0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول architect0811
مغزم کار نمیکنه و نمیتونم به پست های تالار گفتگوی آزاد پاسخی بدم ؛ جناب نیکبخت باید میبخشید ؛ ان شاءالله فردا

آقا اسم جنگ اومد کلی حال کردم ؛ من که پایم

خداییش هیچی مثل اغتشاش تو روابط عمومی نمیچسبه ؛ اما نه که مدیرشون یه بار استعفا دادن دیگه جرات جنگ و دعوا در اونجارو ندارم

نظرتون چیه بریم تو تاپیک پل ارتباطی شما با مسئول انجمن ها ؛ یه جنگ اساسی راه بیندازیم

آخه تا به حال اونجا جنگ و دعوایی نبوده و نکردم و یه جورایی عذاب وجدان گرفتم

فقط هم به خاطرامر جناب بیوفا ؛ آخه فرمودند که گاهی برای گرمی محیط لازمه

اصلا دعوا نمک زندگیه

نظرتون چیه از خجالت اون تاپیکم در بیایم ؟؟؟؟

راستی جناب راسخخون چه خبرتونه صد بار عاشق شدید ؛ پس این تجربه ای که میگن آیا در زندگی شما معنایی داره ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان

جناب آرشیتک تو روز روشن دارن برا ما نقشه می کشن. نگاه کن تو رو به خدا عجب آرشیتکتی داریما

باشه اشکالی نداره هر چه از دوست رسد نکوست

من برم سریع قشون و لوازم دفاع فراهم کنن.

راستی اگه بگین کی قصد حمله دارید ممنون می شم

با تشکر

چهارشنبه 10 آبان 1391  9:12 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 iman_karbala qolameali
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

صبح همگی بخیر و شادی.

راسخون و راسخونی که هیچ وقت با هم دعوا نمی کنه ولی خوب اگر هم دعوا شد ما هم پشت شما هستیم آقای ایمان کربلا.

راستی به قول شاعر:

از محبت خارها گل می شود و من خود به شخصه معتقدم با محبت همه ی کارها امکان پذیر است، فقط کمی حوصله و صبر می خواهد و

این را ما در آموزه های دینی و الگوهای آن که همانا ائمه اطهارند شنیده ایم.

بهترین ها و زیباترین ها برای تک تک شما خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  9:20 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 nikbakht88 iman_karbala sahel_007 qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول nikbakht88

سلام بر جمع

به به لو رفت جناب مسئول ارشد انجمن ها متاهل هستند پس معمای کچلی ایشون حل شد. اما می مونند کچلی جناب مسئول روابط عمومی که فکر کنم کلیدش در دست ما کاربران باشد. آخه همکاران بی انصاف چرا برای ایشون آستین بالا نمی زنید؟ تا کی قراره خوش بگذرونند؟ بذارید یکم متاهلین را درک کنند!! نگید چرا نگفتیدا از من گفتن.

کچلی برخی ها هم که مشخص شد و مبارکه. اینقدر سر دیگران را کچل کردید تا گرفتار شدید. استوار مواظب باشید تنبیه نشید و مجبور بشید .....

انشاالله شیرینی کچلی اونایی که عاشق سفر زیارتی حج هستند. آمین یا رب العالمین

سلام جناب نیکبخت

آقای خواجه هستن دیگه به قول شما عدم کچلی ما لو رفت. من کچل نیستم اما کچل ها را دوست دارم!

خدا از دهنتون بشنوه، ای کاش این آقای خواجه متاهل بشن تا بفهمن چقدر مسئولیت و نعهد و خرج و برج زندگی بالاست   شاید یه تشویقی چند میلیونی برا ما بنویسن!!

کچلی جناب بعضی ها هم مبارکشون باشه، این هم شتریه که در خونه همه ما پسرها خوابیده البته پسرای وظیفه شناس و متعهد به وطن که مشتاقانه می رن سربازی و دنبال دور زدن آن به هر دوز و کلکی نیستن، این کچلی را خدا نصیب بندگان دوست داشتنی خودش می کنه ها.

در مورد کچلی آخر، خدا قسمت هممون بکنه (منظورم آقایان هست آخه خانم ها را که کچل نمی کنن)

للَّهُمَّ ارْزُقْنِی حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرَامِ فِی عَامِی هَذَا وَ فِی کُلِّ عَامٍ مَا أَبْقَیْتَنِی فِی یُسْرٍ مِنْکَ وَ عَافِیَةٍ وَ سَعَةِ رِزْقٍ‏

خدایا مرا روزى کن حج بیت الحرام در این سال و در همه سال مادامى که عمرم را باقى دارى با آسایش و عافیت و وسعت رزق

خدا نگهدار

چهارشنبه 10 آبان 1391  9:21 AM
تشکرات از این پست
architect0811 nikbakht88 iman_karbala sahel_007 qodrat qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام بر همگی 

حیف که مدیر abdo_61 به این تالار هم سر زدند. آخه می دونید کاربر پاستوریزمون هستند و نمی شه جلوشون حرفی از دعوا و جنگ و جدال زد. بعدشم اگر فکر کردید جنگی توی راسخون بدون حضور بنده صفا دارد، سخت در اشتباهید اما، خوشبختانه یا بدبختانه رمقی نمانده و سایت در امان است. و از طرفی جرات نیست حرفی بزنیم که خود همین مسئولین زنگ می زنند و نمی ذارند بهره ببریم. بعد الان ادعای مسلح بودن و توانمند بودن می کنند. ماجرای استعفای برخی ها نمونه همین ادعاست. کرک و پر ما را که ریختند.

جناب خواجه فکر کردید برای چی گفتند با ازدواج ایمان کامل می شود؟ برای اینکه جوابش را جناب نجاران توضیح دادند. بعدشم مطمئن باشید بعد ازدواج بجای کار تا ساعت 5 و 6 عصر تا 11 - 12 شب اضافه کار بمونید توی موسسه. شاید هم 24 ساعته بمونید یا دائم ماموریتی تشریف ببرید (بعد سایت خیلی رونق می گیرد و ارزشمند است). فقط خواهشا اگر ظرف شستن یا آشپزی یا تمیز کردن خونه را یاد نگرفتید یکم دست نگهدارید که نه خودتون را اذیت کنید نه همسر گرامی را.

راستی جناب آرچیتک من فکر می کردم آقای خواجه نوه دارند بعدا فهمیدم نتیجه هم دارند!! این حرفها را که زدم  (توصیه متاهلی) از سر شوخی بود در واقع پیشنهاد تجدید فراش بود. 

بچه های کنجکاو چت روم اجازه ساخت کاربری نیکبخت 88 را دارید که با نام بنده شرکت کنید به شرطی که گزارشی از آن برای بنده ایمیل کنید.

موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:03 AM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala sahel_007 ravabet_rasekhoon abdo_61 qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول abdo_61

با عرض سلام خدمت دوستان گل راسخونی.

صبح همگی بخیر و شادی.

راسخون و راسخونی که هیچ وقت با هم دعوا نمی کنه ولی خوب اگر هم دعوا شد ما هم پشت شما هستیم آقای ایمان کربلا.

راستی به قول شاعر:

از محبت خارها گل می شود و من خود به شخصه معتقدم با محبت همه ی کارها امکان پذیر است، فقط کمی حوصله و صبر می خواهد و

این را ما در آموزه های دینی و الگوهای آن که همانا ائمه اطهارند شنیده ایم.

بهترین ها و زیباترین ها برای تک تک شما خواهان و خواستارم.

سلام خدمت مدیر گل راسخونی

مدیر تالار ایشون رو من دعوت کردما ؛ کاری نداره که رفتم گفتم به تالار پاتوق تشریف بیارید ؛ ایشون هم لطف کردند اومدن

ممنونم جناب اسرافیلی

خیلی تاسف میخورم که چرا وقتی بچه مدرسه ای بودیم و انشاء و املا داشتیم عضو راسخون نبودم

آخه جناب abdo سرشار از اطلاعات و بزرگ ما هستند و مثلا از ایشون میخواستیم که انشاء رو بگن و مدیر ارشدمونم اونو به زبان تحریر در بیارن

راستی مدیر ارشد خیلی با حال بود که قضیه ی کچلی شما رو شد

از این به بعد سعی بر اینه که بیشتر اذیتتون کنیم

خداییش خیلی دوست دارم تو تاپیکتون یه دعوایی راه بیفته ؛ با دوستان هماهنگ کنیم بعد اگه توفیقی بود غافلگیرانه حمله رو شروع میکنیم

نه که شما متاهل هستید ، مثل جناب خواجه به دلیل دخل و خرج جرات استعفا ندارید و ما میتونیم با آسایش جنگ رو شروع کنیم

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:10 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 iman_karbala sahel_007 ravabet_rasekhoon abdo_61 qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول nikbakht88

سلام بر جمع

به به لو رفت جناب مسئول ارشد انجمن ها متاهل هستند پس معمای کچلی ایشون حل شد. اما می مونند کچلی جناب مسئول روابط عمومی که فکر کنم کلیدش در دست ما کاربران باشد. آخه همکاران بی انصاف چرا برای ایشون آستین بالا نمی زنید؟ تا کی قراره خوش بگذرونند؟ بذارید یکم متاهلین را درک کنند!! نگید چرا نگفتیدا از من گفتن.

کچلی برخی ها هم که مشخص شد و مبارکه. اینقدر سر دیگران را کچل کردید تا گرفتار شدید. استوار مواظب باشید تنبیه نشید و مجبور بشید .....

انشاالله شیرینی کچلی اونایی که عاشق سفر زیارتی حج هستند. آمین یا رب العالمین

با سلام:

در مورد مدیر ارشد و محترم انجمن ها باید عرض کنم که ، بنده سعادت زیرات ایشون نصیبم شد . فوق العاده مودب و متین و با خانواده هستند . خدا خودشون و خانواده ی محترمشون رو حفظ کنه.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:14 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 architect0811 iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

بچه های کنجکاو چت روم اجازه ساخت کاربری نیکبخت 88 را دارید که با نام بنده شرکت کنید به شرطی که گزارشی از آن برای بنده ایمیل کنید.

سلام

اجازه هست ماهم بیایم تو چت روم ؛ اونجا رو هم آباد میکنیماااااااااااااااا ؛ از من گفتن بود

آقا جون حالا که همه دارن کم کم لو میرن پس چرا جناب نیکبخت نرن

فکر کنم شکل زیر گویای همه چیز باشه

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:15 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

در مورد مدیر ارشد و محترم انجمن ها باید عرض کنم که ، بنده سعادت زیرات ایشون نصیبم شد . فوق العاده مودب و متین و با خانواده هستند . خدا خودشون و خانواده ی محترمشون رو حفظ کنه.

سپاس

به به جناب doctor114

سلام و عرض ادب

میگم نظرتون چیه که جناب نجاران یه تاپیک بزنند تحت عنوان پل ارتباطی doctor114 با مسئول انجمن ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما میخوایم یه دعوایی راه بیندازیم فکر کنم از اون موافقا باشیدا !!!!!!!!!!!!

پس یا علی ؛ سر فصت خبرتون میکنیم

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:30 AM
تشکرات از این پست
doctor114 iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول architect0811

سلام

اجازه هست ماهم بیایم تو چت روم ؛ اونجا رو هم آباد میکنیماااااااااااااااا ؛ از من گفتن بود

آقا جون حالا که همه دارن کم کم لو میرن پس چرا جناب نیکبخت نرن

....

سلام. شوخی شوخی با دم شیر نداشتیما!!

من که چیزی برای پنهان کردن ندارم. تجربیات حدودا 7 ساله ام در مورد متاهلین را در اختیار مسئولین روابط عمومی هم گذاشتم.

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم/ تو خواه از سخنم پندگیر و خواه ملال 

در مورد چت روم هر اطلاعاتی لازم دارند، بگو برات می فرستم ولی لو ندید. 

موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:31 AM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811
نقل قول doctor114

با سلام:

سپاس

به به جناب doctor114

سلام و عرض ادب

میگم نظرتون چیه که جناب نجاران یه تاپیک بزنند تحت عنوان پل ارتباطی doctor114 با مسئول انجمن ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما میخوایم یه دعوایی راه بیندازیم فکر کنم از اون موافقا باشیدا !!!!!!!!!!!!

پس یا علی ؛ سر فصت خبرتون میکنیم

سلام مجدد :

به اعتقاد بنده ، مدیری که در پرتالی فرهنگی کار میکنه باید فرهنگی باشه نه این که فقط ادعاشو داشته باشه !!!!!!!!!!! مدیر ارشد انجمن ها و مسئول واحد محتوا - استاد گرامی حاج آقای عزتی - از این قبیل دوستان هستند که وزنه ی فرهنگی مفیدی برای راسخونند.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:36 AM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام مجدد :

به اعتقاد بنده ، مدیری که در پرتالی فرهنگی کار میکنه باید فرهنگی باشه نه این که فقط ادعاشو داشته باشه !!!!!!!!!!! مدیر ارشد انجمن ها و مسئول واحد محتوا - استاد گرامی حاج آقای عزتی - از این قبیل دوستان هستند که وزنه ی فرهنگی مفیدی برای راسخونند.

سپاس

دکتر بی خیال من اشتباه کردم

البته من خودم از اون کاربرای بی ادب و پررو هستم که ادعای ادب و از این جور چیزا رو دارم

راستی جناب خواجه یادتون رفت دوست خوب

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

نقل قول doctor114

سلام مجدد :

سپاس

دکتر بی خیال من اشتباه کردم

البته من خودم از اون کاربرای بی ادب و پررو هستم که ادعای ادب و از این جور چیزا رو دارم

راستی جناب خواجه یادتون رفت دوست خوب

بابا عرایض من چه ربطی به شما داشت !!!؟؟؟ سوء تفاهم نشه !!! با شما نبودم. من شمارو دوست دارم .

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:42 AM
تشکرات از این پست
qolameali
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

درمورد کچل شدن وکچل کردن که کمی شامل حال من میشه چون میبینم بین مدیران محترم فرق میذارندبعضی هاsmileyالبته این فرق گذاشتن زیادشامل حال من نمیشه چون کمی بقول بعضی هاکچل دارم میشم ازنظر متاهلی هم نیمه متاهل هستمsmileyوهمه انواع خدمات شامل لباس شستن ، لباس پهن کردن وخشک شویی واتوزدن وظرف شستن وآب چاه خالی کردن رویاددارم چنانچه موردی هم بود(البته درگوشی) دخترم متوجه نشه اگرموردی برام پیداکردین درخدمتمsmiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:43 AM
تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala sahel_007 ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

دستم به آرزوهایم نمی رسد
آرزوهایم بسیار دورند...
ولی درخت سبز صبرم می گوید:
امیدی هست...خدایی هست...
این بار برای رسیدن به آرزوهایم یک صندلی زیر پایم می گذارم
شاید این بار دستم به آرزوهایم برسد...

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:48 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala sahel_007 rasekhoon_weblog reza_87 farshon ravabet_rasekhoon qolameali
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام

جدیدترین معضل خانم های خونه دار می دونید چیه؟wink

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

چهارشنبه 10 آبان 1391  11:07 AM
تشکرات از این پست
sahel_007 rasekhoon_weblog iman_karbala farshon ravabet_rasekhoon siasport23 architect0811 qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها