0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

سلام

جناب reza_rasekhekhoon  خیلی خودتونو ناراحت نکنید این که چیزی نیست

یکی از استادامون برای هر جلسه حدود 30_40 تا کروکی و کلی مخلفات دیگه ازمون میخواد که برای انجامشون کلی وقت میذاریم

اونوقت این استاد گرامی تک تکشون رو نگاه میکنه و میگه خوشم نیومد پس اینم پاره ؛ کارهای نازنینمون رو پاره میکنه و بعد برمیگرده میگه اول اینکه واسم با گونی کار بیارید چون از پاره کردن خوشم میاد ؛ بعد از اونم میگه که برگه پاره هارو نگه دارید و آخر ترم نشونم بدید

ولی خیلی باحاله ؛ اینکارش خیلی خاصه ؛ راستش اولش همگی ناراحت میشدیم چون فکر میکردیم داره تحقیرمون میکنه ؛ ولی الان به عنوان یه استاد ایده آل بهش نگاه میکنیم

گذشته از اینا واسه دوشنبه ازمون خواسته که 200 نوع درخت بکشیم ؛ خداوکیلی اصلا اینقدر درخت وجود داره

دوستان عزیز درختاتونو رو کنید و به یاریم بشتابید

شنبه 6 آبان 1391  7:55 PM
تشکرات از این پست
siasport23 reza_rasekhekhoon qodrat ravabet_rasekhoon nikbakht88 mehdi0014 qolameali samsam iman_karbala bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول architect0811

راستی دوستان عزیز دقت کردید بعضی از دوستان کاربر طلایی شدند و صداش رو هم در نمیارن

آخه دیدم کسی به ravabet_rasekhoon  طلایی شدنشون رو تبریک عرض نکردند و قرار این تاپیک تبریک به این دوستان و گرفتن شیرینی بود

پس عرض تبریک؛ شیرینی هم یادتون نره

سلام جناب آرشیتکت عزیز

هر وقت شما شیرینی حضور دوباره در انجمن ها را به ما دادین من هم شیرینی طلایی شدنم را میدم. راستی نکنه ما باید برای حضور مجدد شما در انجمن ها شیرینی بدیم.؟!

بگذریم، از دقت بالا و نکته بینی شما متشکرم  و چیزی که می تونم نقداً به عنوان شیرینی به بچه ها تقدیم کنم، تصویر زیره:

از همتون متشکرم

یک شنبه 7 آبان 1391  9:22 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 architect0811 reza_rasekhekhoon aliasghar313 qolameali nazarianali iman_karbala bivafa siasport23
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول reza_rasekhekhoon

سلام غلامعلی جان. میگم شما چقدر خجالتی هستین؟ اگه خواسته ی دیگه ای دارین بفرمایین.   

....................................................

سلام

از کجا فهمیدین؟!surprise

خواسته ی دیگه ای نیست ، به همین شیرینی(حسنه) قناعت می کنیم...!!!laugh

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 7 آبان 1391  10:41 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon architect0811 iman_karbala bivafa siasport23
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول architect0811

راستی دوستان عزیز دقت کردید بعضی از دوستان کاربر طلایی شدند و صداش رو هم در نمیارن

آخه دیدم کسی به ravabet_rasekhoon  طلایی شدنشون رو تبریک عرض نکردند و قرار این تاپیک تبریک به این دوستان و گرفتن شیرینی بود

پس عرض تبریک؛ شیرینی هم یادتون نره

سلام جناب آرشیتکت عزیز

هر وقت شما شیرینی حضور دوباره در انجمن ها را به ما دادین من هم شیرینی طلایی شدنم را میدم. راستی نکنه ما باید برای حضور مجدد شما در انجمن ها شیرینی بدیم.؟!

بگذریم، از دقت بالا و نکته بینی شما متشکرم  و چیزی که می تونم نقداً به عنوان شیرینی به بچه ها تقدیم کنم، تصویر زیره:

از همتون متشکرم

............................................................................

سلام

از شما بخاطر گل های زیبایی که گذاشته اید تشکر می کنم ، خودتان گل هستید.smiley

یه نکته ای رو می خواستم بگم اینکه : جناب architect0811  هنوز خودشون برای کاربر طلایی 2 شدنشون به راسخونی ها شیرینی نداده اند ، فکر کرده اند که ما حواسمون نیست...!!!laugh

در پناه حق

یک شنبه 7 آبان 1391  10:52 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon architect0811 iman_karbala bivafa siasport23
nazarianali
nazarianali
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1442

سلام

من هم می خواهم روی صندلی داغ بنشینم.

خیلی کار جالبیه اولین باره که همچین طرحی رو به این صورت می بینم.

منتظر جوابتون هستم.

دوشنبه 8 آبان 1391  12:54 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon samsam iman_karbala reza_rasekhekhoon bivafa qolameali siasport23
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

تا حالادقت کردین !؟

جاده چالوس از خود چالوس معروف تره!

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

دوشنبه 8 آبان 1391  11:28 AM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala reza_rasekhekhoon bivafa qolameali siasport23 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام خدمت دوستان

دیروز چه روزی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

29 اکتبر ؛ 7 آبــان زادروز پــدر ایـران ؛ بـنـیـانـگـذار حـقـوق بـشــر ، کـوروش بـزرگ

هـفـت آبــان روزي هستش كه تـنـها در تـقـويـم ايـرانـي هـا نـيـسـت ....

دوشنبه 8 آبان 1391  11:51 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala reza_rasekhekhoon bivafa qolameali siasport23 ravabet_rasekhoon
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

سلام به همه کاربرای عزیز راسخونی

خوشحالم که می بینم همه دوباره دور هم جمع شدید . تو جمع ما جای کاربر ومدیر تالار عزیزمون bivafa  خالیه . انشاالله به زودی ایشون را هم زیارت کنیم .

به کاربر آرچیتکت هم حضور مجددشون را تبریک می گم  انشاالله با قوت به کارشون ادامه بدند .

خوب می بینم که مدیر ارشد انجمن ها عاشق شدند خوبهsmiley

باید حتماِ خانواده ایشونو در جریان بذاریم چون انگار واسه بار دوم داره زیر سرشون بلند می شه اونوقته که دیگه مدیر ارشد انجمن ها بی مدیر ارشد انجمن ها cryingcrying

مسئول واحد کاربران به خیلی از ما ها تو روابط عمومی کد مدرک نمی دند آخه خود من هم 3 دفعه تو مسابقات روزانه راسخون برنده شدم امّا جایزه بی جایزه ایشون می گند مشئول روابط عمومی قانون کرده که کارمندا از این حق محرومند عجب آدم بی انصافی این مدیر روابط عمومی راسخون .surprise

باید یه برنامه بذاریم این مدیر ارشد و مسئول کاربران را هم طی یه مراسم خاص میزاشون را روبه روی هم قرار بدیم که انقدر تو بوق نکنند که ما همش پشت به هم کار می کنیم .smileysmiley

دوشنبه 8 آبان 1391  4:49 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon architect0811 qodrat bivafa qolameali nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول iman_karbala

خوشحالم که می بینم همه دوباره دور هم جمع شدید . تو جمع ما جای کاربر ومدیر تالار عزیزمون bivafa  خالیه . انشاالله به زودی ایشون را هم زیارت کنیم .

به کاربر آرچیتکت هم حضور مجددشون را تبریک می گم  انشاالله با قوت به کارشون ادامه بدند .

باید حتماِ خانواده ایشونو در جریان بذاریم چون انگار واسه بار دوم داره زیر سرشون بلند می شه اونوقته که دیگه مدیر ارشد انجمن ها بی مدیر ارشد انجمن ها cryingcrying

مسئول واحد کاربران به خیلی از ما ها تو روابط عمومی کد مدرک نمی دند آخه خود من هم 3 دفعه تو مسابقات روزانه راسخون برنده شدم امّا جایزه بی جایزه ایشون می گند مشئول روابط عمومی قانون کرده که کارمندا از این حق محرومند عجب آدم بی انصافی این مدیر روابط عمومی راسخون .surprise

باید یه برنامه بذاریم این مدیر ارشد و مسئول کاربران را هم طی یه مراسم خاص میزاشون را روبه روی هم قرار بدیم که انقدر تو بوق نکنند که ما همش پشت به هم کار می کنیم .smileysmiley

به به. سلام جناب خواجه. حال شما؟ تو آسمونا دنبالتون میگشتیم اینجا پیداتون کردیم wink. زنگ میزنیم موسسه میگیم جناب خواجه رو کار داریم میگن نیستن. شما از سر کار در میرین و همکاراتون هواتون رو دارن اونوقت شما میخوای بری زیرآب جناب خواجه رو بزنی؟ نشد دیگهsmiley.شوخی کردم به دل نگیرین . مگه عیبی داره آدم دو بار عاشق بشه. من خودم تا الان صدبار عاشق شدم(این یکی رو هم جدی نگیرین). دیروز تماس گرفتم که با جناب خواجه صحبت کنم که از قضا با یکی از مسئولان صحبت کردم که دزفولی بودن ولی یادم رفت هم فامیلشون و هم سمت شون رو ازشون بپرسم و بگم تو مسابقات یکم هوای هم شهری هاش رو داشته باشه. خب انگار بازم زیاد حرف زدم واسه فعلا بسه. تا دیداری دوباره بدرود.

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

دوشنبه 8 آبان 1391  5:18 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qodrat qolameali iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول iman_karbala

سلام و درود بر جناب خواجه

صفا آوردید ؛ ان شاءالله با حضور شما من و راسخونی ها با قوت قلب به فعالیتمون ادامه میدیم

به نظر شما چرا مدیر روابط عمومی اینقدر قدرتش زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه مدیر qodrat هم نتونستند ایشون رو وادار کنند که رو صندلی داغ بشینند !!!!!!!!

به محض نشستن ایشون روی صندلی داغ اولین سوالی که ازشون میپرسم اینکه چند بار ...................... استغفرالله ؛ ازتون میترسم که بخوام از این سوالا بپرسم

بیشتر از این نمیتونم واستون نقل قول بزارم چون درس و مشق دارم

دوشنبه 8 آبان 1391  7:44 PM
تشکرات از این پست
qodrat bivafa qolameali iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام ؛

استوار م م داره باهاتون صحبت میکنه،لطفاً احترام بگذارید!!! قبلنا به سربازایی که با مدرک من سرباز میشدن 2 تا ستاره خوشگل از اینا که سردوشی هستن درجه میدادند که ابهتی داشت برا خودش! اما الان تغییر کرده و درجه ها بی کلاس شده اون موقع ها ستوان یا به قول عوام جناب سروان به هم مدرکی های من میگفتند! اما به هر حال بازم خبردار وایستید استوار هم کم نیست!

خب بر و بچ خوب هستید؟

من این روزها تازه به یگان اصلی خدمتیم معرفی شدم و به همین خاطر برنامه م کمی قاطی پاطیه! کمی هم از لحاظ زمانی و اینها در تنگنا قرار گرفتم! دیگه تموم شد اون بی وفایی که تا نصفه شب پست میزد! دیگه نهایتاً 11-11/5 و بعدش میرم برا لالا!! چون از اونور 5/5 صبح یا نهایتاً یه ربع به 6 باید بیدار بشم!

انقده اعصابم خورد میشه که از گردونه پست ها عقب افتادم که نگوووووووووو   مخصوصاً چک کردن پست های ارسال شده در تالارهای تحت مدیریتم، تاپیک های روابط عمومی، تالار گفتگو آزاد و پست های این تالار(هر چه دل تنگت میخواهد و صندلی داغ) که جزء ثابت کارهای روزانه م بود که چندبار در روز چک کنم و مشارکت کنم و یا پاسخ های لازم رو بدهم و.... اما الان که چند وقته از همه اینها عقب افتادم و کلاً دپ شدم× امیدوارم هر چه زودتر سر و سامون پیدا کنم و بتونم مثل قبل در جمعتون باشم! (راستی سامون یا همان سامان شما رو یاد چیز خاصی نمیندازه که جدیداً به گوشتون خورده باشه؟ اگه کسی جوابش مثبته میخوام بدونم چه واکنشی نسبت به این سوالم میتونه داشته باشه!! تست هوشه یه جورایی! )

یه چی دیگه که ناراحت میکنه اینه که دوستان و کاربران  بامعرفت و مسئولین عزیز همگی به من لطف دارند و میبینم یاد بنده میکنند و ...،دلم میخواد به تک تکشون در اسرع وقت پاسخ بدم و سپاسگزار لطف و معرفتشون باشم ،که البته بعضی ها رو تونستم و بعضی ها رو نتونستم که از همین جا از همشون معذرت میخوام! از آقا ایمان_کربلا هم تشکر ویژه دارم که همواره پشتیبان و دلگرم کننده ی خوبم بوده و هستند.از بقیه دوستان هم که اگه اسمی ازشون نمیبرم بخاطر بیم از جاانداختن نام برخی بخاطر حواس پرتی است تشکر میکنم (به همین دلیل کلی میگم)

خوب دیگه من کم کم باید برم! صبح خواب میمونم

امری،عرضی،فرمایشی هر چه که هست بفرمایید به گوش هستیم(ما در واقع اینیم،اون پاراگراف اول الکی بود!خاکیه خاکی)

در پناه حق،خدانگهدار

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 8 آبان 1391  11:16 PM
تشکرات از این پست
qolameali reza_rasekhekhoon iman_karbala qodrat architect0811 samsam nikbakht88 siasport23 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول nazarianali

سلام

من هم می خواهم روی صندلی داغ بنشینم.

خیلی کار جالبیه اولین باره که همچین طرحی رو به این صورت می بینم.

منتظر جوابتون هستم.

....................................................

سلام بر شما

از اینکه برنامه صندلی داغ رو پسندیده اید خوشحالم ، نام کاربری شما در لیست ثبت نام کنندگان و در قسمت " کاربرانی که پس از مهلت ثبت نام در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ را داده اند " درج گردید.

امیدوارم در آینده ای نزدیک (به انتخاب میهمانی از برنامه) شما را بر روی صندلی داغ ببینیم.

به لینک زیر مراجعه بفرمایید:

اسامی ثبت نام کنندگان برنامه صندلی داغ + قوانین

موفق باشید.

دوشنبه 8 آبان 1391  11:57 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala samsam bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام ؛

استوار م م داره باهاتون صحبت میکنه،لطفاً احترام بگذارید!!! قبلنا به سربازایی که با مدرک من سرباز میشدن 2 تا ستاره خوشگل از اینا که سردوشی هستن درجه میدادند که ابهتی داشت برا خودش! اما الان تغییر کرده و درجه ها بی کلاس شده اون موقع ها ستوان یا به قول عوام جناب سروان به هم مدرکی های من میگفتند! اما به هر حال بازم خبردار وایستید استوار هم کم نیست!

خب بر و بچ خوب هستید؟

من این روزها تازه به یگان اصلی خدمتیم معرفی شدم و به همین خاطر برنامه م کمی قاطی پاطیه! کمی هم از لحاظ زمانی و اینها در تنگنا قرار گرفتم! دیگه تموم شد اون بی وفایی که تا نصفه شب پست میزد! دیگه نهایتاً 11-11/5 و بعدش میرم برا لالا!! چون از اونور 5/5 صبح یا نهایتاً یه ربع به 6 باید بیدار بشم!

انقده اعصابم خورد میشه که از گردونه پست ها عقب افتادم که نگوووووووووو   مخصوصاً چک کردن پست های ارسال شده در تالارهای تحت مدیریتم، تاپیک های روابط عمومی، تالار گفتگو آزاد و پست های این تالار(هر چه دل تنگت میخواهد و صندلی داغ) که جزء ثابت کارهای روزانه م بود که چندبار در روز چک کنم و مشارکت کنم و یا پاسخ های لازم رو بدهم و.... اما الان که چند وقته از همه اینها عقب افتادم و کلاً دپ شدم× امیدوارم هر چه زودتر سر و سامون پیدا کنم و بتونم مثل قبل در جمعتون باشم! (راستی سامون یا همان سامان شما رو یاد چیز خاصی نمیندازه که جدیداً به گوشتون خورده باشه؟ اگه کسی جوابش مثبته میخوام بدونم چه واکنشی نسبت به این سوالم میتونه داشته باشه!! تست هوشه یه جورایی! )

یه چی دیگه که ناراحت میکنه اینه که دوستان و کاربران  بامعرفت و مسئولین عزیز همگی به من لطف دارند و میبینم یاد بنده میکنند و ...،دلم میخواد به تک تکشون در اسرع وقت پاسخ بدم و سپاسگزار لطف و معرفتشون باشم ،که البته بعضی ها رو تونستم و بعضی ها رو نتونستم که از همین جا از همشون معذرت میخوام! از آقا ایمان_کربلا هم تشکر ویژه دارم که همواره پشتیبان و دلگرم کننده ی خوبم بوده و هستند.از بقیه دوستان هم که اگه اسمی ازشون نمیبرم بخاطر بیم از جاانداختن نام برخی بخاطر حواس پرتی است تشکر میکنم (به همین دلیل کلی میگم)

امری،عرضی،فرمایشی هر چه که هست بفرمایید به گوش هستیم(ما در واقع اینیم،اون پاراگراف اول الکی بود!خاکیه خاکی)

در پناه حق،خدانگهدار

.......................................................

سلام

خبردار...!!!

خوش آمدید ، این چند روز که نبودید واقعا جاتون خالیه. crying

میگم سربازی هم اینترنت داره؟؟laugh

یک داستان خیالی بگم؟

تصور کنید همه ی سربازها سر صف صبحگاهی باشند، ببینند یک نفر کمه...!!

بعد از جستجو متوجه بشوند که جناب bivafa نیست ، و همه جا رو بگردند و ببینند که بله این سرباز گرامی پشت میز کامپیوتر خواب مونده و یک سایتی هم روی مانیتور مشاهده میشه و بالای صفحه ی سایت نوشته راسخون...!!!

همین دیگه داستان همین جا تموم میشه...!!!surprise

انشاالله هر کجا هستید موفق باشید.

سه شنبه 9 آبان 1391  12:32 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qodrat architect0811 samsam bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول bivafa

سلام ؛

خب بر و بچ خوب هستید؟

در پناه حق،خدانگهدار

به به جناب سرکار استوار بی وفا. حال شما چطوره دوست عزیز؟ آقا دل ما واستون یه ذره شده بود واسه اون انتقادای نابتون. زودتر خودتون رو برسونین که میخوایم با روابط عمومی جنگ جهانی سوم رو راه بندازیم wink(بازم حرف زیادی زدم). کلا در نبودت سایت یه جور دیگس. نیستی دیگه  قراره آرچیتکت منو اذیت کنه البته قراره دوستان پشتیبان من باشن. راستی روز جمعه رو هستی واسه روم مدیران؟

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

سه شنبه 9 آبان 1391  12:44 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala architect0811 qolameali bivafa siasport23 qodrat ravabet_rasekhoon
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

سلام

من هم از طرف سایت راسخون حضور مجدد بی وفا ببخشید استوار بی وفا را خدمت همه عزیزان راسخونی تبریک می گم . امیدوارم این مرحله از زندگیتونم به راحتی پشت سر بگذارید . در مورد صندلی داغ باید بگم انشاالله تو یه فرصت مناسب روی صندلی داغ می شینم امّا اگر بخواهید سوالای سخت بپرسید من دیگه نمیام تو این تاپیکاااااااااا

گفته باشم .

واسه همتون بهترین ها را آرزو دارم .

سه شنبه 9 آبان 1391  7:15 AM
تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon architect0811 samsam qolameali bivafa siasport23 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها