0

همگام با پارالمپيک 2012

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012

صادق زاده در وزنه برداري برنز گرفت

علي صادق زاده مدال برنز وزن 100 کيلوگرم وزنه برداري پارالمپيک و چهاردهمين مدال کاروان ايران را به دست آورد.

مسابقات دسته 100 – کيلوگرم وزنه برداري قدرتي پارالمپيک برگزار شد که علي صادق زاده با رکورد 235 کيلوگرم موفق به کسب مدال برنز شد. صادق زاده رقابت نزديکي با وزنه بردار آذربايجان براي کسب مدال برنز داشت که توانست رقيب خود را جا گذاشته و چهاردهمين مدال کاروان ايران را بر سينه زند.

وزنه برداران مصر با حد نصاب 249 کيلوگرم، رکورد جهان و پارالمپيک را شکست و طلا گرفت. وزنه بردار چين هم به مدال نقره رسيد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
چهارشنبه 15 شهریور 1391  6:25 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بهرامي:

3 مدال طلاي ديگر هم در دووميداني مي‌گيريم

مربي تيم ملي دووميداني جانبازن و معلولين گفت: توانايي کسب 3 مدال طلاي ديگر هم در بازي‌هاي پارالمپيک لندن داريم.

مصطفي بهرامي درباره عملکرد دووميداني‌کاران در روز ششم پارالمپيک گفت: سطح مسابقات واقعاً بالا بود، پيش‌بيني مي‌کرديم نصيري طلا بگيرد.

وي ادامه داد: کائدي در رشته‌اي که تخصصش نبود مدال نقره گرفت که نتيجه خوبي بود. آب‌باريکي متاسفانه با ارتکاب 3 خطا و به دليل ناآشنايي با مقررات حذف شد.

بهرامي تصريح کرد: عملکرد بچه‌ها تا اينجا خوب بود و از نظر ما مدال نقره جوکار هم ارزش طلا داشت. تا به حال خيلي خوب کار کرده‌ايم و توانايي کسب 3 مدال طلاي ديگر را هم داريم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
چهارشنبه 15 شهریور 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

جشن نامزدي دو ملي پوش ايران در دهکده المپيک

ورزشکاران ايراني حاضر در پارالمپيک لندن شاهد برگزاري جشن نامزدي دو تن از ملي پوشان تيراندازي با کمان بودند.

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از لندن، شب گذشته و پس از قهرماني زهرا نعمتي در مسابقات تيراندازي با کمان پارالمپيک جشن کوچکي در دهکده المپيک برگزار شد که تنها به قهرماني وي اختصاص نداشت!

نعمتي که نخستين بانوي مدال آور ايران در پارالمپيک محسوب مي شود، شب گذشته در حضور برخي از اعضاي کاروان اعزامي ايران به لندن نامزدي خود با رهام شهابي پور عضو تيم ملي مردان تيراندازي با کمان را جشن گرفت.

نعمتي در مسابقات انفرادي به مدال طلا دست يافت و شهابي پور در مرحله يک چهارم نهايي برابر ابراهيم رنجبر ديگر ايراني حاضر در مسابقات تن به شکست داد و از دور مسابقات کنار رفت.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  6:27 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

چهاردهمين دوره از بازى هاى پارالمپيک 2012 لندن از 9 شهریور ماه آغاز شده و تا 18 همین ماه ادامه دارد. در پارالمپیک 2012 لندن، 4200 ورزشکار از 165 کشور دنیا حضور دارند که طی 10 روز با هم به رقابت می کنند. در این راستا کاروان فرهنگی، ورزشی کشورمان با 79 ورزشکار در رشته های دو ومیدانی (مشترک بین معلولین جسمی، حرکتی و نابینایان)، شنا، تیراندازی، تیر و کمان، دوچرخه سواری، والیبال نشسته، تنیس با ویلچر، فوتبال هفت نفره، وزنه برداری، تنیس روی میز و رشته های جودو، گلبال، فوتبال پنج نفره (ویژه نابینایان و کم بینایان) در رقابت های پارالمپیک حضور یافته است.

ایران، هفتمین حضور خود در رقابتهای پارالمپیک را تجربه می‌کند و در دور پیشین این رقابتها (پکن، 2008) با کسب 5 نشان طلا، 6 نقره و 3 برنز در میان 147 کشور، جایگاه 22 را به دست آورد. در پایان دومین روز بازیهای پارالمپیك 2012 لندن سه كشور چین، استرالیا و اوكراین به ترتیب رتبه های اول، دوم و سوم را در جدول توزیع مدال ها به خود اختصاص دادند. جمهوری اسلامی ایران نیز روز جمعه با کسب یک مدال برنز توسط خانم "ساره جوانمردی" در رشته تیراندازی با تپانچه کلاس p2، به جمع کشورهای صاحب مدال در چهاردهمین دوره بازیهای پارالمپیک پیوست.

ساره جوانمردی، برنده نخستين مدال ايران در پارالمپيک 2012 لندن

ساره جوانمردی در تیراندازی با تپانچه بادی زنان موفق شد با کسب رتبه سوم، کاروان ورزشی ایران در پارالمپیک لندن را صاحب نخستین مدال خود کند. او در مرحله مقدماتی با کسب ۳۷۶ امتیاز در مکان سوم قرار گرفت و به مرحله نهایی راه یافت. جوانمردی در مرحله نهایی ۹۳ امتیاز دیگر کسب کرد و در مکان سوم باقی ماند.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:37 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تيم ملي ريکرو زنان مدال برنز گرفت

تيم ملي ريکرو زنان ايران با برتري مقابل ايتاليا به مدال برنز پارالمپيک 2012 لندن رسيد.

در ادامه رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن و در ديدار رده‌بندي رقابت‌هاي تيمي ريکرو زنان، تيم ملي زنان ايران با ترکيب زهرا جوانمرد، زهرا نعمتي (قهرمان ريکرو انفرادي پارالمپيک 2012 لندن) و راضيه شيرمحمدي به مصاف تيم ملي ايتاليا رفت که اين ديدار با نتيجه 188 بر 184 به سود کمانداران ايران به پايان رسيد.

به اين ترتيب تيم ملي تيراندازي با کمان پارالمپيک زنان ايران چهارمين مدال برنز کاروان ورزش ايران در روز هفتم رقابت‌ها و شانزدهمين مدال کشورمان را به ارمغان آورد.

در فينال اين رقابت‌ها کره‌جنوبي با چين روبرو مي‌شود.

تيم ملي ريکرو مردان نيز امروز در مرحله يک چهارم نهايي تيمي اين رقابت‌ها با شکست از کره‌جنوبي از رسيدن به مرحله نيمه نهايي بازماند.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:49 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

صادق‌زاده: از وزنه‌برداري خداحافظي مي‌کنم

وزنه‌بردار 100- کيلوگرم ايران در رقابت‌هاي پارالمپيک لندن پس از کسب مدال برنز گفت: اين مدال را به زلزله‌زدگان آذربايجان شرقي تقديم کرده و از دنياي وزنه‌برداري خداحافظي مي‌کنم.

صادق‌زاده پس از کسب مدال برنز دسته 100- کيلوگرم مسابقات وزنه‌برداري پارالمپيک لندن اظهار کرد: حريفان سرسختي در اين وزن حضور دارند. حريفاني از نيجريه، مصر و چين که فوق‌العاده هستند. آنها رکوردهاي خوبي را به جاي مي‌گذارند. من در صحنه‌ي رقابت‌هاي داخلي وزنه 245 کيلوگرم و در تمرينات وزنه 250 کيلوگرم را زده‌ام اما متاسفانه مدتي است که با آسيب‌ديدگي مواجه شدم و به همين دليل رقابت با چنين حريفاني برايم سخت‌تر هم شد.

وي گفت: مي‌خواهم از پدر و مادرم، فدراسيون جانبازان و معلولين و نيز سازمان ورزش شهرداري تشکر کنم که حمايت‌هاي خوبي از من داشتند. من اين مدال را به مردم زلزله‌زده‌ي آذربايجان تقديم مي‌کنم. متاسفانه پس از آن اتفاق ناگوار در آذربايجان من به طور کامل در اردو بودم و نتوانستم به آن منطقه بروم اما پس از بازي‌هاي پارالمپيک بلافاصله به مناطق زلزله‌زده مي‌روم.

صادق‌زاده با تاکيد بر اين‌که از دنياي حرفه‌اي وزنه‌برداري خداحافظي مي‌کنم، گفت: تصميمم را به طور جدي گرفته‌ام و مي‌خواهم از وزنه‌برداري خداحافظي کنم و قطعا مرا در پارالمپيک بعدي نخواهيد ديد.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:50 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تيم ريکرو بانوان از صعود به فينال بازماند

کمانداران ايران در مرحله نيمه نهايي رقابت‎هاي ريکرو بانوان بازي‎هاي پارالمپيک لندن مقابل کره جنوبي شکست خورده و از حضور در فينال بازماندند.

مسابقات تيروکمان بازي‎هاي پارالمپيک لندن امروز چهارشنبه با برگزاري رقابت‏هاي تيمي ريکرو بانوان در مرحله نيمه نهايي پيگيري شد. در اين بخش از مسابقات تيم ريکرو ايران که با شکست جمهوري چک از مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد، مقابل کره جنوبي قرار گرفت و متحمل شکست شد.

تيم ريکرو بانوان ايران ديدار با کره جنوبي را با نتيجه 192 بر 186 واگذار کرد و با متحمل شدن اين شکست از صعود به ديدار نهايي بازماند. جوانمرد، نعمتي و شيرمحمدي ترکيب تيم ريکرو بانوان ايران را در اين بازي تشکيل داده بودند.

در چارچوب مسابقات تيروکمان بازي‎هاي پارالمپيک لندن و در مرحله يک چهارم نهايي رقابت‎هاي تيمي ريکرو مردان، امروز تيم ايران مغلوب کره جنوبي شد و از صعود به مرحله نيمه نهايي بازماند.

پيش از ديدار تيم‌هاي ريکرو زنان ايران و کره جنوبي و در ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي، تيم چين در مصاف با ايتاليا صاحب برتري شد. بدين ترتيب فينال مسابقات ريکرو تيمي بانوان با حضور دو تيم چين و کره جنوبي و به صورت کاملا آسيايي برگزار مي‎شود.

چهاردهمين دوره بازي‌هاي پارالمپيک از 8 تا 18 شهريورماه به ميزباني لندن برگزار مي‌شود. کاروان ورزش ايران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابينايان و کم‌بينايان) با شعار "توکل، تلاش، ميثاق با شهدا" در اين دوره از بازي‌ها شرکت کرده است.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:56 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مربي وزنه‌برداري پارالمپيک:

صادق‌زاده مي‌توانست طلا بگيرد

غلامرضا آسترکي مي‌گويد، علي صادق‌زاده مي‌توانست در پارالمپيک به طلا برسد اما کادر فني تيم وزنه‌برداري ايران از مدال برنز او هم رضايت دارند.

مربي تيم وزنه‌برداري ايران درباره مدال برنز علي صادق‌زاده در دسته 100- کيلوگرم گفت: صادق‌زاده رقابت سنگيني را با حريفاني از مصر، چين، آذربايجان و نيجريه داشت. در حرکت اول با اقتدار وزنه 210 کيلوگرم را پرس کرد و در آخرين حرکت هم براي گرفتن مدال طلا براي وزنه 245 کيلوگرم رفت که متاسفانه نتوانست آن حرکت را به درستي بزند و نهايتا با ثبت وزنه 237 کيلوگرمي به مدال برنز رسيد.

وي افزود: در اين دسته رقابت بسيار سنگين و سخت بود. بنده به اتفاق دکتر تيم همه سعي‌مان را کرديم تا صادق‌زاده دست خالي از اين بازي‌ها خارج نشود و خوشحاليم مدال برنز او مسجل شد. ما براي طلا هم اقدام کرديم و صادق‌زاده فرصت گرفتن طلا را هم داشت چون در تمرين‌ها رکورد 248 کيلوگرم را زده بود اما متاسفانه به آن نرسيد.

وي گفت: در مجموع از وزنه‌اي که امروز زد راضي هستيم و مدال برنز پارالمپيک که ارزش کمي هم ندارد را به مردم تقديم مي‌کنيم.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:57 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

محمدياري: مي‌خواستم مدال طلا بگيرم

پرتابگر ديسک ايران پس از کسب مدال برنز بازي‏هاي پارالمپيک لندن گفت: مي‌خواستم مدال طلا يگيرم اما چون زير رکوردم پرتاب کردم، نتوانستم به اين مدال برسم.

