0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

بیانات امام خمینی در دیدار با خانواده های شهدای سردشت و اعضای انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده تکنیکوم

تاریخ: 1358/10/09

با وحدت کلمه و اتکال به خدا سرنوشت کشور خودتان را تعیین کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر شما جوانانی که در این موقع حساس برای این مطلب مهم آمدید و می خواهید راه را بدانید. مراحلی که طی شد، بحمدالله خوب طی شد. گرفتاری های زیادی برای شما جوان ها، برای ملت ما پیش آمد لکن بحمدالله تاکنون با پیروزی جلو رفتیم و امید است که با اتکاء به خدای تبارک و تعالی و با وحدت کلمه مراحل بعد را هم که بسیار حساس است با پیروزی جلو بروید. شیاطین در صددند که نگذارند شما راه خودتان را ادامه بدهید، از اول هم نمی گذاشتند، بنای این را داشتند که جلو پای شما مانعی ایجاد کنند، با طرق مختلفه و با توطئه های زیاد و حساب شده، الان هم دست برنداشته اند و در این مراحل بعد هم دست بر نمی دارند و شما جوان ها و همه قشرهای ملت باید با بیداری به پیش بروید. وقتی بناست که سرنوشت یک ملتی به دست خودش باشد که بحمدالله به اینجا رسیدید و امروز کسی به شما تحمیل نمی کند چیزی را و شما آزادید در اینکه سرنوشت خودتان را تعیین کنید، در این مرحله هم من امیدوارم که با روشن بینی، با تفکر، با مال اندیشی این مراحل را طی کنید.

اعتقاد به ولایت فقیه از خصوصیات لازمه برای مقام ریاست جمهوری

و من امیدوارم که اشخاصی که کاندیدا شدند برای ریاست جمهوری شما توجه کنید و کسی که از همه متعهدتر باشد، نه غربی باشد، نه غربزده باشد، نه شرق زده باشد، مسلمان باشد، پیرو احکام اسلام باشد، ملی باشد، دلسوز به ملت باشد، خدمتگزار به ملت باشد، سوابقش خوب باشد، در رژیم سابق هیچ گاه وارد نشده باشد و با اجانب پیوند نداشته باشد، از خودتان باشد و برای خودتان. اختیار دست شماست، من بنا ندارم به اینکه کسی را تعیین کنم، ما همین اوصاف رئیس جمهور و اوصاف وکلائی که بعد می خواهید انشاءالله تعیین کنید باید بگویم و شما خودتان انتخاب کنید و از تفرقه و تفرق پرهیز کنید. اشخاص را هم ملاحظه سوابق شان را بکنید که قبل از انقلاب چه بوده اند، در حال انقلاب چه بوده اند و بعد از پیروزی نسبی چه کردند و چه بودند و بعد از اینکه همه اوصافش را به دست آوردید و او را شخصی دانستید که لیاقت دارد برای یک همچو مسندی و می تواند این مملکت را به طوری که خدا می خواهد اداره کند تا آن حدودی که در اختیار اوست و شخصی است که تعهد به

صحیفه نور جلد 11 صفحه 152

اسلام دارد، اعتقاد به قوانین اسلام دارد و در مقابل قانون اساسی خاضع است و اصل صدو دهم ظاهراً که راجع به ولایت فقیه است، معتقد است و وفادار است نسبت به او، یک همچو شخصی را شماها خودتان انتخاب کنید و گروه های مردم را هم وادار کنید که یک همچو شخصی را انتخاب کنند و از تفرقه بپرهیزید.

با تمام قوا جدیت کنید شخص لایق انتخاب شود

ممکن است که اگر شماها یا سستی کنید برای یک همچو امر مهمی و طوری باشد که به نظر بیاید که بی تفاوتید (اگر شد؛ که بروید رأی بدهید، اگر نشد نروید) و یا گروه های شما با هم افتراق بکنند، ممکن است اشخاصی که لایق این مقام نباشند به این مقام برسند. این امری است که بسته به نظر خودتان و باید با تمام قوا جدیت کنید که سرنوشت اسلام و مسلمین را به دست کسی که لایق برای این مقام نباشد، ندهید. و من امیدوارم که با اتکاء به خدا این مطلوب هم حاصل بشود و از خدای تبارک و تعالی سلامت و توفیق و رفاه ملت را خواستارم. و از قراری که تذکر دادند خانواده های شهدای سردشت در اینجا هستند. من به آنها تسلیت عرض می کنم، من در غم ملت شریک هستم. خداوند شهدای شما را رحمت کند و شما را برکت و خیز و صبر عنایت کند و ملت ما را و اسلام را عظمت.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در دیدار با گروهی از اهالی میانه، کرج و محلات

تاریخ: 1358/10/08

با اراده مصمم، راهی که سعادت ملت را در بردارد طی کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
من در این هوای سرد که آقایان از راه های دور تشریف آوردند، از کرج آمدند، از جاهای دیگر آمدند، معذرت می خواهم که حالم مساعد نیست که خیلی مزاحمت کنم، و علاوه آقایان در یک محل نمناک و سرد نشسته اند و سزاوار نیست که آقایان را معطل کنم. من همین قدر اعلام می کنم که دعاگوی شما هستم و خدمتگزار و امیدوارم که این دعاگوئی و خدمتگزاری تا آنوقتی که هستم مستدام باشد.
و شما دوستان، آقایان، رفقا، برادرها، در این راهی که راه سعادت شماست و راه سعادت ملت شماست، با توفیق و تایید و با اراده مصمم این راه را طی کنید و همانطور که تاکنون این راه شریف و راه الهی را طی کردید از این به بعد هم موفق و موید باشید که انشاءالله همه با هم مجتمعاً این راه را برویم و دشمن هائی که می خواهند مانع بشوند از اینکه اسلام و جمهوری اسلامی در ایران تحقق پیدا بکند عقب بزنیم و انشاءالله شما موفق خواهید شد، برای اینکه شما برای خدا مشغول زحمت هستید و آنچه برای خداست عاقبتش پیروزی است و خیر است.
و من امیدوارم آنهائی که در راه اسلام و در راه هدف های مسلمین یک موانعی ایجاد می کنند، اینها بیدار بشوند، اینها توجه بکنند که این اعمال مخالف با مصالح کشور است، این اعمال مخالف با مصالح ملت است. امروز ملت ما احتیاج به وحدت کلمه دارد، احتیاج به این دارد که همه قشرها با هم به پیش بروند. این اشخاصی که توطئه می کنند و می خواهند نفاق افکنی بکنند بین قشرهای ملت، آنها را بزرگترها، عاقلترها، به آنها نصیحت کنند و بفهمانند که همه این کارها بر خلاف مصالح کشور شماست، بر خلاف مصالح اسلام و مسلمین است. و من امیدوارم که همه بیدار بشوند و همه توجه کنند که ما امروز که گرفتار یک مصیبت هائی هستیم، امروز که در مقابل ما یک قدرت های بزرگ است، توطئه هاست، با هم باید متحد بشویم و اگر متحد با هم بشویم آسیب پذیر نیستیم. از خدای تبارک و تعالی وحدت کلمه همه ملت و سلامت شما آقایان که از راه های دور تشریف آوردید و علمای میانه ایدهم الله تشریف آوردند و آقایان هم که از کرج و از سایر جاها آمدند، توفیق همه را از خدای تبارک و تعالی خواستارم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:38 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی

تاریخ: 1359/05/21

مقایسه چهره نورانی مجلس شورای اسلامی با مجالس دوران قبل از انقلاب

بسم الله الرحمن الرحیم
انشاء الله خداوند این عید سعید را بر همه مسلمین و خصوص ملت مسلم ایران مبارک کند. این چهره مجلس اسلامی ماست و اگر چنانچه از صدر مشروطه (الا شاید دوره اول) تا قبل از این مجلس ملاحظه کنید، اینجا جای آن وکلا نبود، وکلائی که ازطبقه اشراف و از طبقه ثروتمند و مرفه، و حاضر نبودند دریک مجلس چند تایشان با هم جمع بشوند و حاضر نبودند در یک مجلس اینطور مسجدی بنشینند و هر کدام در کاخ های بلند (الا بعضی ها که آنها هم از سنخ شما بودند) زندگی می کردند، امکان نداشت که یک مواجهه ای بین من طلبه با آن تیپ های اشرافی و اعیانی و دارای کذا و کذا اتفاق بیفتد فرضاً از اینکه گوش بدهند به اینکه یک طلبه به آنها چه می گوید. این از برکات نهضت است، برکات اسلام است که همه نهادهایشان اسلامی و مردمی است. مجلس مردمی این است پیشتر اسمش را گذاشته بودند مجلس ملی، ملت راه داشت بر آن مجلس؟ در آن مجلس از ملت ها، از خود ملت کسی بود که راه پیدا بکند آنجا؟ خصوصاً در این دهه های آخر یک نفر از شما در آنجا راه نداشت و جای شما در آنجا نبود اخلاقاً، که عندالله نبود، به واسطه علوشان شما و به واسطه اینکه آنها طاغوتی بودند، شما راه نداشتید بر آنجا. ما امروز مواجهیم با یک چهره های اسلامی که به غیر از اسلام و به غیر از مناقع مملکت خودشان فکر نمی کنند و من امیدوارم که این مجلس که مرکب از این طبقه انسانی ملت است، چه آنهائی که مسلم هستند و چه آنهائی که باز برادرهای ما هستند و از اقلیت ها هستند، این چهره ها، چهره هائی است که مال ملت است و امروز ملت راه پیدا کرده است به مجلس و دیروز، در گذشته، ملت هیچ خبری از مجلس نداشت و هیچ عملی نمی توانست انجام بدهد. این موجب شکر است در درگاه خدا، همه تشکر کنیم از یک همچو نعمتی که نصیب ما شده است و این تنها مجلس نیست که تحول پیدا کرده است، از طاغوت به اسلامیت و انسانیت، سایر نهادهای دولتی هم، چه قوای مسلحه و چه سایرین از قبیل وزرا و امثال اینها، آنها هم همین طور هستند. الان ملت ما می تواند ادعا کند که ما در همه امور ناظریم. من خیلی از مجالس را یاد دارم و در بعضی از مجالس هم رفتم، به عنوان تماشاچی یک دانه از امثال شما در مجلس نبود، الا مثلاً مثل زمانی که مرحوم مدرس آنجا بود یا آن در اول که ما آنجا را دیگر ندیدیم، آن دوره های اول، دوره که بودند باز از اشخاصی که نظیر شما بودند. آن چیزی که

صحیفه نور جلد 13 صفحه 6

می خواهم عرض کنم این است که حیف است که چهره نورانی مجلس در آن یک چیزهائی واقع بشود که مخالف زی شما آقایان است.

موعظه به نمایندگان محترم مجلس در رعایت اصل تفاهم و حل و فصل مسالمت آمیز مشکلات

من معذرت می خواهم که چند کلمه ای موعظه کنم شما را، شما محتاج به موعظه نیستید لکن تذکر، برادرها، خودش یک امری است.یکی از عذاب هائی که در جهنم اهل جهنم به آن مبتلا هستند، خصام اهل النار است و یکی از نعمت هائی که اهل بهشت متنعمند آن اخوانی که، اخوانا علی سرر متقابلین. آن برادری و محبت که بین اهل بهشت است یکی از نعمت های بزرگ خداست و آن خصامی که در جهنم است، یکی از عذاب هائی است که بر اهل جهنم است که دائم توی سر هم می زنند. و اهل معرفت می گویند که هر چیزی که در بهشت و در جهنم ظهور پیدا می کند سابقه ندارد، از خود آدم است. در روایت هم است اینکه زمین بهشت و جهنم قاع است، هیچ چیز ندارد صاف است و در یک روایتی که سابقاً من دیدم (حالا نمی دانم تمام معنایش درست چه جور است) این است که گاهی در بهشت یک اشخاصی، ملائکه الله مشغول یک بنا می شدند و گاهی می ایستادند. ظاهراً پیغمبر اکرم شاید در شب معراج این را ملاحظه فرمودند، سؤال کردند از جبرئیل این چرا گاهی می ایستند و گاهی کار می کنند. عرض کرد که اینها اعمالی که مردم می کنند، مادامی که اشتغال دارند به عمل خیر اینها مصالحشان محقق می شود و مشغول بنا می شوند، آنوقتی که آنها مشغول این کار نیستند آنها هم. در هرصورت یک مسأله ای است این در پیش اهل معرفت که تمام چیزهائی که در جهنم و بهشت هست این از خود ماست. اینطور نیست که خدای تبارک و تعالی یک آتشی تهیه کرده است که ما را بسوزاند، ما خودمان تهیه می کنیم در قرآن هم هست که اینها اعمال شماست که رد به خودتان می شود. ما می توانیم خودمان را در این عالم راجع به این محکی که از دو تا آیه شریفه استفاده می شود بشناسیم که آیا اهل نار هستیم یا اهل بهشت. اگر کارهایمان روی خصام باشد، دشمنی، یک وقت این است که انسان در یک مسأله ای صحبت می کند، مباحثه می کند خوب بین اهل علم و طلبه ها متعارف است، گاهی وقتی ها به فریاد می کشد مطلب، به داد و قال می کشد مطلب لکن وقتی که مباحثه تمام شد، برادرند. بعد از مباحثه اینطور نیست که این مباحثه اسباب دشمنی باشد، دو تا دوستند و دو تا رفیقند، سر یک مطلبی، مطالبی آن، آن طرف مطلب را می گیرد و آن، آن طرف مطلب و اتفاقاً این یک ورزشی است که دربین طلبه ها هست و یک ورزش علمی است که قوی می کند آنها را. در سایر طبقات شاید نیست اینطور ورزش. اینها تاحد جنگ و دعوا با هم مقابل می شوند مرحوم آقای آسید

صحیفه نور جلد 13 صفحه 7

احمد زنجانی رحمه الله نقل می کردند که در روزنامه ملانصر الدین که قفقاز طبع می شده، او عکسی انداخته بوده از دو تا طلبه، دو تا اهل علم، یکی این طرف، یک آن طرف نشسته و دعوا کرده اند و دندان یکی بیرون افتاده و کفش یکی هم بالای سر آن یکی است و او برای انتقاد از این طایفه این را نوشته بود، این را عکسبرداری کرده بود و او نمی دانست که در عین حالی که گاهی وقت ها به این مسائل هم می رسد لکن به مجرد اینکه مباحثه تمام می شود، با هم می شوند رفیق و با هم دوست و برادرند. ما اگر چنانچه در مسائلی که پیش می آید، در هر وضعی که باشد، البته مسائل زیاد الان در مجلس طرح می شود و شما بعدها هم مواجه هستید با مسائل زیادی که برای ملت است و هر کسی نظر دارد و هر کسی اجتهاد دارد، هر کسی باید مسائل را طرح بکند و بگوید، اما همانطوری که طلبه ها مسائل را می گویند، که منتهی به این نشود که حالا که من مخالف با شما هستم در نظر و شما مخالف من هستید در نظر، این منتهی به این بشود که نه، ما دو تا خصم و دو تا دشمن با هم هستیم. اگر اینطور باشد که واقعاً خدای نخواسته روی خصام باشد باید ما خودمان را بشناسیم به اینکه ما اهل ناریم، برای اینکه خصام اینجا آن خصام را می آورد. و اگر چنانچه ایمان در کار باشد، برادری در کار باشد و با برادری و حسن نیت، رفاقت، مسائل طرح بشود همه باید نظر خودشان را بدهند و هیچ کدام هم برایشان حتی جایز نیست که یک چیزی را بفهمند و نگویند، باید وقتی می فهمند اظهار کنند، این موافق هر که باشد، باشد. مخالف هر کس هم باشد، باشد برای اینکه شما وکیل مردم هستید امین مردم هستید امین و وکیل باید مسائلی که طرح می شود آن مقداری که می تواند و می فهمند اظهار کنند لکن به طور خصومت، به طور تنازع و خصومت نباشد، هر چه بتوانند آرامتر لکن حالا صدا هم بلند شد، باشد، اما آن صدائی که از طلبه های توی مدرسه بلند می شود دنبالش هیچ ابدا اثری از خصومت نیست، دو تا رفیق، دو تا دوست هستند که سر یک مسأله علمی می رسد کار به آنجائی که این فریاد سر او می زند، او فریاد سر او می زند، لکن به مجرد اینکه مباحثه تمام شد همان دو تا برادرند که بودند، همان دو تا دوستند که بودند، هیچ ابدا دیگر دنباله ندارد که آن مطالب را او گفته، این مطلب را ما، با هم برادریم، مطالب با هم دعوا دارند، مسائل که طرح می شود آن مسائل با هم اختلاف دارند، اما آنهائی که مسائل را طرح می کنند مسائلشان باید با هم اختلاف داشته باشد نه خودشان، خودشان دوست، رفیق و برادر ولی مسائل را باید طرح بکنند و اشکال دارند بکنند و طرح بکنند مسائلی که روی مصالح اسلام است، روی مصالح کشور است و آن مقداری که می توانند بررسی بکنند و آن مقداری که قدرت دارند نظر بدهند لکن بعد از اینکه مجلس تمام شد همانطوری که بعد اینکه مباحثه طلبه ها تمام شد می نشینند با هم چای می خورند و رفیق و دوست هستند، آنها هم همین طور باشند. لازم نیست که انسان وقتی که در یک مطلبی مخالف یک کس دیگری است، دشمن او هم باشد. همه مسلمان، همه مؤمن، همه اهل این کشور و همه مصلحت این کشور را می خواهید و ما و شما هم مصلحت اسلام را می خواهیم و هم مصلحت این اشخاصی که در دار الاسلام زندگی می کنند و تحت لوای اسلام هستند، از نمایندگانی که سایر اقلیت ها هستند و مصالح آنها. اسلام اقتضای این را می کند که مصالح همه در نظر گرفته بشود و علی

صحیفه نور جلد 13 صفحه 8

السواء هم در نظر گرفته بشود. همه اهل این مملکت هستند حق دارند در این مملکت و شما هم وکلای این مملکت هستید و خدمت می خواهید بکنید، هر یکی تان وکیل همه هستید و هر یکی تان باید مصالح همه مملکت را در نظر بگیرید. بنابراین بهترین مباحثه ها همین مباحثه برادرهاست با هم که کارشان، اگر اختلافی هم دارند، برادری حل می کنند، نه به طور خصمانه و البته من می دانم که بسیاری از اشخاص هستند که اینها بسیار منزه و مبرا هستند و اکثریت شما هم همین طور است و من امیدوارم که همه تان اینطور باشید. من که همه را نمی شناسم لکن من چهره ها را می بینم که همه شان از همین ملت و از همین جمعیتی که در این مملکت هستند، هستند. هیچ از آن بالاها نیامده اند اینجا تا بخواهند یک مقاصدی داشته باشند (که) غیر مقاصدی ملی و اسلامی. از این جهت من امیدوارم که این مجلس، خدمت بزرگ بکند و انشاء الله کارها را به آسانی به پیش ببرد و هماهنگی کنند با دولت، با رئیس جمهور، با سایر ارگان هائی که هستند. همه تان می خواهید یک مطلبی پیش برود، نه آقای رئیس جمهور نمی خواهند که این مملکت خدای نخواسته آشفته باشد، رئیس یک مملکت که نمی خواهد آن مملکت آشفته باشد و نه وکلای مجلس می خواهند که این مجلس آشفته باشد، برای اینکه شما همه مملکت هستید، مملکت از خود شماست، نمی شود که یک کس برای خودش طرح خلاف بزند، و نه وزرائی که هستند و بودند و بعدها هم انشاء الله خواهند بود، اینها هم همه شان نظرشان به این است که اسلام را تقویت کنند، احکام اسلام را پیاده کنند، برای این مملکت خدمت بکنند. وقتی بنا شد همه با هم، به حسب عقاید یکی هستند، همه می خواهند خدمت بکنند، همه می خواهند که این مملکت را به پیش ببرند، همه می خواهند که این جرثومه های فاسدی که در مملکت هست قطع بکنند، همه یک راه می خواهند بروند، این دیگر تخاصمی در کار نیست و نخواهد بود. اگر بله فرض کنید که یک طایفه ای بودند و آمده بودند در مجلس و می خواستند مقاصد شوم خودشان را یا مقاصدی که به تبع آن ابر قدرت ها به خدمتگزاری به آنها بود، می خواستند انجام بدهند، آنوقت دعوا می شد، آنوقت باید هم حقیقتاً بشود، آنوقت مخاصمه هم صحیح بود برای اینکه مخاصمه با آن اشخاصی که توطئه گر هستند، اشخاصی که می خواهند مجلس را به هم زنند، می خواهند مملکت را به هم بزنند این لازم است و باید باشد، بعد از اینکه نمی شود اینها را با هدایت، و مأیوس هستید که اینها را با هدایت می توانید که به راه صحیح وادار کنید. و اما شماها که همچو مقصدی در کار ندارید، من یقین دارم که هیچ یک از شماها بنایتان نیست که این مملکت را به هم بزنید، همه می خواهید مملکت آرامی باشد که برادرهای شما در این مملکت زندگی آرام داشته باشند، زندگی مرفه داشته باشند و همه می خواهید که دست اجانب از این مملکت کوتاه باشد و کوتاه خواهد بود انشاء الله و همه می خواهید که یه این مملکت خدمت بکنید، خودتان هم از سنخ همان جمعیت هستید، نه از آن طبقه های بالائی که هیچ خبر از پائین ندارند و هیچ اطلاعی ندارند که به این پائین دست ها چه می گذرد. شما خودتان از بین همین جمعیت ها آمده اید و می دانید که چه می گذرد به این مردمی که در این کشور هستند، به این زاغه نشینان چه می گذرد، خودتان هم زندگیتان هم همانطورهاست، با یک قدر اختلاف مختصر. بنابراین آن چیزی که لازم است برای

صحیفه نور جلد 13 صفحه 9

همه ماها و همه شماها و همه ملت و همه کسانی که اداره این مملکت را می خواهند بکنند، این است که با هم تفاهم داشته باشند، اگر مسأله ای را برخلاف می بینند و بخواهند و بنشینند و حل کنند و صحبت کنند. در مجلس اگر چنانچه یک مطلبی را می بینند که دارد خلاف واقع می شود، صحبت کنند، بنشینند مشورت کنند با رفقایشان و من امیدوارم که انشاء الله با خوشی و خوبی طلیعه این باشد که پیروزی نهائی را انشاء الله پیدا کنید.

ناتوانی قدرت مجهز به سلاح های مدرن و آتشین در مقابل ایمان و انسجام یک ملت

و هیچ خوفی ما از ابر قدرت ها نداریم و در عین حالی که دستمان از همه آن سلاح های آدمکش کذا کوتاه هست لکن ایمانمان ما را وادار می کند که نترسیم و خوف نداشته باشیم و یک ملتی وقتی یک مطلبی را همه با هم خواستند، نمی شود تحمیلشان کرد تحمیل در وقتی است که همه نخواهند، متفرق بشوند، اگر متفرق شدند آنوقت جای این می شود که یک دسته ای به دسته دیگر یک مطلبی را تحمیل کنند، اما اگر چنانچه اینها با هم مجتمع باشند نه دیگر در بین خودشان تحمیلی هست برای اینکه جای تحمیل دیگر نمی ماند و نه دیگران می توانند تحمیل بکنند. قدرت ها هر چه هم بزرگ باشند، وقتی مقابله با ملت می شوند نمی توانند کاری بکنند. من شاید یک دفعه دیگر این را گفته باشم که سفیر شوروی آمد پیش من گفت که دولت افغانستان از ما خواسته است که برویم آنجا و چه بکنیم. من متوجه نبودم که اینها کار را کرده اند حالا آمده اند دارند می گویند، دولتی هم در کار نبوده دولت هم بعد خودشان درست کرده اند، لکن به او گفتم که این اشتباه است از شما، ممکن است برای شما که قدرتمند هستید، یک کشوری را بگیرید، این آسان است برای شما، قوای زیاد دارید، خوب می ریزید اما یک ملت را نمی توانید مهار کنید. شما وقتی وارد شدید در آن جا نمی توانید پیش ببرید و مزاحمت برای شما همچو ایجاد می شود که فشل می شوید. لکن کاری کرده بودند و بنا هم داشتند بکنند. نه این بود که می خواستند حالا استمزاج کنند، از من اجازه بگیرد شوروی که مملکت اسلامی را برویم بگیریم. مطلب اینطوری است که یک ملتی وقتی که همه با هم باشند، پشتیبان هم باشند، برادر با هم باشند، این قدرت های بزرگ بر فرض اینکه بیایند و با توپ و تانکشان هر کاری می خواهند بکنند لکن وقتی وارد شدند، در ملت هم هضم می شوند، ملت آنها را هضم می کند. و ما ابدا از این توطئه ها نمی ترسیم و مضافاً به اینکه به نظر من اینکه حالا هی می آیند و صحبت می کنند، بعضی ها آمده اند هی گفته اند که یک توطئه خیلی بزرگتر در کار است از کجا تا کجا چه شده است و از کجا تا کجا چه شده است به نظر من درست نیست، توطئه به این معنا نیست الان، لکن باید با کمال دقت مراقبت بشود. باید ارتش ما، ژاندارمری ما، سپاه پاسداران ما باید با کمال دقت و همه ملت، همه ملت الان سپاه اسلام هستند باید مراقبت کنند، باید رفت و آمدهای مشکوک را تحت نظر بگیرند و به مجرد اینکه ملت دید یک رفت و آمد مشکوکی است اطلاع بدهند. در محله ها دیدند که رفت و آمدی در یک خانه ای هست و

صحیفه نور جلد 13 صفحه 10

غیر عادی است، اطلاع بدهند فوراً، آنها هم فوراً کنترل کنند این چیزها را. در عین حالی که همه اینها باید بشود لکن مطمئن باشید که نتوانند کاری بکنند و نمی توانند این مملکت را به آن آسیب برسانند. و ما بعد از اینکه همه مسائل را ما مفروض بگیریم، فرض بگیریم که اینها آمدند و همه به قول خودشان همه ملاها را کشتند و همه مومنین را از بین بردند، ما از چه میترسیم؟ ما از یک جائی که این وضع را دارد منتقل می شویم به یک جائی که بهتر از اینجاست، چرا ما بترسیم؟ من نمی گویم ما غلبه به آنها می کنیم لکن ما غلبه ایمانی داریم بر آنها، ما همان منطقی را داریم که در صدر اسلام بود که اگر آنها را بکشیم به بهشت می رویم اگر آنها ما را بکشند باز هم ما به بهشت می رویم. این منطق اهل ایمان است. آن که ایمان به خدای تبارک و تعالی دارد، آن که قرآن را به آن ایمان دارد، منطقش این است که ما ضرر نمی کنیم، هیچ طرف قضیه ضرر نیست اگر چنانچه کشته بشویم، لباسمان را عوض کردیم لباس بهتری پوشیدیم و اگر چنانچه بکشیم یک غیر انسانی را از دنیا بیرون کردیم. بنابراین ما ترسی از چیزی نداریم ولی معذلک شما مطمئن باشید که نخواهد شد. ملت اسلامی است و برای خدا دارید کار می کنید. ملت ما برای خداست که دارند کار می کنند. آنهمه جوان ها را دادند برای خدا بود هیچ برای چیز دیگری نبود، و تعقل ندارد که یک کسی جوانش را بدهد برای اینکه یک خانه پیدا کند با فرض کنید که شب یک غذای خوبی، این معقول نیست، اینها برای خدا آمدند به میدان و همین مطلب در ذهنشان بود که ما برای خدا داریم کار می کنیم و اجرمان را هم از خدا می خواهیم هیچ طلبی هم هیچ کداممان از هم نداریم همه برای خدا انشاء الله کار کرده باشیم و بکنیم و از خدای تبارک و تعالی اجرش را بخواهیم و خدای تبارک و تعالی خواهد داد یا اینجا و آنجا، یا آنجا. خداوند انشاء الله همه شما را موفق کند و من بحق خدمتگزار شما هستم و این چند لحظه ای که از عمر من باقی است من در خدمت شما هستم و خداوند انشاء الله شما را به کمال معرفت برساند و دشمن های این کشور و این اسلام را انشاء الله یا هدایت کند و یا اینکه به جز ایشان برساند.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:28 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

خمینی در تجلیل از شهدای پاسدار کردستان (پاوه)

تاریخ: 1359/05/22

پیام امام خمینی در تجلیل از شهدای پاسدار کردستان (پاوه)

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر شهدای پاسداران انقلاب اسلامی و تمامی نیروهای مسلح متعهد اسلامی، سلام بر خانواده های عزیز و قهرمان پرورآنان. درود خداوند بر خانواده های شهدائی که با صبر و شکیبائی و مقاومت و با تقدیم عزیزان خود به خدا و اسلام بزرگترین حماسه های تاریخ معاصر را ترسیم کرده و می کنند. درود بر پاسداران اسلام که با خون خود و مشت های گره کرده خویش انقلاب اسلامی را به ثمر رساندند. درود بر تمام نیروهای مسلح و متعهد اسلامی که با گرایش به انقلاب مقدس ایران و پشتوانه ملت عزیز کاخ ستمگری را واژگون کردند. ملت شریف ایران از شما خانواده های عزیز شهدای پاسدار قدر دانی می کند و بالاتر از این تقدیری است که از بارگاه مقدس خداوند متعال نصیب شما و همه شهدای اسلام و وابستگان آنان خواهد شد. شهدای انقلاب بزرگ چون شهدائی صدر اسلام در پیشگاه مقدس ربوبی ارزشمند و مورد عنایت حق تعالی و اولیای اسلام ارزشمند خواهد بود. اینجانب به عنوان یک خدمتگزار و دعاگوی حقیر، خود و ملت را مرهون این عزیزان می دانم و از خداوند بزرگ طلب مغفرت می نمایم. تاریخ، فداکاری این جوانان غیور و متعهد را فراموش نمی کند و نام نامی ملت عظیم ایران در صفحات تاریخ ضبط و در چهره دهر ضبط است.
والسلام علیکم و علی عبادالله الصالحین

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به بنی صدر در مورد وقوع سانحه هوائی

تاریخ: 1359/05/25

پیام امام خمینی به بنی صدر در مورد وقوع سانحه هوائی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای بنی صدر رئیس جمهور حفظه الله تعالی
نجات جنابعالی و همراهان محترم از سانحه ای که به حسب عادت، مصیبت وار باید باشد، که نشانه ای از الطاف الهی است برای پیشرفت انقلاب اسلامی، ما از این اموری که اثبات قدرت حق آشکارا در آن پیداست که همه در جهات حفظ این کشور و ملت است کراراً دیده ایم. انشاء الله تعالی از این پس نیز عنایات پروردگار باماست و با همه وجود در پیشگاه مقدس شکر گزاریم. ما همه از خدائیم و باید در راه خدمت به او باشیم. این عنایت معجزه آسا دلیل آن است که شما و همراهانتان در خدمت به کشور اسلامی صدیق بوده و صدیق خواهید بود. شما به شکرانه این نعمت بزرگ زندگانی ثانوی خود را بیش از پیش وقف خدمت به اسلام و کشور اسلامی نمائید و ملت بزرگ با رؤیت این عنایات پی در پی اطمینان کامل داشته باشند که مادام که در خدمت اسلام هستند، آسیب پذیر نیستند و دشمنان کوردل این کشور بدانند که با توطئه و شیطنتها نخواهند توانست کشور اسلامی را آسیب رسانند. ملت ما تا پای جان در خدمت به اسلام حاضر و در پشتیبانی از نهادهای اسلامی مصمم هستند و از خداوند تعالی عظمت اسلام و مسلمین و کشور اسلامی ایران را خواستارم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
روح الله الموسوی الخمینی

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع قضات شرع و دادستان های انقلاب اسلامی کشور

قوای ثلاثه اساس یک کشور است

بسم الله الرحمن الرحیم
من باید به ملت ایران تبریک عرض کنم که بحمدالله این قوای ثلاثه که اساس یک کشور است از خودشان است و از متن جامعه است و از اشخاص طاغوتی و منحرفین نیستند و از خدای تبارک و تعالی توفیق همه را می خواهم در اینکه همه خدمتگزار به اسلام باشیم و با جدیت و کوشش همه، این نهضت اسلامی به پیش برود و حکومت عدل الهی مستقر بشود به جای حکومت طاغوتی. شما همه می دانید و ملت هم می داند که این سه قوه ای که در زمان طاغوت بود، نمی شود گفت کدام خبیث تر از کدام بودند. قوه مقننه ما به دست اشخاصی افتاده بود که به اعتراف شاه مخلوع از طرف سفارتخانه ها تعیین می شدند و ملزم بودند اینها همان ها را به کار وا دارند و از این راه ماهیت قوه مقننه بر ملت ما روشن می شود که لیستی که امریکا بدهد و نوکر او اجراء کند، بهتر از این مجلسی که ما داشتیم و بهتر از سنائی که ما داشتیم، یعنی آنها داشتند، نخواهد بود. آنها در طول مدتی که متصدی بودند هیچ گاه قدمی برای خدا بر نمی داشتند، اگر اینها برای خدا می خواستند قدم بردارند، حتماً نه آمریکا آنها را پیشنهاد می کرد و نه شاه مخلوع آنها را تعیین می کرد. ما از همان حرف شاه، شاه مخلوع سند اتخاذ می کنیم که این قوه مقننه چه جور اشخاصی بودند و قوه مجریه هم که همه می دانند که چه جنایت هائی در این کشور مرتکب شدند و خود آن مرد که یک مقام غیر مسؤول به حسب اصطلاح آنها داشت در رأس همه جناینتکارها بود، جنایتکارها همه الهام از او و او الهام از اجانب می گرفت. قوه قضائیه که در اسلام آنقدر در آن اهتمام شده است و حکم را یا نبی یا وصی نبی باید متصدی بشود و اگر غیر نبی و وصی نبی، سفارش شده از طرف نبی اکرم باشد، آن ثالث می شود که شقی. قوه قضائیه ما هم به دست یک اشخاصی افتاد که من گمان نمی کنم در تمام افرادی که متصدی فضا بودند، یک نفرشان صالح باشد. اگر گفته می شود که در بین اینها یک اشخاصی بودند که مثلاً یک قدری متدین بودند، لکن صالحیت برای قضا غیر از تدین است، امر مهمی است که شاید در اسلام کمتر چیزی مورد توجه بوده است مثل قوه قضائیه و نکته اش هم معلوم است برای اینکه در دست قوه قضائیه همه چیز ملت است، جان مردم است، مال مردم است، نوامیس مردم است، همه در تحت سیطره قوه قضائیه است و قاضی اگر چنانچه خدای نخواسته نالایق باشد، ناصحیح باشد، این در اعراض و نفوس مردم سلطه پیدا

صحیفه نور جلد 13 صفحه 14

بکند، معلوم است که چه خواهد شد. از این جهت من به ملت ایران تبریک می گویم که در این زمان نه قوه مقننه یک قوه ای است که لیستش را داده باشند و تعیین کرده باشد کسی آنها را، خود آنها منتخب از طرف ملت هستند و ملت بدون اینکه کسی تحمیل به آنها بکند، اینها را تعیین کرده است و هر کدام هم که ناصالح بودند، خود مجلس کنار گذاشته است. بنابراین قوه مقننه ما قوه ای است که صالح است و اکثر افرادش، افراد متعهد هستند و همه شان از همین جمعیت ملت هستند و از آن کاخ نشین ها نیستند و قوه قضائیه هم معلوم است که یک نفر از آن اشخاصی که طاغوتی باشند در اینها نیست و اهل علم هستند که با زندگی طلبگی امرار معاش کردند و در متن جامعه بوده اند و از گرفتاری های جامعه اطلاع دارند و گرفتار بوده اند خودشان هم، اینها می توانند که به درد مستضعفین برسند و قوه مجریه هم که عبارت از رئیس جمهور و نخست وزیر و بعد هم انشاء الله وزرائی که تعیین خواهند شد، اشخاصی هستند که خود ملت تعیین کردند، کسی تحمیل به آنها نکرده است و مجلس هم که از خود ملت است، بعد کابینه را رای به آن می دهد و بلااشکال به کسی که بر خلاف موازین اسلامی رفتار کند و غیر متعهد باشد و از حال مستضعفین بی اطلاع باشد، رای تمایل نخواهند داد.
لکن باید عرض کنم که این قضاوت در اسلام بسیار اهمیت دارد و بسیار خطرناک است. اهمیت دارد که تمشیت امور مردم و رفع ظلم ها و مخالفت ها و اینها با دست اینها باید بررسی بشود و مظلوم از ظالم ممتاز بشود و حق اجرا پیدا بکند، و خطرناک است برای اینکه اگر چنانچه خدای نخواسته حکم بر خلاف ما انزل الله باشد ولو در دو و در هم علی حد الکفر و قاضی علی شفیر الجهنم بسیار خطرناک است لکن امری است که واجب کفائی است و باید تکفل کرد. هر یک از اشخاصی که متصدی هستند اگر چنانچه مجتهد عادل باشند، مستقلا می توانند و اگر چنانچه مجتهد نباشند، آنها به تعیین مجتهد در یک زمانی که ما فاقد هستیم، افرادی که تمام جهات را مجتمع باشند، با تعیین مجتهد تصدی می کنند. نباید از کاری که اهمیت دارد، شانه خالی کرد کار آن کس اهمیت دارد در نظر شارع مقدس، این را نمی توانیم ما از آن شانه خالی کنیم، واجب کفائی است، اگر چنانچه شانه از زیرش خالی کردند، مورد مواخذه خواهند بود. باید تصدی کرد حتی در زمان بعضی از امرای سابق مثل خلفای بنی عباس و بنی امیه و اینها بعضی از اشخاص در خدمت آنها به حسب ظاهر می رفتند و اشخاص بسیار صحیحی بودند برای جلوگیری از بعضی مظالم، اینطور نیست که اگر یک حکومتی هم ظالم شد، کسی بداند که می تواند رقع ظلمی از مردم بکند، می تواند یک راه صحیحی را پیش بگیرد، بتواند از آن شانه خالی کند. حالا که بحمدالله یک کشور اسلامی داریم و همه ارکانش اسلامی است نمی شود امروز گفت که دولت هست و ما زیر بار دولت نمی رویم و دولت هست و ما مستخدم دولت نمی شویم. این حرف ها مال زمان طاغوت بود. زمان رسول الله هم دولت بود، زمان امیرالمومنین هم دولت بود، می شد بگوئی که دولت است و ما استخدام در این دولت نمی شویم ؟! دولت از اموری است که باید در مملکت باشد، از واجبات حسبیه ای است که واجب است برای حفظ نظم دولت باشد. اگر دولت باطل باشد، استخدام در او جایز نیست مگر اینکه برای یک احقاق حقی باشد، چنانچه در صدر اسلام

صحیفه نور جلد 13 صفحه 15

هم این مسائل بوده است و اگر دولت صحیح حقی بود، نباید اشخاص بگویند که ما در این دولتی که صحیح و حق است، رویم برای اینکه اسمش دولت است. حکومت های اسلامی، همه دولت های اسلامی بودند، همه متولی امور مردم بودند. عمده این است که دولت چه دولتی باشد، اگر دولتی مثل دولت فعلی باشد که ارکانش همه اسلامی هستند و همه در راه اسلام می خواهند خدمت بکنند، نباید کسی تحاشی کند از اینکه من نمی خواهم وارد بشوم در این دولت و استخدام بشوم. استخدام دولت حق است، زمان حضرت امیر هم اشخاصی بودند که شرطه بودند، اشخاصی بودند حکومت بودند، استاندار بودند، اشخاص مومنی بودند که کار فرما بودند در جاهائی و اینطور کلی اش را آدم بگویند که، آنوقتی که زمان طاغوت بود بگویند که ما در خدمت طاغوت واقع نمی شویم، حالا هم که زمان الله است بگویند که ما در خدمت واقع نمی شویم این کج فهمی است. اگر چنانچه قضا مثلاً ، در قوه قضائیه کمبود بود و به هر کس اظهار کردند، وقتی به مقدار کفایت نباشد واجب است بر اینکه تصدی بکند و قضاوت بکند نباید بگویند که حالا که قضاوت است ما در خدمت دولت واقع نمی شویم. خدمت دولت، نیست خدمت خداست. الان دولت، دولت الهی است و خدمت به الله است، نه خدمت به طاغوت است بنابراین نباید بعضی از آقایان تحاشی کنند از اینکه ما در استخدام دولت واقع نمی شویم. این استخدام اسلام است، دولت خودش اسلامی است، نه این است که خودش مستقل است، آن هم خدمتگزار اسلام است، همه خدمتگزار اسلام هستیم.

حفظ نظام از واجبات الهی است

و البته باید همه امور بر نظام و نظم باشد. وقتی که پایه امور بر نظم شد، باشد و حفظ نظم از واجبات الهی است باید در قوه قضائی هم این نظم محفوظ باشد یعنی اینطور نباشد که قاضی یک روز بخواهد بیاید و یک روز هم دلش بخواهد نیاید. این یک یا باید در استخدام، استخدام الله بر آید و وظیفه شرعی الهی خودش بداند که باید روی موازینی که هست، ساعاتی که تعیین شده است برای کار، کار بکند و اگر چنانچه نخواهد هم این کلمه استخدام را قبول بکند یا اصلش تصدی نکند یا ملزم بداند خودش را به الزام شرعی که اگر آمد نظام را حفظ کند، اگر بخواهد وارد بشود و بی نظم باشد، من یک هفته دلم نمی خواهد بیایم، الزامی که من ندارم، نمی خواهم یک چنین آدمی، اصلا از اول وارد نشود، اگر چنانچه می تواند که روی موازینی که تعیین می شود و شورای قضائی تعیین می کند عمل بکند، ملتزم به این باشد که این عمل تا آخر روی موازین باشد و هر روز هم خودش را عاجز از این داشت خوب برود پیش شورا و استعفا بدهد، اما متصدی باشد و بی نظم متصدی باشد، این صحیح نیست. باید یک مملکتی همه چیزش نظام داشته باشد، همانطوری که اگر در شهربانی بخواهند اینهائی که پاسبان هستند بگویند که ما امروز می خواهیم نیائیم، امروز میلمان کشیده است که منزل باشیم، این نمی شود این پاسبان نمی شود و این شهربانی هم نمی شود و در سایر ادارات هم یک اداره ای بگوید که من امروز نمی خواهم بیایم، این خواستنی نیست. کسی که یک امر را تصدی کرد باید نظامش را حفظ

صحیفه نور جلد 13 صفحه 16

بکند. آقایان هم که از همه قشرها از حیث کار اهمیتشان بیشتر است باید این نظام را حفظ بکنند و همانطوری که در سایر جاها یک نظامی هست و بدون نظم یک امری تحقق پیدا نمی کند یعنی فاسد می شود، باید نظام را حفظ بکنند و هر چیزی را که تقبل کردند با نظم و با ترتیب، این را اجراء بکنند و عمل بکنند.

قضاوت یکی از عبادات الهی است

و از مهماتی که باید عرض کنم دقت در امر قضاست. وقتی که نوامیس مردم، جان های مردم، مال های مردم تحت نظر شماست، نباید که مسامحه بشود خدای نخواسته یک غیر مجرمی مجرم شناخته بشود یا یک مجرمی که باید حد الهی برایش جاری بشود، این غیر مجرم شناخته بشود. باید در امر قضا کمال دقت را کرد و با دقت اجراء کرد، مبادا خدای نخواسته به دست یکی، یک ظلمی واقع بشود. هر دو طرفش ظلم است، اگر چنانچه یک غیر مجرمی، مجرم شناخته بشود، ظلم به آن شخص است و اگر یک مجرمی، غیر مجرم شناخته بشود، ظلم به آنهائی است که این جرم مرتکب شده است برای آنها. باید تمامش را با کمال دقت، با کمال مواظبت و احتیاط عمل کنید که مبادا یک وقت خدای نخواسته یک کسی به قتل برسد در صورتی که جرمش به مقدار قتل نیست، کسی یک حبس طولانی بشود در صورتی که جرمش به مقدار این حبس نیست، یا قاتلی فرار کند از زیر بار قصاص به توهم اینکه خوب، یک ترحمی باید به آن کرد. نه، قاضی باید با تمام شدت توجه بکند به مواضع قضا، قاضی باید جسارتا عرض می کنم قسی القلب باشد، تحت تاثیر واقع نشود، قاضی که نفسش جوری است که اگر مثلاً این مجرم یک قدری گریه کرد، یک قدری ناله کرد، یک قدری التماس کرد، تحت تاثیر واقع بشود، این نمی تواند قاضی واقع بشود. یا اگر حس مثلاً انتقام جوئی در قاضی باشد، آن هم نمی تواند قاضی باشد. قاضی یک نفر آدمی است که بدون اینکه هیچ نظری داشته باشد راجع به قضیه، اگر برادرش را آوردند پیشش که قضاوت کند، همانطور باشد که اگر دشمنان را آوردند، یعنی در قضا آن طور باشد، حکمی که می خواهد بکند بین برادرش و بین دشمنش، در حکم فرق نگذارد. نمی گویم در عوارض نفسانی، نخیر در حکم یعنی همانطوری که برای برادرش حکم بحق باید بکند، برای دشمنش هم همانطور، علی السواء باشد پیشش همه، شما شنیده اید که حضرت امیر با آن ظاهرا یهودی بود که در محضر قاضی واقع شدند در صورتی که حضرت امیر رئیس بود، وقتی که احضارش کرد رفت پیش قاضی، قاضی وقتی که اباالحسن به ایشان گفت، اشکال کرد به او که نه، به آن هم هر چه می گویی به من هم همین طور بگو. این دستوری است برای همه ماها که باید در مسند قضا یکی که نشست، همه ملت پیشش با یک نظر باشد، تمام نظرش به اجرای عدالت باشد. عدالت، در دشمنش هم به طور عدالت، در دوستش هم به طور عدالت. نه اینجا مسامحه بکند و نه آنجا سختگیری کند. و بالاخره این امور مهم در دست شما آقایان است و از قراری که الان آقایان که پیش من آمده اند از شورای قضائی، خیلی امیدوار بودند به این چهره های نورانی، باید در هر جا که باشید و هر مطلبی که پیش شما بیاید،

صحیفه نور جلد 13 صفحه 17

هر قضاوتی که پیش شما بیاید، به طور حق، به طور عدالت، بدون نظر به اینکه این آدم چه است و آن آدم چیست، حتی یک مجرم در جه اول وقتی که آمد، روی حق نظر بکنید، این سابقه اش چه جوری است این را نظر نگیرید، روی حق و عدالت به آن نظر بکنید و حکمی که صادر می کنید یک حکم عادلانه باشد که محضر حق تعالی که وارد می شوند مورد اشکال نباشید و روسفید باشید. و من امیدوارم که خداوند تبارک و تعالی شما را موفق بکند، هم جهات شرعی که عرض کردم، آن جهات دیگر هم شرعی است، این منتها در متن است که راجع به حکم عدالت انشاء الله موفق بشوید و هم راجع به نظم و اینکه روی یک موازین باشد و شورای قضا اگر یک چیزی را گفت، شما نگوئید که من خودم مستقلم و می خواهم چه بکنم، این غیر نظم است، این نظم نیست. هر کس در خودش اینطور می بیند که اگر بیاید گوش نمی دهد به اینکه یک نظمی باشد، برایش جایز نیست تصدی این امر، برود کنار، الزامی نیست و هر کسی که به خودش این را می بیند که وقتی آمد روی موازین عمل بکند و روی نظام عمل بکند و شورای قضائی اگر یک چیزی را گفتند بپذیرد و انشاء الله ماجور باشد پیش خدای تبارک و تعالی و این را شما یکی از عبادات حساب بکنید که قوه قضائیه هستید و قضاوت می کنید و احقاق حق می خواهید بکنید، این یکی از عبادات الهی است.
و انشاء الله موفق و موید باشید و همه ما موفق باشیم به اینکه خدمت بکنیم، مملکت ما احتیاج مبرم به خدمت دارد، احتیاج مبرم به نظام دارد، بعد از انقلاب است، انقلاب البته یک مصائبی در آن هست لکن بعد از اینکه همه ارکان تمام شد با کمک هم، همه با کمک هم انشاءالله این بار را به منزل برسانیم و اینطور نباشد که در خارج به ما بگویند که اینها هرج و مرج هست در ایران و نه، در ایران دیگر نمی شود و چه، این حرف هائی که می زنند. لااقل بهانه ای ما دست آنها ندهیم و هر کس هر کاری را متصدی است، او را خوب انجام بدهد. شما کار نداشته باشید که یک قاضی در بلخ مثلاً فلان عمل را کرده است و یک قاضی در کجا، شما کارتان این باشد که این کاری که خود شما می کنید، این خوب باشد. اگر همه افراد یک مملکتی آن کاری که دستشان است بنا بگذارند خوب انجام بدهند، این مملکت یک مملکت الهی عالی می شود و اگر بنا باشد که این که کار خودش را می خواهد بکند، به کار دیگری هم دخالت بکند، به یک کاری که مربوط به او هم نیست دخالت بکند، این قاضی است بخواهد قوه مجریه هم خودش باشد، قوه مجریه است، بخواهد قاضی هم خودش باشد، این هرج و مرج همین هاست. این قوا که هست و اساس هستند، اینها علیحده و مستقل و متجزی از هم هستند و هر کدام باید کار خودشان را انجام بدهند. اگر بنا شد که یک قاضی بخواهد اجرا هم بکند، این از حد خودش تجاوز کرده است و کارش فاسد خواهد شد و مملکت هم فاسد خواهد شد و اگر چنانچه هر کسی کار خودش را همانطوری که هست، خوب انجام بدهد، انشاء الله تعالی موفق خواهد شد این مملکت به اینکه نظامش درست برقرار و شما هم انشاء الله ماجور پیش خدای تبارک و تعالی و در نامه اعمال شما ثبت بشود که قاضی است که برای خدا قضاوت کرده است.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:30 PM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام امام جمارانی

تاریخ: 1359/05/26

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام امام جمارانی

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای حاج سید مهدی امام جمارانی دامت افاضاته
از آنجا که بنا به تصویب شورای انقلاب مقرر گردیده تا در شورای مرکزی اوقاف دو نفر روحانی شرکت داشته باشند که با سایر اعضاء این شورا امور اوقاف را زیر نظر بگیرند لذا جنابعالی را به سمت نماینده خود و به عنوان یکی از این دو روحانی در شورای مزبور انتخاب می نمایم و امید است در این امر مهم از هیچ گونه کوششی فروگذار ننمائید و با همکاری و همگامی با سایر برادران عضو شورای مرکزی و کارمندان اوقاف، به بهترین وجه از موقوفات نگهداری نمائید. از خدای تعالی توفیق و تایید جنابعالی را در هر چه اسلامی تر کردن اداره اوقاف مسئلت دارم و ضمنا لازم است در هر ماه اعضای مزبور و سایر کارمندان محترم گزارشی از وضع سازمان اوقاف به جنابعالی تسلیم و به اطلاع اینجانب برسانید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی از مردم ارومیه

ما هر چه داریم از خداست و برای خدا باید خرج کنیم

بسم الله الرحمن الرحیم
من با اینکه حالم الان مقتضی نیست خیلی ولی دو، سه کلمه با آقایان عرض می کنم که من از زحمات شما، اولا از زحمت اینکه از راه دور آمدید اینجا تشکر می کنم و ثانیا از زحماتی که شما مرزنشین ها برای اسلام و برای کشور خودتان تحمل می کنید متشکرم لکن باید بدانید که امروز کشور شما مال خود شماست. در زمان شاه مخلوع شما زحمتکش ها باید زحمت بکشید و همه چیز شما در جیب اجانب بریزد. بحمدالله با همت والای ملت و خصوصا شما مرزنشین ها، دست اجانب را از این کشور کوتاه کردید و مملکت مال خود شماست، دولت از خود شماست. مجلس از خود شماست، رئیس جمهور از خود شماست و همه خدمتگزار به این ملت هستند و من هم که چند روزی بیشتر تا آخر عمرم نمانده است، در خدمت شما هستم. خداوند شماها را عزت و عافیت عنایت کند. آن چیزی که همه سختی ها را آسان می کند این است که کارها برای خداست. ما و شما و همه هر چه داریم از خداست و هر چه توان داریم، برای خدا باید خرج کنیم. توان همه اعطائی است که خدا کرده است بر شما و بر همه، و آن چیزی که خدا به همه داده است، باید تسلیم او بشود.
هر چه زحمت بکشید، در محضر حق تعالی ثبت می شود و امیدوارم که اجر کشورهای صدر اسلام بر شما ملت ایران و بر شما مرزنشین اعطاء بشود و خداوند تبارک و تعالی کشور شما را از شر اجانب حفظ بفرماید و مادامی که شما بانوان و مردها، جوان ها با هم هستید و اختلاف ندارید و مقاصد خودتان را صرف نظر می کنید و به مقاصد اسلام فکر می کنید، آسیبی بر شما وارد نخواهد آمد. خداوند انشاء الله شماها را حفظ کند تا سعادت این دنیا و آن دنیا را نصیب شما بکند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام نظام زاده

فرمان امام خمینی به حجت الاسلام نظام زاده

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت الاسلام آقای شیخ محمد علی نظام زاده دامت افاضاته
از آنجا که بنا به تصویب شورای انقلاب مقرر گردیده تا در شورای مرکزی اوقاف دو نفر روحانی شرکت داشته باشند که با سایر اعضاء این شورا امور اوقاف را زیر نظر بگیرند، لذا جنابعالی را به سمت نماینده خود و به عنوان یکی از دو روحانی در شورای مزبور انتخاب می نمایم و امید است در این امر مهم از هیچ گونه کوششی فروگذار ننمائید و با همکاری و همگامی با سایر برادران عضو شورای مرکزی و کارمندان اوقاف به بهترین وجه از موقوفات نگهداری نمائید. از خدای تعالی توفیق و تایید جنابعالی را در هر چه اسلامی تر کردن اداره اوقاف مسئلت دارم. ضمنا لازم است در هر ماه اعضای مزبور و سایر کارمندان محترم گزارشی از وضع سازمان اوقاف به جنابعالی تسلیم و به اطلاع اینجانب برسانید.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع مردم شهرستان ارومیه

امیدوارم که این نهضت منتهی به ظهور امام عصر سلام الله علیه بشود

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر ملت عزیز آذربایجان. سلام بر شما جوانان مرزنشین که به واسطه جدیت تان و همت بزرگتان، از میهن دفاع می کنید و کرده اید. من از خدای تبارک و تعالی سلامت همه شما را و همه ملت ایران و عزت و سعادت همه را خواستار هستم. من از اشخاصی هستم که برای خدمت شما عزیزان حاضر و امید است که این آخر عمر در خدمت شما باشم. من شکر می کنم خدای تعالی را که به واسطه این نهضت و به واسطه این انقلاب ما را با همه ملت روبرو کرد و ما، شما آقایان، علمای این حدود، مرز و جوانان عزیز ما و تمام کسانی که در اینجا هستند مواجه هستیم و شما را از نزدیک می بینیم، در صورتی که این امر قبلاً برای ما میسر نبود و دست های خائن بین اهل علم و بین ما و شما جدائی افکنده بود و خدای تبارک و تعالی خواست که ما با هم مجتمع باشیم و با هم برای اسلام خدمت کنیم و برای کشورمان عزت ایجاد کنیم.
بحمدالله موفق شدید شما و موفق شدند ملت ایران که نام نامی این کشور را در همه جای دنیا منتشر کنند و همه اهالی ممالک اسلامی و غیر اسلامی توجه به شما، توجه به ملت عزیز ما دارند و امیدوارم که این نهضت و این انقلاب منتهی بشود به ظهور امام عصر سلام الله علیه و امیدوارم که این انقلاب ما به همه دنیا و برای همه مستضعفین، برای نجات همه مستضعفین به همه دنیا صادر بشود و همه همان را که برای شما هست و غلبه کردید بر دشمن اسلام و دشمن ملت، مستضعفین هم غلبه کنند بر مستکبرین. خداوند همه شما را سلامت و سعادت و عزت و عظمت عنایت کند و من متشکرم از شما که از راه دور با زحمت تشریف آورده اید و در این مکان تنگ، با گرمی هوا، اینجا تشریف دارید من آنچه که در طبق اخلاص دارم دعاست و آن مقداری که می توانم، توانائی دارم، خدمت به شماست.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع گروهی دیگر از مردم شهرستان ارومیه

امروز کشور مال شماست و کار در آن به نفع ملت و خودتان است

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بر شما اهالی محترم آذربایجان. سلام بر بانوان و آقایان مرزنشین ارومیه. برادران و خواهران! شما می دانید که امروز کشور ما چون بعد انقلاب است، احتیاج به کمک ملت دارد. ملت بود که این نهضت را پیش برد و ملت است که باید از این به بعد نیز به پیش ببرد. شما مرزنشینان حق بزرگی بر همه کشور دارید و ما مرهون زحمات شما هستیم و امیدواریم که کشور شما با همت شما و همت سایر برادران و خواهران شما استقلال خودش را تا آخر حفظ کند و شما از لشگرهای امام زمان سلام الله علیه باشید و کشور خودتان را با جدیت خودتان حفظ کنید. امروز روزی نیست که شما کار بکنید و اجانب منفعتش را ببرند. امروز هر چه زحمت بکشید و کار کنید، به نفع ملت خود شماست و به نفع شماست. امید است انشاء الله شما با سعادت و سلامت عظمت و عزت ایران را حفظ کنید انشاء الله خداوند شما را سعید قرار بدهد و کشور شما را از هر آسیبی حفظ کند و همانطوری که عنایات حق تعالی تاکنون بر این ملت بوده است، از این به بعد هم انشاء الله عنایت خدا بر شما ملت عزیز باشد و با عنایت خدا و وحدت کلمه شما و جدیت همه قشرهای ملت، این قشرهای فاسدی که الان در کشور ما هستند و مانع از پیشرفت، آنها هم از بین بروند انشاء الله. و مملکت شما مال خود شماست و زحمت های شما پیش خدای تبارک و تعالی اجر داشته باشد و دارد.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع اعضای جهاد سازندگی استان سیستان و بلوچستان، جیرفت و دزک آباد یزد و اقشار مختلف مردم

تاریخ: 1359/05/27

طرح های اساسی ابر قدرت ها این است که با اسماء مختلف و با صورت های متعدد بین برادرها اختلاف بیندازند

بسم الله الرحمن الرحیم
خدای تبارک و تعالی را شکر گزاریم که ملت ایران، همه طوائف برادران شیعی مذهب و برادران اهل سنت در کنار هم و با برادری برای پیاده کردن احکام اسلام کوشش می کنند. برادران و خواهران من! ما امروز در یک عصری واقع هستیم که تمام دنیا، تمام کشورها از اقصی نقاط عالم تا اینجا به منزله یک خانه شدند. در سابق اگر چنانچه قضیه ای واقع می شد در یک شهری، برای یک شهر دیگر هیچ مطرح نبود و شهر دیگر از آن مطلع نمی شد یا اگر مطلع می شد، برای او قضیه ای نبود لکن امروز وضع عصر ما طوری شده است که قضایائی که در یک کشور واقع می شود، در همه کشورهای دنیا، در اقصی کشورهای دنیا منعکس می شود و برای آنها مطلب است، اینطور نیست که اگر ما در اینجا با هم اختلافی بکنیم، منحصر باشد به یک شهری یا یک کشوری مثل کشور ایران، بلکه انعکاسش در تمام کشورهای دنیا هست و بازتابش در همه جا هست. امروز وضع سیاسی دنیا طوری است که تمام کشورهای عالم در تحت نظر سیاسی ابر قدرت ها هستند، همه جا را ناظر هستند و برای شکست همه طوائف و قشرهای دیگر طرح ها دارند و مهم طرح ها این است که بین برادرها اختلاف ایجاد کنند. طرح های اساسی سیاسی آنها این است که با اسماء مختلف و با صورت های متعدد بین برادرها، بین دوست ها اختلاف بیندازند.
اسلام احکام اخلاقیش هم سیاسی است، همین حکمی که در قرآن هست که مومنین برادر هستند، این یک حکم اخلاقی است، یک حکم اجتماعی است، یک حکم سیاسی است. اگر مومنین، طوائف مختلفه ای که در اسلام هستند و همه هم مؤمن به خدا و پیغمبر اسلام هستند اینها با هم برادر باشند، همانطوری که برادر با برادر نظر محبت دارد، همه قشرها با هم نظر محبت داشته باشند علاوه بر اینکه یک اخلاق بزرگ اسلامی است و نتایج بزرگ اخلاقی دارد، یک حکم بزرگ اجتماعی است و نتایج بزرگ اجتماعی دارد. شما ببینید که در همین برهه از زمان که اسلام در اینجا یک سایه ضعیفی انداخته است، این برادری که مقدار ناقصی الان در ایران ایجاد شده است چه آثار رحمتی هست در آن

صحیفه نور جلد 13 صفحه 24

و چه انعکاس رحمانیت الهی در این کشور هست. این جهاد سازندگی که همه قشرهای ملت را در تحت لوای خودش قرار داده است و جوان های ما از هر قشری در این جهاد سازندگی وارد می شوند، این اثر آن اخوت اسلامی است که دارند، اینها برادر هستند، توی یک کشور با هم برادر هستند و لهذا با نظر برادری به هم نگاه می کنند و اخوت اسلامی اقتضای این را می کند که در این جهت اجتماعی همه با هم کمک کنند و این کشوری که از خودشان هست همه آباد کنند آن را و پاکسازی کنند آن را و بسازند آن را و این یک حکم اخلاقی است که در آن حکم اجتماعی هم هست و علاوه بر این جهات سیاسی دارد. جهات سیاسی آن همین بوده، همه دیدید که ملت ایران وقتی که با هم مجتمع شدند و برادروار با هم در کنار هم بودند و همه توجه به برادری اسلامی خود داشتند، قدرت های بزرگ نتوانستند در مقابل این برادرها، در مقابل اینهائی که مجتمع با هم شدند، نتوانستند در مقابل اینها قیام کنند و تاب مقاومت بیاورند، همه راه خودشان را گرفتند و رفتند، گر چه بعضی از ریشه های فاسدشان مخفیانه در این ملت و در این کشور هست لکن این ریشه های فاسد نمی توانند این اخوت ایمانی که الان در شما هست این را به هم بزنند.
این اخوت ایمانی که خدای تبارک و تعالی امر به اخوت کرده است و عقد اخوت بین مومنین انداخته است انحصار به مومنین ایران ندارد، انحصار به مومنین یک کشور ندارد، این عقد اخوت بین تمام مومنین دنیاست، تمام ممالک اسلام باید با هم مثل برادر باشند و اگر چنانچه ممالک اسلامی مثل برادر با هم باشند و توده هائی که در هر کشوری زندگی می کنند با توده های کشور دیگر مثل برادر نظر داشته باشند، اینها بر همه قدرت های عالم مسلط خواهند شد. امروز شما گمان نکنید که اگر در یک گوشه عالم یک قضیه واقع بشود، سایر ممالک دیگر مطلع نمی شوند، امروز دنیا یک عائله شده است، دنیا یک موجود شده است که همه عالم از هم مطلع می شوند، با این رادیو و تلویزیون می بینید که مطلب که در یک گوشه دیگر عالم واقع می شود در همه جا منتشر می شود. باید این اخوت ایمانی طوری باشد که یک کشوری با کشور دیگری نظر خلاف نداشته باشند، کشورهای اسلامی با هم نظر دوستی داشته باشند و مخالفین ما کوشش می کنند که در تمام جاهائی که ممالک مستضعفین هست و ملت های مستضعف هست، چه ملت اسلامی و چه غیر اسلامی که مستضعف هستند، کوشش می کنند که با فعالیت های متعدد بین اینها جدائی بیندازند، بین اینها تفرقه بیندازند، ممالک را از هم جدا کنند، کشورهای اسلامی را از هم جدا کنند، ملت های اسلامی را از هم جدا کنند و لهذا می بینید که گویندگانشان، آنهائی که ادعای اسلام می کنند در عین حالی که با یهود موافقت کرده اند یعنی با صهیونیست موافقت می کنند لکن جدیت دارند که بین برادرهای مسلم تفرقه بیندازند و یا هر طوری شده است برادرهای مسلم را از هم جدا کنند. اینها یک نقشه های سیاسی است که کشورهای بزرگ به واسطه عمالشان می خواهند در ممالک اسلامی پیاده کنند. مسلمین باید بیدار باشند، مسلمین باید هوشیار باشند که امروز مثل دیروز نیست، این عصر ما مثل عصرهای سابق نیست که هر طایفه ای در محل خودشان منافع خودشان را به دست بیاورند، امروز منافع همه کشورهای اسلامی پیوند به هم

صحیفه نور جلد 13 صفحه 25

است، منافع کشور اسلامی ایران با منافع کشور اسلامی سایر کشورها، اینها با هم پیوند به هم است، منافع کشور اسلامی ایران با منافع کشور اسلامی سایر کشورها، اینها با هم پیوند هستند، اگر چنانچه اختلافی بین ملت ایران با ملت های دیگر بیفتد، اختلافی ما بین برادرهای اهل سنت ما با برادرهای اهل تشیع ما واقع بشود، این به ضرر همه مان هست، به ضرر همه مسلمین هست. و آنهائی که می خواهند ایجاد تفرقه بکنند اینها نه اهل سنت هستند و نه اهل تشیع هستند، آنها کسانی هستند که کارگردانان دولت های ابرقدرت هستند و در خدمت آنها هستند. آنهائی که کوشش دارند بین برادرهای اهل سنت ما با برادرهای اهل تشیع تفرقه بیندازند، اینها اشخاصی هستند که برای دشمن اسلام، برای دشمن های اسلام مشغول توطئه هستند و می خواهند دشمن های اسلام را بر مسلمین غالب کنند، آنها طرفدار آمریکا هستند، بعضی طرفدار شوروی هستند و باید مسلمین در هر جا که هستند، توجه کنند که امروز تفرقه ما بین یک مملکتی ولو در اقصی بلاد دنیا باشد با مملکت دیگری که با او در شرق و غرب با هم جدا هستند، امروز مثل سابق نیست، امروز هر مسأله ای در یک گوشه دنیا واقع بشود، مسأله دنیاست، نه مسأله همانجا. اگر چنانچه یک تفرقه ای بین شما برادرها در ایران واقع بشود، این یک مسأله ای است در همه دنیا و اگر تفرقه ای مابین برادران ایرانی و برادرهای عراقی واقع بشود، یعنی ملت عراق بشود، این یک مسأله ای در دنیا هست، نه یک مسأله ای بین اینجا و عراق هست، این را در دنیا رویش حساب می کنند و در دنیا آنهائی که می خواهند تمام منافع دنیا را به جیب خودشان بزنند و سلطه خودشان را به تمام ممالک دنیا تحمیل بکنند، آنها همین تفرقه ای که بین برادرهای شیعه ما و سنی ما فرضا اتفاق بیفتد در ایران، آنها بهره برداری می کنند و همین طور اگر بین برادرهای ایرانی ما و برادرهائی که در پاکستان هستند یک اختلافی واقع بشود، بهره برداری می کنند آنها. ما باید بیدار باشیم و بدانیم که این حکم الهی که فرموده است انما المومنون اخوه ، برادر هستند اینها و هیچ حیثیتی جز برادری با هم ندارند و مکلفند که مثل برادر با هم رفتار کنند، این یک حکم سیاسی است که اگر ملت های مسلم که تقریبا یک میلیارد جمعیت هستند، اینها برادر با هم باشند و به برادری با هم رفتار کنند، هیچ آسیبی بر اینها واقع نمی شود و هیچ یک از ابر قدرت ها قدرت اینکه تجاوز به آنها بکنند ندارند. برادرها! باید متوجه این معنا باشید.

علاوه بر جهاد سازندگی، جهاد با نفس خودتان هم بکنید

اما قضیه جهاد سازندگی که شما آقایان از این جهاد سازندگی هستید و کار پر ارزشی شما دارید، باید توجه داشته باشید که علاوه بر اینکه جهاد سازندگی می کنید، جهاد با نفس خودتان هم بکنید.
اگر خدای نخواسته در این جهاد سازندگی یک کاری بشود که بر خلاف مصلحت اسلام است، بر خلاف مصلحت انقلاب است، اسباب دلسردی مردم می شود. خدای نخواسته اگر بعضی از اشخاص غافل یک وقت یک عملی بکنند بر خلاف مقررات دولت اسلامی و بخواهند یک شلوغکاری بکنند،

صحیفه نور جلد 13 صفحه 26

اینها جهاد نفس نکرده اند و جهاد سازندگی شان هم مفید نیست.
باید شما آقایانی که یک همچو عمل بسیار شریفی را متکفل هستید و ارزنده است این عمل شما پیش اسلام، باید توجه بکنید که این اخلاق اسلامی که اخوت اسلامی است و برادری است و برابری است، این را ملاحظه کنید و مبادا یک وقت در یک جائی بر خلاف مقررات و بر خلاف نظم عمل بکنید. این یک امری است برای همه کشور ما هست، برای همه نهادهای کشور ما هست که باید انتظام نظم را، مقررات جمهوری اسلامی و مقررات حکومت اسلامی را باید مو به مو دریافت کنند و مو به مو عمل کنند و برخلاف مقررات عمل نکنند. این یک مطلب اسلامی است. حکومت حالا مثل حکومت زمان شاه مخلوع نیست که اگر چنانچه تخلف بکنید، این جزء فضائل شما می شود، حالا اگر تخلف از احکام حکومت اسلامی بکنید، این جزء رذائل است، این رذیله است، این پیش خدا صحیح نیست، در اسلام باید نظم مقرر باشد. این را من به همه مسلمین که در همه جا هست عرض می کنم و بخصوص به ملت شریف اسلام از هر طبقه ای هستند، اگر بنا باشد که در قوای انتظامی، قوای مسلح، در ارتش نظم نباشد و بخواهد هر کسی به خیال خودش عمل بکند و سلسله مراتب را ملاحظه نکند، این یک امری است برخلاف مقرره اسلامی است، حکمی است که اسلام کرده است که باید این نظم محفوظ باشد، باید مراتب محفوظ باشد و اینطور نباشد که هر کس هر طوری دلش بخواهد تضعیف کند قوای انتظامی را، ارتش را، ژاندارمری را و سایر قوای مسلح مثل پاسداران را. همانطوری که همه ملت موظفند که این قوای انتظامی را حفظ کنند و پشتیبانی کنند و نظم را مراعات کنند و دخالت در امور نظام نکنند، خود نظامی ها هم و خود اشخاصی که در قوای انتظامی هستند باید مقررات را حفظ بکنند و از فرماندهان خودشان فرمانبرداری کنند. هم جهاد سازندگی باید مقررات را حفظ بکنند و هم کسان دیگری که در هر جا مشغول کاری هستند، اینطور نباشد که جهاد سازندگی دخالت در یک امر دیگری که وظیفه او نیست بکند یا مثلاً پاسدارها دخالت در یک امری که در وظیفه آنها نیست بکنند یا ارتشی ها اینطور، یا دیگران در ارتش دخالت بکنند یا دیگران در ژاندارمری دخالت بکنند، باید هر نهادی روی همان مقرراتی که دارد عمل بکند و امروز این یک مسأله اسلامی است. شما خیال نکنید که ما حالا یک دولتی داریم که جدای از مسلمین و جدای از مقاصد اسلام است. امروز تمام افرادی که متکفل امور این مملکت هستند و متکفل اداره این مملکت هستند همه از جنود الله هستند و همه خدمت به اسلام دارند می کنند و نباید آنها را تضعیف کرد، ملت باید پشتیبان همه این نهادها باشد و همه نهادها هم باید خودشان مقررات را به طوری که در هر نهادی مقررات هست عمل بکنند و بر خلاف مقررات، خلاف شرع است، نباید عمل بکنند و هیچ طایفه ای و هیچ نهاد دیگری نباید دخالت بکند. نباید کمیته ها مثلاً دخالت بکنند در امر ارتش، نباید ارتش دخالت بکند در امر کمیته ها، نباید قوه اجرائیه دخالت در قوه قضائیه یا تقنینیه بکند و نباید آنها در قوه قضائیه دخالت بکنند، باید به همانطوری که قانون اساسی اسلامی مقرر کرده است و ملت به آن رای داده است، باید به همانطور عمل بشود و اسباب این نشود که

صحیفه نور جلد 13 صفحه 27

هر طایفه ای برای خودشان یک حکومتی داشته باشند و یک کارهای بر خلاف مقررات بکنند. اگر بخواهید اسلام را پیش ببرید و اگر بخواهید مملکت خودتان را از دست ابر قدرت ها و چپاولگرهای بین المللی نجات بدهید، باید همه مقرراتی که تحت عمل هر یک هست، آن مقررات عمل بشود و هیچ نهادی با نهاد دیگر معارضه نکند و تمام برادر باشند و با برادری با هم رفتار بکنند، و من امیدوارم که تمام برادرهای ما در اطراف ایران، چه برادرهای اهل سنت و چه برادرهای اهل تشیع و تمام کسانی که در این ملت هستند از اقلیت های مذهبی همه با هم مجتمع باشند و همه مثل برادر با هم رفتار کنند تا اینکه این مملکت به پیش برود و احکام اسلام در او جاری بشود و رفاه همه مسلمان ها و همه کسانی که در کشور اسلامی سکونت دارند حاصل بشود. و من امیدوارم که همه ملت های اسلامی، گمان نکنند این ملت های اسلامی که ما در یک گوشه ای هستیم و آنها در گوشه دیگر، قرآن همه شما را برادر خوانده است، قرآن عقد اخوت بین همه شما، آن کسانی که در آخرت نقطه عالم هست و مسلم است و مؤمن است، با آن کسی که در اول نقطه عالم هست و بین مشرق و مغرب، با آنها جدائی هست، اینها جدائی از هم ندارند و همه با هم برادرند و باید به حکم اسلام همه با هم برادری کنند و متفرق نشوند و جدای از هم نباشند و مصالح خودشان را مصالح اسلام و مصالح همه ملت ها بدانند و هر ملتی مصلحت ملت دیگری را مصلحت خودش بداند و مومنین در هر جا که هستند برادر باشند و به برادری رفتار کنند و اگر یک جائری به یکی از ممالک اسلامی تعدی کرد، این تعدی را به خودشان بدانند و من امیدوارم که با نظر کردن به این حکم اسلامی که همه مردم، همه مسلمان ها برادر هستند، این مملکت مصالح خودش را به دست بیاورد و همه ممالک اسلامی بر ابر قدرت ها غلبه کنند و موفق به این بشوند که احکام اسلام را تا آخر اجرا بکنند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان اردبیلی

ملتی که شهید در راه اسلام دارد آسیب نخواهد دید

بسم الله الرحمن الرحیم
شما بانوان محترم که از راه دور آمدید، خوش آمدید و خداوند انشاء الله شما را سعادتمند فرماید. ملتی که بانوانش در صف مقدم برای پیشبرد مقاصد اسلامی هست آسیب نخواهد دید. ملتی که بانوانش در میدان های جنگ با ابر قدرت ها و با مواجه شدن با قوای شیطانی، قبل از مردها در این میدان حاضر شده اند پیروز خواهد شد. ملتی که شهید در راه اسلام، هم از بانوان دارد و هم از مردها و شهادت را، هم بانوان طلب می کنند و هم مردها، آسیب نخواهد دید. ما امیدواریم به این سیل خروشان ملت که در جلوی آنها بانوان محترم که ارزشمندترین قشرهای ملت هستند و برای پیشبرد آمال اسلامی مجاهدت می کنند، به ملت ایران تبریک عرض می کنم و باک از هیچ قدرتی نداریم برای اینکه یک ملتی که زن و مردش برای جانفشانی حاضرند و طلب شهادت می کنند، هیچ قدرتی با آن نمی تواند مقابله بکند. قدرت شما قدرت الهی است. شما بانوان محترم برای خدا قیام کردید و برای خدا در این قیام پایدار هستید و آسیب نخواهید دید. هر چه می دانید - می توانید این صف های خودتان را فشرده تر کنید و انقلاب را حفظ کنید و به پیش بروید. گوش به حرف های مفسدینی که می خواهند بین شماها تفرقه بیندازند یا شما را از انقلاب دلسرد کنند ندهید که اینها بلندگوهای شیطان هستند و خدای تبارک و تعالی آنها را انشاء الله سرکوب خواهد کرد. من از شما بانوان محترم قدردانی می کنم و تشکر می کنم که راه های دور به اینجا تشریف آوردید. خداوند انشاء الله شما را عزیز و عظیم و مرفه قرار دهد و شما را برای مسلمین و اسلام حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع مردم شهرستان اردبیل و دشت مغان

قیامی که برای خدا و اسلام باشد پایدار است

از خداوند تعالی عظمت اسلام و سلامت مسلمین و خصوصا برادران آذربایجانی و شما عزیزان شهرستان اردبیل و اطراف اردبیل را خواستارم. بعضی از کسانی که می خواهند این نهضت اسلامی و این انقلاب الهی به ثمر نرسد، گاهی می گویند که شور مردم کم شده است، مردم در اول انقلاب شور زیاد داشتند ولی حالا اینطور نیست و این سمپاشی است در بین ملت. مگر اول انقلاب برای خدا بود و حالا برای خدا نیست که در اول انقلاب، شور زیاد باشد و حالا چون برای خدا نیست، کم باشد؟ از اول انقلاب تا حالا هر چه بوده است برای خدای تبارک و تعالی بوده است. یک مملکتی که می رفت به طرف جاهلیت، می رفت که احکام قرآن و اسلام فراموش بشود و می رفت به اینکه مصالح این مملکت پایمال بشود، خزائن مملکت به جیب اجانب برود، ملت قیام کرد برای خدا و برای احیای احکام الهی و با شور و شعف به میدان رفت و با دادن فدائیان بسیار و شهدای بیشمار غلبه کرد بر کفر و نفاق و دست ابر قدرت ها را از این کشور کوتاه کرد و این برای اسلام بود و برای خدا. یک کشوری که برای خدا قیام کرده است، برای خدا هم پایدار می ماند و برای خدا هم ادامه می دهند و لهذا این اشخاصی که پیش خودشان می نشینند حساب می کنند و یا بی حساب می خواهند این کشور را به خیال خودشان نگذارند به پیش برود و این انقلاب را نگذارند که گرم بماند و پرشور، اینها یک مطالبی را عنوان می کنند و منتشر می کنند. این چه شده است که شما جوانان عزیز را از راه دور به این منزل حقیر کشانده است؟

امروز همه امور دست خود ملت است

این چه احساسی است که بانوان محترم و جوان های عزیز را از آن طرف کشور آورده است و در یک همچو جائی تا مواجه بشوند با آنها و آنها هم مواجه با ما بشوند و درد دل هائی که آنها دارند و ما داریم در میان بگذاریم؟ غیر از شور اسلامی است؟ غیر اسلام اصلا مطرح است پیش شما؟ شما برای یک تخت و تاجی اینجا آمده اید؟ برای یک استفاده مادی اینجا آمدید؟ می دانید که این حرف ها در اینجا نیست. شما برای خدا و برای رضای خدا و پیشرفت اسلام می خواهید به بدخواهان ارائه بدهید که همان شوری که در اول انقلاب بود و ما را به میدان ها کشاند و دشمنان اسلام را از ایران بیرون

صحیفه نور جلد 13 صفحه 29

راند، حالا هم هست، برای اینکه اسلام همان اسلام است، انقلاب اسلامی هم همان انقلاب اسلامی است.
بحمدالله تاکنون هم با بهترین وجه این مطالب اسلامی یعنی اساس حکومت اسلامی با بهترین وجه تحقق پیدا کرده است و ملت خودش است که سرنوشت خودش را به دست دارد. اینطور نیست که ملت ما از همه چیز بی خبر باشد و سرنوشتش را در کاخ سفید برایش طرح بکنند یا در کرملین. خود ملت است که با رای خودش رئیس جمهوری تعیین می کند، جمهوری اسلامی را رای می دهد و با رای خودش که متمرکز است در مجلس، دولت را تعیین خواهد کرد و همه امور دست خود ملت است. امروز مثل زمان رژیم طاغوتی نیست که ملت هیچکاره باشد و همه امور دست یک نفر یا یک عده باشد. ملت همه کاره است و همه هم با رای خود ملت است و همه چیزها هم به نفع ملت است انشاء الله.

مردم برای اسلام قیام کردند و دلسرد نمی شوند

اینها که تقاله آن رژیم سابق یا طرفداران آمریکا یا شوروی هستند و یک ریشه گندیده ای از آنها باقی مانده است، کوشش می کنند که مسائل را یک جوری طرح بکنند که ملت ما را از این انقلاب دلسرد بکنند. مگر این انقلاب برای این بوده است که یک خانه ای به مردم بدهد؟ یک کسب و کاری برای مردم ایجاد بکند؟ این انقلاب برای خدا بوده است و برای اسلام.
ملت ما دید که اسلام دارد به دست طوائف مختلفی که طمع دارند بر این کشور و طمع دارند بر خزاین این کشور، دارد اسلام از بین می رود، آنها با اهداء خون جوانان خودشان و با زیان های زیادی که دیدند، قیام کردند برای اسلام. اگر قیام کرده بودند برای اینکه به نوائی برسند و حالا مثلاً نرسیده اند البته دلسرد می شوند، اما کسی که برای خدا قیام کرده است، خدا همیشه هست و احکام اسلام همیشه هست و شما جوان ها و شما عزیزانی که در اطراف مملکت هستید، همیشه برای اسلام هستید و آذربایجان همیشه سنگر این کشور بوده است و حالا هم سنگر است، این سنگر تا آخر هم هست.

ملتی که برای خدا قیام کند از هیچ چیز نمی ترسد

من از خدای تبارک و تعالی خواستارم که شما عزیزان را که از راه دور آمدید حفظ کند و شما را برای ما نگه دارد و شما هم توجه داشته باشید به اینکه کشور از خود شماست و هر چه زحمت بکشید در این کشور، برای برادران خودتان و برای خودتان زحمت کشیدید. اینطور نیست که شما زحمت بکشید و دیگران چیزهائی را که شما زحمت کشیده اید به جیب خودشان بکشند. امروز بحمدالله اسلام در اینجا قوه پیدا کرده است و انشاء الله احکام اسلام هم پیاده خواهد شد و دولت اسلامی هم قدرت خودش را با پشتیبانی شما دارد و از هیچ یک از این قدرت هائی که در عالم هستند و ارعاب می کنند ملت ما را، ما نمی ترسیم برای اینکه ما برای خدا قیام کردیم، ملت ما برای خدا قیام کرده است و ملتی

صحیفه نور جلد 13 صفحه 30

که برای خدا قیام کند از هیچ چیز نمی ترسد و آسیب نمی بیند و خدا با شماست و نگهدار شما.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان کرمانشاه و اعضای بنیاد مستضعفان و بنیاد فرهنگی امام در شیراز

تاریخ: 1359/05/28

بیانات امام خمینی در جمع بانوان کرمانشاه و اعضای بنیاد مستضعفان و بنیاد فرهنگی امام در شیراز

بسم الله الرحمن الرحیم
من از شما بانوان محترم که از راه دور آمدید، از نزدیک سر حدات آمدید تشکر می کنم و من امیدوارم که همانطور که تا حالا مصمم بودید که جمهوری اسلامی را به ثمر برسانید، از حالا به بعد هم این تصمیم را داشته باشید و با صفوف فشرده جلوی مردها در پیشبرد اهداف اسلامی اقدام کنید. خواهران من و برادران پاسدار! ما پیروز شدیم انشاء الله ولی خسارت هم زیاد دیدیم. امروز روزی است که منطبق است با روز آتش زدن سینما رکس در زمان آن شاه معدوم غدار. آنطوری که شواهد شهادت می دهد و در آنوقت شواهد زیاد بر این مطلب بود، سینما رکس را عمدا عمال آن شاه معدوم مخلوع آتش زدند و شاید نظرشان به این بود که اذهان ملت را منصرف کنند از نهضت و متوجه کنند به این مصیبت، و ما زمینه جنایتکاری این رژیم را می فهمیم که یک عده بیگناه را محصور کنند در جائی و آتش بزنند که ذهن مردم از خود آنها منصرف بشود و متوجه به آن مصیبت بشود. او به جزای اعمال خودش رسید و الان در محضر خدای تبارک و تعالی بر او چه خواهد گذشت خدا می داند. من این مصیبت را به ملت ایران تعزیت عرض می کنم و امیدوارم که آن شهدا در محضر خدای تبارک و تعالی رو سفید باشند. ما خسارات زیاد بردیم و منجمله در کردستان که امروز باز روز شهادت عده ای از مسلمین در آن محل بوده است و باز هم منتظر خرابکاری هستیم و باید خرابکاران بدانند که ملت ایران مهیاست برای همه مصیبت ها در راه خدا. ما که برای خدا قیام کردیم و می خواهیم مملکت اسلامی ما احکام اسلام در آن جاری بشود باک از این مصیبت ها نداریم و خرابکارها و اشخاصی که در محالی انفجار ایجاد می کنند باید بدانند که ملت ایران از این خرابکاری ها، از راه خودش منصرف نمی شود و مملکت ایران و ملت عزیز ما مصمم است که تا آخر در مقابل ابر قدرت ها و در مقابل شیاطین بایستد و آنها را اجازه ندهد که دیگر در مملکت آنها وارد بشوند و ذخایر آنها را از بین ببرند و به جیب خودشان بریزند. شما بانوان حق بزرگی بر ملت ایران دارید، همانطوری که این پاسداران از بین ببرند و عزیز که در این محضر، در آن بالا حاضر هستند، آنها هم حق بزرگی بر ملت ما دارند. شما همه سربازان اسلام هستید و خدای تبارک و تعالی به همه شما که برای خدای تبارک و تعالی عمل می کنید اجر جزیل خواهد داد و شما را به سعادت و سلامت حفظ خواهد کرد. از خدای تبارک و تعالی عظمت اسلام و مسلمین و پیشبرد مقاصد اسلام را خواستارم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها