0

همگام با پارالمپيک 2012

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
جمعه 17 شهریور 1391  5:41 PM

محمد خالوندي:

مي‌خواهم آخرين طلاي انفرادي را براي ايران بگيرم

پرتابگر نيزه کلاس 57F و 58F ايران اميدوار است که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي ايران را در پارالمپيک لندن کسب کند.

محمد خالوندي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا گفت: تا اين لحظه همه چيز عالي بوده و شرايط بسيار خوب پيش رفته و با اين روند فردا (شنبه) تلاش مي‌کنم تا خوشرنگترين مدال بازيها را برگردن بياويزم.

وي افزود: رقبايم دو پرتابگر مصري هستند که با توجه به رکوردهايي که دارند فکر نمي‌کنم در مقابل من چيزي براي گفتن داشته باشند، مخصوصاً با رکوردهايي که من به ثبت رسانده‌ام از سوي آنها زياد احساس خطر نمي‌کنم.

خالوندي ادامه داد: رکورد پارالمپيک 48 متر و 35 سانتيمتر و جهان 50 متر و 72 سانتيمتر است و آخرين رکورد رسمي من در جمهوري چک 46 متر و 86 سانتيمتر بوده اما در تمرينات توانسته‌ام 47 متر به بالا را به راحتي پرتاپ کنم که با اين وضعيت بسيار به مدال نزديکم.

وي همچين درباره جو رقابتها و شرايط آب و هوايي گفت: فکر مي‌کردم جو بسيار سنگين باشد اما وقتي ديدم که بچه‌هاي ايران چطور مدال گرفتند و افتخار آفريني کردند انگيزه گرفتم و خيالم راحت شد که من هم مي‌توانم مثل ساير بچه‌ها موفق باشم و آب و هوا خوشبختانه چند روز است که خوب شده و اميدوارم فردا هم همين طور باشد و مشکلي به وجود نيايد.

خالوندي در ادامه رسيدگي مسئولان را بسيار عالي دانست و افزود: خوشبختانه شرايط و امکاناتي که در اختيارمان قرار گرفت خيلي خوب بود و مربيان هم خيلي زحمت کشيدند که از همه آنها تشکر مي‌کنم.

وي در پايان از مردم ايران خواست تا برايش دعا کنند که بتواند آخرين مدال طلاي انفرادي را براي کاروان پارالمپيک ايران به ارمغان بياورد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها