پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
جمعه 7 مهر 1391 8:38 PM
وصیت نامه شهید جعفر تورانی
بسم الله الرحمن الرحیم
( وأعدوا لهم ما استطعتم من قوة و من رباط الخيل ترهبون به عدو الله وعدوكم و آخرين من دونهم لا تعلمونهم الله يعلمهم و ما تنفقوا من شئ في سبيل الله يوف إليكم وأنتم لا تظلمون [ انفال 60 ]) و شما در مقام مبارزه با آن ها خود را مهیا کنید و تا آن جد که توانید از آذوقه و آلات جنگی و اسبان سواری برای تهدید دشمنان خدا و دشمنان خود فراهم سازید و بر قوم دیگری که شما به دشمنی آنان آگاه نیستید و خدا به آن ها آگاه است نیز مهیا باشید و آن چه در راه خدا صرف می کنید خدا تمام عوض خواهد داد بر شما و هرگز به شما ستم نخواهد شد.
در این برهه از زمان که اسلام محمدی در ایران اسلامی ما جلوه ای تازه با به وجود آمدن انقلاب پر شکوه اسلامی به وجود آورده و مشهود گشته بر کسانی که خود را وارث خون سالار شهیدان آقا اباعبدالله الحسین (ع) می دانند و خواهان گسترش حکومت عدل اسلام و صدور آن به کلیه کشور های جهان می باشند و کسانی که رهبری و فقاهت امام امت، بنیانگذار جمهوری اسلامی، خمینی عزیز را خواهانند لازم است که به جبهه ها بشتابند و به ندای رهبر پاسخ لبیک گفته و جان بر کف نهاده و با ایمانی قوی عزم راسخ کرده و به جهاد در راه خدا بشتابند و اسلحه بر زمین افتاده جان بر کفان دیگر که با نهایت ایثار و خلوص نیت به وصال معشوق رسیده اند را برگیرند و پاسدار حرمت خون این عزیزان شهید در راه خدا باشند. جامعه اسلامی ما هم اکنون احتیاح به سلحشورانی دارد که همراه با جهاد اکبر که تزکیه نفس می باشد به جهاد اصغری که خداوند این را بر پیروان راستینش واجب دانسته بشتابند تا دشمنی را که در هم کوبنده خانه و کاشانه مسلمین و مستضعفین است را نابود کند.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.