0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول armin1900

با سلام

بعد از اتمام دوره قرار بود به افراردی که بنر حفظ موضوعی قران رو توی وبلاگ هاشون زده باشند امتیاز بدید  پس چی شد ؟

وبلاگ های من

ulc.rasekhoonblog.com

ulc.blogfa.com 

لطفا کمی به وعده ها عمل کنید 

با سلام و عرض خسته نباشید

بله . شما می بایست در آن زمان که این کار را انجام دادید، به مسئول وبلاگ ها از طریق ایمیل، پیام و یا ارسال پست در انجمن، موضوع را اطلاع می دادید. هیچ کس از آدرس وبلاگ و این اقدام شما خودبخود مطلع نمی گردد! تمامی کاربرانی که موضوع را اطلاع دادند، بلافاصله هدیه خود را دریافت کردند.

شنبه 31 خرداد 1393  8:49 AM
تشکرات از این پست
siryahya farshon alifanoodi haj114 sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام راسخون عزیز

روز آخر خرداد شد و خبری از برگزیدگان مقاله نویسی وقف  نشد ها......

سلام علیکم

امروز اسامی برندگان این مسابقه اعلام خواهد شد.

شنبه 31 خرداد 1393  8:52 AM
تشکرات از این پست
siryahya farshon alifanoodi haj114 sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh ayeneh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول mohsenfoulady

ببخشید مزاحم وقتتان شدم

یک نظری دارم که اگر میشود یک حذف در ارسال شده هامان بگذارید چون بعضی مواقع 2 بار ارسال میشود

با تشکر

سلام علیکم

خواهش می کنم. مراحم هستید.

چون دکمه حذف در مواقع دیگری نیز می تواند استفاده شود، امکان قرار دادن آن برای کاربر نیست. موارد تکراری توسط بخش نظارت حذف می شوند. کاربران نیز می توانند از طریق دکمه گزارش تخلف و یا ارسال پیام به مسئول انجمن ها و یا واحد نظارت، موضوع را اطلاع دهند.

شنبه 31 خرداد 1393  8:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya farshon alifanoodi haj114 sayyed13737373 salma57 borkhar nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام

تبریک می گم آقای کیانی ،انگار بودجه راسخون رسیده :من کیک را چه روزی وچه ساعتی از پایین بیارم تو روابط عمومی ،والا پای بنده دیگه خسته شد از بس تو کوچه منتظر وایستادم پاهام درد گرفت در را بزنید تا بیام بالا حداقل یه شربت هم بخورم ،چون گرمم هم هست وخیس عرقم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 31 خرداد 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m siryahya nazaninfatemeh borkhar farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام

تبریک می گم آقای کیانی ،انگار بودجه راسخون رسیده :من کیک را چه روزی وچه ساعتی از پایین بیارم تو روابط عمومی ،والا پای بنده دیگه خسته شد از بس تو کوچه منتظر وایستادم پاهام درد گرفت در را بزنید تا بیام بالا حداقل یه شربت هم بخورم ،چون گرمم هم هست وخیس عرقم

سلام علیکم

متشکرم. شما هم واقعاً خسته نباشید!

شنبه 31 خرداد 1393  3:02 PM
تشکرات از این پست
siryahya nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373 farshon hossein201273
armin1900
armin1900
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 120

یه پستی گذاشته بودید که من آدرس وبلاگ هام رو در همون روزهای اول ثبت کردم   و خوبه که سند هم هست 

اینم هم آدرسش  http://rasekhoon.net/forum/post/show/765394/1428657/

چرا آدم دروغ بگه آخه

خودتون تاریخ رو نگاه کنید  17-06-92

armin.aalipour@gmail.com mail

http://ulc.rasekhoonblog.com

شنبه 31 خرداد 1393  6:38 PM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 farshon rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول armin1900

یه پستی گذاشته بودید که من آدرس وبلاگ هام رو در همون روزهای اول ثبت کردم   و خوبه که سند هم هست 

اینم هم آدرسش  http://rasekhoon.net/forum/post/show/765394/1428657/

چرا آدم دروغ بگه آخه

خودتون تاریخ رو نگاه کنید  17-06-92

سلام

کاربر گرامی، 400 امتیاز قبلاً داده شده. هم اکنون برای وبلاگ دوم شما نیز 400 امتیاز دیگر لحاظ گردید.

یک شنبه 1 تیر 1393  9:06 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar mohsen_alavi nazaninfatemeh farshon
armin1900
armin1900
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 120

سلام مجدد

حقیقتا نمی خوام موضوع رو کش بیارم  ولی دارم دفاع از حق خودم می کنم

من جمعا 805 امتیاز اهدایی دارم

400 تا  رو شما بهم دادید خوب این درسته

ولی برای 405 تا دیگه باید بگم من در مسابقات نجوم  و دوره امنیت بود بدست اوردم

که به صورت هفتگی برگزار میشد و هر هفته فکر کنم 50 امتیاز اهداد می کردید 

این هم لینک ها

http://rasekhoon.net/forum/thread/854726/page1

http://rasekhoon.net/forum/post/show/746260/1416453

http://rasekhoon.net/forum/thread/762546/page1

که در آخری به تنهایی 150 امتیاز اهدایی کسب کردم

ببخشید سرتون رو درد اوردم

armin.aalipour@gmail.com mail

http://ulc.rasekhoonblog.com

یک شنبه 1 تیر 1393  1:45 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh farshon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول armin1900

سلام مجدد

حقیقتا نمی خوام موضوع رو کش بیارم  ولی دارم دفاع از حق خودم می کنم

من جمعا 805 امتیاز اهدایی دارم

400 تا  رو شما بهم دادید خوب این درسته

ولی برای 405 تا دیگه باید بگم من در مسابقات نجوم  و دوره امنیت بود بدست اوردم

که به صورت هفتگی برگزار میشد و هر هفته فکر کنم 50 امتیاز اهداد می کردید 

این هم لینک ها

http://rasekhoon.net/forum/thread/854726/page1

http://rasekhoon.net/forum/post/show/746260/1416453

http://rasekhoon.net/forum/thread/762546/page1

که در آخری به تنهایی 150 امتیاز اهدایی کسب کردم

ببخشید سرتون رو درد اوردم

سلام

امتیاز شما اصلاح گردید.

یک شنبه 1 تیر 1393  2:25 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh armin1900 mohsen_alavi farshon hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سلام آقای کیانی

به نظر می رسد به یک جلسه دیگر باشما نیاز باشد :پیرامون تهییه فیلم های آموزشی درباره وبلاگ نویسی وبه صورت دیودی ارایه کردن :نیاز دارد که باشما هماهنگ شود واین بار با آموزش راسخون بلاگ شروع کنیم

لطفا جلسه ای دیگ را تریتیب دهید تا مقدماتش را فراهم کنیم واینکه چگونه باید این ودیو ساخته شود ومنتشر شود :چون باید روز جهانی وبلاگ نویسی برای تمامی وبلاگ نویسان راسخونی ارسال شود

نیاز هست که واحدی در راسخون آموزش وبلاگ نویسی در راسخون بلاگ  را در اولوت اول با آقای سجادی ودر اولویت دوم با من شروع شود وودیوی آن تهیه شود

خودتون بهتر از من می دونید آقای کیانی من هدفم ارتقای راسخون بلاگ :در همه حال کاری خواهم کرد که تبلاگی ها به راسخون بلاگی ها افتخار کنن نه راسخون بلاگی به تبلاگی ها .

در اولین سی دی که منتشر می شود حتما باید معرفی راسخون بلاگ باشه ودر هر سه ماه یکبار باید ودیو های بعدی روی سی دی خواهد رفت وارسال خواهد شد .به کمک روابط عمومی نیازمندم تا بتونم این طرح را نیز اجرا کنم وباید حتما از دوماه قبل تدارک ببینم تا بتونم در در روز جهانی وبلاگ نویسی سی دی را به دست وبلاگ نویسان راسخون بلاگی برسانم

تصمیم با شماست....

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

سه شنبه 3 تیر 1393  12:28 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 rasekhoon_m farshon borkhar
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام متاسفانه چند وقتی است جستجو در راسخون کارنمیکند چند وقت پیش دیدم مسابقه عکاسی با موبایل را دیدم ولی الان نمیبینم و پیدایش هم نمی کنم

لطفا راهنمایی بفرمایید

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

سه شنبه 3 تیر 1393  1:20 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 farshon borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

به نظر می رسد به یک جلسه دیگر باشما نیاز باشد :پیرامون تهییه فیلم های آموزشی درباره وبلاگ نویسی وبه صورت دیودی ارایه کردن :نیاز دارد که باشما هماهنگ شود واین بار با آموزش راسخون بلاگ شروع کنیم

لطفا جلسه ای دیگ را تریتیب دهید تا مقدماتش را فراهم کنیم واینکه چگونه باید این ودیو ساخته شود ومنتشر شود :چون باید روز جهانی وبلاگ نویسی برای تمامی وبلاگ نویسان راسخونی ارسال شود

نیاز هست که واحدی در راسخون آموزش وبلاگ نویسی در راسخون بلاگ  را در اولوت اول با آقای سجادی ودر اولویت دوم با من شروع شود وودیوی آن تهیه شود

خودتون بهتر از من می دونید آقای کیانی من هدفم ارتقای راسخون بلاگ :در همه حال کاری خواهم کرد که تبلاگی ها به راسخون بلاگی ها افتخار کنن نه راسخون بلاگی به تبلاگی ها .

در اولین سی دی که منتشر می شود حتما باید معرفی راسخون بلاگ باشه ودر هر سه ماه یکبار باید ودیو های بعدی روی سی دی خواهد رفت وارسال خواهد شد .به کمک روابط عمومی نیازمندم تا بتونم این طرح را نیز اجرا کنم وباید حتما از دوماه قبل تدارک ببینم تا بتونم در در روز جهانی وبلاگ نویسی سی دی را به دست وبلاگ نویسان راسخون بلاگی برسانم

تصمیم با شماست....

سلام علیکم

پیشنهاد تولید آموزش های تصویری، بسیار خوب است و از این کار بیشتر از هر طرح دیگری استقبال می کنیم. ما فقط به وجود کاربران فعال خود افتخار می کنیم. برای این موضوع در همین هفته حتی فردا می توانیم جلسه را ترتیب دهیم. ابتدا یک سرفصل ا موضوعات آموزش تهیه نمائید. روز شنبه ساعت 13:30 جلسه ای در خصوص تهیه آموزش های تصویری با شما خواهیم داشت.

سه شنبه 3 تیر 1393  8:30 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya sayyed13737373 hossein201273 nazaninfatemeh borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول ayeneh

سلام متاسفانه چند وقتی است جستجو در راسخون کارنمیکند چند وقت پیش دیدم مسابقه عکاسی با موبایل را دیدم ولی الان نمیبینم و پیدایش هم نمی کنم

لطفا راهنمایی بفرمایید

با سلام و عرض احترام

جستجو انجام می شود ولی به طور مشخص در قسمت ها انجمن ها نیست. یعنی در تمامی سایت این جستجو اتفاق می افتد. اطلاعیه و نتایج مسابقات را در تالار روابط عمومی/ جوائز و مسابقات می توانید ملاحظه فرمائید.

سه شنبه 3 تیر 1393  8:38 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya sayyed13737373 nazaninfatemeh borkhar
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام آقای کیانی

تصمیم با شماست....

سلام علیکم

پیشنهاد تولید آموزش های تصویری، بسیار خوب است و از این کار بیشتر از هر طرح دیگری استقبال می کنیم. ما فقط به وجود کاربران فعال خود افتخار می کنیم. برای این موضوع در همین هفته حتی فردا می توانیم جلسه را ترتیب دهیم. ابتدا یک سرفصل ا موضوعات آموزش تهیه نمائید. روز شنبه ساعت 13:30 جلسه ای در خصوص تهیه آموزش های تصویری با شما خواهیم داشت.

سلام وسپاس از شما آقای کیانی

مایه افتخار هست که در راسخون دارم خدمت می کنم :روز شنبه با شما در این مورد صحبت خواهد شد ولی اگر سعی شود ساعت مورد نظر را کمی تغییر دهید بهتر است ،به هر حال در اولین سی دی که قرار است در روز جهانی وبلاگ نویسی ارسال شود ،موضوع فقط آموزش راسخون بلاگ است .نیاز به کمک روابط عمومی بیش از حد داریم واز اینکه می بینم روابط عمومی از این موضوع استقبال می کند خوشحالم :اگر ساعت حضور در جلسه تغییر کند بهتر خواهد بود.

درباره آموزش وبلاگ نویسی می توان :به آموزش مقدماتی راسخون بلاگ ،آموزش پیشرفته راسخون بلاگ، وآموزش تغییر ظاهری وبلاگ و استفاده از کدها جهت زیباسازی و اصول اخلاقی وبلاگ نویسی ،معرفی کد های جاوا اسکریپ مفید ،معرفی سایت های مهم ،معرفی بهترین وبلاگ های راسخون بلاگی وشرحی از فعالیت آنان ،واصول خبر نویسی در وبلاگ نویسی و... پرداخت ،برای هر کدام از این موضوعات می توان فیلم آموزشی تهییه کرد وهر سه ماه یکبار روی سی دی منتشر وبرای وبلاگ نویسان راسخون بلاگی ارسال :فعلا با موضوعات فعلی آن آشنا شوید تا جلسه روز شنبه اگر موارد دیگری هم هست که باید اضافه شود را با شما بررسی کنیم

فقط لطفا ساعت جلسه سیزده وسی شنبه را کاهش دهید بهتر هست

سپاسگزارم

سه شنبه 3 تیر 1393  1:09 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

سلام آقای کیانی

سومین برنامه باشکاه در ایکنا منتشر شد ،در ضمن لطف بفرمایید ساعت حضور در جلسه روز شنبه را تغییر دهید وبه بنده ساعت را دوباره اعلام کنید

آغاز سومین برنامه باشگاه وبلاگ‌نویسان راسخون‌بلاگ با موضوع ماه مبارک رمضان

چهارشنبه 4 تیر 1393  2:28 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m nazaninfatemeh borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها