0

صحیفه نور امام خمینی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:صحیفه نور امام خمینی
یک شنبه 3 اردیبهشت 1396  7:30 PM

بیانات امام خمینی در جمع مردم شهرستان ارومیه

تاریخ: 1359/05/26

امیدوارم که این نهضت منتهی به ظهور امام عصر سلام الله علیه بشود

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام بر ملت عزیز آذربایجان. سلام بر شما جوانان مرزنشین که به واسطه جدیت تان و همت بزرگتان، از میهن دفاع می کنید و کرده اید. من از خدای تبارک و تعالی سلامت همه شما را و همه ملت ایران و عزت و سعادت همه را خواستار هستم. من از اشخاصی هستم که برای خدمت شما عزیزان حاضر و امید است که این آخر عمر در خدمت شما باشم. من شکر می کنم خدای تعالی را که به واسطه این نهضت و به واسطه این انقلاب ما را با همه ملت روبرو کرد و ما، شما آقایان، علمای این حدود، مرز و جوانان عزیز ما و تمام کسانی که در اینجا هستند مواجه هستیم و شما را از نزدیک می بینیم، در صورتی که این امر قبلاً برای ما میسر نبود و دست های خائن بین اهل علم و بین ما و شما جدائی افکنده بود و خدای تبارک و تعالی خواست که ما با هم مجتمع باشیم و با هم برای اسلام خدمت کنیم و برای کشورمان عزت ایجاد کنیم.
بحمدالله موفق شدید شما و موفق شدند ملت ایران که نام نامی این کشور را در همه جای دنیا منتشر کنند و همه اهالی ممالک اسلامی و غیر اسلامی توجه به شما، توجه به ملت عزیز ما دارند و امیدوارم که این نهضت و این انقلاب منتهی بشود به ظهور امام عصر سلام الله علیه و امیدوارم که این انقلاب ما به همه دنیا و برای همه مستضعفین، برای نجات همه مستضعفین به همه دنیا صادر بشود و همه همان را که برای شما هست و غلبه کردید بر دشمن اسلام و دشمن ملت، مستضعفین هم غلبه کنند بر مستکبرین. خداوند همه شما را سلامت و سعادت و عزت و عظمت عنایت کند و من متشکرم از شما که از راه دور با زحمت تشریف آورده اید و در این مکان تنگ، با گرمی هوا، اینجا تشریف دارید من آنچه که در طبق اخلاص دارم دعاست و آن مقداری که می توانم، توانائی دارم، خدمت به شماست.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها