0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 10 آبان 1391  11:53 AM

نقل قول architect0811

نقل قول doctor114

سلام مجدد :

به اعتقاد بنده ، مدیری که در پرتالی فرهنگی کار میکنه باید فرهنگی باشه نه این که فقط ادعاشو داشته باشه !!!!!!!!!!! مدیر ارشد انجمن ها و مسئول واحد محتوا - استاد گرامی حاج آقای عزتی - از این قبیل دوستان هستند که وزنه ی فرهنگی مفیدی برای راسخونند.

سپاس

دکتر بی خیال من اشتباه کردم

البته من خودم از اون کاربرای بی ادب و پررو هستم که ادعای ادب و از این جور چیزا رو دارم

راستی جناب خواجه یادتون رفت دوست خوب

با سلام مجدد:

دوستان عزیز ارشیتکت و ایمان کربلا و ... :

دقایقی عرایض بنده را گوش فرا دهید.باور کنید روی صحبت من با هیچ کس نبود و قصد بی ادبی به هیچ کسی را نداشتم.بازهم میگم سوء تفاهم پیش آمده . اگر دلیلش به خاطر نوع بیان بنده بوده عذر خواهی میکنم. روی صحبت بنده با جناب نجاران بود و در جلسه ای که با ایشان داشتیم بنده به طور غیر ارادی کمی صدام هم بلند شد ولی ایشان خیلی مودبانه و واقعا فرهنگی عمل کردند و موجب ارامش بنده بعد از دقایقی شدند و .... . نه قصد بی ادبی به کسی را داشته و نه این که خواهم داشت . در مورد حاج اقای عزتی هم که همه ایشون رو میشناسند و به وجود ایشون نیازمند. اما این موردی که آرشیتکت فرمودند که بنده نوشته ام چه ربطی داره ، و عبارات بعد از آن ، به خاطر این بود که فکر کردم ایشون یا سایر مدیران احتمال داره مخاطب بحث را خودشان بدانند و متاثر شدم و خواستم بگم که نوشتار من ربطی به مدیر دیگری نداره فقط تشکر از این دوعزیز بود . آیا این تشکر از دونفر ، توهین به بقیه ی مدیران بوده ؟؟؟!!! اگر باز هم نوع نوشتار بنده به کسی برخورده ، هر چند منظوری نداشتم ولی باز هم از این دوستان عذرخواهی میکنم .ارشیتکت عزیز هم در مورد بحث های بین بنده و ایمان کربلا مسلما نمیتونید بگید بیشتر از ما دونفر میدونید چی بوده ، پس وقتی این موضوع بین ما حل شده ، از نو مطرح کردن آن آن هم در منظر عموم ، خیلی درست نبود . ضمنا بنده کی به شما گفتم "پر رو " و " بی ادب" ؟! باز هم از هردوعزیز و دیگر مدیران عذر خواهی می کنم . این آخرین پست بنده در این تالار بود . من که اصلا اینجا نبودم . نباشم هم بهتره .

خدا نگه دارو سپاس از همه ی بزرگواران

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon architect0811 siasport23 qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها