0

معیار ازدواج شما چیست؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
شنبه 19 مهر 1393  3:11 PM

نقل قول amirali123

نقل قول moradi92
نقل قول amirali123

1- خدا شناس باشه البته واقعي ها نه الكي كه شامل ( با حجاب بودن - خوش اخلاق بودن - راستگو بودن - وفادار به زندگي - ) پس ازخانواده دين دار باشه  خدایا یه همسر مشتی با این صفات خوب به داداش امیر علی ما بده 

زيبا بودنش  به به! چه قدر خوش سلیقه! آفرین!  - قد بلند بودنش  3 متری خوبه؟! wink  .... داداش نه ديگه اون قدر مثل خودم باشه يكمي هم كوتاه تر از من باشه عيبي نداره ولي من كه قدم خوبه بلند قدم و خوش اندام .........خب ........نميشه كه قد كوتاه باشه و ............. 

اينا رو كه بايد باشه  بله، نباشه نمیشه. باید به خوشگلی آقا امیر ما باشه حتمن   ... شما لطف دارين خخخخخخخ

..........حالا تك دختر باشه  اوا ! از خواهر زن و برادر زن بدت میاد  .......نه اصولا منظورم تك دختر باشه ويه برادر هم داشته باشه كه خوبه ....ولي خدا هيچكسي رو به برادر زن يا خوار زن بد گرفتار نكنه واسه اون گفتم تك باشه خيلي خوبتر ميشه ....خخخ( الان دوستان ميگن مگه داري پياز و ..سيب زميني ميخري كه داري اينجوري .........سوا ميكني .... ولي آرزو بر جوانان كه عيب نيست ........والا .....خخخخخ

و از وضع مالي خوبي هم داشتن كه عالي تره  اللهم الرزقنا ......بعدش ديگه فعلا نميدونم ..خخ  خیلی با حالی خخخخخخ.... خواهش ميكنم تشكربسيار فراوان شما تاج سريد .

خدایا یه دختر خوش صورت و خوش سیرت، قد بلند، پولدار، تک دختر، خوش اخلاق، با حجاب، راستگو و وفادار به امیر علی آقای ما بده.

الهی آمین.   

آمين يا رب العالمين....خخخخخخخخخخخcheeky

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 salma57 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها