0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله شیرازی

تاریخ: 1358/11/07

پاسخ امام خمینی به تلگرام آیت الله شیرازی

بسمه تعالی
حضرت آیت الله آقای شیرازی دامت برکاته
تلگرام محترم واصل، از ابراز محبت جنابعالی تشکر می نمایم.
روح الله الموسوی الخمینی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  9:36 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران پس از انتخابات اولین ریاست جمهوری

تاریخ: 1358/11/10

پیام امام خمینی به ملت ایران پس از انتخابات اولین ریاست جمهوری

بسم الله الرحمن الرحیم
من قبلاً از عواطف گرم ملت ایران تشکر می کنم و به همه دعا می کنم و در اینجا در این فرصت کمی که هست به اندازه ای که اجازه دارم چند کلمه با شما صحبت می کنم. یکی قدردانی از حضورتان در رأی، که باید بگویم کم سابقه است یک همچون شرکتی که قریب از چهارده میلیون بیشتر در صورتی که کوهستانی ها و دهات دور دست نتوانستند رأی بدهند معذلک ملت شرکت کرد و رأی خودش را داد. و یکی هم از این بالاتر که باید بگویم که بی سابقه است در دنیا و شاید که در دنیا سابقه نداشت این آرامشی که در اخذ آراء شد که مردم و ملت ما ثابت کردند رشد خودشان را و با این اثبات رشد، دست رد به سینه اشخاصی که، دولت هایی که باز طمع به ایران دارند زدند. و من امیدوارم که ملت خودش زنده باشد و ابداً خوفی نداشته و بعد از این هم ملت خودش زنده است و چنین خوفی نداشته باشد که شخصی بیاید و شخصی برود. الحمدلله ملت بیدار شده است و ملت ما را نمی شود هیچ عقب انداخت البته در بعضی از رادیوها مسائلی گفته اند لکن این دلشادی ها برای آنها اثر ندارد. ملت ما امروز اتکاء به هیچ کس ندارد جز خداوند تبارک و تعالی. و اما یک کلمه ای دیگری که باید عرض کنم، من استدعا می کنم از تمام گروه ها و از تمام دستجات مختلف که در این وقتی که یک نفر از این آقایان رأی را برده و ملت به او رأی داده است، دیگران عقب نشینی نکنند و کمک کنند. ممکلت مال خود شماست، خود شما باید کمک کنید و اعانت کنید. ملت همه با هم، روشنفکرها، اطباء بزرگان و همه باید با هم دست برادری بدهید و همه برادر هستید و خداوند همه شما را توفیق بدهد و من دعاگوی همه شما هستم.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام یاسر عرفات

تاریخ: 1358/11/11

پاسخ امام خمینی به تلگرام یاسر عرفات

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای یاسر عرفات رئیس کمیته اجرائی سازمان آزادیبخش فلسطین
پیام محبت آمیز جنابعالی را در بیمارستان دریافت داشتم از ابراز تأثری که نسبت به عارضه بیماری اینجانب نموده اید متشکرم و امید است به فضل الهی مختصر کسالت مرتفع گشته و با نیروی بیشتر بتوانیم وظایف سنگین را که بر عهده داریم انجام داده و مشکلاتی را که دشمنان اسلام و اسرائیل اشغالگر و عوامل صهیونیزم در سر راه ما ایجاد کرده اند، یکی پس از دیگری از سر راه مسلمانان جهان و بخصوص برادران فلسطینی برداریم و شاهد پیروزی های بزرگتری برای آنان باشیم. موفقیت همگانی را در این راه از خدای تعالی خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع بانوان شهرستان قم

تاریخ: 1358/11/12

شما بانوان شجاع دوشادوش مردان پیروزی را برای اسلام بیمه کردید

بسم الله الرحمن الرحیم
درود بی پایان بر بانوان ایران. سلام بر شما بانوان محترم. رحمت خدا بر شما شیردلانی که به همت والای شما اسلام از قید اسارت بیگانه بیرون آمد. سلام خدای تبارک و تعالی بر ملت ایران، بانوان آنها و مردان آنها. شما بانوان شجاع دوشادوش مردان، پیروزی را برای اسلام بیمه کردید. من از تمام زن های ایران، تمام بانوان ایران و از بانوان قم تشکر می کنم. خداوند از شما راضی باشد، امام عصر از شما دلخوش باشد. شما با بچه های کوچک خودتان در خیابان ها آمدید و از اسلام پشتیبانی کردید. من اخبار قم و سایر بلاد را می شنیدم، من اخبار چهار مردان را می شنیدم. من در خودم غرور احساس می کنم برای این شجاعت ها. بانوان ایران و بانوان قم و سایر بلاد، در این پیروزی پیشقدم هستند، آنها مردان را تشجیع کردند مردان ما مرهون شجاعت های شما زن های شیردل هستند من مرهون هم مرد و هم بانوان محترمات هستم.

قرآن کریم انسان ساز است و زنان نیز انسان ساز

اسلام نظر خاص بر شما بانوان دارد، اسلام در وقتی که ظهور کرد در جزیرةالعرب، بانوان حیثیت خودشان را پیش مردان از دست داده بودند، اسلام آنها را سربلند و سرافراز کرد، اسلام آنها را با مردان مساوی کرد. عنایتی که اسلام به بانوان دارد بیشتر از عنایتی است که بر مردان دارد. مردان بر ملت ها حق دارند و زن ها حق بیشتر دارند، زن ها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ می کنند. قرآن کریم انسان ساز است و زن ها نیز انسان ساز، وظیفه زن ها انسان سازی است. اگر زن های انسان ساز از ملت ها گرفته بشود، ملت ها به شکست و انحطاط مبدل خواهند شد، شکست خواهند خورد، منحط خواهند شد. زن ها هستند که ملت ها را تقویت می کنند، شجاع می کنند. بانوان از صدر اسلام، در صدر اسلام بلند پایه هستند. ما می بینیم و دیدیم که زن ها، بانوان محترمات همدوش مردان بلکه جلوی مردان در صف قتال ایستادند و بچه های خودشان را از دست دادند، جوانان خودشان را از دست دادند و شجاعانه مقاومت کردند. ما می خواهیم زن به مقام والای انسانیت خودش باشد، نه ملعبه باشد، نه ملعبه

صحیفه نور جلد 11 صفحه 254

در دست مردها باشد، در دست اراذل باشد. زن باید در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد زن ها در جمهوری اسلام رأی باید بدهند. همانطوری که مردان حق رأی دارند، زن ها حق دارند. زن ها را در این دوره های اخیر منحط کردند. از خیانت های بزرگی که به ملت ما شد این بود که نیروی انسانی ما را از دست گرفتند، نیروی جوانان ما را به عقب راندند، نیروی بانوان ما را به عقب راندند، بانوان ما را منحط کردند، خیانت کردند بر ملت ما، بانوان ما را ملعبه کردند، بانوان ما را مثل عروسک ها کردند. بانوان ما جنگجو بودند، اینها خواستند ننگجو باشند و خدا نخواست. اینها اهانت به مقام زن کردند، اینها می خواستند زن را مثل شی ء، مثل یک چیز، مثل یک متاع به این دست و آن دست بگذرانند. اسلام زن را مثل مرد در همه شؤون، در همه شؤون، همانطوری که مرد در همه شؤون دخالت دارد، زن هم دخالت دارد، همانطوری که مرد باید از فساد اجتناب کند، زن هم باید از فساد اجتناب کند. زن ها نباید ملعبه دست جوان های هرزه بشوند، زن ها نباید مقام خودشان را منحط کنند و خدای ناخواسته بزک کرده بیرون بیایند و در انظار مردم فاسد قرار بگیرند. زن ها باید انسان باشند، زن ها باید تقوا داشته باشند، زن ها مقام کرامت دارند، زن ها اختیار دارند، همانطوری که مردها اختیار دارند. خداوند شما را با کرامت خلق کرده است، آزاد خلق کرده است. خداوند همانطوری که قوانینی برای محدودیت مردها در حدود اینکه فساد بر آنها راه نیابد دارد، در زن ها هم دارد. همه برای صلاح شماست، همه قوانین اسلامی برای صلاح جامعه است. آنها که زن ها را می خواهند ملعبه مردان و ملعبه جوان های فاسد قرار بدهند. خیانتکارند. زن ها نباید گول بخورند، زن ها گمان نکنند که این مقام زن است که باید بزک کرده بیرون برود، با سر باز و لخت. این مقام زن نیست، این عروسک بازی است، نه زن. زن باید شجاع باشد، زن باید در مقدرات اساسی مملکت دخالت بکند. زن آدم ساز است، زن مربی انسان است.

مرد و زن باید با هم این مملکت خرابه را بسازند

خداوند شما زن های ایران را و شما زن های قم را از خطرات انسان های فاسد، انسان هایی که حیوانند به حسب واقع، حفظ کند. شما همانطوری که تا کنون در نهضت ها دخالت داشتید و سهیم بودید در این نهضت و سهیم بودید و در این پیروزی، حالا هم باز باید سهیم باشید و هر وقت اقتضا بکند، نهضت کنید، قیام کنید. مملکت از خود شماست انشاءالله، دست اجانب کوتاه شد از مملکت، دست رشوه خواران و چپاولگران کوتاه شد، رفتند، مملکت از خود شماست، شما باید بسازید مملکت را همه ملت ایران، همه ملت ایران، چه بانوان و چه مردان باید این خرابه ای که برای ما گذاشته اند، بسازند. با دست مرد تنها درست نمی شود، مرد و زن باید با هم این خرابه را بسازند. زن هائی که می خواهند ازدواج کنند، از همان اول می توانند اختیاراتی برای خودشان قرار بدهند که نه مخالف شرع باشد و نه مخالف حیثیت خودشان، می توانند از اول شرط کنند که اگر چنانچه مرد فساد اخلاق داشت، اگر بد زندگی کرد با زن، اگر بدخلقی کرد با زن، وکیل باشند در طلاق. اسلام برای آنها حق

صحیفه نور جلد 11 صفحه 255

قرار داده است، اسلام اگر محدودیتی برای مردان و زنان قائل شده است همه به صلاح خودتان بوده است. تمام قوانین اسلام، چه آنهائی که توسعه می دهد، چه آنهائی که تحدید می کند، همه بر صلاح خود شماست، برای خود شماست. همانطوری که حق طلاق را با مرد قرار داده است حق این را قرار داده است که شما در وقت ازدواج شرط کنید با او که اگر چه کردی یا چه کردی، من وکیل باشم در طلاق. و اگر این شرط را کرد دیگر نمی تواند او را معذور کند، اگر این در ضمن شرط با در ضمن عقد واقع شد نمی تواند او را دیگر محدود کند، نمی تواند اخلاق بد انجام بدهد و اگر مردی با زن خودش بدرفتاری کرد، در حکومت اسلام او را منع می کنند، اگر قبول کرد تعزیر می کنند، حد می زنند و اگر قبول نکرد مجتهد طلاق می دهد. خداوند همه شما را با عزت، سلامت سلامت سعادت، با ایمان کامل، با تربیت صحیح، با فرهنگ صحیح، خداوند همه شما را با سعادت ها، با همه چیزها قرین کند. سلام بر شما زن ها، بانوان عزیز محترم.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام مدرسین حوزه علمیه قم

تاریخ: 1358/11/14

پاسخ امام خمینی به تلگرام مدرسین حوزه علمیه قم

خدمت حضرات حجج اسلام آقایان مدرسین حوزه علمیه قم دامت افاضاتهم
تلگرام آقایان محترم واصل گردید. امیدوارم برای حفظ وحدت و یکپارچگی مردم مبارز چون گذشته کوشا باشید. خداوند حوزه های علمیه را در پناه خود حفظ فرماید. از لطف آقایان متشکرم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بنی صدر

تاریخ: 1358/11/15

بیانات امام خمینی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بنی صدر

بسم الله الرحمن الرحیم
من یک کلمه به آقای بنی صدر تذکر می دهم، این کلمه تذکر برای همه است حب الدنیا رأس کل خطیه هر مقامی که برای بشر حاصل می شود، چه مقام های معنوی و چه مقام های مادی روزی گرفته خواهد شد و آن روز هم نامعلوم است. توجه داشته باشند همه کسانی که برای بشر خدمت می کنند، کسانی که دارای مقامی هستند و دارای پستی هستند، که مقام آنها را مغرور نکند. مقام رفتنی است و انسان در وجود خدای تبارک و تعالی ماندنی است. من از آقای بنی صدر می خواهم که مابین قبل از ریاست جمهور و بعد از ریاست جمهور در اخلاق روحی شان تفاوتی نباشد، تفاوت بودن دلیل بر ضعف نفس است و من از همه کسانی که در مقامی هستند، چه مقام های کشوری و چه مقام های لشگری می خواهم که به مقامات خودشان مغرور نباشند و در راه اعتلای اسلام و اعتلای ملت مسلمان و اعتلای کشور ایران کوشا باشند. و اینطور نباشد که به واسطه تقدم و تأخر یک نفر یا چند نفر موقتاً، اسباب این بشود که کناره گیری کنند و یا خدای نخواسته مخالفت و کارشکنی. از خداوند تعالی مسألت می کنم همه ما را به خدا و به راه راست هدایت کند و از گرایش به شرق و غرب حفظ کند. و از خوف از ابرقدرت ها حفظ کند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

حکم تنفیذ ریاست جمهوری بنی صدر از سوی امام خمینی

حکم تنفیذ ریاست جمهوری بنی صدر از سوی امام خمینی

بسم الله الرحمن الرحیم
بر اساس آنکه ملت شریف ایران با اکثریت قاطع جناب آقای دکتر سید ابوالحسن بنی صدر را به ریاست جمهوری اسلامی کشور جمهوری اسلامی ایران برگزیده اند و بر حسب آنکه مشروعیت آن باید به نصب فقیه جامع الشرایط باشد اینجانب به موجب این حکم رأی ملت را تنفیذ و ایشان را به این سمت منصوب نمودم لکن تنفیذ و نصب اینجانب و رأی ملت مسلمان ایران محدود است به عدم تخلف ایشان از احکام مقدسه اسلام و تبعیت از قانون اساسی اسلامی ایران. از جناب ایشان می خواهم که مسؤولیت خطیری که به موجب اراده ملت و بر اساس قانون اساسی به عهده ایشان گذارده شده است همچون امانتی الهی از آن پاسداری نمایند و به پیمان خود در مقابل خداوند تعالی و خلق وفادار باشند و با اعتماد به فضل خداوند و اعتماد ملت همچون محوری استوار برای هماهنگی نهادهای مسؤول و حمایت از مبانی جمهوری اسلامی، در حوزه اختیارات و مسؤولیت های خود قرار گیرند و در راه هدف ملت که آن ندارم بخشیدن به انقلاب اسلامی و استقرار نظام عدل اسلامی است با تمام توان بکوشند و خداوند متعال را ناظر و حاضر دانند به وظیفه سنگینی که به عهده گرفته اند قیام کنند و از قشرهای مختلف ایران خصوصاً متفکران و دانشمندان و احزاب اسلامی و سیاسی و قوای انتظامی می خواهم که در این لحظات حساس که بر کشور می گذرد با حسن نیت از ایشان و دولت اسلامی پشتیبانی نمایند و از تفرقه و اختلاف و کارشکنی بپرهیزند و تا ایشان بر محور عدل اسلامی عمل می کنند و جانبدار مستمندان و مستضعفان هستند و از اعمال شبه طاغوت اجتناب می کنند از همکاری و معاونت دریغ ننمایند از خداوند تعالی توفیق ایشان را در راه خدمت به بندگان خدا و به کشور اسلامی خواستارم.
والسلام علی عبادالله الصالحین
(17 شهر ربیع الاول 1400) عید پر برکت ولادت با سعادت ختمی مرتبت
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت ولادت و هجرت حضرت محمد (ص)

پیام امام خمینی به مناسبت ولادت و هجرت حضرت محمد (ص)

بسم الله الرحمن الرحیم
ولادت سراسر با سعادت و هجرت با برکت حضرت خاتم النبیین و افضل المرسلین را که مبداء نهضت اسلام و الهی و مصدر بسط عدالت و فرهنگ انسان سازی و منشأ حرکت به سوی بر چیدن اساس ظلم و نابکاری و ارتقاء به مقام والای انسانی و هجرت از تمام ظلم ها و خصلت های شیطانی و حیوانی به سوی نور مطلق و سرچشمه کمال و مؤسس امت و امامت است به جمیع مستضعفین و محرومین و تمام ملت های جهان خصوصاً عموم مسلمین تبریک عرض می کنم. باید مسلمین در آستانه قرن پانزدهم هجری بپاخیزند و در زیر پرچم الهی اسلامی از حقوق حقه خود دفاع کنند و دست ستمکاران، خصوصاً ابرقدرت های شرق و غرب را قطع کنند و دیکتاتوری های مدعی دموکراسی و کمونیستی را به جای خودشان نشانند.
انقلاب اصیل و عظیم الهی و اسلامی و ایرانی ما که اکنون سالروز آن است، جلوه ای از نهضت پر عظمت حضرت محمد رسول الله (ص) است که ولادت سعادتمند و هجرت حرکت بخشش در عصری واقع شد که ظلمات جهالت سراسر جهان را فرا گرفته بود و قدرتمندان چون حیوان های آدمخوار، روزگار مستضعفین را تباه نموده بودند. و نهضت اسلامی مردم ایران در عصری که نمونه همان عصر جاهلیت است و در محیطی که سرنیزه جانشین عدالت و حبس و شکنجه و اختناق به جای آزادی و فقر و فلاکت جانشین رفاه و آسایش گردیده بود، پا گرفت و ملت ما قیام کرد، چرا که چنگال سباع به صورت آدم، تا مرفق به خون جوانان عزیز ما فرو رفته و نفس ها در سینه ها قطع شده بود و می رفت تا آثار اسلام و انسانیت محو و کنگره عدالت فرو ریزد. اختناق و وحشت چنان حکمفرما بود که مردان در مقابل همسرانشان و برادران در مقابل خواهران خود جرات شکایت نداشتند قلم ها و رسانه های گروهی جز در خدمت ظالم نبودند. در این هنگام دست قدرت الهی از آستین عدالت بیرون آمد و در پرتو الله اکبر متبلور شد و ملت ایران را از ضعف به قدرت و از جبر به شجاعت و از رخوت به حرکت متحول نمود و سیل خروشان انسان های الهی که شهادت را سعادت و ایثار خون را بزرگترین عبادت می دانستند، دیوار دیومنشان و تخت و تاج 2500 سال ستمگری و آدمخواری و تن پروری را چنان درهم کوفتند که نه از تاک نشان ماند و نه از تاکنشان.
اکنون مسلمین در آستانه قرن پانزدهم هجری و ایران در آستانه سالگرد انقلاب و هجرت، این

صحیفه نور جلد 11 صفحه 259

ولادت سعید و هجرت بزرگ و انقلاب اسلامی را جشن می گیریم و مبارک باد می گوئیم. ولی جشن بزرگتر در وقتی است که مستضعفین بر مستکبرین غلبه کنند و آنان را تا ابد منزوی نمایند و مسلمین با وحدت کلمه زیر پرچم توحید، دست بیدادگران را از کشورهایشان قطع کنند و ملت ایران که بحمدالله تعالی در عرض یک سال پس از انقلاب دارای جمهوری اسلامی و قانون اساسی و رئیس جمهوری شده است، انشاءالله با رشد معنوی و آرامش مجلس شورای اسلامی را تأسیس خواهند نمود تا خرابی های عصر طاغوت، خصوصاً پنجاه سال اخیر را با همت والای خود جبران نمایند، خرابی های معنوی و مادی که با برنامه های ابرقدرت ها خصوصاً آمریکا انجام گرفت و ملت های مسلمان خصوصاً ملت ایران را تا آستانه سقوط کشاند. گرچه جبران تمام خسارت ها امکان پذیر نیست، زیرا جبران ضررهای خونبار جوانان غیوری که در دفاع از اسلام و کشور به شهادت رسیدند، عزیزانی که در این مدت معلول و ناقص العضو شده اند چگونه میسر است. ای کاش ملت ما می توانست از متفکران جهان، آنگاه که خیابان ها و کوچه ها از خون جوانان برومند ما رنگین شده بود و آسمان ایران به رنگ شفق سرخ در آمده بود، دعوت کند. ای کاش مردم آزاده جهان آه و ناله مادران و خواهران داغدیده ما را می شنیدند تا مشتی از خروار جنایت های آمریکای جهانخوار و شاه مخلوع را مشاهده می کردند. ملت آزاده ایران هم اکنون از ملت های مستضعف جهان در مقابل آنان که منطقشان توپ و تانک و شعارشان سرنیزه است کاملا پشتیبانی می نماید. ما از تمام نهضت های آزادیبخش در سراسر جهان که در راه خدا و حق و حقیقت و آزادی مبارزه می کنند، پشتیبانی می کنیم. ملت های برادر عرب و برادران لبنان و فلسطین بدانند که هر چه بدبختی دارند از اسرائیل و آمریکاست، هر چه گرفتاری دارند از اختلاف بین سران کشورهای اسلامی است. باید متحد شوند و با نیروی ایمان، (اسرائیل) ریشه فساد منطقه را از بن برکنند.
ما بار دیگر پشتیبانی بی دریغ خود را از برادران مسلمان و مظلوم افغانی اعلام می داریم و اشغالگران را شدیداً محکوم می نمائیم. ما مسلمانیم و شرق و غرب بر ایمان مطرح نیست. ما از مظلوم دفاع می کنیم و بر ظالم می تازیم. این یک وظیفه اسلامی است.
هان ای ملت های جهان که همه مستضعفید! از جای برخیزید و حق خود را بستانید و از عربده های قدرتمندان نهراسید که خداوند با شماست و زمین ارث شماست. وعده خداوند متعال تخلف ناپذیر است. از خداوند تعالی غلبه محرومین را خواستار و وحدت کلمه اهل حق را امیدوارم. و اخیراً امیدوارم که آقایان محترمی که برای مشاهده نمونه ای از جنایات شاه مخلوع در بهشت زهرا بر بالین سرخ شهدای به خون خفته اسلام جمع شده اند و صحنه کوچکی از صحنه های بزرگ جنایات بی دریغ آمریکا و شاه را از نزدیک مشاهده کرده اند، فریاد مظلومانه ملت ایران را به جهانیان برسانند و تبلیغاتی را که با خرج سخاوتمندانه آمریکا و صهیونیسم بر ضد ملت ما انجام می گیرد خنثی کنند، باشد که در محضر انسانیت سرفراز شوند.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

بیانات امام خمینی در جمع میهمانان خارجی جشن هجرت

تاریخ: 1358/11/19

بیانات امام خمینی در جمع میهمانان خارجی جشن هجرت

بسم الله الرحمن الرحیم
از برادران محترم که در این جلسه شرکت کردید متشکرم ولی وقتی شما وقتی وارد این کشور شدید که اکثر آثار جرم چندین ساله محو شده است. شما امروز فقط قبرهائی از شهدای ما و بعضی از معلولین را مشاهده کردید. شما حاضر نبودید که در حبس هائی که در این مملکت بود چه بر مسلمان ها و مؤمنین و متعهدین گذشت. شما نمی دانید جوان های ما را در تاوه سرخ کردند. شما نمی دانید که دست های بعضی از جوان های ما را اره کردند. شما در وقتی آمدید که بحمدالله مجرمین فرار کردند یا بعضی از آنها به جزای خودشان رسیدند.
آغاز قرن پانزدهم که به همه مبارک است باید مسلمین آغاز پیروزی خود بدانند و دیگر دنیا طوری نیست که ابرقدرت ها هر چه بخواهند بکنند. مستضعفین باید قیام کنند. مستضعفین همه بلاد، همه ممالک باید حق خودشان را با مشت محکم بگیرند، منتظر نباشند که آنها حق آنان را بدهند. مستکبرین نخواهند حق کسی را داد.
باید مسلمین همانطوری که قرآن شریف شما را برادر خوانده است، برادر باشید و در مصیبت و شادی هم شریک باشید. خداوند همه شما را تأیید کند و امید است که پرچم اسلام برفراز همه ممالک افراشته شود مسلمین تحت پرچم لااله الاالله به مصالح خودشان برسند.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به گردهمائی خانواده شهدای سراسر کشور

تاریخ: 1358/11/20

پیام امام خمینی به گردهمائی خانواده شهدای سراسر کشور

بسم الله الرحمن الرحیم
رحمت سرشار خداوند متعال بر شهدای فضیلت، شهدائی که با نثار خون خود درخت با برکت اسلام را آبیاری نمودند. درود فراوان بر معلولین و مصدومین راه انقلاب اسلامی که ایران را در جهان سربلند نمودند.
ما هر روز که می گذرد به عمق جنایات شاه مخلوع و پشتیبانان ستمکار او بیشتر پی می بریم گرچه معلوم نیست تاریخ هم بتواند تمام این جنایات را ثبت کند. جنایات زورمندان، خارج از فطرت انسانی است. زورمندانی که زندگی ننگین خود و سلطه و ادامه جنایات خویش را در سرکوبی و مرگ دیگران می دانند و شهوت ریاست آنان را کور و کر کرده است. عموم مستضعفین باید به هم بپیوندند و ریشه فساد را از کشورهای خود قطع کنند. سلامت و صلح جهان بسته به انقراض مستکبرین است و تا این سلطه طلبان بی فرهنگ در زمین هستند، مستضعفین به ارث خود که خدای تعالی به آنها عنایت فرموده است نمی رسند.
هان ای مظلومان جهان! از هر قشری و از هر کشوری هستید به خود آئید و از هیاهو و عربده آمریکا و سایر زورمندان تهی مغز نهراسید و جهان را بر آنان تنگ کنید و حق خود را با مشت گرده کرده از آنان بگیرید. و هان ای مسلمین! از هر تیره و پیرو هر مذهب که هستید دشمن خانگی را کنار بگذارید و به فرمان قرآن کریم و خدای بزرگ گردن نهید: واعتصموا بحبل الله جمیعاً ولاتفرقوا خداوند تعالی عزت را برای خود و رسول عظیم الشأن خود و مؤمنین قرار داده. به حکومت های جابرانه که هستی شما را تحت اختیار دشمنان اسلام قرار داده بشورید و ممالک خود را از دست این خائنین سیه روی نجات دهید که خداوند با شماست. من به تمام بازماندگان شهدا و در راه اسلام تهنیت و تسلیت عرض می کنم و آرزوی سعادت برای همه می نمایم و از خداوند متعال بهبودی معلولین و مصدومین را خواستار و سلامت و سعادت همگان را امیدوارم.
والسلام علی عباده الله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

تاریخ: 1358/11/22

پیام امام خمینی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
سالروز پیروزی انقلاب عظیم ایران را به مستضعفین جهان و مسلمانان عموماً و ملت شریف و شجاع ایران تبریک عرض می کنم. در چنین روز فرخنده ای حق بر باطل و جنود رحمانی بر اولیاء شیطان و حزب الله بر طاغوت و طاغوتیان غلبه نمود و حکومت عدل اسلامی مستقر گردید و دست انتقام حق از آستین ملت رزمنده ایران بیرون آمد و نصرت اعجازآمیز اسلام بر کفر تحقق یافت. در چنین روز مسعودی همبستگی قشرهای ملت دلیر روزافزون و ارتش و سایر قوای انتظامی وفاداری خود را به اسلام و ایران نشان دادند و میهن خود را از شر طاغوت های زمان که در راس آنان دولت آمریکاست رهائی بخشیدند.
درود بر چنین ملت زنده و هوشیار و آفرین بر قوای انتظامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی. جاوید باد پرچم پرافتخار الله اکبر که رمز پیروزی معجزه آسای ملت بزرگ ایران است. پیروزی عظیمی که در ظرف یک سال فقط یک سال دفتر سیاه جباران را به هم پیچید و اساس جمهوری اسلامی را برقرار نمود. آنچه در انقلابات غیر اسلامی در سال های طولانی حاصل نشد در سایه اسلام برای ملت عزیز ما در ظرف یک سال تحقق یافت و آنچه در انقلاب ها با کشتار میلیونی و زندان میلیون ها به ثمر رسید در انقلاب ما با کمترین ضایعه و بزرگترین دستاورد حاصل شد. ما گر چه شهدای گرانمایه و جوانان برومندی را از دست دادیم و برادران و خواهران معلول و ناقص العضو به جای گذاشتیم، شهدائی که نور انقلابمان و خواهران و برادران معلولی که سرمایه انقلاب اسلامی ما هستند و از احترام خاصی در میان ملت قدرشناس ما برخوردارند ولی در عوض ملتی بزرگ را نجات دادیم و چنگال گرگان آدمخوار، وحشیان به صورت آدمی را از شریان حیات امتی عظیم الشان قطع کردیم و با خواست خداوند و اراده مصمم ملت عزیز تا ابد صحنه میهن اسلامی خود را از لوث وجود جنایتکاران بی فرهنگ و خیانتکاران غارتگر پاک و در تحت لوای پربرکت الله اکبر برای هم میهنان خود آزادی و استقلال را تأمین نمودیم.
من بارها گفته ام و هم اکنون اعلام می کنم که ایران باید تا قطع تمام وابستگی های سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی خود از آمریکا به مبارزات قاطع خود علیه این جهانخوار بیرحم ادامه دهد و بعد در صورتی که ملت بیدار و شریف ما اجازه دهد، ارتباط بسیار عادی خود را در حد سایر

صحیفه نور جلد 11 صفحه 266

کشورها با آمریکا برقرار می کنند. من بارها گفته ام و در این روز بزرگ می گویم تا قطع تمام وابستگی ها به تمام ابرقدرت های شرق و غرب، مبارزات آشتی ناپذیرانه ملت ما علیه مستکبرین ادامه دارد. همه می دانیم که جهان اسلام در انتظار به ثمر رسیدن کامل انقلاب ماست، ما از تمام کشورهای زیر سلطه برای به دست آوردن آزادی و استقلال کاملاً پشتیبانی می نمائیم و به آنان صریحاً می گوییم که حق گرفتنی است، قیام کنید و ابرقدرت ها را از صحنه تاریخ و روزگار براندازید. من بارها گفته ام و هم اکنون هشدار می دهم که اگر شرق ستم کشیده و آفریقا به خودشان متکی نباشند، تا ابد گرفتارند. بیائید روی پای خودتان بایستید و بر غرب بتازید و آنان را از میدان بدر کنید. من از گوشه بیمارستان به آفریقا و شرق و زیر سلطه و تمام کشورهای تحت ستم اخطار می کنم که متحد شوید و دست آمریکای جنایتکار را از سرزمین های خود قطع کنید. دست آمریکا و سایر ابرقدرت ها تا مرفق به خون جوانان ما و سایر مردم مظلوم و رزمنده جهان فرو رفته است. ما تا آخرین قطره خون خویش با آنان شدیداً می جنگیم، چرا که مرد جنگیم. ما انقلابمان را به تمام جهان صادر می کنیم چرا که انقلاب ما اسلامی است و تا بانگ لااله الاالله و محمد رسول الله بر تمام جهان طنین نیفکند مبارزه هست و تا مبارز در هر کجای جهان علیه مستکبرین هست ما هستیم. ما از مردم بی پناه لبنان و فلسطین در مقابل اسرائیل دفاع می کنیم.
اسرائیل این جرثومه فساد همیشه پایگاه آمریکا بوده است. من در طول نزدیک به بیست سال خطر اسرائیل را گوشزد نموده ام باید همه بپا خیزیم و اسرائیل را نابود کنیم و ملت قهرمان فلسطین را جایگزین آن گردانیم. ما از ملت مسلمان و دلیر افغانستان کاملاً پشتیبانی می کنیم. ملتی که علیه تجاوزگران به مبارزه برخاسته بدانند که خدا با آنان است هر چه بیشتر صفوف خودشان را فشرده تر کنند و با ایمان راسخ بجنگند تا پیروز شوند و بدانند که پیروزی نزدیک است.
ملت عزیز ایران! شما شرق تجاوزگر و غرب جنایتکار را به وحشت انداخته اید هیچ گاه با هیچ قدرتی سازش نکنید که یقین دارم نمی کنید و هر کس در هر مقام که خیال سازش با شرق و غرب را داشت بی محابا و بدون هیچ ملاحظه ای او را از صفحه روزگار براندازید که سازش با شرق و غرب خودباختگی است و خیانت به اسلام و مسلمین است. امروز روز شهادت و خون است و ما هر روز انتظار همه گونه توطئه را در سراسر ایران داریم ولی مکتب اسلام عزیزمان دستور می دهد تا دست از آزادی خواهی و استقلال طلبی برنداریم و ما نیز برنخواهیم داشت. اینجانب مع الاسف به واسطه منع پزشکان نتوانستیم در جشن ملت غیور و ارتش اسلامی شرکت کنم ولی دلم با ملت شریف، ارتش اسلامی ملی و سپاه پاسداران است و دعای ناچیزم بدرقه آنان و تا رمقی دارم چون خادمی فداکار در خدمت همه هستم و از خداوند متعال عظمت اسلام و رفاه جامعه مسلمین را خواستارم.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پاسخ امام خمینی به تلگرام لئونید برژنف

تاریخ: 1358/11/23

پاسخ امام خمینی به تلگرام لئونید برژنف

بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت لئونید برژنف صدر هیأت رئیسه شورای عالی اتحاد جماهیر شوروی مسکو با تشکر از پیام آن حضرت به مناسبت اولین سالگرد انقلاب اسلامی ملت شریف ایران و ضمن ابلاغ مراتب توجه و علاقه ما به ملت دوست کشور شوروی، امیدواریم که صلح جهانی بر پایه استقلال ملت ها و عدم مداخله در امور یکدیگر و مراعات اصل حفظ تمامیت ارضی کشورهای منطقه بنا گردد و هرگونه تعرضی به کشورهای دنیای سوم و اسلامی و بخصوص در این منطقه بر خلاف موازین است که باید پایه و اساس درستی مابین ملت ها باشد.
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران

پیام امام خمینی به ملت ایران

بسم الله الرحمن الرحیم
من از عواطف ملت شریف نسبت به خادم خودشان تشکر می کنم. از اینکه من کلمه ای گفته بودم که موجب نگرانی بعضی دوستان شده بود، لازم دیدم که به عرض آقایان برسانم که حال من بحمدالله رو به بهبودی است و از دکترها تشکر می کنم. مطلبی که باید عرض کنم دو چیز است: یکی راجع به سیلی که آمده است در جنوب و گفته می شود که خساراتی وارد آمده است به برادرهایمان. من از همه ملت می خواهم که برادروار شرکت کنند با هم و جبران این خسارات را بکنند و ارتش باید هلیکوپتر و سایر وسائل نجات و وسائلی که در دست آنهاست، در اختیار آنها بگذارد و کوشش خود را بکند، امیدوارم که خداوند به آنها کمک کند. مطلب دیگری که باید عرض کنم این است که تا آنجائی که من شاهد انتخابات در ایران بودم، از زمان قبل از رضا شاه، سال های طولانی که شاهد بودم انتخابات را، انتخاب آزاد در ایران نبود. منتها انتخابات یک وقت با زور خوانین بلاد و مالکین بلاد انجام می گرفت و زمان رضاشاه که دست آنها کوتاه شد، تحت کنترل رضاشاه بود و دیگر مجلسی در کار نبود به جز انتصاباتی که از اشخاص معلوم و در زمان محمدرضا بدتر از او شد. من می توانم ادعا کنم که انتخابات در این سال، تنها انتخاباتی است که به رأی مردم و بدون فشار کسی و بدون اینکه دخالت داشته باشند اشخاص در آراء مردم، انجام خواهد گرفت. لکن من از همه قشرها، از همه ملت می خواهم که آداب اسلامی خودشان را نسبت به همه امور، خصوصاً در انتخابات حفظ کنند و مبادا خیال کنند که مبارزات انتخاباتی عبارت از این است که به دیگران بد بگویند و کارشکنی بکنند. البته دعوت به انتخاب اشخاص مانع ندارد لکن توجه داشته باشند که همانطور که انتخاب رئیس جمهور، به آن سلامت و به آن آرامش و به آن خوبی گذشت که نمونه بود در ایران من امید آن دارم که این انتخابات هم به همانطور بگذرد و همه با هم برادروار در یک مقصد باشیم در یک مقصد باشید و خداوند را شاهد بدانید و ناظر بدانید و نهضت را لکه دار نکنید. دشمن ها در صددند که خرده گیری کنند و من امیدوارم که خداوند همه شما را تایید کند و همه با سلامت این انتخابات را هم بگذرانید و بعد را هم همین طور.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی

پیام امام خمینی به ملت ایران در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم
من با کمال مباهات از رشد سیاسی و تعهد اسلامی ملت شریف ایران تشکر می کنم که در همه پرسی های گذشته، خصوصاً در انتخاب رئیس جمهور، در اخلاق اسلامی و تعالی روحی، گوی سبقت را ربودند و ثابت کردند که انقلاب اسلامی بزرگ ماقبل از آنکه انقلاب سیاسی و اجتماعی باشد، یک انقلاب معنوی روحانی است. من در ایام آخر عمر با امیدواری کامل و سرافرازی از نبوغ شما به سوی دار رحمت کوچ می کنم. سرفرازی و مباهات آنگاه به حد کمال خواهد رسید که در انتخابات مجلس شورای اسلامی چون انتخابات ریاست جمهوری کمال رشد انسانی اسلامی خود را نشان دهید. شما ای ملت عزیز که برای خدا و جلب رضای او بپا خاستید و با تایید و توفیق ذات مقدسش به پیروزی معجزه آسا رسیدید، اکنون نیز در این مرحله که مقام امتحان است کوشش کنید که مصالح اسلام و کشور اسلامی را فدای منافع شخصی یا گروهی نکنید. من انتظار دارم که وحدت کلمه خود را حفظ و در انتخاب وکلای خود رضای حق را بر رضای خود مقدم دارید. من متواضعانه از شما می خواهم که حتی الامکان در انتخاب اشخاص با هم موافقت نمائید و اشخاصی اسلامی، متعهد، غیر منحرف از صراط مستقیم الهی را در نظر بگیرید و سرنوشت اسلام و کشور خود را به دست کسانی دهید که به اسلام و جمهوری اسلامی و قانون اساسی معتقد و نسبت به احکام نورانی الهی متعهد باشند و منفعت خود را بر مصلحت کشور مقدم ندارند. من از شما می خواهم که تا انعقاد مجلس شورای اسلامی که شورای انقلاب به منزله آن است، از شورای انقلاب اسلامی و از افراد آن شورا که خدمتگزار به اسلام و به ملت و مورد تایید اینجانب هستند پشتیبانی نمائید. من از شورای انقلاب می خواهم که صادقانه با آنان همکاری نمایند و چون برادران باوفا از هم پشتیبانی کنند و چنانکه دستور اسلام است، ید واحد بر (من سوی) باشند. من در بیمارستان دعاگوی شما هستم و انتظار آن دارم که همبستگی شما را در مسائل کشوری بشنوم. من از همه ملت و همه گروه ها خواهانم در این

صحیفه نور جلد 11 صفحه 270

لحظات حساس که دشمنان همه در کمینند و منتظر فرصت، به خاطر خدای متعال و به خاطر مصالح کشور و ملت و به خاطر خون های ریخته شده در راه آزادی و استقلال، به خاطر هر چه که آن را محترم می شمارید از اختلاف و نفاق دست برداشته و خود را در مقابل حق و خلق سرفراز نمائید از خداوند متعال عظمت اسلام و مسلمین را خواستارم.
والسلام علی عبادالله الصالحین
روح الله الموسوی الخمینی

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پیام تسلیت امام خمینی به بازماندگان سیل خوزستان و ملت ایران

تاریخ: 1358/11/27

پیام تسلیت امام خمینی به بازماندگان سیل خوزستان و ملت ایران

بسم الله الرحمن الرحیم
من اطلاع نداشتم که تلفات جانی داشته است این سیل و از خسارات هم کم اطلاع بودم، اخیراً اطلاع حاصل شد که هم تلفات جانی سنگین و هم خسارات بسیار سنگین وارد شده است که موجب تأثر و تأسف است. من به بازماندگان درگذشتگان تسلیت عرض می کنم و به ملت هم در این مصیبت بزرگ تسلیت عرض می کنم و برای گذشتگان از خدای تعالی رحمت مسئلت می کنم. و باید از همت والای ملت تشکر کنم که با همت بزرگ مشغول هستند برای جبران خسارات و من امیدوارم که به طور شایسته این خسارات جبران شود و بازماندگان این اشخاص پرستاری بشوند. از خداوند تعالی سلامت و سعادت ملت بزرگ ایران و سعادت همه دوستان را خواستارم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها