0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 8 آبان 1391  7:44 PM

نقل قول iman_karbala

سلام به همه کاربرای عزیز راسخونی

خوشحالم که می بینم همه دوباره دور هم جمع شدید . تو جمع ما جای کاربر ومدیر تالار عزیزمون bivafa  خالیه . انشاالله به زودی ایشون را هم زیارت کنیم .

به کاربر آرچیتکت هم حضور مجددشون را تبریک می گم  انشاالله با قوت به کارشون ادامه بدند .

خوب می بینم که مدیر ارشد انجمن ها عاشق شدند خوبهsmiley

باید حتماِ خانواده ایشونو در جریان بذاریم چون انگار واسه بار دوم داره زیر سرشون بلند می شه اونوقته که دیگه مدیر ارشد انجمن ها بی مدیر ارشد انجمن ها cryingcrying

مسئول واحد کاربران به خیلی از ما ها تو روابط عمومی کد مدرک نمی دند آخه خود من هم 3 دفعه تو مسابقات روزانه راسخون برنده شدم امّا جایزه بی جایزه ایشون می گند مشئول روابط عمومی قانون کرده که کارمندا از این حق محرومند عجب آدم بی انصافی این مدیر روابط عمومی راسخون .surprise

باید یه برنامه بذاریم این مدیر ارشد و مسئول کاربران را هم طی یه مراسم خاص میزاشون را روبه روی هم قرار بدیم که انقدر تو بوق نکنند که ما همش پشت به هم کار می کنیم .smileysmiley

سلام و درود بر جناب خواجه

صفا آوردید ؛ ان شاءالله با حضور شما من و راسخونی ها با قوت قلب به فعالیتمون ادامه میدیم

به نظر شما چرا مدیر روابط عمومی اینقدر قدرتش زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه مدیر qodrat هم نتونستند ایشون رو وادار کنند که رو صندلی داغ بشینند !!!!!!!!

به محض نشستن ایشون روی صندلی داغ اولین سوالی که ازشون میپرسم اینکه چند بار ...................... استغفرالله ؛ ازتون میترسم که بخوام از این سوالا بپرسم

بیشتر از این نمیتونم واستون نقل قول بزارم چون درس و مشق دارم

تشکرات از این پست
qodrat bivafa qolameali iman_karbala siasport23 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها