پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
جمعه 17 شهریور 1391 2:10 PM
|
مجيد فرزين: رکوردم را در «پارالمپيک برزيل» جابهجا ميکنمبا استقبال خوب مسئولان و علاقمندان به ورزش مجيد فرزين دارنده مدال طلاي پارالمپيک لندن وارد اردبيل شد و در فرودگاه گفت: در پارالمپيک برزيل رکوردم را بار ديگر جابهجا ميکنم. |
![]() |
|
|
||
|
اين قهرمان پارالمپيک که پيش از ظهر امروز با استقبال گرم مسئولان و دوستداران ورزش و علاقمندان به رشتههاي متنوع ورزشي وارد اردبيل شد، در بدو ورود اظهار داشت: بسيار خوشحال هستم که توانستم در عرصه پارالمپيک مدال طلا را کسب کرده و با اين موفقيت دل مردم ايران به ويژه خانوادههاي شهيدان، ايثارگران و جانبازان را شاد و مسرور سازم.
به گزارش فارس ،مجيد فرزين با يادآوري اينکه ميدان پارالمپيک در لندن ميدان سخت و طاقتفرسايي بود، تصريح کرد: به رغم وجود رقباي سرسخت سعي کردم با مهار وزنه 237 کيلوگرم مدال طلاي پارالمپيک را کسب کنم که اين خود از بهترين ايام و فصل زندگي بنده ميباشد. وي با اعلام اينکه براي کسب اين مدال با ارزش ماهها تمرين و تلاش مستمر داشتم، خاطرنشان کرد: اميدوارم پارالمپيک لندن پايان کار من نباشد بلکه با تلاش و مجاهدتي ديگر بتوانم در پارالمپيک برزيل نيز براي کشورم افتخارآفرين باشم. فرزين مدال کسب شده خود را تقديم تمام ايثارگران و خانوادههاي شهدا کرد و ادامه داد: ما امروز هر چه عزت و آبرو داريم به خاطر خون شهدا و ايثارگراني است که ديروز در عرصه جنگ و امروز نيز در عرصه دفاع از ارزشها و اعتلاي نام ايراني از جان و دل مايه گذاشتند. در اين مراسم مديرکل ورزش و جوانان استان اردبيل نيز با تبريک موفقيت دو قهرمان پارالمپيک استان اردبيل جليل باقريجدي و مجيد فرزين بيان کرد: با اين افتخارآفرينيها به يقين استان اردبيل در بين استانهاي کشور جايگاهي برتر و شايستهتر يافته است. احد پازاج اضافه کرد: قرار است با همراهي و همکاري مسئولان شهرستان و استان مراسم تجليلي از افتخارآفريني پهلوانان المپيک و پارالمپيک برگزار شود تا بتوانيم در حد وسع و توان خود از اين قهرمانان تجليل و تقديري شايسته داشته باشيم. مجيد فرزين فرزند برومند سبلان در مسابقات پارالمپيک لندن و در دسته 82.5 کيلوگرم توانست ششمين مدال طلاي کاروان دلوار را به دست آورد. مجيد فرزين اهل روستاي مرادلوي شهرستان بيلهسوار است. |