0

معیار ازدواج شما چیست؟

fatemeh313
fatemeh313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3218

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
شنبه 19 مهر 1393  4:45 PM

نقل قول moradi92
نقل قول fatemeh313

من اعتراض دارم چرا در تاپیکی که من در این مورد زدم شرکت نکردید و یه تاپیک جدید زدید ؟

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/944172/page1/

منتطر جواب هستم.

سلام علیکم آبجی فاطمه. cheeky

چقدر اعصبانی! surprise

1. من که تا حالا اون تایپک رو ندیده بودم. مرداد ماه زده بودید، من اون موقع اصلن توی سایت نبودم (کار داشتن، نمی اومدم). frown

2. بعدشم، خودتون حق بدید که اون عنوانی که روش گذاشتید، مال ما بی تجربه ها نیست که! برید به باتجربه ها گله کنید چرا نیومدن! البته بیشتر با تجربه ها و متاهلهای انجمن اونجا پست گذاشتن که!  blush

3. از همه مهمتر، به نظرم نیت در انجام همه کارها خیلی مهمه!!! اگه نیت اینه که درباره ازدواج بحث بشه، این تایپک و اون تایپک نداره که! میشه بگید نیت شما چی بوده از گذاشتن اون تایپک؟! heart

4. خیلی تایپکها در راسخون تکراری اند. برای مثال "مشاعره آنلاین" و "بزرگترین مشاعره اینترنتی آنلاین جهان". با این حساب شما باید برید با عمو مهدی هم دعوا کنید! angry

5. یه سری دلایل رو هم که دیدم دوستان گفتند.

6. باز هم دلایل دیگری هست که بهتر است گفته نشود... فکر کنم همین تعداد بس باشد.cool

سلام

من نمیدونم ما تا حالا با من برخورد داشتین یا نه ولی اونایی که من رو میشناسن میدونن که من هرگز بداخلاقی و تندی نکردم ولی این دفعه منظورم از تذکر اینه که قوانین باید رعایت بشه وگرنههرکس اگر هرچی خواست قرار بده که دیگه هیچی 

ولی نیت من رو هر کس بشناسدم میدونه ولی برای اولین باره یه نفر در راسخون با من به این شکل صحبت کرده اگر بقیه هم اینجوری بودن من یه روزم توی راسخون نمیموندم.

با تشکر از جوابتون

یه چیزه دیگه میشه سنتون رو بگید.

امیرمومنان علیه السلام

💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید

زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند 

❗️آنگاه دعا مى كنيد
 و دعايتان مستجاب نمى شود، 

📚  نامه ٤٧نهج البلاغه

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 salma57 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها