0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!
سه شنبه 9 آبان 1391  10:36 PM

سلام

بازم امروز تا به خودم جنبیدم و آمدم پست بگذارم شد این موقع شب و منم که جدیداً که صبح زود پامیشم و دیگه هم نمیخوابم ،این موقع ها خوابالود میشم و...

طی زمانی که میام سایت سر بزنم نهایتاً وقت میکنم پست های شما رو بخونم و بجای اینکه جواب بدم و صحبت هامو پست بزنم،تو دلم باهاتون حرف میزنم و جواباتونو میدم!! :دی  دیوونه هم نیسم!!angry :دی

الان دقیقاً نمیدونم چی بگم و جواب کی رو بدم و ایناااااا

خیلی خیلی مخلص " آقا ایمان کربلا،راسخون آندرلاین روابط و بالعکسش،مدیر پاتوق غلوم علی،آرچیتکت،نیکبخت،علی اصغر313،قدرت،رضا راسخ خون،فرشون" و همه بر و بچ دوست داشتنی  راسخون هستم(امیدوارم کسی رو از جا ننداخته باشم)این دوستان که انقده لطف دارند که من همش دارم خجالتشونو میکشم! فقط و فقط دعا دعا میکنم زود زود بتونم برنامه راست و ریس بشه بتونم بیام در جمعتون ! همین فقط!

در ضمن چرا همه میگن دلم برا انتقادای بی وفا تنگ شده؟!! بابا من که دیگه خیلی وقته جنبه ی انتقادیم کم شده!! الان برام دغدغه شده که چطوری یه چیزی پیدا کنم بهش گیر بدم تا جنبه انتقادیم دوستان رو به وجد بیاره!!

دعوا معوا هم شد من پایم! فقط دعواش الکی نباشه هاااااااااا از اینا باشه که جنگ اعصاب داره  و ترجیحاً به درگیری فیزیکی بیانجامه 

آقا کی گفته من کچل کردم؟ تنها حسن و زرنگی من این بود که برای سربازی اصلاً موهامو ماشین نکردم!!! فقط اینکه اولش خیلی بلند بود(برای یه سرباز بلند محسوب میشه وگرنه حالت عادی اصلاً بلند نبود)بعد بدون اینکه کسی بهم تذکری بده،صرفاً از روی احترام به محیطی که میخواستم برم خدمت کنم موهامو خوب کوتاه کردم!

-من انشاالله روز جمعه منزل هستم، کم و بیش در جریان قضیه چت روم قرار دارم و خوشحالم که داره به نتیجه میرسه! اگه مشکلی نباشه و جایی کاری پیش نیاد حتماً خدمت خواهم رسید.

(یه اطلاعاتی در خصوص بحث های پست های بالا دارم که هم وقتشو نمیکنم بگم هم نمیتونم بدون اجازه ی طرفین قضیه اونها رو بگم! اما خلاصه حرفم این که آمارم کامله درمورد بعضی ها!!! )

در پایان باز هم ممون از شماهایی که بهم روحیه میدین ...هر چند خودم رو سزاوار اینهمه لطف هم نمیدونم.

یا حق

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

تشکرات از این پست
architect0811 qodrat siasport23 reza_rasekhekhoon iman_karbala ravabet_rasekhoon nikbakht88 farshon qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها