پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
جمعه 7 مهر 1391 9:12 PM
بسم رب الشهدا و الصدیقینولاتحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون_ قرآن کریمبا درود و سلام خدمت حضرت ولی عصر(عج) و حضرت امام خمینی بت شکن، این آئینه زمان و با سلام به ارواح طیبه شهدای راه اسلام و آزادی و با سلام خدمت شما پدر و مادر عزیزم.اینجانب غلامرضا نظری، شهادت می دهم که خدایی نیست جز الله و حضرت محمد(ص) بنده و فرستاده اوست و علی(ع) و یازده فرزند پاک او امامان برحق شیعه اند و تبری می جویم از دشمنان علی و آل علی(ع).بار خدایا تو شاهد باش که این بنده حقیر درگاهت، بارضایت کامل به سوی جبهه ها روی آورده تا در کتار دیگر رزمندگان اسلام، روی در روی بعثیون کافر جهت کسب رضایت تو بجنگد و ثابت کند که تا جوانان این مرزو بوم زنده اند احدی فکر تجاوز به این مملکت اسلامی را نکند.پدر و مادر عزیزم تا وقتی که در این جهان فانی هستید خدا را فراموش نکنید و بدانید که همیشه و در همه حال مراقب اعمال ماست. پس چه بهتر که در اعمالتان رضایت خدا را در نظر بگیرید تا ان شاء الله در کارهایتان موفق و موید باشید.و اما پیامم به برادران و خواهرم، بدانید و آگاه باشید که بدست آوردن رضایت والدین، بدست آوردن رضایت الله است پس چه بهتر که مطیع اوامر والدین خود باشید تا خدا از شما راضی باشد و اما درس هایتان را بهتر و بیشتر بخوانید تا بتوانید در آینده به جامعه اسلامی خود خدمت کنید و سربار جامعه نشوید.و اما پیامم به امت حزب الله، برادران و خواهران دینی که انقلاب را با سربلندی به پیروزی رسانیدند، همانطور هم با همکاری و حمایت خود از جنگ، جنگ را به پیروزی نهایی برسانید، اگر نمی توانید به جبهه بیایید در پشت جبهه خدمت خود را ...... از جان و دل گوش فرا دهید و عمل کنید، دنیا چشم و گوشش به دهن امام دوخته شده، بر حرف های ایشان تفسیر و تعبیر منویسید. چرا ما نباید گفته های ایشان را آویزه گوش خود کنیم؟ در آن جهان جواب خدا را چه بدهیم؟ ما هر چه پیروزی داریم از اطاعت به امر امام داریم و هرچه شکست داریم از عمل نکردن به حرف های ایشان است پس ان شاء الله پیرو این رهبر باشیم تا همیشه پیروزی از ان ما باشد.و اما پدر عزیزم وصیت من مبلغی حدود 35000ریال از پول کارکرد خودم حتما بدهید به بسیج و یادتان هم نرود و اگر توانستید حدود یکسال و نیم نمازهایم را قضا کنید یا اجیر بگیرید و همچنین حدود یک ماه روزه ماه رمضان، در آخر هم متذکر می شوم که در شهادت من گریه نکنید بلکه خوشحال باشید که امانت خود را این گونه از شما پس گرفت. شما باید افتخار کنید که فرزندتان در راه حفظ اسلام به فیض شهادت نائل آمده، در آخر نامه از همه دوستان و آشنایان حلالیت می طلبم و اگر از من بدی دیده اند به بزرگی خود مرابخشیند و از همگی التماس دعا دارم، خدا یارو نگهدارتان. والسلام/ خدایا خدایا تا انقلاب مهدی، خمینی را نگه دارغلامرضا نظری22/9/1365
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.