0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

سلام خدمت دوستان

از سایت دانشگاه مزاحمتون میشم ؛ طفلی استادمون تصادف کرده بود ؛ فکر کنم نفرینمون بیچاره رو گرفت

سایت دانشگاهمونم ته ته دانشگاست ؛ اونم طبقه ی سوم و بدون آسانسور

اول صبحی 63 تا پله رو کشیدم بالا ؛ فقطم به خاطر راسخون

جناب bivafa خوش اومدید؛ راستی موهاتونو با ماشین شماره ی چند کچل کردند ؟؟؟

سه شنبه 9 آبان 1391  9:08 AM
تشکرات از این پست
samsam qolameali nikbakht88 bivafa iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

به به جناب سرکار استوار بی وفا. حال شما چطوره دوست عزیز؟ آقا دل ما واستون یه ذره شده بود واسه اون انتقادای نابتون. زودتر خودتون رو برسونین که میخوایم با روابط عمومی جنگ جهانی سوم رو راه بندازیم wink(بازم حرف زیادی زدم). کلا در نبودت سایت یه جور دیگس. نیستی دیگه  قراره آرچیتکت منو اذیت کنه البته قراره دوستان پشتیبان من باشن. راستی روز جمعه رو هستی واسه روم مدیران؟

مغزم کار نمیکنه و نمیتونم به پست های تالار گفتگوی آزاد پاسخی بدم ؛ جناب نیکبخت باید میبخشید ؛ ان شاءالله فردا

آقا اسم جنگ اومد کلی حال کردم ؛ من که پایم

خداییش هیچی مثل اغتشاش تو روابط عمومی نمیچسبه ؛ اما نه که مدیرشون یه بار استعفا دادن دیگه جرات جنگ و دعوا در اونجارو ندارم

نظرتون چیه بریم تو تاپیک پل ارتباطی شما با مسئول انجمن ها ؛ یه جنگ اساسی راه بیندازیم

آخه تا به حال اونجا جنگ و دعوایی نبوده و نکردم و یه جورایی عذاب وجدان گرفتم

فقط هم به خاطرامر جناب بیوفا ؛ آخه فرمودند که گاهی برای گرمی محیط لازمه

اصلا دعوا نمک زندگیه

نظرتون چیه از خجالت اون تاپیکم در بیایم ؟؟؟؟

راستی جناب راسخخون چه خبرتونه صد بار عاشق شدید ؛ پس این تجربه ای که میگن آیا در زندگی شما معنایی داره ؟؟؟؟؟؟

سه شنبه 9 آبان 1391  9:28 AM
تشکرات از این پست
qolameali nikbakht88 bivafa iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول architect0811

سلام خدمت دوستان

از سایت دانشگاه مزاحمتون میشم ؛ طفلی استادمون تصادف کرده بود ؛ فکر کنم نفرینمون بیچاره رو گرفت

سایت دانشگاهمونم ته ته دانشگاست ؛ اونم طبقه ی سوم و بدون آسانسور

اول صبحی 63 تا پله رو کشیدم بالا ؛ فقطم به خاطر راسخون

جناب bivafa خوش اومدید؛ راستی موهاتونو با ماشین شماره ی چند کچل کردند ؟؟؟

با سلام

63 تا پله که چیزی نیست - به عشق راسخون 20 کیلومتر راه  رو تخته گاز میام  خونهsmileyheart

فکر کنم با ماشین 16 تا 18 زده باشنsmiley

کاشکی میشد یه عکسی ازشون برامون بزارن(البته از کله شون اخه سربازیه و کله ماشین کردنsmiley)

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 9 آبان 1391  9:37 AM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali nikbakht88 bivafa iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول iman_karbala

سلام

من هم از طرف سایت راسخون حضور مجدد بی وفا ببخشید استوار بی وفا را خدمت همه عزیزان راسخونی تبریک می گم . امیدوارم این مرحله از زندگیتونم به راحتی پشت سر بگذارید . در مورد صندلی داغ باید بگم انشاالله تو یه فرصت مناسب روی صندلی داغ می شینم امّا اگر بخواهید سوالای سخت بپرسید من دیگه نمیام تو این تاپیکاااااااااا

گفته باشم .

واسه همتون بهترین ها را آرزو دارم .

با سلام

شما بیاین که دلمون واست تنگ نشه سوالای سخت سخت نمی پرسیم. همین که بیاین باعث دلگرمیهkissheart

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 9 آبان 1391  9:40 AM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali nikbakht88 bivafa iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
azizjoon6772
azizjoon6772
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 327

یک شبی مجنون نمازش را شکست

بی وضو در کوچه لیلا نشست

عشق آن شب مست مستش کرده بود

فارغ از جام الستش کرده بود

گفت یا رب از چه خوارم کرده ای

بر صلیب عشق دارم کرده ای

خسته ام زین عشق ، دلخونم نکن

من که مجنونم تو مجنونم نکنم

مُرد این بازیچه،دیگر نیستم

این تو و لیلای تو، من نیستم

گفت ای دیوانه لیلایت منم

در رگت پنهان و پیدایت منم

سالها با جور لیلی ساختی

من کنارت بودم و نشناختی

اینم برای تموم راسخونی های گل

سه شنبه 9 آبان 1391  11:21 AM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali bivafa iman_karbala ravabet_rasekhoon siasport23
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول iman_karbala

سلام

من هم از طرف سایت راسخون حضور مجدد بی وفا ببخشید استوار بی وفا را خدمت همه عزیزان راسخونی تبریک می گم . امیدوارم این مرحله از زندگیتونم به راحتی پشت سر بگذارید . در مورد صندلی داغ باید بگم انشاالله تو یه فرصت مناسب روی صندلی داغ می شینم امّا اگر بخواهید سوالای سخت بپرسید من دیگه نمیام تو این تاپیکاااااااااا

گفته باشم .

واسه همتون بهترین ها را آرزو دارم .

....................................

سلام

ما مشتاق این هستیم که شما رو روی صندلی داغ ببینیم...!!surprise وبه قول خودتان در یک فرصت مناسب و البته خدا می داند این فرصت مناسب چه موقع باشد؟

راستی مگه از ما سؤال های سخت دیده اید؟ می توانید از مسئول محترم جناب rasekhoon_ravabet که قبلا در برنامه بوده اند بپرسید که سؤال های صندلی داغ چجوری بوده؟؟!!laugh

مؤید باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 9 آبان 1391  3:39 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala architect0811 siasport23 reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام بر جمع

به به لو رفت جناب مسئول ارشد انجمن ها متاهل هستند پس معمای کچلی ایشون حل شد. اما می مونند کچلی جناب مسئول روابط عمومی که فکر کنم کلیدش در دست ما کاربران باشد. آخه همکاران بی انصاف چرا برای ایشون آستین بالا نمی زنید؟ تا کی قراره خوش بگذرونند؟ بذارید یکم متاهلین را درک کنند!! نگید چرا نگفتیدا از من گفتن.

کچلی برخی ها هم که مشخص شد و مبارکه. اینقدر سر دیگران را کچل کردید تا گرفتار شدید. استوار مواظب باشید تنبیه نشید و مجبور بشید .....

انشاالله شیرینی کچلی اونایی که عاشق سفر زیارتی حج هستند. آمین یا رب العالمین

سه شنبه 9 آبان 1391  4:17 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala architect0811 siasport23 reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon doctor114 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

با سلام و تشکر

کی گفته من به خاطر دعوا استعفا دادم من به خاطر ارامش کار و اینکه مقصر بودم خودمو کنار کشیدم همین . الانم اماده دعوا هستیم بر خلاف اینکه اصلاً دعوایی نیستم . راستی سر کار هم باماست .

سه شنبه 9 آبان 1391  4:40 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 bivafa reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول nikbakht88

سلام بر جمع

به به لو رفت جناب مسئول ارشد انجمن ها متاهل هستند پس معمای کچلی ایشون حل شد. اما می مونند کچلی جناب مسئول روابط عمومی که فکر کنم کلیدش در دست ما کاربران باشد. آخه همکاران بی انصاف چرا برای ایشون آستین بالا نمی زنید؟ تا کی قراره خوش بگذرونند؟ بذارید یکم متاهلین را درک کنند!! نگید چرا نگفتیدا از من گفتن.

کچلی برخی ها هم که مشخص شد و مبارکه. اینقدر سر دیگران را کچل کردید تا گرفتار شدید. استوار مواظب باشید تنبیه نشید و مجبور بشید .....

انشاالله شیرینی کچلی اونایی که عاشق سفر زیارتی حج هستند. آمین یا رب العالمین

با سلام و تشکر

ما حاضریم همینجوری شیرینی بدیم امّا خداییش واسه من دیگه نقشه نکشید . اگه اینکارو بکنید به جای اینه بیام راسخون مجبورم برم خونه ......

آره دیگه پس ما را بی خیال

سه شنبه 9 آبان 1391  4:44 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 bivafa reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon nikbakht88 qolameali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

دعوا چیه؟

بابا ما گفتیم درگیری، بهمون چسبوندن کلمه های ما بار منفی داره.

سر دسته همشونم bivafa بود.wink

بی وفا اگه بیاد ببینه کلمه درگیری  رو یه سطح دیگه منفی ترش کردید.  ذهنش مشوش میشه.

میره تو سربازی یه بلایی سر خودش  یا بالادستش میاره. اونوقت کی پاسخگو هست؟

نتیجه اینکه دوستان، مخالفان ، کاربران و اون مسئولی که قرار بود جایی بشینه و نشستهwink یه لطفی بکنن و کوچه های انجمن رو آب و جارو کنن.

کلمه های منفی هم به کار نبرید البته لطفا.

همه چی شسته  رفته باشه، تا وقتی استوار انجمن میاد به سلامت برگرده .

سربازی شوخی نیست اسلحه و اینا توش هست.wink

با احترام

سه شنبه 9 آبان 1391  9:27 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 bivafa reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

ما حاضریم همینجوری شیرینی بدیم امّا خداییش واسه من دیگه نقشه نکشید . اگه اینکارو بکنید به جای اینه بیام راسخون مجبورم برم خونه ......

آره دیگه پس ما را بی خیال

سلام

خوش به حالتون ؛ خونه براتون جای امنیه

من یه داداشی 25 ساله دارم ، طفلی از ترسش صبح میره سرکار و شب میگرده تا مادرم بهش گیر نده ؛

راستی یه چیزی چرا من فکر میکردم شما یه بچه کوچولو هم دارید ؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم خیلی پیر شدید cool

شوخی شوخی ؛ با مسئول روابط عمومی هم شوخی

راستی بعضی ها نکنه میخواید از راسخون برید ؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی غم انگیزه ها !!!!!!!

نکنید اینکارو crying

سه شنبه 9 آبان 1391  9:45 PM
تشکرات از این پست
siasport23 bivafa qodrat reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلامی دوباره

بچه که بودیم پنج شنبه هارو خیلی دوست داشتیم ؛ چون فرداش جمعه بود

اما الان سه شنبه هارو دوست دارم چون تا جمعه وقتم آزاده و در خدمت شما دوستان

من تا به حال موفق نشدم هیچ کاربری رو جذب راسخون کنم  cryingبه همین دلیل باید خودم لااقل جای چندتایی رو پر کنم yes

حتی زورم به خواهرم نمیرسه و هرچقدر بهش میگم حداقل فقط عضو شو زیر بار نمیره devil

راستی جای یه مدیر عزیز و دوست داشتنی خالیه ؛ الان دعوتش میکنم یا میان یا نمیان

همون مدیر خوبست که .....................

سه شنبه 9 آبان 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
qodrat bivafa siasport23 iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

بازم امروز تا به خودم جنبیدم و آمدم پست بگذارم شد این موقع شب و منم که جدیداً که صبح زود پامیشم و دیگه هم نمیخوابم ،این موقع ها خوابالود میشم و...

طی زمانی که میام سایت سر بزنم نهایتاً وقت میکنم پست های شما رو بخونم و بجای اینکه جواب بدم و صحبت هامو پست بزنم،تو دلم باهاتون حرف میزنم و جواباتونو میدم!! :دی  دیوونه هم نیسم!!angry :دی

الان دقیقاً نمیدونم چی بگم و جواب کی رو بدم و ایناااااا

خیلی خیلی مخلص " آقا ایمان کربلا،راسخون آندرلاین روابط و بالعکسش،مدیر پاتوق غلوم علی،آرچیتکت،نیکبخت،علی اصغر313،قدرت،رضا راسخ خون،فرشون" و همه بر و بچ دوست داشتنی  راسخون هستم(امیدوارم کسی رو از جا ننداخته باشم)این دوستان که انقده لطف دارند که من همش دارم خجالتشونو میکشم! فقط و فقط دعا دعا میکنم زود زود بتونم برنامه راست و ریس بشه بتونم بیام در جمعتون ! همین فقط!

در ضمن چرا همه میگن دلم برا انتقادای بی وفا تنگ شده؟!! بابا من که دیگه خیلی وقته جنبه ی انتقادیم کم شده!! الان برام دغدغه شده که چطوری یه چیزی پیدا کنم بهش گیر بدم تا جنبه انتقادیم دوستان رو به وجد بیاره!!

دعوا معوا هم شد من پایم! فقط دعواش الکی نباشه هاااااااااا از اینا باشه که جنگ اعصاب داره  و ترجیحاً به درگیری فیزیکی بیانجامه 

آقا کی گفته من کچل کردم؟ تنها حسن و زرنگی من این بود که برای سربازی اصلاً موهامو ماشین نکردم!!! فقط اینکه اولش خیلی بلند بود(برای یه سرباز بلند محسوب میشه وگرنه حالت عادی اصلاً بلند نبود)بعد بدون اینکه کسی بهم تذکری بده،صرفاً از روی احترام به محیطی که میخواستم برم خدمت کنم موهامو خوب کوتاه کردم!

-من انشاالله روز جمعه منزل هستم، کم و بیش در جریان قضیه چت روم قرار دارم و خوشحالم که داره به نتیجه میرسه! اگه مشکلی نباشه و جایی کاری پیش نیاد حتماً خدمت خواهم رسید.

(یه اطلاعاتی در خصوص بحث های پست های بالا دارم که هم وقتشو نمیکنم بگم هم نمیتونم بدون اجازه ی طرفین قضیه اونها رو بگم! اما خلاصه حرفم این که آمارم کامله درمورد بعضی ها!!! )

در پایان باز هم ممون از شماهایی که بهم روحیه میدین ...هر چند خودم رو سزاوار اینهمه لطف هم نمیدونم.

یا حق

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 9 آبان 1391  10:36 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat siasport23 reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 farshon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

به به استوار م م

سلام

گفتم تا نرفتید یه نقل قول بزنم خوشحال بشید

اول اینو بگم که اصلا از قضیه ی چت روم خوشحال نیستم ؛ یه زمون غیبت ما کاربرارو نکنیدا cool اتفاقا خیلی هم خوشحالم

ولی بدیش به اینکه جنگ و دعوا کاهش پیدا میکنه cheeky

تا فردا

سه شنبه 9 آبان 1391  10:45 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon bivafa iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 qolameali
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول iman_karbala

با سلام و تشکر

کی گفته من به خاطر دعوا استعفا دادم من به خاطر ارامش کار و اینکه مقصر بودم خودمو کنار کشیدم همین . الانم اماده دعوا هستیم بر خلاف اینکه اصلاً دعوایی نیستم . راستی سر کار هم باماست .

سلام جناب خواجه. شما دعوا کن من خودم پشت سرت هستم. کی میخواد با همشهری من در بیفته بیاد جلو؟angry یالا بیاین جلو. کسی نبود. خب خدا رو شکر انگار کسی نیست وگرنه بایستی فرار رو بر قرار ترجیح میدادم.wink  آقا اصلا دعوا کردن کار خوبی نیست. با هم دیگه دوست باشین.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 9 آبان 1391  10:56 PM
تشکرات از این پست
bivafa architect0811 iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 sahel_007 qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها