0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
چهارشنبه 10 آبان 1391  10:03 AM

سلام بر همگی 

حیف که مدیر abdo_61 به این تالار هم سر زدند. آخه می دونید کاربر پاستوریزمون هستند و نمی شه جلوشون حرفی از دعوا و جنگ و جدال زد. بعدشم اگر فکر کردید جنگی توی راسخون بدون حضور بنده صفا دارد، سخت در اشتباهید اما، خوشبختانه یا بدبختانه رمقی نمانده و سایت در امان است. و از طرفی جرات نیست حرفی بزنیم که خود همین مسئولین زنگ می زنند و نمی ذارند بهره ببریم. بعد الان ادعای مسلح بودن و توانمند بودن می کنند. ماجرای استعفای برخی ها نمونه همین ادعاست. کرک و پر ما را که ریختند.

جناب خواجه فکر کردید برای چی گفتند با ازدواج ایمان کامل می شود؟ برای اینکه جوابش را جناب نجاران توضیح دادند. بعدشم مطمئن باشید بعد ازدواج بجای کار تا ساعت 5 و 6 عصر تا 11 - 12 شب اضافه کار بمونید توی موسسه. شاید هم 24 ساعته بمونید یا دائم ماموریتی تشریف ببرید (بعد سایت خیلی رونق می گیرد و ارزشمند است). فقط خواهشا اگر ظرف شستن یا آشپزی یا تمیز کردن خونه را یاد نگرفتید یکم دست نگهدارید که نه خودتون را اذیت کنید نه همسر گرامی را.

راستی جناب آرچیتک من فکر می کردم آقای خواجه نوه دارند بعدا فهمیدم نتیجه هم دارند!! این حرفها را که زدم  (توصیه متاهلی) از سر شوخی بود در واقع پیشنهاد تجدید فراش بود. 

بچه های کنجکاو چت روم اجازه ساخت کاربری نیکبخت 88 را دارید که با نام بنده شرکت کنید به شرطی که گزارشی از آن برای بنده ایمیل کنید.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
architect0811 iman_karbala sahel_007 ravabet_rasekhoon abdo_61 qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها