پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
چهارشنبه 15 شهریور 1391 8:58 PM
محمدياري: ميخواستم مدال طلا بگيرمپرتابگر ديسک ايران پس از کسب مدال برنز بازيهاي پارالمپيک لندن گفت: ميخواستم مدال طلا يگيرم اما چون زير رکوردم پرتاب کردم، نتوانستم به اين مدال برسم. |
![]() |
|
|
||
|
علي محمدياري پس از کسب مدال برنز مسابقات پرتاب ديسک بازيهاي پارالمپيک لندن در حالي که گريه ميکرد، اظهارداشت: من ميخواستم مدال طلا بگيرم. در تمريناتم ديسک را تا 45 متر هم پرتاب کردم اما اينجا چند متر زير رکورد خودم پرتاب کردم و برنزگرفتم.
"رقابتهاي پرتاب ديسک با ادغام سه کلاس مختلف برگزارشد. به همين دليل ورزشکار صربستان با رکورد کمتر نسبت به شما دوم شد. اين موضوع آزاردهنده نيست؟"، پرتابگر ايران در پاسخ به اين پرسش گفت: بله؛ اين خيلي بد است اما اعلام شده که از بازيهاي پارالمپيک بعدي که در برزيل برگزار ميشود اين مشکل برطرف خواهد شد. وي تصريح کرد: درهر صورت من در بازيهاي پارالمپيک برزيل هم خواهم بود و سعي ميکنم آنجا عملکردم را که براي خودم رضايت بخش نيست، جبران کنم و مدال خوش رنگ تري بگيرم. علي محمدياري در پايان گفت: البته من رقابتهاي امروز را با کمي آسيب ديدگي برگزار کردم. من از ناحيه کمر مصدوم هستم و اين موضوع روي عملکردم تاثير داشت. علي محمدياري امروز در رقابتهاي پرتاب ديسک بازيهاي پارالمپيک با رکورد 41 متر و 91 سانتي متر در رده سوم قرار گرفت. |