0

معیار ازدواج شما چیست؟

farhad6067
farhad6067
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 822

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟

این فامیل ما حرفهای قشنگی میزنه:

"یه دختر، پسری رو میخاد که بتونه بهش تکیه کنه. مثل کوه پشتش باشه. شجاع باشه. غیرت داشته باشه.

یه دختر، یه پسر هوسباز رو نمیخاد. یه دختر، پدر برای بچه‌اش میخاد. یه پدر دلسوز و مسئولیت پذیر."

بزرگترین اشتباه زندگی ام اعتماد به تو بود

چه حماقتی :-(

سرابی بیش نبودی

سه شنبه 11 فروردین 1394  1:56 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368 salma57
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول farhad6067

"یه دختر، پسری رو میخاد که بتونه بهش تکیه کنه. مثل کوه پشتش باشه. شجاع باشه. غیرت داشته باشه.

یه دختر، یه پسر هوسباز رو نمیخاد. یه دختر، پدر برای بچه‌اش میخاد. یه پدر دلسوز و مسئولیت پذیر."

این حرف بسیار درستی هست ...در ازدواج و انتخاب همسر ،دختروپسر باید آینده نگرباشند ، تا انتخاب خوبی داشته باشند .

دختر باید پسرس رو انتخاب کنه  که  در آینده پدر خوب و لایقی هم  برای فرزندانش باشه و پسر هم باید دختری رو انتخاب کنه

که مادر خوبی  برای فرزندانش در آینده  باشه  .....

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 11 فروردین 1394  10:14 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 omiddeymi1368 salma57
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول farhad6067

این حرف بسیار درستی هست ...در ازدواج و انتخاب همسر ،دختروپسر باید آینده نگرباشند ، تا انتخاب خوبی داشته باشند .

دختر باید پسری رو انتخاب کنه  که  در آینده پدر خوب و لایقی هم  برای فرزندانش باشه و پسر هم باید دختری رو انتخاب کنه

که مادر خوبی  برای فرزندانش در آینده  باشه  .....

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 11 فروردین 1394  10:16 AM
تشکرات از این پست
farhad6067 omiddeymi1368
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول farhad6067

نقل قول omiddeymi1368

بعضی از معیارا رو نمیشه گفت، میترسم ریا بشه!cheeky

- دینداری(اون هم از نوع واقعیش، نه اینکه توی تاسوعا و عاشورا و شبای قدر فقط!!!!!(در این ایّام، لازمه ولی کافی نیست)، موقع مهمونی و عروسی رفتن، موقع تربیت فرزند، موقع بازار رفتن هم خیلی عالی میشه کوچکترین ضعفی توی دینداری دیده نشه.)،

- حجاب(این هم از نوع واقعیش؛ لب دریا، حرم امام رضا(ع)، مجلس عروسی براش فرقی نداشته باشه، حجاب حجابه، دستور خدا دستور خدایه، خدا نگفته با یه روحانی خواستی صحبت کنی، فقط  دماغت از لای چادر بزنه بیرون و از اون طرف، وقتی توی یه مغازه، فروشگاه، دانشگاه و غیره اگه یه پسر فَشِنcheeky رو دیدی، بال بال بزنی براش!!!! و متقابلاً اگه خود آقا پسر یه دختری ببینه ...)،

- نماز و مسجد(وقتی دو نفر بزرگ‌شده‌ی مسجد باشن، خیلی از عقاید اشتباه بسیاری از آدما رو ندارن، سبک زندگیشون اسلامی میشه، فرزندآوریشون اسلامی میشه، فرزند تربیت کردنشون اسلامی میشه، بچه ها هم که بزرگ شدن به تقلید از پدر و مادرشون انس میگیرن با مسجد، نظام فکریشون توی مسجد شکل میگیره، دیگه دنبال دوست پسر-دوست دختر نمیرن چون دوستای پاک مسجدی به اندازه کافی پیدا کردن، دیگه دنبال فیسبوغcheeky و امثالش نمیرن، همینها بزرگتر که شدن و ازدواج کردن و بچه هاشون هم عین خودشون میشن و ببینید تا کجا این نسل به بهترین شکل خداپسندانش ادامه پیدا میکنه و دو تا پسر-دخترِ مؤمن واقعی چه تأثیری تا چندین نسل بعد میتونن بذارن. الله اکبر)

- اخلاق اسلامی(اخلاق درست و حسابی و بجا، نه اینکه خشک و برج زهر مار بودن و بی احساس بودن خودمون رو به حساب رعایت دستور دین بذاریم!، دوری از افراط و تفریط)

- سطح توقّعات پایین(بدون سفره عقد هم میشه ازدواج کرد، بدون ماشین عروس هم میشه، بدون لباس عروس هم میشه، بدون کت و شلوار هم میشه، بدون خیلی چیزای اضافه و بی ربط میشه / خداییش تنها با یه جعبه شیرینی، توی محضر هم میشه بهترین زندگی رو شروع کرد، اگه واقعاً اهل زندگی باشیم!)

- صداقت و رو راست بودن(هم خودش و هم خانوادش / اوّل چادری باشه، بعدش خیلی آروم چادر رو بذاره کنار / اول دم از دین و دیانت بزنه، بعدش بیـــــــــخیال!!!)

- سنگینی و متانت(سوسول بازی ممنوع/ همون طور که قبلش گفتم خشک مقدّس بازی ممنوع!/ رعایت اصل اعتدال: خَیرُ الاُمورِ أَوسَطُها)

- ...

به نظرم اینا و خیلی از معیارای دیگه که ننوشتم، مختصّ من نیست، همگی -چه دختر و چه پسر- باید مدّ نظر داشته باشن.

خدا از سر تقصیر همه ما بگذره و ما رو هدایت کنه و آنچه که خیر و صلاح ماست برامون در نظر بگیره. و خودش کمک کنه هر حرفی که میزنیم واقعاً بهش عمل کنیم، سر حرفون باشیم و از ته دل قبولش داشته باشیم. و تنها برای خالی نبودن عریضه و امتیاز گرفتن از یک تاپیکcheeky یه سری حرفا رو نزنیم. {اینها رو خطاب به خودم گفتم که آهای امید آقا(محبوب دلهاcheekycheekyبه قول یکی از دوستان عزیز راسخونی!) حواست باشه ها یه شبی یه جایی یه حرفایی زدی. مبادا ...}

إن تَنصُروُا اللهَ یَنصُرکُم و یُثَبِّت أَقدامَکُم.

وَ مِن الله التوفیق و الإستعانة

یا علی

به نظرتون این آقا امید، یه آدم بدبینی هستش؟!

بستگی به طرف مقابلش داره! یکی ممکنه بگه، آره و یکی ممکنه بگه نه!

امیدوارم یکی رو پیدا کنه با همین شرایطی که خواسته!

منظورتون رو خوب متوجه نشدم!!!

ولی عمراً پیدا بشه!!!!!! خخخخخخخخخ

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 12 فروردین 1394  2:20 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farhad6067
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود دوست عزیز
ممنون باعث پست زیبات که جوونهامجرد مثل اینکه خیلی دوست دارند این پست رو
اولین قدم تو ازدواج دوطرف پسند کردن دو طرفه است الانم که زمان قدیم نیست دختر خانمها افتاب ومهتاب ندیده باشند وپدرشون میگفت با فلانی ازدواج کن اونم میگفت چشم ومیرفت سر زندگیش هرچند به خاطر اعتقادات مذهبی قوی خانواده ها وقانع بودنشون 99 درصد زندگیها تا اخر عمر بدون مشکل ادامه داشت بر عکس الان که کلی حرف میزنند و تحقیق میکنن وکلی شرط وشروط باز تو زندگی با هم به مشکل میخورند
وقتی دوطرف از نظر ظاهری واخلاقی وجوانب دیگه همدیگرو پسندیدن وقبول کردن که میتونند به عنوان همسر همدیگر باشند
موقع تحقیق خانواده هاست وادامه ماجرا
ولی به نظرم شرط اصلی ذات خوب واعتقاد دوطرف هست که اون رو نداشته باشن اون زندگی اگرهم دوام داشته باشه توام با خوشبختی نیست
چون تو جامعه الان داریم میبینیم زنها ومردهایی که فقط با هم زندگی میکنند وبچه دار میشن کارمیکنن ومیخورن ومیخوابن همین وتو زندگی هیچ عشق ومحبت وشادی وخوشبختی نیست که این خیلی بده
صحبتم طولانی شد ولی این وبگم تمام کنم
دیشب داشتم یه سری اهنگ قدیمی از خواننده های دهه 40 و50 گوش میکردم رفتم تو فکر من زیاد با افراد مسن صحبت میکنم تا از تجربه اشون استفاده کنم یکی از اونها که خدا رحمتش کنه میگفت در زمان قدیم میخونه بود کاواره بود وشهر نو بود ولی مردم اعتقادشون قوی بود چون اینها در دسترس بود چشم ودلشون سیر بود
خدابیامرز میگفت تو یه خیابون میخونه ومسجد تو روبروی هم بود جوونی رو دیدم از میخونه اومد بیرون رفت اونور خیابون صورتش را برگردوند تا از مسجد رد شد بعد به راهش ادامه داد میگفت رفتم بهش رسیدم علت کارش رو پرسیدم گفت من نجسی خوردم از نگاه کردن به دیوار مسجد خجالت کشیدم صورتم را برگردوندم تا ازش رد بشم .... ووالن تو محرم دیدم جوونی مست رفت زیر بیرق امام حسینی را گرفت یاد اون جوون قدیم افتادم گریه ام گرفت اون کجا واین کجا....
الان خدارا هزار مرتبه شکر مسجد زیاد داریم ومسجدی نداریم ویا خودمون لیاقت رفتن به مسجدو نداریم وتا کسی به ما بگه بهانه میاریم البته خودمون رو گول میزنیم مشکل ما ضعیف شدن اعتقاداتمونه که اگر خودمون رو درست کنیم مشکلات حل میشه خدا خودش دستمون رو میگیره ببخشید سرتون رو درد اوردم دلم نیومد نگم این حرفهارو
به امید خوشبختی وسلامتی همه جوونها وسروسامون گرفتن جوونهای مجرد و دووم زندگی وداشتن خوشبختی برای جوانهای متاهل در پناه حداوند متعال
آمین
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
چهارشنبه 12 فروردین 1394  5:54 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 omiddeymi1368
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود بردوستان عزیز

یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:06 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درد دوستان گل

یا حق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:09 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان عزیز

یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:10 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل وگلاب

یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:12 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل وگلاب

یاحق

زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:15 AM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1

درود دوستان گل وگلاب

دوستان گل راسخونی که مجرد هستند عروسیشون حتما من ودعوت کنند که بیام کمک
من متخصص اب اوردن با ابکشم
ابکش وابکش اب میارم عروسیتون
وولاااا یاحق
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

چهارشنبه 12 فروردین 1394  6:16 AM
تشکرات از این پست
mohammad_jafari
mohammad_jafari
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 59

انقد به کسی گیر ندید و بهش تهمت نزیند!

من دیدم طرف انقد بهش گفتن تو این کاره‌ای، این کاره‌ای، تا آخرش برای رو کم کنی رفته اون کار رو کرده!

آدمها رو خراب نکنید!

مخصوصاً خانمها و آقایون حواسشون خیلی به این مطلب باشه!

من یه آدم احمق و بی عقل و بدبین و آب زیر کاه هستم، که خواب و آرام و قرار ندارم sad

لطفاً برای شِفای من دعا کنید دوستان broken heart

::محمد جعفری::

یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  6:45 PM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000
9000000000
9000000000
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 15

سلام و خسته نباشید

من چندتا معیار دارم با اجازه بزرگتراwink

1.اینکه طرف مقابل از نظر مالی و خانواده ای هم سطح  ما و یا حتی ضعیفتر باشه......اصلا دوست ندارم با یه آدم که وضعش خوب باشه وصلت کنم چون بعد نگاه بالا به پایین به وجود میاد بلکه دوست دارم طرف از یه خانواده نسبتا ضعیف باشه تا من دستش رو بگیرم و بالاش بیارم

2.ازنظر سطح فکر و عاقل بودن مثل خودم باشه.....بدون اندیشه حرف نزنه نظر نده دنبال حماقت نباشه

3.از لحاظ تدین و عفاف سطح خوب به بالا باشه از مذهبی جلف و اون گروهی که چادر میزارن و دو من سرخآب سفید آب به خودشون میمالن خوشم نمیاد

4.اهل اخلاق و سازش باشه...منظورم با خانواده خودم و دوستامه

5.ولایتی باشه عناد نداشته باشه

6.خوشگلی هم زیاد برام ملاک نیست تو این نسل اکثر دخترا خوشگلن

7.هنرمند و مدیر باشه

........

دیگه حال ندارم بقیه شو بنویسم مورد مناسب پیدا شد یه ندا بهم بدیدdevil(شوخی کردما....یه بار از اتیازم کم نکنید)

شنبه 23 خرداد 1394  5:19 PM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها