0

پیام و وصیت نامه شهدا

abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:پیام و وصیت نامه شهدا
جمعه 7 مهر 1391  8:48 PM

وصیت نامه شهید محمد خلیلی

... در شک و تردیدم که این مدت عمر را که خداوند در این جهان فانی بر من عنایت فرمود، آیا توانستم طاعت و عبادت او را انجام دهم؟ و به اسلام و مسلمین خدمت کنم یا نه؟ با کمی فکر خواهم گفت خیر. در این مدت عمر به ییقن نتوانستم طاعت و عبادت او را انجام دهم و کارهایم را فقط به قصد رضای او انجام دهم.

از آن جائی که تکلیف از طرف خدا بر من حکم می کرد که این خود توفیقی است از جانب او مدتی است که قصد سفر به جبهه را نموده ام تا شاید بتوانم در آنجا خدمتی را اگر خدا قبول کند انجام دهم.

از تمام برادران عزیز و خواهر گرامی که در ختم من شرکت می نمایند و از هر قشری که هستند (بازاری، بقال، کاسب کار، کارمند و ...) عاجزانه تقاضا می کنم کارتان را فقط به قصد انجام تکلیف و امر الهی انجام دهید. یعنی ببینید که الآن که در این مملکت اسلامی هستید تکلیف خدا بر شما چیست؟ امر خدائی چه هست؟ آن را انجام بدهید و خون شهدای فی سبیل الله را در نظر بگیرید و در هر پست و مقامی که هستید به اسلام و مسلمین خدمت کنید، بدون هیچ تکبر و غروری و سعی و کوششتان ساختن یک جامعه اسلامی  به دور از وابستگی های فکری و اقتصادی و سیاسی باشد. و از همه ملت ایران تقاضای عاجزانه و خاضعانه را در پیروی کردن و اطاعت کامل از رهبر عزیز و کبیرمان امام خمینی و دعا برای او و نزدیکی ظهور امام زمان (عج) و همچنین رزمندگان اسلام را دارم و این فراموش نشود که از همه چیز ها مهمتر است...

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها