0

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا

وصیت نامه شهید مطلب محسنی

کل امر ذائقه الموت مومنین و المومنات و المسلمین والمسلمات و خیراً والاموات عاهل توفیقات ربانی شامل حال

اینجانب مطلب محسنی دارای شماره شناسنامه ۹۰۸ متولد ۱۳۴۲ صادره از میانه فرزند مرحوم موسی محسنی شده است که وحدانیت الهی و نبوت جمع انبیاء و اوصیاء و خاتمیت محمد بن عبدالله (ص) و ولایت عصمت اولاد فاطمه زهرا ائمه اثنی عشر صلوات اله علیهم اجمعین که اصولاً و فروعاً که مصائب شرعیه و انقلاب اسلامی ایران به رهبری زعیم عالیقدر امام خمینی دامت بقاعه و اصولاً که اینجانب در حال صحت می باشم مسائل شرعیه از من ممفی و نافذ بوده است. وصیت می نمایم که وصی خود را قرار دادم آقای معرفت محسنی که وصیت می نمایم همیشه از انقلاب اسلامی پشتی بانی نماید و از دولت پشتی بانی نماید اگر انشاء اله بنده شهید شدم از خون شهیدان تجلیل بعمل آورد تا روزیکه حق بر باطل غلبه نماید راضی نباشند صدمه به انقلاب وارد آید اگر خدا نکرده خللی از جای ناشایسته دیدند گزارش نمایند تا ستون پنجم نتواند قدرت خود را تحمیل نماید…….

اینجانب مطلب محسنی

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:08 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیتنامه پاسدار شهید محمد ماندنی

بسم الله الرحمن الرحیم

و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا، بل احیاء عند ربهم یرزقون
با سلام و درود بیکران به محضر حضرت ختمی مرتبت پیامبر اسلام محمد بن عبدالله (ص) و ائمه اطهار (ع) مخصوصاً مهدی موعود(عج) و بقیه ا… العظم ارواحنا له الفدا و با سلام به رهبر کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی و نائب مهدی (عج) امام خمینی و با سلام به رزمندگان و مجروحین و معلولین و خانواده های معظم شهدا، مفقودین و اسرا و شهداء از صدر اسلام تا کنون، وصیت نامه خود را آغاز می کنم، ضمن تقدیم عرض سلام حضور پدر عزیز و گرامی خودم که برای بزرگ کردن من چه زحمات و سختی ها را پشت سر نهاده و من می گویم هر چه کنم نمی توانم زحمات شما را جبران کنم و با سلام به مادر عزیزم که همیشه سلامتی من آرزوی او بود. امیدوارم تا الان توانسته باشم خدمتی به شما گوهرهای گرانبها کرده باشم، پدر و مادر عزیزم از شما می خواهم که خواهران و برادرانم را با تربیت اسلامی تحویل جامعه دهید و از بچه های من مراقبت کنید، از همسرم می خواهم همانند زینب (س) شجاع باشد و طفلان مرا با قرآن و احکام اسلامی آشنا کند، از پدر و مادر و همسر و خواهرانم می خواهم مقاومت به خرج دهید و صبر کنید که خداوند به صابران پاداشی بس عظیم عنایت می کند، از خواهرانم می خواهم که حجاب اسلامی را رعایت کنند زیرا حجاب زینت زنان است و شما می توانید بشتر دشمن را نابود کنید. از همسر و مادر و خواهرانم می خواهم که در تشییع جنازه من گریه نکنید و نوحه خوانی کنید و به همه نشان دهید که تحمل مصیبت را دارید و همه این را می دانیم خدا انسان را یک روز می آفریند و یک روز هم می برد و همه تقدیر و تقدیس الهی است، پدر جان و مادرجان خودتان بهتر می دانید که

من خودم این راه را انتخاب کردم و همانطور که دفعات قبل هم جبهه می رفتم ولی این بار می دانم که شهید می شوم چون خواب امام زمان را دیدم که به من گفت چرا نشستی، برخیز به جبهه برو که جزء شهدا خواهی بود و من عازم شدم و خیلی خوشحالم که عاقبت خداوند مرا لایق دانست تا با نثار خون ناقابل خویش بتوانم دینم را به اسلام و قرآن و انقلاب ادا کنم

پدر و مادر عزیزم پیرو و یار امام عزیز باشید و هیچگاه صحنه های انقلاب را، ( تظاهرات ، نماز جمعه) را خالی نگذارید چون سستی و رخوت در وجود شما باعث سقوط اسلام و جمهوری اسلامی می شود و در کارهایتان همیشه خدا را ناظر بر اعمال خود ببیند و برای خوار و بار و مواد غذایی نق نزنید و طوری باشید که منافقین نا امید شوند و دیگران از شما درس بگیرند زیرا مادیات زودگذر است ، از اقوام و فامیل و آشنایان می خواهم که برای من زیاد گریه نکنند بلکه اسلحه من و دیگر همرزمانم را بردارید و راه شهدا را ادامه دهید نگذارید خون شهداء پایمال شود، فقط پشتیبان انقلاب و امام باشید و جبهه ها را ترک نکنید، دعاگوی امام و رزمندگان باشید، به جبهه بشتابید چون جبهه دانشگاه عشق است و استاد دانشگاه امام حسین (ع) است، پدر و مادر عزیزم از نوگلان و یادگارهای من مراقبت کنید، از پدر و مادر و خواهر و برادر و اقوام و آشنایان و اهالی داودآباد حلالیت می طلبم زیرا خداوند از حق ا… می گذرد ولی از حق الناس نمی گذرد پس با بخشش شما ما آمرزیده می شویم، از بسیج و سپاه ورامین خصوصاً بسیج داودآباد می خواهم که مردم را جذب انقلاب کنند، از مردم می خواهم که همیشه در صحنه حاضر باشند و به همه نشان دهند که مقاومت و استقامتشان تا آزادی تمام ملل اسلامی از یوق جباران ادامه دارد و هرگز شکست نخواهید خورد، حرف یاوه گویان را گوش نکنید، خداحافظ ، من را حلال کنید، امام را دعا کنید.
۲۰/۲/۱۳۶۵ محمد ماندنی

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:10 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

بسم الله الرحمن الرحیم

وصیت نامه شهید حسین لاله

وصیت می کنم که از خط خونبار حزب الله جدا نباشید .

بسم الله الرحمن الرحیم

یا ایها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک ، راضیه مرضیه فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی ( سوره     فجر آیات آخر)

اینجانب حسن لاله فرزند هادی لاله دارای شماره شناسنامه ۱۰۴۰شهادت می دهم به یگانگی خداوند ( اشهد ان لا اله الا الله ) و شهادت می دهم به رسالت آن خاتم النبئین وحی ( اشهد ان محمد رسول ا…) و شهادت می دهم به امامت مولا علی (ع) و یازده فرزند بر حقش تا امام زمان (عج) (اشهد ان علی ولی ا…).
با درود بر امام امت و عزیز و قلب امام زمان و امیر مستضعفان جهان و با درود بر تمامی شهدای انقلاب اسلامی و با درود بر رزمندگان اسلام . من بنده ای نا لایق از بندگان خدا هستم میدانم که از او در زندگی بسیار دورم و من می دانم که لیاقت شهادت در راه خداوند را ندارم مگر اینکه او به بنده حقیرش نظر کند و نور رحمتش را بر وجود من بگسترد و به شهادت برسم. انشاء الله
ای عزیزان من شهادت را آگاهانه پذیرفتم و به جان خریدم و بس معامله ای نیکو با خدایم کردم که در عوض جانی ناقابل را نصیبم کرد که البته آن جان هم از او بود که همه از اویند و به سوی اویند و من یافتم زندگی را.

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:11 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید سیدجلال کسرائی

بنام خدا

به قید تکلیف موظف هستم که وصیت نامه خود را بنویسم گرچه خلاصه می باشد.
با عرض سلام به همسر عزیزم و پدر زن عزیزم و مادر زن عزیزم. سلام به مادر عزیز و مهربانم که نشاط و جوانی خود را در راه بزرگ کردن ما گذاشت مادر عزیزم اگر بدی و خوبی از من دیدی مرا به بزرگی و مهربانی خود ببخش و سلام به برادرانم جواد و محمد و سلام به خواهرانم مریم ، ناهید ، نسرین و سلام به تمام فامیلهای عزیزم. امیدوارم که در پناه خداوند بزرگ همیشه سلامت بوده باشید. همسر هزیزم چه رویاهایی و چه نقشهایی که برای شما داشتم خدا می داند همه ناکام ماند می خواستم شما را خوشبخت کنم ولی چه شد. حالا من یک رزمنده سرباز هستم و با این جنگ نابرابر من مجبور هستم که از خاک عزیز و از شما ها دفاع کنم. فردا عملیات بزرگ آزادسازی نفت شهر می باشد در این حمله بزرگ معلوم نیست که من زنده بمانم و یا شهید شوم پس مجبور هستم وصیت نامه خود را به شما بنویسم تا شما به آن عمل کنید. همسر مهربانم من شما را به پدر و مادر و برادر و مادرم و آنها را به خدا می سپارم و از آنها می خواهم که از شما و از ۲ فرزند عزیزم و نور چشمانم خوب مواظبت کنند و از برادرم جوا می خواهم که در کارها به شما کمک کند و از پدر و مادر و مادر خودم می خواهم که خوشبختی که من نتوانستم برای شما بوجود بیاورم آنها برای خوشبختی شما بکوشند. بعد از شهادت من پدر و مادر برای زندگی تو فکری می کنند و از تو می خواهم که از یادگارهای من خوب نگهداری کنی و آنها را سالم و با سواد به اجتماع تحویل دهی.
همسر عزیزم دلم می خواهد فرزندانم تا دکترا تحصیل کنند تا فرد مفیدی باشند. همسرم از تو می خواهم که در سوگ من زیاد عزاداری ننمایی نمی گویم برایم گریه نکن ولی حتی نمی خواهم دشمنان گریه تو را ببینند. تو جوان هستی و باید زندگی کنی و خوشبخت شوی. فرزندان من برای یادگار پیش تو می مانند تا تو همسر وفادارم همیشه یاد من باشی. از اینکه من نتوانستم تورا در زندگی خوشبخت کنم و به آرزوهایت نرسیدی مرا ببخش. امیدوارم در زندگی بعدی خوشبخت باشی. همسرم نمی دانم از پدر و مادرت چگونه عذرخواهی کنم و از آنها می خواهم که مرا حلال کنند و را به بندگی خود ببخشند. به کسانی که بدهکار هستم به برادرم جوا بگو که از اموال خودم بدهکاری مرا بدهد و برایم حلالیت بطلبد. همسر عزیزم در آخر من اختیار تام به پدر زن و مادر زنم می دهم که هر کاری که برای تو و فرزندانم صلاح هست انجام دهند و از اینکه زیر بار زحمات آنها ماندم شرمنده هستم و امیدوارم مرا حلال کنند. کاری هم می خواستم برای پدر و مادرت انجام دهم که اگر شهید شدم آن را به گور می برم. همسر مهربانم در آخر می گویم تنها چیزی که فکرش را نمی کردم همین وصیت نامه بود و چه سخت است نوشتن ناکامی و رویاهای خودم در این آخر نتوانستم دلم را راضی کنم که چیزی نگویم دلم ترکید و این کلمات از آن خارج شد. ای کاش می توانستم برای آخرین بار خانواده عزیزم را ببینم کاش می توانستم رو به روی آنها بایستم و بگویم دوستتان دارم . ای کاش می توانستم همسرم ، بابک و میترا عزیزم را ببینم. کاش می توانستم یک بار دیگر به دیدار آنها بروم و با آنها وداع کنم. دلم می خواست چهره زیای فرزندانم را غرق هزاران بوسه می کردم و آنها را مثل یک گل سرخ برای آخرین بار می بوسیدم.
ولی فردا عملیات شروع می شود و     رویاهایی         می باشد. همگی شما عزیزان را به پروردگار متعال می سپارم . جلال کسرائی فرزند میر حسین کسرائی دارای شماره شناسنامه ۱۳۴۷۶ صادره از مرند متولد ۱۳۴۰ متاهل دارای ۲ فرزند به نامهای میترا و بابک .
۷/۱۰/۶۵ سید جلال کسرائی

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمدرضا کریمی

بسم الله الرحمن الرحیم

و من یخرج من بیته هما جرا الی الله و رسوله ثم یذرکه الموت فقد وقع اجره علی الله
هر کس از خانه اش خارج شد برای رضای خدا و رسولش پس اگر مرگ او را دریابد شهید است و اجر او با پروردگار است. (قرآن کریم)
این وصیت نامه ها انسان را می لرزاند و بیدار می کند.
(امام خمینی)
با سلام و درود فراوان بر امام امت و با درود بر شهدای عزیز و گرانقدر و با سلام بر مفقودین ، اسرا و جانبازان جنگ تحمیلی.
برادران و خواهران عزیز و گرانقدر مبادا امام را تنها بگذارید قدر این عالم عادل متفکر جلیل القدر ، یاور مستضعفان را بدانید و همیشه در پی انجام فرمان ایشان باشید یاران با وفای امام را تنها نگذارید قدر این شهدای عزیز را بدانید از صدر اسلام تاکنون همیشه دشمنان درصدد بوده اند تا اینکه اسلام ترویج پیدا نکند چونکه اسلام مخالف با منافع این مزدوران و ظالمان است ولی از همان اوایل نیز افرادی بوده اند که باعث زنده نگهداشتن اسلام و قرآن بوده اند و در این زمان نیز علی اکبرها و حبیب بن مظاهرها هستند که اسلام را یاری می دهند برادران قدر این انقلاب و این جنگ را بدانید به والله این جنگ برای ما نعمت است اینقدر باید در این راه شهید بدهیم که راه کربلا باز شود و قدس عزیز آزاد شود ما در این راه شهیدانی داده ایم که واقعاً برای این انقلاب مثمر ثمر بوده اند شهیدانی که هرگز پیکرهایشان به سوی خانهایشان حمل نشد و بر روی دوش دوستان و آشنایان قرار نگرفت.
اگر خداوند به ما لطفی نمود و ما را جزء سعادتمندان خویش قرار داد و شهادت این هدیه الهی را نصیب ما کرد می خواهم که دوستان و آشنایان در فراق من صبور باشند و راه این شهیدان عزیز را ادامه دهند و نمی خواهم کسانی که خطشان خط امام نیست حرفشان حرف امام نیست راهشان راه امام نیست در تشییع جنازه من شرکت کنند وقتی که می خواهید من را به خاک بسپارید چشمانم را باز نگهدارید تا دشمنان بدانند با چشمان باز شهید شدم مشتهایم را گره کرده تا این ضد انقلاب ها بدانند که من هنوز نیز بر علیه آنها آماده جنگم و دهانم را باز بگذارید تا بدانند هنوز ندای حسین (ع) در لبهای من است.
سخنانی با خانواده :
خانواده عزیز و گرانقدر و مادر مهربان و بهتر از جانم امیدوارم که من را حلال کنید و مرا ببخشید من برای ما فرزند خوبی نبودم و باعث آزار و اذیت شما بودم امیدوارم تمام بدیهایی که از من دیده اید مورد عفو قرار دهید و در مرگ من صبور باشید و گریه نکنید چونکه دشمنان اسلام شاد می شوند اگر خواستید گریه کنید به یاد سرور شهیدان حسین ابن علی گریه کنید به یاد مظلومیت ابا عبدالله الحسین گریه کنید و شما ای خواهرانم زینب وار باشید هی نگویید که حضرت زینب پیام امام حسین را به مردم رساند شما نیز اینگونه باشید و امیدوارم که من را مورد عفو خود قرار دهید چونکه من نتوانستم برای شما برادر خوبی باشم و شما ای برادرانم راه علی اکبرها و علی اصغر های زمان را ادامه دهید و راه حسین علیه السلام را ادامه دهید در پایان از تمام دوستان عزیز ، آشنایان و فامیلها تقاضای عفو می کنم و امیدوارم که من را ببخشید و حلال کنید اگر پیکرم به دست شما رسید من را در حسین رضا به خاک بسپارید و اگر پیکرم به دست ما نرید به یاد شهدایی که پیکرهایشان در کربلای جبهه ها به جا مانده است باشید به یاد مفقودین به خصوص برادرم علیرضا باشید دیگر وصیتی ندارم و برای تمام مومنین و مومنات آرزوی سلامتی می نمایم.

آری ره رسم عشق این است             جان دادن عاشقان چنین است

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی (عج) خمینی را نگهداری

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:16 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید علی اکبر حسن بیگی

"بسم رب الشهداء و الصدیقین"

*و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون .. *

با سلام و درود به محضر مبارک آقا امام زمان(عج) و نائب بر حقش رهبر کبیر انقلاب امام خمینی.

خدمت والدین گرامیم*

پدر و مادر عزیزم سلام مرا بپذیرید. نمی دانم با چه زبانی از شما به خاطر زحمات چندین ساله ام که بر دوشتان بوده تشکر کنم البته جبران این زحمات محال است و لی امیدوارم که به بزرگی خودتان همان طور که در طی زندگی چند ساله ام خطا های من را ندیده گرفتید و از آن چشم پوشی کردید، من را حلال کنید و در آن جهان من را عاق نکنید که تحمل آتش جهنم را ندارم.

خدمت خواهران و برادرانم سلام می رسانم، امیدوارم که در مرگ من صبر و استقامت را فراموش نکنید،خواهرم امید وارم که برای من گریه دشمن شاد نکنید و در انجام فرایض دینی و حجاب اسلامی کوتاهی نکنید، اگر از این حقیر روزی رنجیده و ناراحت شده بودید، امیدوارم به لطف خودتان حلال کنید.

پیامی برای مردم و امت شهید پرور*

البته من کوچکتر از آنم که صحبتی داشته باشم برای شما،

همیشه و در همه حال صبر را فراموش نکنید و دعا برای امام عزیز و رزمندگان را فراموش نکنید و قدر این پیر جماران را بدانید که او بزرگترین نعمت می باشد و گول سخنان منافقین کور دل را نخورید و ای منافقین بدانید که کشته شدن امثال من باعث شکست ما نمی شود و نشانه ضعف ما نیست بلکه کشته شدن امثال من در اصل تزریق خون به درخت انقلاب است که باعث رشد این درخت 9 ساله است.

در آخر از همه اقوام، فامیل، دوستان، آشنایان و همکلاسی ها و ... طلب حلالیت می کنم و از ایشان به عنوان یک برادر حقیر  می خواهم که امام را تنها نگذارید و رزمندگان اسلام را دعا و یاری کنید. دیگر عرضی ندارم. التماس دعا از همه شما دارم، ان شاء الله و السلام خدا نگه دارتان باد.

(( هنگامی که انسان هدف اصلی خود را می یابد و پی می برد که معشوق اصلی کیست، دیگر در قفس تن آرام نمی گیرد و نمی گنجد و احتیاج به جای بزرگتری دارد که جهان آخرت است.))

** خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی (عج)، خمینی را نگه دار**

از عمر ما بکاه و بر عمر رهبر افزا

**رزمندگان اسلام، نصرت عطا بفرما**

دوشنبه 3/12/1366

برادر حقیر تان و کوچک تان

علی اکبر حسن بیگی

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  7:34 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد اعوانی

بسم الله الرحمن الرحیم

سخن خود را پیرامون عشق آغاز میکنم. از آن موقع که خداوند تبارک و تعالی انسان را آفرید عصاره عشق را در او قرار داد. از دوران کودکی با عشق فراوان به مکیدن پستان مادر دل بسته بودیم، بعد از مدتی به مرحله بالاتری از کمال رسیده بودیم، دیگر عشق قبلی ما را ارضاء نمی کرد. عشق به بازی و حرکت در ما به وجود آمد . بعد از مدتی باز این عشق جای خود را به عشق به درس و مدرسه داد ولی این عشق هم نتوانست مرا در این عالم راحت بگذارد. مسایل را به گونه ای دیگر می دیدم. مگر نه این که انسان برای کمال رسیدن به وجود آمده، مگر نه این که خدا گفته "انا لله و انا الیه راجعون" مگر نه این که آمده ایم تا برگردیم.

آنچه از دریا به دریا می رود                                                       از همان جا کامد، همان جا می رود

آیا از خود پرسیده اید که چگونه باید برگردیم با باری از گناه برگردیم یا با سربلندی و افتخار. مگر نه این که پیامبران و امامان علیهم السلام آمده ند تا ما را به سرمنزل مقصود برسانند، پس چرا سرباز می زنیم. چرا نمی خواهیم همچون ائمه به دیدار دوست برویم. آیا نه این که تمام ائمه شهید نشدند مگر این که آرزوی بزرگ آن ها شهادت بود پس چرا ما آرزومان شهادت نباشد. شهید که نمی میرد، شهید زنده است. کسی که به شهادت می رسد از عدم به وجود می رسد.

آری عشق های قبلی مرا ارضا نمی کرد، گویی دیوانه شده بودم که هیچ چیز را درک نمی کردم جز او.

حضرت حق بر ما منت نهاد و ما را از راه حق و از صراط مستقیم منحرف نکرد، او بود که مرا به طرف خود کشید. او بود که مرا دوست داشت، او بود که مرا معشوق خود دانست. ولی من گنهکار این بنده شرمنده خجالت می کشم بگویم که من هم عاشق او شدم. آخر عاشق که دیگر به ندای شیطان لبیک نمی گوید. گفتم که الهی من بدم اما تو خوبی، یقین دارم که ستار العیوبی. خود خدا گفته محبت من از محبت مادر به فرزند بار ها بیشتر است. خود خدا گفته که ای بنده من بیا:

«ادعونی استجب لکم» من باز هم تو را می بخشم.

از جبهه صدای ربنا می آید       آوای خوش خدا خدا می آید

گوید که درهای بهشت باز کنید      مهمان خدا از کربلا می آید          «مسلخ عشق»

بر خیز که آهنگ سفر باید کرد      چون موج زبحر خون گذر باید کرد

بر درگه دوست، نقد جان باید ریخت      در مسلخ عشق ترک سر باید کرد

زنده است هرکه شود از برای دوست       بیگانه نیست آن که شود آشنای دوست

گر بشنود نوای دل از نینوای عشق          تیر بلا به جان بخرد مبتلای دوست

بر لوح دهر، زنده جاوید می شود         آنکسی که عاشقانه بمیرد برای دوست

ارزنده تر از گوهر نایاب می شود          جانی که خاک گردد و افتد به پای دوست

بوسیدنی است سنگ مزار شهید عشق        بوئیدنی است تربت پاک گدای دوست

بارالها من بنده گنه کار شرمنده از این اعمال خود هستم. تو بودی که مرا عاشق کردی که عشق های قبلی دیگر مرا ارضا نکرد. بار الها تو شاهد باش کهمن به یاری حسین زمانه خود آمدم. اگر امام حسین (ع) در کربلا یار و یاور نداشت، اگر علی اکبر(ع) او را کشتند، اگر فرزندان او را کشتند، اگر اهل بیت عصمت و طهارت را به اسارت بردند، اگر به آن ها اهانت کردند، اگر محسن زهرا (س) را در شکم مادرش کشتند، اگر سینه زهرا (س) را بین در و دیوار سوراخ کردند، اگر ائمه ما را  کشتند، این ها همه برای من درس شد که نباید اما زمان خود را تنها بگذارم. نباید رهبر خود را تنها بگذارم. من آمدم تا ندای "هل من ناصر ینصرنی" حسین زمان را لبیک گویم. بارالها به حق حسین (ع) و به ناله های زهرا(س) شاهد باش که من برا ی حفظ کیان اسلام و مسلمین به جهاد در  راه تو قدم گذاشتم. بارالها من به عشق تو آمدم. بارالها من بیمارم، درد من دوری توست. بارالها مرا با وصال خود درمانم بده. خدایا قسم می خورم که به خاطر هیچ چیز جز عشق به تو و عشق به ائمه قدم به این راه ننهاده ام. خدایا این شهادت را ازمن قبول کن.

پدر و مادر عزیز، من شما را به صبر و استقامت دعوت می کنم، مگر خون من از خون علی اکبر (ع) و علی اصغر حسین (ع) رنگین تر است. صبر خدا را پیشه کنید. پدر و مادر عزیز و گرامی از خدا بخواهید که شهادت من مورد قبول حضرت حق باری تعالی قرار گیرد. از خدا بخواهید که مرا به خاطر اعمال زشتم عفو کند. چرا که دعای پدر و مادر در حق فرزند مستجاب می شود. به خدا قسم به بهشت وارد نخواهم شد مگر این که شما هم همراه من باشید. هر گاه بر شما مصیبتی وارد می شود بگوئید که ما از خدائیم و به سوی او بر می گردیم. پس چرا ناراحت باشید در حالی که این مسئله جشنی است برای من، جشن عروسی من می باشد.

پدر رو مادر صبر پیشه کنید که خداوند به صابرین بشارت می دهد. عزیزان اجر خود را بایکسری مسائل ضایع نکنید. مدام خدا را شکر کنید و از خدا راضی باشید.

ای مردم و ای امت حزب الله آگاه باشید، قرآن زیاد بخوانید و به دستورات امام امت را بدون چون و چرا و بدون بهانه تراشی و بدون تردید و شک گوش فراداده و به مرحله عمل بگذارید. هوشیاری سیاسی، عقیدتی خود را حفظ کنید و همیشه در صحنه باشید. همیشه با منافقین و سرمایه داران و مخالفان با دولت در ستیز عقیدتی و در مواقع لزوم در ستیز عملی قرار بگیرید. برای سلامتی امام امت تا ظهور مهدی(عج) حتی کنار آن حضرت دعا کنید. برای پیروزی رزمندگان اسلام و باز شدن راه کربلای حسینی و برای عاقبت به خیری امت حزب الله واقعی و فرزندان خود دعا کنید. فرزندان خود را برای حفظ اسلام بزرگ کرده و پرورش دهید. از کلیه خویشان و اقوام محترم و آشنایان طلب حلالیت می کنم.

گریه کردن برای شهید یعنی حرکت در موج شهید و همراهی با عقیده شهید. « شهید استاد مرتضی مطهری» 

برای شهید شدن شهید گریه کنید ولی نا شکری نکنید.

تمام

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  8:09 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید جعفر تورانی

بسم الله الرحمن الرحیم

( وأعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخيل ترهبون به عدو الله وعدوكم و آخرين من دونهم لا تعلمونهم الله يعلمهم و ما تنفقوا من شئ في سبيل الله يوف إليكم وأنتم لا تظلمون [ انفال 60 ]) و شما در مقام مبارزه با آن ها خود را مهیا کنید و تا آن جد که توانید از آذوقه و آلات جنگی و اسبان سواری برای تهدید دشمنان خدا و دشمنان خود فراهم سازید و بر قوم دیگری که شما به دشمنی آنان آگاه نیستید و خدا به آن ها آگاه است نیز مهیا باشید و آن چه در راه خدا صرف می کنید خدا تمام عوض خواهد داد بر شما و هرگز به شما ستم نخواهد شد.

در این برهه از زمان که اسلام محمدی در ایران اسلامی ما جلوه ای تازه با به وجود آمدن انقلاب پر شکوه اسلامی به وجود آورده و مشهود گشته بر کسانی که خود را وارث خون سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین (ع) می دانند و خواهان گسترش حکومت عدل اسلام و صدور آن به کلیه کشور های جهان می باشند و کسانی که رهبری و فقاهت امام امت، بنیانگذار جمهوری اسلامی، خمینی عزیز را خواهانند لازم است که به جبهه ها بشتابند و به ندای رهبر پاسخ لبیک گفته و جان بر کف نهاده و با ایمانی قوی عزم راسخ کرده و به جهاد در راه خدا بشتابند و اسلحه بر زمین افتاده جان بر کفان دیگر که با نهایت ایثار و خلوص نیت به وصال معشوق رسیده اند را برگیرند و پاسدار حرمت خون این عزیزان شهید در راه خدا باشند. جامعه اسلامی ما هم اکنون احتیاح به سلحشورانی دارد که همراه با جهاد اکبر که تزکیه نفس می باشد به جهاد اصغری که خداوند این را بر پیروان راستینش واجب دانسته بشتابند تا دشمنی را که در هم کوبنده خانه و کاشانه مسلمین و مستضعفین است را نابود کند.

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  8:38 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید محمد خلیلی

... در شک و تردیدم که این مدت عمر را که خداوند در این جهان فانی بر من عنایت فرمود، آیا توانستم طاعت و عبادت او را انجام دهم؟ و به اسلام و مسلمین خدمت کنم یا نه؟ با کمی فکر خواهم گفت خیر. در این مدت عمر به ییقن نتوانستم طاعت و عبادت او را انجام دهم و کارهایم را فقط به قصد رضای او انجام دهم.

از آن جائی که تکلیف از طرف خدا بر من حکم می کرد که این خود توفیقی است از جانب او مدتی است که قصد سفر به جبهه را نموده ام تا شاید بتوانم در آنجا خدمتی را اگر خدا قبول کند انجام دهم.

از تمام برادران عزیز و خواهر گرامی که در ختم من شرکت می نمایند و از هر قشری که هستند (بازاری، بقال، کاسب کار، کارمند و ...) عاجزانه تقاضا می کنم کارتان را فقط به قصد انجام تکلیف و امر الهی انجام دهید. یعنی ببینید که الآن که در این مملکت اسلامی هستید تکلیف خدا بر شما چیست؟ امر خدائی چه هست؟ آن را انجام بدهید و خون شهدای فی سبیل الله را در نظر بگیرید و در هر پست و مقامی که هستید به اسلام و مسلمین خدمت کنید، بدون هیچ تکبر و غروری و سعی و کوششتان ساختن یک جامعه اسلامی  به دور از وابستگی های فکری و اقتصادی و سیاسی باشد. و از همه ملت ایران تقاضای عاجزانه و خاضعانه را در پیروی کردن و اطاعت کامل از رهبر عزیز و کبیرمان امام خمینی و دعا برای او و نزدیکی ظهور امام زمان (عج) و همچنین رزمندگان اسلام را دارم و این فراموش نشود که از همه چیز ها مهمتر است...

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  8:48 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید مجید قاری

بسم الله الرحمن الرحیم

حال که در صحنه انقلاب اسلامی به تکاپو مشغول هستیم ، باید هر کدام از ما در جمهوری اسلامی گوشه ای از مسئولیتها را بر دوش بگیریم و به منزل برسانیم باید قرآن را در صحنه با خودمان داشته باشیم و قرآن در هر عصر و زمانی یکی از ضروریات هر جامعه ای می باشد .

بزرگترین و مهمترین عامل عقب ماندگی مسلمین انحراف فکری و عملی مسلمانان از تعالیم اسلام است .

اینگونه تعصب ( دفاع کورکورانه ) همیشه جلوی درک حقیقت را می گیرد و انسان را همچون مگسی که در دام عنکبوتی محبوس است در ظلمات پندارها و تخیلاتش زندانی می کند و نمی گذارد که او درباره حقایق و واقعیتهای جهان هستی بیندیشد .

اینگونه تعصب با دلیل و منطق سرو کار ندارد و تنها از جهل و نادانی و عدم پیروی از وجدان ناشی می شود و صاحب خود را آنچنان دربی خبری محض نگاه می دارد که گوئی از اول نیروی درک و تشخیص به او نداده اند .

به هر حال این تعصبات خشک مذهبی که متاسفانه در میان جوامع اسلامی بوجود آمده سبب گردیده که مردم خرافات را با حقایق اشتباه بگیرند و چهره واقعی دین را در لابلای تخیلات و موهومات خود پنهان سازند .

31 / 2 / 1358

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  9:00 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1

وصیت نامه شهید غلامرضا نظری

بسم رب الشهدا و الصدیقین

ولاتحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون_ قرآن کریم

با درود و سلام خدمت حضرت ولی عصر(عج) و حضرت امام خمینی بت شکن، این آئینه زمان و با سلام به ارواح طیبه شهدای راه اسلام و آزادی و با سلام خدمت شما پدر و مادر عزیزم.

اینجانب غلامرضا نظری، شهادت می دهم که خدایی نیست جز الله و حضرت محمد(ص) بنده و فرستاده اوست و علی(ع) و یازده فرزند پاک او امامان برحق شیعه اند و تبری می جویم از دشمنان علی و آل علی(ع).

بار خدایا تو شاهد باش که این بنده حقیر درگاهت، بارضایت کامل به سوی جبهه ها روی آورده تا در کتار دیگر رزمندگان اسلام، روی در روی بعثیون کافر جهت کسب رضایت تو بجنگد و ثابت کند که تا جوانان این مرزو بوم زنده اند احدی فکر تجاوز به این مملکت اسلامی را نکند.

پدر و مادر عزیزم تا وقتی که در این جهان فانی هستید خدا را فراموش نکنید و بدانید که همیشه و در همه حال مراقب اعمال ماست. پس چه بهتر که در اعمالتان رضایت خدا را در نظر بگیرید تا ان شاء الله در کارهایتان موفق و موید باشید.

و اما پیامم به برادران و خواهرم، بدانید و آگاه باشید که بدست آوردن رضایت والدین، بدست آوردن رضایت الله است پس چه بهتر که مطیع اوامر والدین خود باشید تا خدا از شما راضی باشد و اما درس هایتان را بهتر و بیشتر بخوانید تا بتوانید در آینده به جامعه اسلامی خود خدمت کنید و سربار جامعه نشوید.

و اما پیامم به امت حزب الله، برادران و خواهران دینی که انقلاب را با سربلندی به پیروزی رسانیدند، همانطور هم با همکاری و حمایت خود از جنگ، جنگ را به پیروزی نهایی برسانید، اگر نمی توانید به جبهه بیایید در پشت جبهه خدمت خود را ...

... از جان و دل گوش فرا دهید و عمل کنید، دنیا چشم و گوشش به دهن امام دوخته شده، بر حرف های ایشان تفسیر و تعبیر منویسید. چرا ما نباید گفته های ایشان را آویزه گوش خود کنیم؟ در آن جهان جواب خدا را چه بدهیم؟ ما هر چه پیروزی داریم از اطاعت به امر امام داریم و هرچه شکست داریم از عمل نکردن به حرف های ایشان است پس ان شاء الله پیرو این رهبر باشیم تا همیشه پیروزی از ان ما باشد.

و اما پدر عزیزم وصیت من مبلغی حدود 35000ریال از پول کارکرد خودم حتما بدهید به بسیج و یادتان هم نرود و اگر توانستید حدود یکسال و نیم نمازهایم را قضا کنید یا اجیر بگیرید و همچنین حدود یک ماه روزه ماه رمضان، در آخر هم متذکر می شوم که در شهادت من گریه نکنید بلکه خوشحال باشید که امانت خود را این گونه از شما پس گرفت. شما باید افتخار کنید که فرزندتان در راه حفظ اسلام به فیض شهادت نائل آمده، در آخر نامه از همه دوستان و آشنایان حلالیت می طلبم و اگر از من بدی دیده اند به بزرگی خود مرابخشیند و از همگی التماس دعا دارم، خدا یارو نگهدارتان. والسلام/ خدایا خدایا تا انقلاب مهدی، خمینی را نگه دار

غلامرضا نظری

22/9/1365   

شاد، پیروز و موفق باشید.

جمعه 7 مهر 1391  9:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها