پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
چهارشنبه 12 فروردین 1394 5:54 AM
درود دوست عزیز
ممنون باعث پست زیبات که جوونهامجرد مثل اینکه خیلی دوست دارند این پست رو
اولین قدم تو ازدواج دوطرف پسند کردن دو طرفه است الانم که زمان قدیم نیست دختر خانمها افتاب ومهتاب ندیده باشند وپدرشون میگفت با فلانی ازدواج کن اونم میگفت چشم ومیرفت سر زندگیش
هرچند به خاطر اعتقادات مذهبی قوی خانواده ها وقانع بودنشون 99 درصد زندگیها تا اخر عمر بدون مشکل ادامه داشت بر عکس الان که کلی حرف میزنند و تحقیق میکنن وکلی شرط وشروط باز تو زندگی با هم به مشکل میخورند
وقتی دوطرف از نظر ظاهری واخلاقی وجوانب دیگه همدیگرو پسندیدن وقبول کردن که میتونند به عنوان همسر همدیگر باشند
موقع تحقیق خانواده هاست وادامه ماجرا
ولی به نظرم شرط اصلی ذات خوب واعتقاد دوطرف هست که اون رو نداشته باشن
اون زندگی اگرهم دوام داشته باشه توام با خوشبختی نیست
چون تو جامعه الان داریم میبینیم زنها ومردهایی که فقط با هم زندگی میکنند وبچه دار میشن کارمیکنن ومیخورن ومیخوابن همین وتو زندگی هیچ عشق ومحبت وشادی وخوشبختی نیست
که این خیلی بده
صحبتم طولانی شد
ولی این وبگم تمام کنم
دیشب داشتم یه سری اهنگ قدیمی از خواننده های دهه 40 و50 گوش میکردم رفتم تو فکر من زیاد با افراد مسن صحبت میکنم تا از تجربه اشون استفاده کنم یکی از اونها که خدا رحمتش کنه میگفت در زمان قدیم میخونه بود کاواره بود وشهر نو بود ولی مردم اعتقادشون قوی بود چون اینها در دسترس بود چشم ودلشون سیر بود
خدابیامرز میگفت تو یه خیابون میخونه ومسجد تو روبروی هم بود جوونی رو دیدم از میخونه اومد بیرون رفت اونور خیابون صورتش را برگردوند تا از مسجد رد شد بعد به راهش ادامه داد میگفت رفتم بهش رسیدم علت کارش رو پرسیدم گفت من نجسی خوردم از نگاه کردن به دیوار مسجد خجالت کشیدم صورتم را برگردوندم تا ازش رد بشم ....
ووالن تو محرم دیدم جوونی مست رفت زیر بیرق امام حسینی را گرفت یاد اون جوون قدیم افتادم گریه ام گرفت اون کجا واین کجا....
الان خدارا هزار مرتبه شکر مسجد زیاد داریم ومسجدی نداریم ویا خودمون لیاقت رفتن به مسجدو نداریم وتا کسی به ما بگه بهانه میاریم البته خودمون رو گول میزنیم
مشکل ما ضعیف شدن اعتقاداتمونه
که اگر خودمون رو درست کنیم مشکلات حل میشه خدا خودش دستمون رو میگیره
ببخشید سرتون رو درد اوردم دلم نیومد نگم این حرفهارو
به امید خوشبختی وسلامتی همه جوونها وسروسامون گرفتن جوونهای مجرد و دووم زندگی وداشتن خوشبختی برای جوانهای متاهل در پناه حداوند متعال
آمین