خداقوت! به به پس شما هم جزو تیم کودتایی هستید... از آشنایی با شما خوشحال شدم. موفق باشید...
عرض سلام و خسته نباشید خدمت جناب کیانی
و ارزوی قبولی طاعات و عبادات
جناب کیانی کودتایی در کار نیست و بنده از طرف اجیهای گلم به عنوان مدیرعامل سایت انتخاب شدم
اجیها لطف کردن و در چند طرح پیشنهادی که بنده دادم شرکت کردن اولین طرح طرح عفاف و حجاب بود که واقعا جاداره از همه اجیها تشکر کنم که با ذوق وشوق در این طرح شرکت کردن و از بنده حمایت کردن طرح دوم طرح ساماندهی سایت راسخون توسط خواهران بود که خوشبختانه اجیهای گلم خالصانه و با خوشرویی هرچه تمام در طرحهای بنده شرکت کردن امیدوارم یادتون نرفته باشه اتحاد 1+1=2 
جناب کیانی خواستم از اینجا مراتب تشکرخودم رو از تمام خواهران راسخونی علی الخصوص اجیهای خودم داشته باشم
جهت اطلاع حضرتعالی اسامی مدیران محترم در بخش بانوان به شرح ذیل هست اگر امکان داره سرماه پاداشی ، تقدیری از این دوستان که به حق شایسته مدیریت هستن بشه تا بتونیم گوشه ای از زحماتشون رو در این چند روز جبران کنیم واقعا کمرشون زیر بار مسئولیت خم شد 
لازم به توضیح است دوستان بدون چشم داشتی در این طرحها دارن شرکت میکنن
اجی طهمورث : مسئول انجمنها و پل ارتباطی
اجی برخوار: مسئول روابط عمومی
اجی سلما : که رو چشم ما جا دارن چون وظیفه خطیری دارن مسئول نظارت
اجی نازنین : مسئول جوایز و مسابقات البته با حفظ سمت مسئول وبلاگ
اجی شکرانه : مسئول فروشگاه با حفظ سمت مسئول تالار گردشگری
جناب کیانی همه اینها مزاحی بود توسط خواهران سایت راسخون تا کمی اتاق چت و سایت راسخون رو از این حال وهوا خارج بشه 
واقعا جا داره در اینجا از تمامی مدیران محترم سایت راسخون علی الخصوص حضرتعالی کمال تشکر رو داشته باشم که با سعه صدر پاسخگوی سوالات دوستان هستید و تلاش در جهت ارتقا سایت راسخون که شاید جذب کاربران به این سایت نتیجه زحمات حضرتعالی و دیگر همکاران محترمتان باشه
و من الله توفیق