پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
پنج شنبه 16 شهریور 1391 10:29 PM
|
جليل باقري: مدالم را تقديم ايثارگران و خانوادههاي شهدا ميکنمجليل باقريجدي قهرمان پارالمپيک گفت: ورزش قهرماني براي درخشش درسطح جهاني و بيناللملي به حمايت جدي مردم ومسئولان نياز دارد. |
![]() |
|
|
||
|
جليل باقريجدي قهرمان پارالمپيک لندن که عصر امروز با استقبال مسئولان و علاقمندان به ورزش وارد فرودگاه اردبيل و زادگاهش ديار سبلان شد در جمع خبرنگاران گفت : جاي بسي افتخار است که به زادگاهم اردبيل باز ميگردم در حالي که در مسابقات پارالمپيک به ياري خداوند متعال توانستم دل همه ملت ايران به ويژه خانوادههاي شهدا و ايثارگران را شاد و مسرور کنم.
به گزارش ايسنا ،وي با اعلام اينکه مدالم را تقديم تمام ايثارگران ارزشمند و خانوادههاي شهدا ميکنم، افزود: زماني که پرچم نظام اسلامي در لندن و در قلب نظام کفر به اهتزاز درآمد ابراز خرسندي کردم و از اين بابت خوشحال بودم که توانستم با اين مدال پرچم مقدس نظام اسلامي را بالا برده و دل رهبرم را شاد کنم. اين قهرمان جانباز و دلاور دوران دفاع مقدس با يادآوري اينکه هرگز فکر نميکردم که از اين طريق بتوانم دل مردم را شاد کنم، خاطر نشان کرد: پارالمپيک لندن اوج ورزش من بود ولي همچنان اميدوارم با حفظ روحيه خود بتوانم در سالهاي آينده نيز براي وطنم افتخارات بيشتري کسب کنم. قهرمان پارالمپيک با يادآوري اينکه ورزش قهرماني براي درخشش در سطح جهاني و بينالمللي به حمايت جدي نياز دارد، اضافه کرد: ما همت و تلاش خود را در اين عرصه صرف کرديم تا از اين طريق بتوانيم نام ايران را پرآوازه کرده و دل دشمنان را با اين موفقيتها به لرزه درآوريم. باقريجدي بيان کرد: با قهرماني ديگر پهلوان اين خطه مجيد فرزين نيز خوشحال شدم چرا که اين ورزشکار پرتوان همت و اراده خود را به کار بسته بود تا بتواند دل مردم ايران و هموطنانش را شاد کند. وي در پايان از مربي خودش بهتاج قدرداني کرد و افزود: اگر مربي ام صلاح بدانن و ادامه تمرينات برايم مفيد باشد در پارالمپيک برزيل نيز حاضر ميشوم. جليل باقريجدي بعد از حضور در شهر اردبيل ابتدا بر سر مزار شهيدان حاضر شد و با آرمان مقدس آنها به عنوان يک جانباز در ادامه مسير تجديد بيعت کرد. |