0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول doctor114

بابا عرایض من چه ربطی به شما داشت !!!؟؟؟ سوء تفاهم نشه !!! با شما نبودم. من شمارو دوست دارم .

اینجا من و دوستان همه رو دوست داریم و همه چیز به هممون مربوط میشه

نه که همه با هم دوستیم اصلا با منظور یا بدون منظور حرفی رو نمیزنیم

در ضمن فکر میکنم (جمله ی عرایض من چه ربطی به شما داشت ) خیلی مودبانه و فرهیخته نباشه ؛ ای کاش جمله ی دیگه ای مینوشتید ؛ آخه من از اون کاربرای حساس و زود رنج هستم

یه حرفی میزنم ناراحت نشید ؛ اما من حس میکنم هنوزم شما با جناب خواجه مشکل دارید

آخه یه جوری اعلام کردید مدیرای فرهیخته که انگار جناب خواجه جزءشون نیستند

از همه مهمتر تا جایی که میدونم ایشون و همکارانشون با شما کلی همکاری داشتن تو تالاراتون

این رسمش نیست که از ایشون به عنوان یه مدیر خوب یاد نباشه

باید اینم بدونید که اون سرو صدایی که تو انجمن ها راه انداختید حق ایشون نبود

چیزی که ایشون رو بعد ار اون ماجرا پیش من و سایر کاربرا محبوبتر کرد این بود که ایشون به خاطر آرامش حاضر شدند از کارشون علارغم میل باطنیشون استعفا بدن

چهارشنبه 10 آبان 1391  11:16 AM
تشکرات از این پست
reza_87 sahel_007 ravabet_rasekhoon siasport23 qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8847

نقل قول doctor114

نقل قول nikbakht88

سلام بر جمع

به به لو رفت جناب مسئول ارشد انجمن ها متاهل هستند پس معمای کچلی ایشون حل شد. اما می مونند کچلی جناب مسئول روابط عمومی که فکر کنم کلیدش در دست ما کاربران باشد. آخه همکاران بی انصاف چرا برای ایشون آستین بالا نمی زنید؟ تا کی قراره خوش بگذرونند؟ بذارید یکم متاهلین را درک کنند!! نگید چرا نگفتیدا از من گفتن.

کچلی برخی ها هم که مشخص شد و مبارکه. اینقدر سر دیگران را کچل کردید تا گرفتار شدید. استوار مواظب باشید تنبیه نشید و مجبور بشید .....

انشاالله شیرینی کچلی اونایی که عاشق سفر زیارتی حج هستند. آمین یا رب العالمین

با سلام:

در مورد مدیر ارشد و محترم انجمن ها باید عرض کنم که ، بنده سعادت زیرات ایشون نصیبم شد . فوق العاده مودب و متین و با خانواده هستند . خدا خودشون و خانواده ی محترمشون رو حفظ کنه.

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

از بذل لطف جنابعالی کمال قدردانی و تشکر را می نمایم. این موضوع نشان از گوهر وجودی شما دارد که سایرین را مثل خودتان می بینید و مورد ارزیابی و اظهارنظر قرار می دهید.

امیدوارم جنابعالی و خانواده محترم نیز در پناه الطاف خداوندی سالم و سلامت باشید.

خدا نگهدار

چهارشنبه 10 آبان 1391  11:33 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala architect0811 siasport23 qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

با سلام

جدیدترین معضل خانم های خونه دار می دونید چیه؟wink

سلام دوست عزیز

نه بگو ببینیم چیه؟

چهارشنبه 10 آبان 1391  11:34 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala architect0811 siasport23 qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول architect0811

نقل قول doctor114

سلام مجدد :

به اعتقاد بنده ، مدیری که در پرتالی فرهنگی کار میکنه باید فرهنگی باشه نه این که فقط ادعاشو داشته باشه !!!!!!!!!!! مدیر ارشد انجمن ها و مسئول واحد محتوا - استاد گرامی حاج آقای عزتی - از این قبیل دوستان هستند که وزنه ی فرهنگی مفیدی برای راسخونند.

سپاس

دکتر بی خیال من اشتباه کردم

البته من خودم از اون کاربرای بی ادب و پررو هستم که ادعای ادب و از این جور چیزا رو دارم

راستی جناب خواجه یادتون رفت دوست خوب

با سلام مجدد:

دوستان عزیز ارشیتکت و ایمان کربلا و ... :

دقایقی عرایض بنده را گوش فرا دهید.باور کنید روی صحبت من با هیچ کس نبود و قصد بی ادبی به هیچ کسی را نداشتم.بازهم میگم سوء تفاهم پیش آمده . اگر دلیلش به خاطر نوع بیان بنده بوده عذر خواهی میکنم. روی صحبت بنده با جناب نجاران بود و در جلسه ای که با ایشان داشتیم بنده به طور غیر ارادی کمی صدام هم بلند شد ولی ایشان خیلی مودبانه و واقعا فرهنگی عمل کردند و موجب ارامش بنده بعد از دقایقی شدند و .... . نه قصد بی ادبی به کسی را داشته و نه این که خواهم داشت . در مورد حاج اقای عزتی هم که همه ایشون رو میشناسند و به وجود ایشون نیازمند. اما این موردی که آرشیتکت فرمودند که بنده نوشته ام چه ربطی داره ، و عبارات بعد از آن ، به خاطر این بود که فکر کردم ایشون یا سایر مدیران احتمال داره مخاطب بحث را خودشان بدانند و متاثر شدم و خواستم بگم که نوشتار من ربطی به مدیر دیگری نداره فقط تشکر از این دوعزیز بود . آیا این تشکر از دونفر ، توهین به بقیه ی مدیران بوده ؟؟؟!!! اگر باز هم نوع نوشتار بنده به کسی برخورده ، هر چند منظوری نداشتم ولی باز هم از این دوستان عذرخواهی میکنم .ارشیتکت عزیز هم در مورد بحث های بین بنده و ایمان کربلا مسلما نمیتونید بگید بیشتر از ما دونفر میدونید چی بوده ، پس وقتی این موضوع بین ما حل شده ، از نو مطرح کردن آن آن هم در منظر عموم ، خیلی درست نبود . ضمنا بنده کی به شما گفتم "پر رو " و " بی ادب" ؟! باز هم از هردوعزیز و دیگر مدیران عذر خواهی می کنم . این آخرین پست بنده در این تالار بود . من که اصلا اینجا نبودم . نباشم هم بهتره .

خدا نگه دارو سپاس از همه ی بزرگواران

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 10 آبان 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 siasport23 qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114
با سلام مجدد:

دقایقی عرایض بنده را گوش فرا دهید.باور کنید روی صحبت من با هیچ کس نبود و قصد بی ادبی به هیچ کسی را نداشتم.بازهم میگم سوء تفاهم پیش آمده . اگر دلیلش به خاطر نوع بیان بنده بوده عذر خواهی میکنم. روی صحبت بنده با جناب نجاران بود و در جلسه ای که با ایشان داشتیم بنده به طور غیر ارادی کمی صدام هم بلند شد ولی ایشان خیلی مودبانه و واقعا فرهنگی عمل کردند و موجب ارامش بنده بعد از دقایقی شدند و .... . نه قصد بی ادبی به کسی را داشته و نه این که خواهم داشت . در مورد حاج اقای عزتی هم که همه ایشون رو میشناسند و به وجود ایشون نیازمند. اما این موردی که آرشیتکت فرمودند که بنده نوشته ام چه ربطی داره ، و عبارات بعد از آن ، به خاطر این بود که فکر کردم ایشون یا سایر مدیران احتمال داره مخاطب بحث را خودشان بدانند و متاثر شدم و خواستم بگم که نوشتار من ربطی به مدیر دیگری نداره فقط تشکر از این دوعزیز بود . آیا این تشکر از دونفر ، توهین به بقیه ی مدیران بوده ؟؟؟!!! اگر باز هم نوع نوشتار بنده به کسی برخورده ، هر چند منظوری نداشتم ولی باز هم از این دوستان عذرخواهی میکنم .ارشیتکت عزیز هم در مورد بحث های بین بنده و ایمان کربلا مسلما نمیتونید بگید بیشتر از ما دونفر میدونید چی بوده ، پس وقتی این موضوع بین ما حل شده ، از نو مطرح کردن آن آن هم در منظر عموم ، خیلی درست نبود . ضمنا بنده کی به شما گفتم "پر رو " و " بی ادب" ؟! باز هم از هردوعزیز و دیگر مدیران عذر خواهی می کنم . این آخرین پست بنده در این تالار بود . من که اصلا اینجا نبودم . نباشم هم بهتره .

مدیر و دوست عزیز جناب doctor114 ضمن سلام و عرض ادب

از جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را نموده و اعلام می دارم از شخصیت والای علمی فرهنگی جنابعالی جزء این انتظار نمی رفت. متشکرم که مجالی برای سوء تفاهم و سوء برداشت نگذاشتید.

ضمنا خودم را لایق این همه لطف جنابعالی نمی دانم شما بزرگوار هستید.

ارتباط دوستانه بین شما و جناب خواجه برای من مشخص و محرز بود، چه بهتر که بقیه هم بدانند.

جناب خواجه با مطالعه پست های اخیر خواهان مطرح نمودن منظور مکاتبات بصورت واضح و بی پرده شدند تا ابهامی برای هیچ شخصی ایجاد نشود.

ضمنا حتما و همواره منتظر حضور مجدد شما در این تاپیک هستیم

با تشکر

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:05 PM
تشکرات از این پست
doctor114 farshon architect0811 siasport23 qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام مجدد:

واقعا منظوری نداشتم و وقتی شخصی ببینه که بی جهت کسی یا کسانی از دستش ناراحت شدن ، خیلی ملال آوره ، خیلی !

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:11 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon iman_karbala siasport23 qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول doctor114

سلام بر مدیر گرامی و قدیمی
داشتم می رفتم اما لازم دونستم مطالبی را ارائه کنم. جناب doctor114 گاهی حرف زدن و از بین بردن سوء تفاهم ها خیلی بهتر از سکوت است. اتفاقا نتیجه خوبی از این بحث شد و خوشحالم شما افتخار دادید و خود را در جمع راسخونی ها قرار دادید. خیلی وقته به هر دلیلی در مجامع عمومی (انجمنهای راسخون) حاضر نمی شدید و این ناراحت کننده بود. امیدوارم بعد از این هم با حضور گرمتون جمع راسخونی ها را گرمتر کنید. از اینکه به تالار گفتگوی آزاد هم سر زدید خوشحالم و منتظر حضور مجددتون هستم. 
انتقادات شما و یکی مثل بیوفا برای سایت خوبه و بنظرم اگر این انتقادات نباشد شاید کم و کاستی ها هیچ گاه نمود پیدا نکند و غافل از آن بمانیم. اما افراد نظیر شما با دقت و ذکاوت باعث گام برداشتن در جهت داشتن یک سایت به تمام معنا فرهنگی و اسلامی شده اید.

به امید دیدار مجدد شما.

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:17 PM
تشکرات از این پست
doctor114 ravabet_rasekhoon farshon iman_karbala architect0811 siasport23 qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام مجدد:

واقعا منظوری نداشتم و وقتی شخصی ببینه که بی جهت کسی یا کسانی از دستش ناراحت شدن ، خیلی ملال آوره ، خیلی !

سپاس

دوست عزیز سلام مجدد.

از جنابعالی که یکی از مدیران با سابقه و فرهیخته انجمن ها هستید انتظار بیشتری داریم. مسلما واکنش انفعالی در برابر انتقادات یا سوء برداشت ها آن چیزی نیست که از شما انتظار داریم.

برایمان مسلم است شما همواره و همیشه و با قدرت و انرژی بیشتر به استمرار فعالیت عالمانه خود ادامه خواهید داد و بروز تقابل نظرات را امری عادی و معمول در فضای تعاملی انجمن های راسخون و بخصوص تاپیک های بحث و تبادل نظر خواهید پنداشت.

هیچ یک از کاربران قصد تقابل عمدی و ایجاد مشاجره با جنابعالی را نداشته و نخواهد داشت، چنانچه در آدرس زیر شما را به عنوان یکی از دوستان راسخونی خود معرفی نموده اند:

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/670555/page1/

موفق و سلامت باشید

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:27 PM
تشکرات از این پست
farshon doctor114 iman_karbala architect0811 siasport23 qolameali
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114
با سلام مجدد:

مدیر و دوست عزیز جناب doctor114 ضمن سلام و عرض ادب

از جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را نموده و اعلام می دارم از شخصیت والای علمی فرهنگی جنابعالی جزء این انتظار نمی رفت. متشکرم که مجالی برای سوء تفاهم و سوء برداشت نگذاشتید.

ضمنا خودم را لایق این همه لطف جنابعالی نمی دانم شما بزرگوار هستید.

ارتباط دوستانه بین شما و جناب خواجه برای من مشخص و محرز بود، چه بهتر که بقیه هم بدانند.

جناب خواجه با مطالعه پست های اخیر خواهان مطرح نمودن منظور مکاتبات بصورت واضح و بی پرده شدند تا ابهامی برای هیچ شخصی ایجاد نشود.

ضمنا حتما و همواره منتظر حضور مجدد شما در این تاپیک هستیم

با تشکر
با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی بنده به نیت و صحبت های شما کاملاً واقف هستم . از شما و همه کاربران عزیز راسخونی خواستارم به  فعالیت خود ادامه دهند . لازم به ذکر است برای همه شما عزیزان احترام قائل بوده و هستم . امیدوارم کاربران عزیز راسخونی از دست بنده ناراحت نباشند . شما سرمایه های اصلی ما بوده و هستید برای رشد و تعالی سایت نیازمند یاری همه شما هستیم .

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:35 PM
تشکرات از این پست
farshon doctor114 architect0811 siasport23 qolameali ravabet_rasekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

با عرض سلام خدمت دوستان پاتوق راسخونی.

وقت همگی بخیر و شادی.

اولاً از جناب architect0811 کمال تشکر را دارم که بنده را به این محیط صمیمی دعوت کردند.

از بابت سخنانت هم بسیار متشکرم، راستی من انشا هام رو پدرم برام می نوشت زمان مدرسه، یادش بخیر.

راستی داداش گلم، مدیر فعال و دوست داشتنی جناب nikbakht88 ، ما آنقدر هم پاستوریزه نیستیماcheeky

اماخوب با کسب اجازه از شما سروران یه نوشابه هم برا خودم واکنم که دل مهربونی داریم دیگه.wink

خیلی محیط صمیمی هست، سعی می کنم بیشتر به این جا سر بزنم.

آرزومند آرزوهای قشنگتان.

عبدو(abdo_61)

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:36 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala architect0811 siasport23 bivafa qolameali nikbakht88 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بابا هرکی ناراحته این انتصابهاروبه من بده من اصلا" ناراحت نمیشم باورکنیدجای جایش هم ازطرف تشکرمی کنم تاخودش به اشتباه خودش پی ببره.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:37 PM
تشکرات از این پست
doctor114 iman_karbala architect0811 siasport23 bivafa qolameali ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

سلام بر جماعت راسخون

تقدیم به همه ی عزیزان

فقط بیاید همدیگرو دوست داشته باشیم و با هم مهربون باشیم

چهارشنبه 10 آبان 1391  3:07 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 farshon siasport23 doctor114 abdo_61 bivafa qolameali iman_karbala ravabet_rasekhoon
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

.سلام بر تمامی دوستان گل راسخونی.

وقت همگی بخیر و شادی.

وای دوست عزیزم architect0811 چه قدر قشنگ و زیباست.

آفرین داداش گلم.

واقعاً چه خوبه که همدیگرو دوست داشته باشیم.

آرزومند آرزوهای قشنگتان.

بهترین ها و زیباترین ها برای تمامی دوستان گل راسخونی خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  4:36 PM
تشکرات از این پست
aliasghar313 farshon architect0811 bivafa qolameali iman_karbala ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی

بازم یه پنج شنبه و جمعه تعطیل و راسخون...

الحمدالله مثل اینکه این تالار هم رونق گرفت

به امید دوست داشتن

من همتون رو دوست دارم..

یا زهرا

چهارشنبه 10 آبان 1391  5:08 PM
تشکرات از این پست
abdo_61 farshon architect0811 bivafa qolameali iman_karbala ravabet_rasekhoon
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی

بازم یه پنج شنبه و جمعه تعطیل و راسخون...

الحمدالله مثل اینکه این تالار هم رونق گرفت

به امید دوست داشتن

من همتون رو دوست دارم..

یا زهرا

سلام دوست عزیز و مدرسه ای راسخونی

شنبه ام تعطیله عید غدیر

منم یادم نبود امروز متوجه شدم

پس آخ جون آخ جون ؛که شنبه ام با آرامش میایم راسخون

کاش درس و مشقم مثل راسخون لذت بخش بود

چهارشنبه 10 آبان 1391  10:05 PM
تشکرات از این پست
bivafa aliasghar313 qolameali iman_karbala reza_rasekhekhoon farshon siasport23 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها