پاسخ به:همگام با پارالمپيک 2012
جمعه 17 شهریور 1391 5:44 PM
رحمان: قول مي دهم وزنه 301 کيلورا بزنمقوي ترين مرد معلول جهان گفت: افتخار مي کنم که پرچم سه رنگ کشورم را در يک کشور ضد ايراني به اهتزاز درآوردم. |
![]() |
|
|
||
|
سيامند رحمان پس از بازگشت به زادگاهش در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم که توانستم به عنوان يک ورزشکار از استان آذربايجان غربي در رقابت هاي پارالمپيک شرکت کرده و در رشته خودم رکورد دنيا را بشکنم و پرچم کشور عزيزم را در اين بازي ها به اهتزاز درآورم.
به گزارش ايسنا ،وي ادامه داد: خوشحالي بيشتر من از اين بابت است که توانستم پرچم سه رنگ کشور عزيزم را در کشوري به اهتزاز درآورم که ضد ايراني بودن آن هميشه زبانزد بوده است. از اينکه مي بينم مردم کشورم و به ويژه استانم اينچنين دلشان شاد شده است، خوشحالم. رحمان با اشاره به اينکه هميشه در رقابت هايي که شرکت کرده ام تلاش داشته ام با صدا زدن نام خدا، پيامبر(ص) و حضرت علي(ع) از آنها مدد بجويم، اظهار کرد: اين قهرماني لطف خدا بود و آن را به همه هموطنانم به ويژه زلزله زدگان استان آذربايجان شرقي تقديم مي کنم. وي در رابطه با عدم مهار وزنه 301 کيلوگرمي نيز اعلام کرد: نشد که اين وزنه را بزنم اما همين جا قول مي دهم انشاءالله در رقابت هاي جهاني جبران کنم و بتوانم به اين رکورد دست يابم. |