علي محمدياري پس از کسب مدال برنز مسابقات پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک لندن در حالي که گريه مي‏کرد، اظهارداشت: من مي‏خواستم مدال طلا بگيرم. در تمريناتم ديسک را تا 45 متر هم پرتاب کردم اما اينجا چند متر زير رکورد خودم پرتاب کردم و برنزگرفتم.

"رقابت‎هاي پرتاب ديسک با ادغام سه کلاس مختلف برگزارشد. به همين دليل ورزشکار صربستان با رکورد کمتر نسبت به شما دوم شد. اين موضوع آزاردهنده نيست؟"، پرتابگر ايران در پاسخ به اين پرسش گفت: بله؛ اين خيلي بد است اما اعلام شده که از بازي‏هاي پارالمپيک بعدي که در برزيل برگزار مي‏شود اين مشکل برطرف خواهد شد.

وي تصريح کرد: درهر صورت من در بازي‏هاي پارالمپيک برزيل هم خواهم بود و سعي مي‏کنم آنجا عملکردم را که براي خودم رضايت بخش نيست، جبران کنم و مدال خوش رنگ تري بگيرم.

علي محمدياري در پايان گفت: البته من رقابت‏هاي امروز را با کمي آسيب ديدگي برگزار کردم. من از ناحيه کمر مصدوم هستم و اين موضوع روي عملکردم تاثير داشت.

علي محمدياري امروز در رقابت‏هاي پرتاب ديسک بازي‏هاي پارالمپيک با رکورد 41 متر و 91 سانتي متر در رده سوم قرار گرفت.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  8:58 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

کهتري: مهم کسب مدال تيمي بود

سرپرست تيم ملي تيراندازي با کمان ايران گفت: دختران تيم ملي ريکرو زنان کشورمان، غيرت ايراني را به نمايش گذاشتند.

مجيد کهتري پس از کسب عنوان سومي ريکرو تيمي زنان پارالمپيک 2012 لندن گفت: اين پيروزي‌ را به ملت عزيز ايران تبريک مي‌گويم. مهم کسب مدال تيمي پارالمپيک بود که به دست آمد.

وي ادامه داد: دختران ايران، غيرت ايراني را به نمايش گذاشتند و ديديد که با پشتيباني و حمايت توانستند به خوبي همديگر را پوشش داده و در برخي شرايط نتايج ضعيف يکديگر را جبران کنند.

کهتري در پايان گفت: حمايت آنها از هم در اين دوره از رقابت‌ها بسيار ارزشمند بود. معتقدم آنها توانايي کسب مدال طلا را هم داشتند اما مدال برنز هم چيزي از ارزش‌هاي آنها کم نمي‌کند.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  9:27 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

جوانمرد: به دخترم قول داده بودم مدال بگيرم

عضو تيم ملي ريکرو پارالمپيک زنان گفت: به دخترم قول داده بودم که در لندن مدال بگيرم و حالا از اينکه توانستم به قولم عمل کنم بسيار خوشحالم.

تيم ملي ريکرو زنان ايران با برتري مقابل ايتاليا به مدال برنز پارالمپيک 2012 لندن رسيد.

زهرا جوانمرد، عضو تيم ملي ريکرو پس از کسب مدال برنز اظهار داشت: بسيار خوب و با انگيزه بوديم و با انسجام کار کرديم. فکر مي‌کنم هيچ تيمي مانند ما نبود.

وي با بيان اينکه به نظر من حق ايران طلا بود، ادامه داد: بازهم خدا را شکر مي‌‌کنم بدون مدال به کشور برنمي‌گرديم. نتيجه 4 سال زحمت‌مان را گرفتيم.

جوانمرد که در هنگام مصاحبه اشک مي‌ريخت، درمورد علت گريه‌اش گفت: من به دخترم قول داده بودم که مدال بگيرم و حالا هم خوشحالم که توانستم به قولم عمل کنم.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  9:28 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

واعظي: حق ريکرو زنان طلاي پارالمپيک بود

سرمربي تيم ملي تيراندازي با کمان پارالمپيک ايران گفت: حق کمانداران زن ايران مدال طلا بود که با بدشانسي به برنز تبديل شد.

حجت واعظي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به لندن، پس از کسب عنوان سومي تيمي ريکرو زنان گفت: نتيجه به دست آمده خيلي عالي بود. به واقع حق آنها طلا بود که با بدشانسي به برنز تبديل شد. خيلي خوشحالم که آنها بار ديگر شادماني را به کاروان بازگرداندند چراکه نزديک بود همين مدال برنز هم از دست برود که با توکل به خدا حفظ شد.

وي در خصوص حذف تيم ملي مردان ادامه داد: آنها هم حق‌شان نبود که در مرحله يک چهارم نهايي حذف شوند. هر دو تيم مردان و زنان يک سر و گردن بالاتر از حريفان‌شان بودند، اما شرايط به گونه‌اي پيش رفت که تيم ملي مردان از کسب مدال بازماندند. با اين حال از همه راضي هستم چراکه تيم يکدستي داريم.

واعظي در پايان گفت: نياز به تمرين و ممارست بيشتري داريم و اميدوارم در آينده در صورتي که همچنان به کار ادامه داديم، مدال‌هاي بيشتري را کسب کنيم.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  9:28 PM
تشکرات از این پست
reza313
reza313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 484

درود بر تمامی معلولین و جانبازان ایران اسلامی

یا لثارات الحسین

چهارشنبه 15 شهریور 1391  9:55 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

قوي‌ترين مرد پارالمپيک هم ايراني است

مدال طلاي سيامند رحمان با رکوردشکني

سيامند رحمان با رکوردشکني موفق به کسب مدال طلاي دسته فوق سنگين وزنه‌برداري و هشتمين مدال طلاي ايران در پارالمپيک شد.

رقابت‌هاي وزنه‌برداري قدرتي بازي‌هاي پارالمپيک در دسته فوق سنگين با رکوردشکني و مدال طلاي سيامند رحمان به پايان رسيد.

سيامند رحمان با بلند کردن وزنه‌ي 270 کيلوگرم رکورد پارالمپيک را شکست و در همان ابتداي کار مدال طلاي خود را قطعي کرد. رحمان در حرکت دوم هم وزنه 280 کيلويي را مهار کرد. ملي‌پوش ايران براي حرکت سوم خود به رکورد جهان که 291 کيلوگرم و متعلق به خودش است حمله کرد و وزنه اي 10 کيلو سنگين تر يعني 301 کيلوگرم را درخواست کرد که يک دست او در بالا آوردن وزنه کم آورد و اين رکورد ثبت نشد.اما همانند المپيک که قوي ترين مرد جهان يک ايراني بود، عنوان قوي‌ترين مرد پارالمپيک هم به ملي‌پوش توانمند ايران رسيد.

نزديک‌ترين رقيب رحمان، فاريس از عراق بود که وزنه 242 کيلويي را مهار کرد و نقره گرفت. وزنه بردار کره جنوبي نيز به مدال برنز رسيد.

با کسب اين مدال طلا، ايران جايگاه نهمي خود را از فرانسه که 7 مدال طلا دارد پس گرفت و تا اين لحظه اين جايگاه يک رقمي را به خود اختصاص داده است.

در حالي که ايران و فرانسه براي کسب جايگاه نهمي اين روزها رقابت نزديکي دارند، با مدال طلاي سيامند رحمان ايران براي گرفتن جايگاه هشتم از برزيل، تنها سه مدال طلا فاصله دارد.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  11:26 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بهترين‌عملکرد تاريخ وزنه‌برداري ايران در پارالمپيک

با کسب مدال طلاي سيامند رحمان در دسته فوق سنگين بهترين عملکرد تاريخ وزنه‌برداري ايران در پارالمپيک رقم خورد.

سيامند رحمان، وزنه‌بردار دسته فوق سنگين کاروان پارالمپيک ايران با شکستن رکورد پارالمپيک مدال طلاي اين دسته را به خود اختصاص داد.

با کسب مدال طلاي رحمان بهترين عملکرد تاريخ وزنه‌برداري ايران در پارالمپيک رقم خورد.

پيش از اين تيم ايران 3 طلا، يک نقره و يک برنز را در رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن کسب کرده بود که با طلاي سيامند رحمان تعداد طلاهاي ايران به عدد 4 رسيد تا بهترين عملکرد کاروان وزنه‌برداري ايران رقم بخورد.

چهارشنبه 15 شهریور 1391  11:42 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها