پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
دوشنبه 8 آبان 1391 5:18 PM
سلام به همه کاربرای عزیز راسخونی
خوشحالم که می بینم همه دوباره دور هم جمع شدید . تو جمع ما جای کاربر ومدیر تالار عزیزمون bivafa خالیه . انشاالله به زودی ایشون را هم زیارت کنیم .
به کاربر آرچیتکت هم حضور مجددشون را تبریک می گم انشاالله با قوت به کارشون ادامه بدند .
خوب می بینم که مدیر ارشد انجمن ها عاشق شدند خوبه![]()
باید حتماِ خانواده ایشونو در جریان بذاریم چون انگار واسه بار دوم داره زیر سرشون بلند می شه اونوقته که دیگه مدیر ارشد انجمن ها بی مدیر ارشد انجمن ها ![]()
![]()
مسئول واحد کاربران به خیلی از ما ها تو روابط عمومی کد مدرک نمی دند آخه خود من هم 3 دفعه تو مسابقات روزانه راسخون برنده شدم امّا جایزه بی جایزه ایشون می گند مشئول روابط عمومی قانون کرده که کارمندا از این حق محرومند عجب آدم بی انصافی این مدیر روابط عمومی راسخون .![]()
باید یه برنامه بذاریم این مدیر ارشد و مسئول کاربران را هم طی یه مراسم خاص میزاشون را روبه روی هم قرار بدیم که انقدر تو بوق نکنند که ما همش پشت به هم کار می کنیم .![]()
![]()
به به. سلام جناب خواجه. حال شما؟ تو آسمونا دنبالتون میگشتیم اینجا پیداتون کردیم
. زنگ میزنیم موسسه میگیم جناب خواجه رو کار داریم میگن نیستن. شما از سر کار در میرین و همکاراتون هواتون رو دارن اونوقت شما میخوای بری زیرآب جناب خواجه رو بزنی؟ نشد دیگه
.شوخی کردم به دل نگیرین . مگه عیبی داره آدم دو بار عاشق بشه. من خودم تا الان صدبار عاشق شدم(این یکی رو هم جدی نگیرین). دیروز تماس گرفتم که با جناب خواجه صحبت کنم که از قضا با یکی از مسئولان صحبت کردم که دزفولی بودن ولی یادم رفت هم فامیلشون و هم سمت شون رو ازشون بپرسم و بگم تو مسابقات یکم هوای هم شهری هاش رو داشته باشه. خب انگار بازم زیاد حرف زدم واسه فعلا بسه. تا دیداری دوباره بدرود.
ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.
مدیر تالار های