0

معیار ازدواج شما چیست؟

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟

نقل قول salma57
من نگفتم توقع زن اینه که بخاطر حجابش بهش جایزه بدین. مزد رو.خدا میده. ولی اگه قرار باشه هر کار خوبی زن انجام میده ثوابش رو به خدا حواله کنیم که نمیشه! توقع زن قدردانی نیست. ولی خود مرد بهتره درصدد جبران باشه. به عنوان شکرگزاری.

بله دقیقاً همین طوره... به مسئولیت پذیری و قدرشناس بودن مرد بستگی داره.

پس نتیجه میگیریم که آقایون قبل از ردیف کردن یه سری معیارها ببینن خودشون چند مرده حلّاجن! و به نظرم خیلی هم عالیه. و برای خانمها هم همین هست: اکر خانمی انتظاراتی از شوهر آینده داره، ببینه خودش ....

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:32 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 salma57 moradi92
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول omiddeymi1368

نه من که خداییش اینجوری نیستم که بگم: خانم جان حجابت رو در حدّ اعلا رعایت کن ولی خودم مثلاً حجاب در نگاه رو رعایت نکنم! همونطور که اون حجاب پوشش خودشون رعایت میکنه، من هم به بقیه خانمها نباید نگاه کنم و به خانم خودم خیانت نکنم.

اون قانع باشه ولی در خیلی از مناسبتها میتونم با خرید چیزای مختلفی(مثل یه وسیله یا لباس یا ...) که البته اون هم خودش ریخت و پاش و خرید الکی نباشه، جبران کنم.

blushsmileycheeky

جمعه 18 مهر 1393  12:32 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

نه من که خداییش اینجوری نیستم که بگم: خانم جان حجابت رو در حدّ اعلا رعایت کن ولی خودم مثلاً حجاب در نگاه رو رعایت نکنم! همونطور که اون حجاب پوشش خودشون رعایت میکنه، من هم به بقیه خانمها نباید نگاه کنم و به خانم خودم خیانت نکنم.

اون قانع باشه ولی در خیلی از مناسبتها میتونم با خرید چیزای مختلفی(مثل یه وسیله یا لباس یا ...) که البته اون هم خودش ریخت و پاش و خرید الکی نباشه، جبران کنم.

----------------------------------------------

blushsmileycheeky

----------------------------------------------

مفهوم نیست

؟

حالا اینی که گفتم خوبه یا بَده؟؟؟!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:34 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

blushsmileycheeky

گفتنش که خوب بود ...ایشالا تو عمل درآینده ی نزدیک  عالی ترهم میشه .....cheeky

جمعه 18 مهر 1393  12:38 AM
تشکرات از این پست
salma57 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

blushsmileycheeky

اصلاً یه ذره هم شک نکنید، وگرنه گناه کبیره مرتکب شدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:40 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

blushsmileycheeky

شک نکنید وگرنه گناه کبیره مرتکب شدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smileyخدایا  هممونو ببخش و عفو کن ....الاهی العفو ....crying

جمعه 18 مهر 1393  12:43 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

دقیقا منظورم همین بود. نمیتونم نقل قول بزنم. ولی ردیف کردن معیار به تنهایی دردی رو دوا نمیکنه. یه کم آدم اول خودش رو برای زندگی مشترک آماده میکنه. چه از نظر مادی و چه معنوی. بعد بسته به توانایی که کسب کرده میره دنبال زن و زندگی. البته برای خانومها هم همینطوره. یعنی هر خانمی نباید فقط منتظر مرد آرزوهاش باسه. همت کنه. خودش رو بسازه. هنر یاد بگیره. اخلاقش رو ارتقا بده بعد معیاراش رو بشمره.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 18 مهر 1393  12:44 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
دقیقا منظورم همین بود. نمیتونم نقل قول بزنم. ولی ردیف کردن معیار به تنهایی دردی رو دوا نمیکنه. یه کم آدم اول خودش رو برای زندگی مشترک آماده میکنه. چه از نظر مادی و چه معنوی. بعد بسته به توانایی که کسب کرده میره دنبال زن و زندگی. البته برای خانومها هم همینطوره. یعنی هر خانمی نباید فقط منتظر مرد آرزوهاش باسه. همت کنه. خودش رو بسازه. هنر یاد بگیره. اخلاقش رو ارتقا بده بعد معیاراش رو بشمره.

طَیِّبَ الله أنفاسَکُم

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 18 مهر 1393  12:46 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

شبتون بخیر سلماجون وآقای دیمی

جمعه 18 مهر 1393  12:48 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

نقل قول ali201355

اخلاق خوب

اخلاق از دو جهت در ازدواج تاثیر گذار است:

1) داشتن اخلاق خوب

2) داشتن تناسب اخلاقی

کلوب

اخلاق خوب شامل تمام ویژگیهای پسندیده شرع وعقل می شود. پیامبرگرامی اسلام در این باره می فرمایند: «باکسی که اخلاق و دینش مورد پسند باشد، ازدواج کنید و اگر چنین نکنید فتنه و فساد بزرگی در زمین به وجود می آید.»

اما علاوه بر آن باید بدانید که ارزشهای اخلاقی افراد به دلیل اینکه در خانواده هایی متفاوت بزرگ شده اند، متفاوت است. نگاهی به این تمرین بیندازید تا متوجه شوید که تناسب اخلاقی بین شما و طرف مقابلتان وجود دارد یا نه.

ابتدا لازم است ارزشهای اخلاقی یا انسانی را در خودتان بررسی کنید تا بفهمید که جزء افراد خوش اخلاقید یا بد اخلاق؟

در جدول زیرانواع ویژگیهای اخلاقی قید شده است. ویژگیهای اخلاقی خود را پیدا کرده و در ستونهای مربوطه اش بنویسید. بعد سعی کنید صفات بدتان را اصلاح و صفات خوبتان را تقویت کنید.

بد زبانی

حسادت

بزگواری

زبان درازی

خوش برخوردی

فحش دادن

حق پذیری

نیش زبان

حسن ظن

بی ادبانه

فروتنی

وقار

کج خلقی

راستگویی

سوءظن

کینه توزی

با محبت

ترس

گذشت

تکبر

صبور

شجاع

دروغگویی

عجول

نرمخویی

لجاجت

خشونت

سنگدلی

وفاداری

سخاوت

خسیس

خوش زبانی

قناعت

هرزگی

حریص

فداکاری

جمعه 18 مهر 1393  10:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول ali138725

اخلاق خوب و خانواده مومن

اصالت خانوادگی به معنای شهرت، ثروت یا موقعیت اجتماعی نیست بلکه به معنای سلامت نفس خانواده و صالح و خوشنام بودن آنان است که هر قدر گستره اش (در نسل های پیاپی) بیشتر باشد، بهتر است.

اسلام تأکید دارد که درباره سابقه خانوادگی همسر، تحقیق لازم صورت گیرد و به خصوص، مراتب ایمانی و اخلاقی آنها در نظر گرفته شود. زیرا این اصالت خانوادگی در زندگی جدید و نسل بعد خانواده نوپا تأثیر خواهد گذاشت.

به عبارت دیگر آنچه در اصالت خانوادگی اهمیت بسیاری دارد، توجه به دو عامل مهم وراثت و تربیت می باشد. از نظر دین مبین اسلام صفات و خصوصیات والدین در فرزندان آینده تأثیر می‌ گذارد. به همین دلیل باید قبل از انتخاب همسر درباره‌ سابقه خانوادگی همسر و به خصوص مراتب ایمانی و اخلاقی آنها، تحقیق لازم صورت گیرد.

پیامبر (صلی ‌الله ‌علیه ‌و آله) فرمود: «اُنْظُرْ فى أىِّ شىْءٍ تَضَع ولدک فإنَّ العرق دَسّاس؛ نیک بنگر که فرزندت را در کجا قرار مى‏ دهى، زیرا نطفه (و ژن‏ها و خصوصیات ارثى)، خواه ناخواه منتقل مى‏شود و تأثیر مى‏گذارد».[1]

امام صادق (علیه السلام) نیز می فرمایند: «تَزَوَّجوا فِی الحِجر الصالِح، فَإنَّ العِرق دَسّاس[2]؛ با خانواده خوب و شایسته وصلت کنید، زیرا بر عرق (نطفه و ژن ها) اثر می گذارد.»

جمعه 18 مهر 1393  10:36 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

برای من که خیلی زوده در این مورد اظهار نظر کنم. قول داداش حسین هنوز دهانم بوی شیر می ده!

خیلی خوبه که آدم دهنش بوی شیر بده اما بوی دود و سیگار و ... نده! wink

جمعه 18 مهر 1393  10:41 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

نقل قول omiddeymi1368

میخوام بگم که توقعات پایین داشتن دختر خوبه  ولی معیار اصلی برای ازدواج  این نیست بلکه روحیه ی عمومی او در طول زندگی ست که فردی قانع باشه

به نظر من میشه این مطلب رو اینطور گفت که انتظارات دختر باید در حد توان همسرش باشد. بیشتر از حد وسع پسر نخواد. اما خوب، اگه پسره تنبل باشه و دربند زندگی نباشه، اونوقت دختر حق داره که اعصبانی بشه! wink

اینجا اگه دختر قانع باشه و هیچی نگه، ظلم به خودش و زندگیش کرده. no

جمعه 18 مهر 1393  10:47 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
سلام دوباره. همه مواردی که میگین درسته. یعنی آدم برای ازدواج باید بره دنبال بهترین ها. از همه لحاظ.

نگرد، نیست، گشتیم، نبود... frown

به نظر من آدم باید بره دنبال یک نفر مثل خودش. یعنی یکی رو پیدا کنه که باهاش اشتراکات زیادی داره. همین. من اگه خودم خوب نیستم، نمیتونم برم دنبال بهترینها که! surprise

جمعه 18 مهر 1393  10:51 AM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول salma57
وقتی کسی انتظار داره همسرش آدم قانعی باشه خودش باید اهل تلاش یاشه. وقتی کسی دوست داره همسرش تو آشپزی مهارت داشته باشه قبلش باید از لحاظ مهارت فنی برای تعمیر وسایلی که خیلی مورد استفاده هست افزایش بده. نه اینکه بخاطر یه کار کوچیک و معمولی منتظر کارشناس مربوطه باشن. وقتی کسی معیارش کارمند بودن همسرش هست و یا انتطار کمک داره باید قبلش خودش رو برای هر گونه کمک.به همسر در امور منزل آماده کنه. و برعکس اون هم صدق میکنه. وقتی کسی انتظار داره همسرش با حجاب باشه خودش باید مقید به حفظ چشم باشه. مقید به حفظ حجاب باشه.

دقیقن.
کبوتر با کبوتر، باز با باز
کند همجنس با همجنس پرواز
جمعه 18 مهر 1393  10:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها