0

همگام با پارالمپيک 2012

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012

جليل باقري:

مدالم را تقديم ايثارگران و خانواده‌هاي شهدا مي‌کنم

جليل باقري‌جدي قهرمان پارالمپيک گفت: ورزش قهرماني براي درخشش درسطح جهاني و بين‌اللملي به حمايت جدي مردم ومسئولان نياز دارد.

جليل باقري‌جدي قهرمان پارالمپيک لندن که عصر امروز با استقبال مسئولان و علاقمندان به ورزش وارد فرودگاه اردبيل و زادگاهش ديار سبلان شد در جمع خبرنگاران گفت : جاي بسي افتخار است که به زادگاهم اردبيل باز مي‌گردم در حالي که در مسابقات پارالمپيک به ياري خداوند متعال توانستم دل همه ملت ايران به ويژه خانواده‌هاي شهدا و ايثارگران را شاد و مسرور کنم.

به گزارش ايسنا ،وي با اعلام اينکه مدالم را تقديم تمام ايثارگران ارزشمند و خانواده‌هاي شهدا مي‌کنم، افزود: زماني که پرچم نظام اسلامي در لندن و در قلب نظام کفر به اهتزاز درآمد ابراز خرسندي کردم و از اين بابت خوشحال بودم که توانستم با اين مدال پرچم مقدس نظام اسلامي را بالا برده و دل رهبرم را شاد کنم.

اين قهرمان جانباز و دلاور دوران دفاع مقدس با يادآوري اينکه هرگز فکر نمي‌کردم که از اين طريق بتوانم دل مردم را شاد کنم، خاطر نشان کرد: پارالمپيک لندن اوج ورزش من بود ولي همچنان اميدوارم با حفظ روحيه خود بتوانم در سال‌هاي آينده نيز براي وطنم افتخارات بيشتري کسب کنم.

قهرمان پارالمپيک با يادآوري اينکه ورزش قهرماني براي درخشش در سطح جهاني و بين‌المللي به حمايت جدي نياز دارد، اضافه کرد: ما همت و تلاش خود را در اين عرصه صرف کرديم تا از اين طريق بتوانيم نام ايران را پرآوازه کرده و دل دشمنان را با اين موفقيت‌ها به لرزه درآوريم.

باقري‌جدي بيان کرد: با قهرماني ديگر پهلوان اين خطه مجيد فرزين نيز خوشحال شدم چرا که اين ورزشکار پرتوان همت و اراده خود را به کار بسته بود تا بتواند دل مردم ايران و هموطنانش را شاد کند.

وي در پايان از مربي خودش بهتاج قدرداني کرد و افزود: اگر مربي ام صلاح بدانن و ادامه تمرينات برايم مفيد باشد در پارالمپيک برزيل نيز حاضر مي‌شوم.

جليل باقري‌جدي بعد از حضور در شهر اردبيل ابتدا بر سر مزار شهيدان حاضر شد و با آرمان مقدس آنها به عنوان يک جانباز در ادامه مسير تجديد بيعت کرد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
پنج شنبه 16 شهریور 1391  10:29 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سکه، هديه مالک ملوان به مدال‌آوران پارالمپيک

مالک باشگاه ملوان به دارندگان مدال طلا، نقره و برنز پارالمپيک 2012 لندن سکه هديه مي‌دهد.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: غرور آفريني جوانان جانباز و معلول کشورمان باعث شور و نشاط زياد در بين مردم شده است.

وي افزود: به پاس ارج نهادن به اين ورزشکاران غيور و جوانمرد به دارنده مدال طلاي اين مسابقات 10 سکه طلا،‌ مدال نقره 7 و مدال برنز 4 سکه تقديم مي‌کنم. اميدوارم اين هديه ناقابل ذره‌اي از زحمات اين عزيزان که هيچ‌گاه به بحث مالي فکر نمي‌کنند را جبران کند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 17 شهریور 1391  1:05 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سپه‌وند: برنزم را در برزيل به طلا تبديل مي‌کنم

پرتاب‌گر ديسک تيم دووميداني ايران پس از کسب مدال برنز بازي‌هاي پارالمپيک،‌ گفت: به لندن آمده بودم که رکوردم را افزايش دهم و حالا خوشحالم به مدال برنز رسيده‌ام واين مدال را به تمام مردم لرستان تقديم مي‌کنم.

