0

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
جمعه 7 مهر 1391  7:34 PM

وصیت نامه شهید علی اکبر حسن بیگی

"بسم رب الشهداء و الصدیقین"

*و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون .. *

با سلام و درود به محضر مبارک آقا امام زمان(عج) و نائب بر حقش رهبر کبیر انقلاب امام خمینی.

خدمت والدین گرامیم*

پدر و مادر عزیزم سلام مرا بپذیرید. نمی دانم با چه زبانی از شما به خاطر زحمات چندین ساله ام که بر دوشتان بوده تشکر کنم البته جبران این زحمات محال است و لی امیدوارم که به بزرگی خودتان همان طور که در طی زندگی چند ساله ام خطا های من را ندیده گرفتید و از آن چشم پوشی کردید، من را حلال کنید و در آن جهان من را عاق نکنید که تحمل آتش جهنم را ندارم.

خدمت خواهران و برادرانم سلام می رسانم، امیدوارم که در مرگ من صبر و استقامت را فراموش نکنید،خواهرم امید وارم که برای من گریه دشمن شاد نکنید و در انجام فرایض دینی و حجاب اسلامی کوتاهی نکنید، اگر از این حقیر روزی رنجیده و ناراحت شده بودید، امیدوارم به لطف خودتان حلال کنید.

پیامی برای مردم و امت شهید پرور*

البته من کوچکتر از آنم که صحبتی داشته باشم برای شما،

همیشه و در همه حال صبر را فراموش نکنید و دعا برای امام عزیز و رزمندگان را فراموش نکنید و قدر این پیر جماران را بدانید که او بزرگترین نعمت می باشد و گول سخنان منافقین کور دل را نخورید و ای منافقین بدانید که کشته شدن امثال من باعث شکست ما نمی شود و نشانه ضعف ما نیست بلکه کشته شدن امثال من در اصل تزریق خون به درخت انقلاب است که باعث رشد این درخت 9 ساله است.

در آخر از همه اقوام، فامیل، دوستان، آشنایان و همکلاسی ها و ... طلب حلالیت می کنم و از ایشان به عنوان یک برادر حقیر  می خواهم که امام را تنها نگذارید و رزمندگان اسلام را دعا و یاری کنید. دیگر عرضی ندارم. التماس دعا از همه شما دارم، ان شاء الله و السلام خدا نگه دارتان باد.

(( هنگامی که انسان هدف اصلی خود را می یابد و پی می برد که معشوق اصلی کیست، دیگر در قفس تن آرام نمی گیرد و نمی گنجد و احتیاج به جای بزرگتری دارد که جهان آخرت است.))

** خدایا، خدایا، تا انقلاب مهدی (عج)، خمینی را نگه دار**

از عمر ما بکاه و بر عمر رهبر افزا

**رزمندگان اسلام، نصرت عطا بفرما**

دوشنبه 3/12/1366

برادر حقیر تان و کوچک تان

علی اکبر حسن بیگی

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها