست که اسلام حتی در ریز ترین  مسایل بین زن وشوهر میگه نگاه کن به شان خانم .....

میخوام بگم که توقعات پایین داشتن دختر خوبه  ولی معیار اصلی برای ازدواج  این نیست بلکه روحیه ی عمومی او در طول زندگی ست که فردی قانع باشه

تا حدودی موافقم!

همه چی بستگی به طرفین داره(و به نظرم خیلی بیشتر به دختر بستگی داره)، که روحیاتش چه جوریه؟ نظام فکریش توی چه محیط خانوادگی و اجتماعی شکل گرفته؟ 

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حر ام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

من یکی از دوستام به یک زیبایی ازدواج کرده(توی عقده) که واقعاً آدم کِیف میکنه. اخلاق دو طرف عین هم. مجلس هم نگرفتن، زیارت رفتن، به جای خرجای بیخود.

کسی که اسلامی بزرگ بشه و اعتقاداتش درست و حسابی باشه، آرزو مارزوcheekyسَرِش نمیشه!!!!

این جمله آخرتون همون شکلکه رو میخواست که نداشتم بذارم ...

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...

پنج شنبه 17 مهر 1393  11:48 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 hossein201273 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

تا حدودی موافقم!

بله درسته اینکه مجلس عقد و عروسی جوری باشه که مردم از این موضوع اطلاع پیدا کنند. ولی بایستی یه سری چیزا هم توش رعایت بشه: حلال و حر ام، اسراف و ریخت و پاش، خرجهای بیخود و الکی و ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

این جمله آخرتون همون شکلکه رو میخواست که نداشتم بذارم ...   smiley

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟  

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...  مسلماً این از قبلی(جمله بنفش!) بهتره! ولی حالت عالیش اینه که از همون اول تا آخر(عقد تا مرگ!!!!!) کلاً یه فرد به ساز و معقولی باشه!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 17 مهر 1393  11:55 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 salma57 hossein201273 moradi92
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

این جمله آخرتون همون شکلکه رو میخواست که نداشتم بذارم ...   smiley

درسته  ولی کلی نیست ...مثلن بعضی دخترهای مذهبی  هستن که  اول ازدواج چون طرف رو دوست داشتن و پذیرفتن شرایطش رو ،با توقعات کم شروع کردن ، ولی در طول زندگی ،فردی پرتوقع بوده  ...خب پس کدوم رفتار از اصالت بیشتری برخورداره ؟؟  

بعضی اوقات هم دختر مذهبی  علاقه داره مجلس اولیش وبرگزارکنه ولی کلن فرده به ساز و فهمیده ایه  در زندگی ...  مسلماً این از قبلی(جمله بنفش!) بهتره! ولی حالت عالیش اینه که از همون اول تا آخر(عقد تا مرگ!!!!!) کلاً یه فرد به ساز و معقولی باشه!!!

هر توقعی که از  همسره آیندمون داریم ، درقبالش هم باید یه  ویژگی هایی رو داشته باشیم  ...به این هم کفو میگن ....چون زندگی یک طرفه نیست هررررگز ..

دختر معقول قانع = پسر دست ودلباز  معقول

جمعه 18 مهر 1393  12:04 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 hossein201273 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ببخشید وسط بحثتون. من یه سوال دارم از آقای دیمی. شما در مقابل قناعت همسرتون چکار میگنید؟ یعنی چه خصوصیتی دارید که این خصلت خوبش رو جبران کنید؟ بالاخره تعامل و زندگی مشترکه. نمیشه خوبی ها فقط مختص یه نفر باشه.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 18 مهر 1393  12:05 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 hossein201273 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

در مقابل حجابش شما چکار میکنید که جبران این خوبیش بشه؟.در مقابل آشپزی؟ در مقابل نگهداری از فرزندان؟ در مقابل همه ی خوبیهایی که ازش انتظار دارید و جزء معیارهای اصلی و فرعیتون هست؟؟؟؟

جمعه 18 مهر 1393  12:08 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 hossein201273 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
ببخشید وسط بحثتون. من یه سوال دارم از آقای دیمی. شما در مقابل قناعت همسرتون چکار میگنید؟ یعنی چه خصوصیتی دارید که این خصلت خوبش رو جبران کنید؟ بالاخره تعامل و زندگی مشترکه. نمیشه خوبی ها فقط مختص یه نفر باشه.

حرفتون کاملاً صحیحه و از ته دل قبول دارم. ولی این خصوصیتی که گفتید، شاید یکی نباشه و نمیتونم هم بگم!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:11 AM
تشکرات از این پست
salma57 hossein201273 shayesteh2000 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

خب اگه دختر خوبیهای زیادی داشته باشه که اوّل خود خدا مزدشو میده و جای هیچ شکی نیست و دیگه اینکه نباید که بخاطر مثلاً حجابش از شوهر انتظاری داشته باشه.

و خود شوهر هم حتماً کارایی رو بلده و میتونه واسه خانمش در طول چندین سال زندگی انجام بده...

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:15 AM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000 hossein201273 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ببینید منظور من اینه که الان از هر پسری بپرسی معیارت برای ازدواج چیه؟ تقریبا همه جواب مشابه میدن. ایمان. اخلاق. قناعت. و ... ولی اگه یه دختر بگه من میخوام همسرم دستش تو جیب خودش باشه. در زندگی مادی به کسی محتاج نباشه این یه نوع پرتوقعی حساب میشه. خیلی از جوونها چشمشون رو شاید نتونن حفظ کنن. ولی معیارشون با عملشون فرق میکنه. یعنی معیارشون در حد عالی هست. ولی عملشون زیر صفر. وقتی جواب رد میشنون.ایراد رو در دختر میبینن نه در تلاش نکردن خودشون.

جمعه 18 مهر 1393  12:18 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 hossein201273 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نه دیگه. حجاب مال قبل ازازدواجه. پس خوبی و.خصلت مرد هم باید قبل از ازدواج باشه. بعد هم چطوره شما مزد خوبی زن رو به خدا حواله میکنید.ولی اگه اخلاقتون یا ایمانتون خوب باشه در این دنیا پاداشش رو از همسرتون میخواهید؟؟ مثلا پسرهای با ایمان، بخاطر ایمانشون همسری میخوان با تمام.کمالات.

جمعه 18 مهر 1393  12:23 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

وای چقدر امروز شیر خوردم :از بس دهنم بوی شیر گرفتنه دیگه نموی تونم حرف بزنمدومین معیار من :اصالت خانوادگی آن دختر ونجابت آن دختر cheeky

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 18 مهر 1393  12:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نه من که خداییش اینجوری نیستم که بگم: خانم جان حجابت رو در حدّ اعلا رعایت کن ولی خودم مثلاً حجاب در نگاه رو رعایت نکنم! همونطور که اون حجاب پوشش خودشون رعایت میکنه، من هم به بقیه خانمها نباید نگاه کنم و به خانم خودم خیانت نکنم.

اون قانع باشه ولی در خیلی از مناسبتها میتونم با خرید چیزای مختلفی(مثل یه وسیله یا لباس یا ...) که البته اون هم خودش ریخت و پاش و خرید الکی نباشه، جبران کنم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:24 AM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

من نگفتم توقع زن اینه که بخاطر حجابش بهش جایزه بدین. مزد رو.خدا میده. ولی اگه قرار باشه هر کار خوبی زن انجام میده ثوابش رو به خدا حواله کنیم که نمیشه! توقع زن قدردانی نیست. ولی خود مرد بهتره درصدد جبران باشه. به عنوان شکرگزاری.

جمعه 18 مهر 1393  12:30 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92
salma57
salma57
کاربر طلایی1

خب این شد! همین میشه دست و دلبازی.

جمعه 18 مهر 1393  12:32 AM