فرزاد سپه‌وند پس از کسب مدال برنز رقابتهاي پرتاب ديسک بازي‌هاي پارالمپيک لندن اظهار کرد: مسابقه خوبي بود. خوشحالم که رکورد فوق‌العاده 58/39 را زدم. من اين رکورد را تا به حال نزده بودم حتي در تمرينات هم به چنين رکوردي نرسيده بودم. آخرين رکورد من همان 54 متر و 53 سانتي‌متر بود که در بازي‌هاي آلمان ثبت شد. در تمرينات پيش از پارالمپيک نيز 53/35 زده بودم. اکنون خيلي خوشحالم چون از رکوردم راضي هستم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا پيش‌بيني مي‌کرديد به مدال در اين بازي‌ها برسيد، گفت: من براي مدال به اين بازي‌ها نيامدم. آمده بودم تا رکوردم را جابجا کنم و حالا که به مدال رسيدم، خوشحال‌تر هستم. الان از اينکه زحمات خودم و مربيانم نتيجه داده، خوشحالم.

سپه‌وند در پاسخ به اين سوال که براي آينده چه برنامه‌اي داريد گفت: بايد با برنامه‌ريزي بهتر و پس از چند عمل جراحي کوچکي که خواهم داشتم براي آينده و پارالمپيک 2016 آماده شوم. حضور وارلي مربي بلاروس من در کسب اين نتيجه خيلي موثر بود. من اوايل با مصطفي بهرامي مربي دو و ميداني کار مي‌کردم، بعد از آن چندين ماه زير نظر عباس صميمي بودم و سپس وارلي مربي من شد. او از رکوردي که در اين بازيها زدم خيلي راضي بود.

وي گفت: حريفان من در اين ماده بسيار قدر هستند. من در پکن چهارم شده بودم و اکنون در دومين حضورم در پارالمپيک سوم شدم. البته مي‌خواهم در ريودوژانيرو اول شوم نه دوم. همچنين از زحمات تمام مربيانم و خانواده‌ام تشکر مي‌کنم و اين مدال را به تمام لرستاني‌ها تقديم مي‌کنم.

جمعه 17 شهریور 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رضايي: قهرماني حق ماست

سرمربي تيم ملي واليبال نشسته ايران پس از راهيابي به ديدار فينال رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 گفت که قهرماني حق تيم کشورمان است.

هادي رضايي پس از پيروزي 3 بر صفر تيم ملي واليبال نشسته ايران برابر روسيه و راهيابي به فينال پارالمپيک 2012 لندن گفت: بازيکنان ايران بازي بسيار خوبي به نمايش گذاشتند. روسيه نيز تيم خوب و چغري بود. بازيکنان شماره 3 و 12، بهترين بازيکنان آنها بودند و ما مجبور شديم به جاي 2 مدافع با 3 دفاع بازي کنيم و به اين ترتيب جلوي عملکرد آنها را گرفتيم.

وي درباره پيروزي نفس‌گير در گيم دوم خاطرنشان کرد: همه بازي‌ها را که نمي‌توان به راحتي برد. يک سکته کوچک هم لازم است که شما داشته باشيد (باخنده). مردم هم مي‌بينند بازيکنان با چه دشواري برابر حريفان به برتري مي‌رسند.

سرمربي تيم ملي واليبال نشسته در خصوص بازي فينال مقابل بوسني اظهار داشت: مطمئن باشيد اين بازي متفاوت خواهد بود، زيرا انگيزه بازيکنان بوسني نيز تفاوت دارد. بايد پيروزي در ديدار گروهي مقابل اين تيم را فراموش کنيم. آن بازي تمام شده و حالا بايد در بازي جديد مقابل اين تيم قرار بگيريم.

رضايي افزود: در ورزش هيچ چيزي تضمين شده نيست اما حق ايران قهرماني در اين دوره از مسابقات است. بازيکنان زحمات زيادي کشيدند و ماه‌ها دور از خانواده خود بوده‌اند. بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم و اميدوارم به موفقيت برسيم.

جمعه 17 شهریور 1391  10:00 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رضايي: پيش‌بيني ما براي سپه‌وند مدال برنز بود

سرمربي تيم ملي دو و ميداني پارالمپيک ايران بعد از کسب مدال برنز فرزاد سپه‌وند گفت: از سپه‌وند راضي هستيم چون بيش از سه متر رکورد خود را افزايش داد.

بهمن رضايي پس از کسب مدال برنز فرزاد سپه‌وند در پرتاب ديسک رقابت‌هاي دو و ميداني پارالمپيک 2012 لندن گفت: پيش‌بيني ما براي سپه‌وند بيش از اين نبود. او عملکرد بسيار خوبي داشت و بيش از سه متر رکورد خودش را ارتقا داد و همين براي ما راضي‌کننده است.

وي افزود: سپه‌وند خيلي خوب کار کرد اما حريفانش بسيار قدر بودند. حريف آمريکايي او رکورد 64 را دارد بنابراين اين مدال برنز براي ما ارزشمند است و خوشحاليم که يک مدال ديگر به تيم دو و ميداني و کاروان پارالمپيک ايران افزوده شد.

وي در پيش‌بيني‌اش از عملکرد دووميداني‌کاران تيم ايران در بازي‌هاي آينده گفت: ما پيش‌بيني مي‌کنيم کامران شيخي فردا در پرتاب نيزه طلا بگيرد، همچنين جلال حرداني هم در پرتاب ديسک يک مدال طلاي ديگر به جمع مدال‌ها ما بيفزايد. جلال اگر بدشانس نباشد مي‌تواند طلا بگيرد. خوشبختانه غير از دو نفر از آقايان و دو ورزشکار خانم ما، مابقي بچه‌هاي دو و ميداني همه مدال گرفتند و اين يک نتيجه فوق‌العاده است.

جمعه 17 شهریور 1391  10:01 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عسگري:

مسير مسابقات دوچرخه‌سواري خطرناک بود

سرمربي تيم دوچرخه سواري ايران در بازي‎هاي پارالمپيک پس از پايان رقابت‎هاي جاده در مورد عملکرد بهمن گلبارنژاد گفت: او تلاش زيادي کرد اما استفاده ديگر رکابزنان از تکنولوژي برتر مانع از نتيجه گيري مورد نظر شد.

محمد عسگري با تاکيد بر اينکه رقابت‎هاي دوچرخه سواري جاده با حضور 31 رکابزن برگزار شد، اظهارداشت: مسابقات 10 دقيقه زودتر از موعد مقرر برگزار شد. چون همه رکابزنان در خط استارت آماده بودند کميته داوران و برگزارکنندکان مسابقه راي به آغاز زودتر از موعد مسابقه دادند.

وي با يادآوري اينکه رقابت‌هاي دوچرخه سواري جاده گروه C4-C5 در 10 دور برگزار شد و هر دور هم 8 کيلومتر بود، خاطرنشان کرد: شرايط مسابقه سنگين بود. مسير 80 کيلومتري اين رقابت‎ها مدام در سراشيبي‎هاي تند وخطرناک تغيير مي‌کرد. همين که مسابقه بدون حادثه براي شرکت کنندگان به پايان رسيد، جاي شکر دارد.

سرمربي گلبارنژاد در رقابت‎هاي دوچرخه سواري بازي‏هاي پارالمپيک لندن درمورد عملکرد وي توضيح داد و گفت: گلبارنژاد در دور نهم و براساس راي کميته داوران از مسير مسابقه خارج شد تا 22 شرکت کننده رقابت را براي تعيين رده بندي نهايي ادامه دهند. به همين دليل در رده بندي نهايي رکابزنان جاده، نام گلبارنژاد بعد از نفر بيست و دوم قرارگرفت و در رده بندي لحاظ نشد.

"گلبارنژاد در رقابت‎هاي تايم تريل روز چهارشنبه شرکت نکرد تا آمادگي خود را براي مسابقات امروز که تخصص وي بود، حفظ کند اما چرا او به خط پايان هم نرسيد؟"، وي در پاسخ به اين پرسش خبرنگار اعزامي مهر به لندن خاطرنشان کرد: البته انتظارمان اين بود که گلبارنژاد بين دهم تا پانزدهم شود اما شرايط مسابقه واقعا سخت و سنگين بود. رکابزن اوکرايني در پايان دو ساعت رقابت تنها با اختلاف 28 صدم ثانيه نسبت به ورزشکار چيني اول شد. اين نشان از شدت رقابت ميان دوچرخه سواران بود.

عسگري تاکيد کرد: بسياري از عوامل ديگر مانند نوع تغذيه و آب و هوا هم روي عملکرد رکابزنان تاثير دارد و البته استفاده از تکنولوژي‎هاي برتر؛ بيش از نيمي از رکابزنان شرکت کننده در مسابقات جاده براساس تکنولوژي جديد که چندماه پيش آمده است شرايط تعويض دنده برقي را داشتند در حاليکه اين شرايط برخي از رکابزنان مانند گلبارنژاد مکانيکي است. با همه اينها رکابزن ايران تلاش زيادي کرد و از عملکرد او هم راضي هستيم.

در چارچوب روز هشتم بازي‎هاي پارالمپيک لندن امروز پنچشنبه در رقابت‎هاي دوچرخه سواري جاده، بهمن گلبارنژاد پيش از رسيدن به خط پايان از مسير مسابقه خارج شد.

جمعه 17 شهریور 1391  10:02 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سپه‌وند نوزدهمين مدال ايران را کسب کرد

فرزاد سپه‌وند به مقام سوم رقابت‌هاي پرتاب ديسک بازي‌هاي پارالمپيک لندن دست يافت.

فرزاد سپه‌وند ورزشکار ايراني موفق شد در هشتمين روز بازي‌هاي پارالمپيک لندن نوزدهمين مدال ايران را ثبت کند.

او بامداد جمعه به وقت تهران در رقابت‌هاي پرتاب ديسک با پرتاب58 متر و 39 سانتي‌متر پس از ورزشکاران آمريکا و بريتانيا در مکان سوم قرار گرفت و ضمن کسب مدال برنز، نوزدهمين مدال کاروان ايران را در بازي‌هاي لندن ثبت کرد.

جرمي کمپل با پرتاب 60 متر و 5 سانتي‌متر به مدال طلا رسيد و دن گريويس از بريتانيا با 59 متر و 1 سانتي‌متر در مکان دوم ايستاد.

سپهوند به ترتيب در پرتاب‌هاي اول تا ششم اين رکوردها را به ثبت رساند:

1ـ 53 متر و 69 سانتي‌متر

2ـ 56 متر و 73 سانتي‌متر

3ـ 54 متر و 33 سانتي‌متر

4ـ خطا

5ـ 56 متر و 16 سانتي‌متر

6ـ 58 متر و 39 سانتي‌متر

به اين ترتيب کاروان ايران در پايان هشتمين روز اين بازي‌ها با هشت مدال طلا، پنج نقره و شش برنز در مکان دوازدهم جدول رده‌بندي توزيع مدال‌ها قرار گرفت.

جمعه 17 شهریور 1391  10:02 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مصاف با بوسني براي قهرماني

تيم واليبال نشسته ايران فيناليست شد

تيم واليبال نشسته ايران در ديدار نيمه‌نهايي مسابقات پارالمپيک 2012 لندن برابر روسيه به برتري رسيد و به فينال اين مسابقات صعود کرد.

تيم ملي واليبال نشسته ايران در ديدار نيمه‌نهايي مسابقات پارالمپيک 2012 لندن به مصاف روسيه رفت و در 3 ست پياپي و با نتايج 25-15، 25-18 و 25-18 به برتري رسيد و راهي ديدار فينال شد.

در ديگر ديدار نيمه‌نهايي بوسني در 3 ست و با نتايج 25-19، 25-20 و 25-14 برابر آلمان به پيروزي دست يافت و راهي فينال شد.

به اين ترتيب ايران بامداد شنبه در ديدار فينال به مصاف بوسني خواهد رفت. اين دو تيم در مرحله گروهي اين دوره از مسابقات رو در روي يکديگر قرار گرفته بودند که ايران توانست 3 بر يک به پيروزي دست يابد.

جمعه 17 شهریور 1391  10:03 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مجيد فرزين:

رکوردم را در «پارالمپيک برزيل» جابه‌جا مي‌کنم

با استقبال خوب مسئولان و علاقمندان به ورزش مجيد فرزين دارنده مدال طلاي پارالمپيک لندن وارد اردبيل شد و در فرودگاه گفت: در پارالمپيک برزيل رکوردم را بار ديگر جابه‌جا مي‌کنم.

اين قهرمان پارالمپيک که پيش از ظهر امروز با استقبال گرم مسئولان و دوستداران ورزش و علاقمندان به رشته‌هاي متنوع ورزشي وارد اردبيل شد، در بدو ورود اظهار داشت: بسيار خوشحال هستم که توانستم در عرصه پارالمپيک مدال طلا را کسب کرده و با اين موفقيت دل مردم ايران به ويژه خانواده‌هاي شهيدان، ايثارگران و جانبازان را شاد و مسرور سازم.

به گزارش فارس ،مجيد فرزين با يادآوري اينکه ميدان پارالمپيک در لندن ميدان سخت و طاقت‌فرسايي بود، تصريح کرد: به رغم وجود رقباي سرسخت سعي کردم با مهار وزنه 237 کيلوگرم مدال طلاي پارالمپيک را کسب کنم که اين خود از بهترين ايام و فصل زندگي بنده مي‌باشد.

وي با اعلام اينکه براي کسب اين مدال با ارزش ماه‌ها تمرين و تلاش مستمر داشتم، خاطرنشان کرد: اميدوارم پارالمپيک لندن پايان کار من نباشد بلکه با تلاش و مجاهدتي ديگر بتوانم در پارالمپيک برزيل نيز براي کشورم افتخارآفرين باشم.

فرزين مدال کسب شده خود را تقديم تمام ايثارگران و خانواده‌هاي شهدا کرد و ادامه داد: ما امروز هر چه عزت و آبرو داريم به خاطر خون شهدا و ايثارگراني است که ديروز در عرصه جنگ و امروز نيز در عرصه دفاع از ارزش‌ها و اعتلاي نام ايراني از جان و دل مايه گذاشتند.

در اين مراسم مديرکل ورزش و جوانان استان اردبيل نيز با تبريک موفقيت دو قهرمان پارالمپيک استان اردبيل جليل باقري‌جدي و مجيد فرزين بيان کرد: با اين افتخارآفريني‌ها به يقين استان اردبيل در بين استان‌هاي کشور جايگاهي برتر و شايسته‌تر يافته است.

احد پازاج اضافه کرد: قرار است با همراهي و همکاري مسئولان شهرستان و استان مراسم تجليلي از افتخارآفريني پهلوانان المپيک و پارالمپيک برگزار شود تا بتوانيم در حد وسع و توان خود از اين قهرمانان تجليل و تقديري شايسته داشته باشيم.

مجيد فرزين فرزند برومند سبلان در مسابقات پارالمپيک لندن و در دسته 82.5 کيلوگرم توانست ششمين مدال طلاي کاروان دلوار را به دست آورد.

مجيد فرزين اهل روستاي مرادلوي شهرستان بيله‌سوار است.

جمعه 17 شهریور 1391  2:10 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شکري: تا لحظه آخر طلا در دستانم بود

نايب قهرمان پارالمپيک لندن گفت: تا لحظه آخر مدل طلا در دستانم بود اما حريف چيني در پرتاب آخرش فوق العاده کار کرد و اول شد.

کامران شکري پس از کسب مدال نقره پارالمپيک لندن در پرتاب نيزه اظهار داشت: تا قبل از پرتاب آخر طلا در دستان من بود اما حريف چيني در آخرين پرتابش استثنايي کار کرد و مدال طلا را گرفت، با اين حال از عملکرد خودم راضي هستم چون 2 متر بالاتر از رکورد خودم در پارالمپيک پرتاب کردم.

به گزارش فارس ،وي افزود: من تازه 21 ساله‌ و جوان هستم بايد به کسب تجربه فکر کنم تا در مسابقات آينده عملکرد بهتري داشته باشم.

نايب قهرمان پارالمپيک در پاسخ به اين سؤال آيا فکر نمي‌کني اگر کمي مربيان بهتر حمايت مي‌کردند به مدال طلا مي‌رسيدي، گفت: نه اين طور نيست آنها تلاش زيادي انجام دادند و راهنمايي خوبي کردند. من بيشتر از آن چيزي که فکر مي‌کردم پرتاب کردم. اميدوارم در مسابقات آينده عملکرد بهتري داشته باشم.

جمعه 17 شهریور 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رضايي: مدال طلا در دستان شکري بود

سرمربي تيم ملي دووميداني ايران گفت: مدال طلاي پرتاب نيزه در دستان نماينده ايران بود، اما حريف با خوش شانسي مقام اول را از آن خود کرد.

بهمن رضايي پس از کسب مدال نقره کامران شکري در پرتاب نيزه اظهار داشت: طلا در دستان شکري بود و او عملکرد بسيار خوبي داشت، اما حريف چيني با خوش شانسي طلا را از آن خود کرد. ما کاملا از شکري راضي هستيم.

به گزارش فارس ،سرمربي تيم ملي دووميداني ايران گفت: شکري سن زيادي ندارد و بايد روي او سرمايه گذاري کنيم تا در مسابقات آينده براي ايران کسب افتخار کند. چيزي از ارزش‌هاي او کم نمي‌شود چون تمام تلاشش را انجام داد.

رضايي با اشاره به دو پرتابگر ديگر ايران گفت: ما باز هم شانس مدال طلا داريم و اميدوارم امشب دو پرتابگر ايران نتايج خوبي کسب کنند.

جمعه 17 شهریور 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

محمد خالوندي:

مي‌خواهم آخرين طلاي انفرادي را براي ايران بگيرم

پرتابگر نيزه کلاس 57F و 58F ايران اميدوار است که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي ايران را در پارالمپيک لندن کسب کند.

محمد خالوندي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا گفت: تا اين لحظه همه چيز عالي بوده و شرايط بسيار خوب پيش رفته و با اين روند فردا (شنبه) تلاش مي‌کنم تا خوشرنگترين مدال بازيها را برگردن بياويزم.

وي افزود: رقبايم دو پرتابگر مصري هستند که با توجه به رکوردهايي که دارند فکر نمي‌کنم در مقابل من چيزي براي گفتن داشته باشند، مخصوصاً با رکوردهايي که من به ثبت رسانده‌ام از سوي آنها زياد احساس خطر نمي‌کنم.

خالوندي ادامه داد: رکورد پارالمپيک 48 متر و 35 سانتيمتر و جهان 50 متر و 72 سانتيمتر است و آخرين رکورد رسمي من در جمهوري چک 46 متر و 86 سانتيمتر بوده اما در تمرينات توانسته‌ام 47 متر به بالا را به راحتي پرتاپ کنم که با اين وضعيت بسيار به مدال نزديکم.

وي همچين درباره جو رقابتها و شرايط آب و هوايي گفت: فکر مي‌کردم جو بسيار سنگين باشد اما وقتي ديدم که بچه‌هاي ايران چطور مدال گرفتند و افتخار آفريني کردند انگيزه گرفتم و خيالم راحت شد که من هم مي‌توانم مثل ساير بچه‌ها موفق باشم و آب و هوا خوشبختانه چند روز است که خوب شده و اميدوارم فردا هم همين طور باشد و مشکلي به وجود نيايد.

خالوندي در ادامه رسيدگي مسئولان را بسيار عالي دانست و افزود: خوشبختانه شرايط و امکاناتي که در اختيارمان قرار گرفت خيلي خوب بود و مربيان هم خيلي زحمت کشيدند که از همه آنها تشکر مي‌کنم.

وي در پايان از مردم ايران خواست تا برايش دعا کنند که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي را براي کاروان پارالمپيک ايران به ارمغان بياورد.

جمعه 17 شهریور 1391  5:41 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

محمد خالوندي:

مي‌خواهم آخرين طلاي انفرادي را براي ايران بگيرم

پرتابگر نيزه کلاس 57F و 58F ايران اميدوار است که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي ايران را در پارالمپيک لندن کسب کند.

محمد خالوندي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا گفت: تا اين لحظه همه چيز عالي بوده و شرايط بسيار خوب پيش رفته و با اين روند فردا (شنبه) تلاش مي‌کنم تا خوشرنگترين مدال بازيها را برگردن بياويزم.

وي افزود: رقبايم دو پرتابگر مصري هستند که با توجه به رکوردهايي که دارند فکر نمي‌کنم در مقابل من چيزي براي گفتن داشته باشند، مخصوصاً با رکوردهايي که من به ثبت رسانده‌ام از سوي آنها زياد احساس خطر نمي‌کنم.

خالوندي ادامه داد: رکورد پارالمپيک 48 متر و 35 سانتيمتر و جهان 50 متر و 72 سانتيمتر است و آخرين رکورد رسمي من در جمهوري چک 46 متر و 86 سانتيمتر بوده اما در تمرينات توانسته‌ام 47 متر به بالا را به راحتي پرتاپ کنم که با اين وضعيت بسيار به مدال نزديکم.

وي همچين درباره جو رقابتها و شرايط آب و هوايي گفت: فکر مي‌کردم جو بسيار سنگين باشد اما وقتي ديدم که بچه‌هاي ايران چطور مدال گرفتند و افتخار آفريني کردند انگيزه گرفتم و خيالم راحت شد که من هم مي‌توانم مثل ساير بچه‌ها موفق باشم و آب و هوا خوشبختانه چند روز است که خوب شده و اميدوارم فردا هم همين طور باشد و مشکلي به وجود نيايد.

خالوندي در ادامه رسيدگي مسئولان را بسيار عالي دانست و افزود: خوشبختانه شرايط و امکاناتي که در اختيارمان قرار گرفت خيلي خوب بود و مربيان هم خيلي زحمت کشيدند که از همه آنها تشکر مي‌کنم.

وي در پايان از مردم ايران خواست تا برايش دعا کنند که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي را براي کاروان پارالمپيک ايران به ارمغان بياورد.

جمعه 17 شهریور 1391  5:43 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رحمان: قول مي دهم وزنه 301 کيلورا بزنم

قوي ترين مرد معلول جهان گفت: افتخار مي کنم که پرچم سه رنگ کشورم را در يک کشور ضد ايراني به اهتزاز درآوردم.

سيامند رحمان پس از بازگشت به زادگاهش در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که توانستم به عنوان يک ورزشکار از استان آذربايجان غربي در رقابت هاي پارالمپيک شرکت کرده و در رشته خودم رکورد دنيا را بشکنم و پرچم کشور عزيزم را در اين بازي ها به اهتزاز درآورم.

به گزارش ايسنا ،وي ادامه داد: خوشحالي بيشتر من از اين بابت است که توانستم پرچم سه رنگ کشور عزيزم را در کشوري به اهتزاز درآورم که ضد ايراني بودن آن هميشه زبانزد بوده است. از اينکه مي بينم مردم کشورم و به ويژه استانم اينچنين دلشان شاد شده است، خوشحالم.

رحمان با اشاره به اينکه هميشه در رقابت هايي که شرکت کرده ام تلاش داشته ام با صدا زدن نام خدا، پيامبر(ص) و حضرت علي(ع) از آنها مدد بجويم، اظهار کرد: اين قهرماني لطف خدا بود و آن را به همه هموطنانم به ويژه زلزله زدگان استان آذربايجان شرقي تقديم مي کنم.

وي در رابطه با عدم مهار وزنه 301 کيلوگرمي نيز اعلام کرد: نشد که اين وزنه را بزنم اما همين جا قول مي دهم انشاءالله در رقابت هاي جهاني جبران کنم و بتوانم به اين رکورد دست يابم.

جمعه 17 شهریور 1391  5:44 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فوتبال 7 نفره ايران به فينال نرسيد

تيم ملي فوتبال هفت‌نفره‌ي ايران از راه‌يابي به ديدار پاياني پارالمپيک بازماند.

ارائه‌ي يک فوتبال تاکتيکي و فني براي برتري مقابل قهرمان المپيک کافي نبود و ايران بازي را با نتيجه‌ي 2 بر يک به اوکراين واگذار کرد.

نيمه‌ي نخست با وجود شروع طوفاني ايران و خلق چند موقعيت خوب گلزني، بدون گل مساوي به پايان رسيد.

در نيمه‌ي دوم اوکراين روي غفلت مدافعان ايران در موقعيت تک‌به تک قرار گرفت و مهاجم اين تيم گل اول بازي را به ثمر رساند.

در ادامه تلاش براي جبران گل خورده نتيجه داد و مهاجم ايران روي خروج ناموفق دروازه‌بان اوکراين با ضربه‌ي چيپ گل مساوي را وارد دروازه کرد.

شادي کادر فني و بازيکنان ايران چندان دوامي نداشت و شوت سرکش بازيکن اوکرايني به زيبايي وارد دروازه شد. ايران در وقت‌هاي تلف شده صاحب يک ضربه‌ي ايستگاهي شد اما اين موقعيت طلايي با بي‌دقتي از دست رفت.

تيم ملي فوتبال هفت‌نفره‌ي ايران براي رسيدن به مدال برنز و دفاع از جايگاه سومي المپيک پکن، مقابل برزيل قرار خواهد گرفت.

شنبه 18 شهریور 1391  12:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها