نقل قول bivafa
سلام ؛
استوار م م داره باهاتون صحبت میکنه،لطفاً احترام بگذارید!!!
قبلنا به سربازایی که با مدرک من سرباز میشدن 2 تا ستاره خوشگل از اینا که سردوشی هستن درجه میدادند که ابهتی داشت برا خودش! اما الان تغییر کرده و درجه ها بی کلاس شده
اون موقع ها ستوان یا به قول عوام جناب سروان به هم مدرکی های من میگفتند! اما به هر حال بازم خبردار وایستید استوار هم کم نیست!
خب بر و بچ خوب هستید؟
من این روزها تازه به یگان اصلی خدمتیم معرفی شدم و به همین خاطر برنامه م کمی قاطی پاطیه! کمی هم از لحاظ زمانی و اینها در تنگنا قرار گرفتم! دیگه تموم شد اون بی وفایی که تا نصفه شب پست میزد! دیگه نهایتاً 11-11/5 و بعدش میرم برا لالا!! چون از اونور 5/5 صبح یا نهایتاً یه ربع به 6 باید بیدار بشم!
انقده اعصابم خورد میشه که از گردونه پست ها عقب افتادم که نگوووووووووو مخصوصاً چک کردن پست های ارسال شده در تالارهای تحت مدیریتم، تاپیک های روابط عمومی، تالار گفتگو آزاد و پست های این تالار(هر چه دل تنگت میخواهد و صندلی داغ) که جزء ثابت کارهای روزانه م بود که چندبار در روز چک کنم و مشارکت کنم و یا پاسخ های لازم رو بدهم و.... اما الان که چند وقته از همه اینها عقب افتادم و کلاً دپ شدم×
امیدوارم هر چه زودتر سر و سامون پیدا کنم و بتونم مثل قبل در جمعتون باشم! (راستی سامون یا همان سامان شما رو یاد چیز خاصی نمیندازه که جدیداً به گوشتون خورده باشه؟ اگه کسی جوابش مثبته میخوام بدونم چه واکنشی نسبت به این سوالم میتونه داشته باشه!! تست هوشه یه جورایی!
)
یه چی دیگه که ناراحت میکنه اینه که دوستان و کاربران بامعرفت و مسئولین عزیز همگی به من لطف دارند و میبینم یاد بنده میکنند و ...،دلم میخواد به تک تکشون در اسرع وقت پاسخ بدم و سپاسگزار لطف و معرفتشون باشم ،که البته بعضی ها رو تونستم و بعضی ها رو نتونستم که از همین جا از همشون معذرت میخوام! از آقا ایمان_کربلا هم تشکر ویژه دارم که همواره پشتیبان و دلگرم کننده ی خوبم بوده و هستند.از بقیه دوستان هم که اگه اسمی ازشون نمیبرم بخاطر بیم از جاانداختن نام برخی بخاطر حواس پرتی است تشکر میکنم (به همین دلیل کلی میگم)
خوب دیگه من کم کم باید برم! صبح خواب میمونم
امری،عرضی،فرمایشی هر چه که هست بفرمایید به گوش هستیم(ما در واقع اینیم،اون پاراگراف اول الکی بود!خاکیه خاکی
)
در پناه حق،خدانگهدار
.......................................................
سلام
خبردار...!!!
خوش آمدید ، این چند روز که نبودید واقعا جاتون خالیه. 
میگم سربازی هم اینترنت داره؟؟
یک داستان خیالی بگم؟
تصور کنید همه ی سربازها سر صف صبحگاهی باشند، ببینند یک نفر کمه...!!
بعد از جستجو متوجه بشوند که جناب bivafa نیست ، و همه جا رو بگردند و ببینند که بله این سرباز گرامی پشت میز کامپیوتر خواب مونده و یک سایتی هم روی مانیتور مشاهده میشه و بالای صفحه ی سایت نوشته راسخون...!!!
همین دیگه داستان همین جا تموم میشه...!!!
انشاالله هر کجا هستید موفق باشید.