0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

سلام مجدد

من خبر نداشتم صندوق پیامهای ارسالی هم ایجاد شده.

جا داره برای این موضوع تشکر مخصوص داشته باشم از روابط عمومی و واحد فنی زحمت کش راسخون.

تشکرات ما رو هم به واحد فنی ابلاغ کنید. تشکرات رو بگذارید روی همه پرونده ها که کمی اعصابشون از دست ما آروم تر بشه. بعد به بقیه مسائل بپردازند.

با تشکر 

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:59 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m siryahya sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh farshon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول hoseini1362
نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام و عرض معذرت که این موضوع را اینگونه صریح بیان میکنم

ولی به نظر بنده سیاست های سایت راسخون باید در برخی مواقع تغییر کنید

مثل الان که جام جهانی شروع شده است و متاسفانه باز هم شاهد هستیم

که سایت راسخون امتیاز یا حسنه را به عنوان پاداش در نظر گرفته است

مسابقه هفتگی و ملی و جهانی و ماهانه هم که باشد نام حسنه می درخشد آٔقایان تا کی اینقدر خساست به خرج می دهید

من وسع مالی خوبی ندارم خرید کنم چقدر خوب بود در برخی مسابقات جا یزه را بن خرید می گذاشتید تا حداقل کمی دلخوش باشیم

که سایت راسخون چند وقت یکبار بن خرید از فروشگاه هم هدیه می دهد

کلی مطلب در وبلاگم موجود است نشان از علاقمندی به سایت است

برخی دوستان بلانسبت تنگ نظر هستند و یا اصلا چشم بصیرت ندارن و فقط به دنبال وبلاگهای مذهبی هستند

میدانم که جایش نبود در مورد وبلاگ اینجا حرفی گفته بشه اما گفتم بهتر هستش

همه را اینجا بیان کنم تا دیدگاهی روشن ارائه کرده باشم

به هر حال به نظر می رسد که باید آستین همت را بالا زد و کمی پر و پیمان تر در برابر کاربران حاضر شد

یعنی شما از سایتهای مشابه کمتر هستید با تشکر از اینکه همیشه پاسخگوی کاربران در هر برهه زمانی هستید با احترام حسینی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با عرض سلام

ممنونیم از اینکه نظر خود را شفاف و صادقانه با ما در میان گذاشتید.

ما باتوجه به موجودی انبار، جوائز مسابقات را تعیین می کنیم. برای بازی های جام جهانی، به سه نفر از کاربرانی که بازی های ایران را درست پیش بینی کنند، پیراهن ورزشی تقدیم خواهد شد. إن شاالله پس از دریافت حمایت های مالی از سازمان اوقاف، سطح جوائز و محصولات فروشگاه نیز ارتقاء خواهد یافت.

در خصوص بن خرید نیز طرحی مد نظر داریم که إن شاالله اجرا خواهد شد.

نظرتان را در مورد وبلاگ، دقیقتر بیان کنید. منظور از اینکه چشم بصیرت ندارن و ..... مشخصاً چیست؟ منظور شما برای امتیازات است؟ امتیازات به 99درصد مطالب وبلاگ داده شده است. ما صرفاً به موارد مذهبی آن هم در بخش وبلاگ نپرداخته ایم. اگر هم اکنون صفحه وبلاگ ها را باز بفرمائید، در تبلیغات آن مشاهده خواهید کرد که وبلاگی با موضوع جام جهانی را ما تبلیغ کرده ایم و حتی در صفحه اصلی سایت راسخون، ویژه نامه و برنامه های مختلفی در خصوص جام جهانی اطلاع رسانی شده است. در هر صورت ما باز هم آماده شنیدن انتقادات و نظرات سازنده عزیزان هستیم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد منظور همون دید مذهبی موجود در مدیر وبلاگها بود

که آٔقای حسین این همه پست ارسالی بنده را در وبلاگ را ندید و گفت فعالیتی مشاهده نشده در وبلاگها

در مورد بن خرید میتوانید علاوه بر بن خرید بن تخفیفی خرید از فروشگاه را هم ارائه کنید

بنده پاسخ خود را دریافت نمودم با احترام و تشکرات صمیمانه

دوست عزیز با سلام

ضمن عذر خواهی از آقای کیانی بخشی از این متن مربوط به من هست که موظفم پاسخ دهم

دوست عزیز من وآقای شیرانی مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هستیم نه مسوول راسخون بلاگ ،کلیه فعالیت های راسخون بلاگ را مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون رصد خواهند کردندو بنا بر نیاز برای ارتقای راسخون بلاگ طرح هایی را در تالاربه مرحله اجرا می گذاریم   ولی بنده تصمیم گیرنده برنامه های راسخون بلاگ نیستم ،وتالار تحت مدیریتم را تصمیم گیری می کنم ،در مورد مذهب پرسیدید ،درسته ،اما برنامه های تالار همه اش هم مذهبی نیست ،شما برنامه های باشگاه را بازدید کنید ،هر ماه با موضوعات مختلف هست ،شما در تالار وبلاگ نویسی فعالیت کنید ،امتیاز هم کسب می کنید ،الان در حال حاضر هرماه همه می توانند از تالار وبلاگ نویسی حسنه وامتیاز کسب کنند .

هدف برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون در سال 1393بسیار روشن هست :چون سال فرهنگ هست وما باید تلاش کنیم به فرموده رهبری عمل کنیم ،رهبری درباره فرهنگ فرمودند :فرهنگ آن چیزی هست که حاضرم جانم رادر راهش فدای کنم /ما دوماه یکبار هم کاربر برتر وفعال معرفی می کنیم ولی باید فعالیتی ببنیم تا بتوانیم معرفی کنیم ،که کسی فعالیتی به عنوان کاربر برتر وفعال در دوماه اخیر ندارد ،من با آقای شیرانی هماهنگ می کنم وایشان را موظف می کنم که اسامی کاربران برتر وفعال تالار را هر دوماه یکبار رصد کنند ومعرفی کنند،من ذهنم را باید جایی دیگر متمرکز کنم ومجبورم معرفی کاربران را هر دوماه یکبار به آقای شیرانی واگذار کنم تا بتوانم برای برنامه های آتی تالار برنامه ریزی کنم.

بنده دارم واقعا از جانم مایه می گذارم،هیچ تالاری به قدر تالار وبلاگ نویسی راسخون به روز نیست واین همه فعالیت را در راسخون ندارد با ماهمراه باشید تو شورای راسخون بلاگ عضو شوید وهمچنین وبلاگ نویسی کنید که برای پاییز شما هم برنامه ای جالب دارم که باید در اواخر شهریور ماه به تایید روابط عمومی برسد وبه اجرا گذاشته شود،در ابتدا خوبه یه اشاره ای به برنامه وطرح که برای پاییز داریم اینجا اشاره کنم :طرح شناسنامه دار کردن وبلاگ های راسخون بلاگی را در پاییز داریم که وبلاگ هایی که سابقه شش ماهه به بالا را دارند را برای آن ها شناسنامه ای درسته کرده وبا مهرراسخون وامضا مدیر عامل راسخون همراه با یه تندیس به ادرس پستی آن ها ارسال خواهد شد ،که این هم حتما باید به تایید آقای کیانی برسد ،این ایده را چند روزیست در ذهن من دارد عبور می کند،صبور باشید وهمراه ما باشید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 28 خرداد 1393  11:01 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh hoseini1362
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت واحد فنی

ولی من از اون موقعی که یادم میاد واحد فنی زحمت کش راسخون در حال تغییر و تحولات اساسی در سایت هستند و کمتر دیده شده یه استراحت بکنند و یا وقت بررسی بعضی مشکلات رو داشته باشند.

البته تو این مدت خیلی از سفارشات کاربران رو هم پذیرفتند و به اون عمل کردند. مثل صندوق پیام، و اینکه با کلیک بر روی نام کاربری وارد بخش ارسال پیام میشیم. و گزینه پاک کردن همه صندوق پیام ، و خلوت کردن محیط انجمن، رفع اشکال از سرعت سایت که یه مدت خیلی اعصاب همه کاربران رو به هم ریخته بود و........

فکر کنم با ایجاد نسخه موبایل و البته رسیدگی به چند درخواست که قبلا مطرح شده و البته دوباره برای پیگیری خدمت میرسیم خدماتشون تکمیل تکمیل میشه.

با تشکر

جهت تکمیل فرمایشات شما، صندوق پیام های ارسالی که اخیراً اضافه شده، امکانات مدیریتی انجمن، امتیاز وبلاگ ها، تغییر اساسی صفحه وبلاگ ها، دکمه گزارش تخلف و ...

دکمه حذف همه پیام ها هم که خاطره انگیز شد smiley

با سلام. لطفاً نحوه ی حذف همه ی پیام ها را تغییر بدهید یعنی فرد ابتدا انتخاب کند که کدام نامه ها را می خواهد حذف کند و سپس مبادرت به آن نمایید. من یه بار بعد از 10 دقیقه که راسخونو رفرش نکرده بودم دکمه ی حذف همه ی پیام ها رو زدم، بعدش پیام یه بنده خدایی که در اون لحظه پیام داده بود هم حذف شد و ایشون مجبور شدند دوباره کلّ اون پیام طولانیو بنویسن!

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 28 خرداد 1393  11:44 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m siryahya sayyed13737373 hossein201273 borkhar salma57 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

سلام مجدد

من خبر نداشتم صندوق پیامهای ارسالی هم ایجاد شده.

جا داره برای این موضوع تشکر مخصوص داشته باشم از روابط عمومی و واحد فنی زحمت کش راسخون.

تشکرات ما رو هم به واحد فنی ابلاغ کنید. تشکرات رو بگذارید روی همه پرونده ها که کمی اعصابشون از دست ما آروم تر بشه. بعد به بقیه مسائل بپردازند.

با تشکر 

سلام علیکم

خواهش می کنم. اتفاقاً مدتی پیش طی یک نامه مکتوب که رونوشت آن نیز خدمت مدیر محترم اجرایی نیز ارسال گردید، از زحمات و همکاری های بخش فنی با روابط عمومی تشکر و قدردانی کردیم.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  12:06 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 siryahya sayyed13737373 borkhar salma57 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول alifanoodi

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول salma57

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت واحد فنی

ولی من از اون موقعی که یادم میاد واحد فنی زحمت کش راسخون در حال تغییر و تحولات اساسی در سایت هستند و کمتر دیده شده یه استراحت بکنند و یا وقت بررسی بعضی مشکلات رو داشته باشند.

البته تو این مدت خیلی از سفارشات کاربران رو هم پذیرفتند و به اون عمل کردند. مثل صندوق پیام، و اینکه با کلیک بر روی نام کاربری وارد بخش ارسال پیام میشیم. و گزینه پاک کردن همه صندوق پیام ، و خلوت کردن محیط انجمن، رفع اشکال از سرعت سایت که یه مدت خیلی اعصاب همه کاربران رو به هم ریخته بود و........

فکر کنم با ایجاد نسخه موبایل و البته رسیدگی به چند درخواست که قبلا مطرح شده و البته دوباره برای پیگیری خدمت میرسیم خدماتشون تکمیل تکمیل میشه.

با تشکر

جهت تکمیل فرمایشات شما، صندوق پیام های ارسالی که اخیراً اضافه شده، امکانات مدیریتی انجمن، امتیاز وبلاگ ها، تغییر اساسی صفحه وبلاگ ها، دکمه گزارش تخلف و ...

دکمه حذف همه پیام ها هم که خاطره انگیز شد smiley

با سلام. لطفاً نحوه ی حذف همه ی پیام ها را تغییر بدهید یعنی فرد ابتدا انتخاب کند که کدام نامه ها را می خواهد حذف کند و سپس مبادرت به آن نمایید. من یه بار بعد از 10 دقیقه که راسخونو رفرش نکرده بودم دکمه ی حذف همه ی پیام ها رو زدم، بعدش پیام یه بنده خدایی که در اون لحظه پیام داده بود هم حذف شد و ایشون مجبور شدند دوباره کلّ اون پیام طولانیو بنویسن!

سلام علیکم

متأسفانه از نظر فنی امکان اجرای این کار وجود نداشت. همان زمان که تصمیم به قرار دادن این قابلیت داشتیم، به این موضوع نیز فکر کردیم. راه حل این است که پیش از حذف پیام ها، ابتدا صندوق پیام چک شود و بعد اقدام به حذف همه نمائید.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  12:10 PM
تشکرات از این پست
siryahya alifanoodi sayyed13737373 hossein201273 borkhar salma57 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام و عرض ادب برای بار سوم خدمت آقای کیانی بزرگوار.

من امروز کلا تصمیم گرفتم خودمو وقف تالار روابط عمومی کنمsmiley.

ولی اصلا نگران نباشین این دفعه برای تشکر اومدم.

تشکر ویژه از شما که درخواست های ما رو به واحد های مربوطه ارجاع میدید.

تشکر ویژه از واحد فنی که درخواست های ما رو اجرا میکنن.از بابت ایجاد پیام های ارسالی خیلی خوشحال شدم .واقعا متشکرم.

تشکر ویژه از آقای نجاران و آقای سجادی که به سوالات ما پاسخ می دهن.

تشکر ویژه از واحد فروشگاه که درخواستامونو اجرا می کنن.

و تشکر انتهایی از سنگ صبور ما و برادر بزرگتر ما جناب آقای منتظمی که زحمات زیادی رو بر دوششون گذاشتیم

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 28 خرداد 1393  12:28 PM
تشکرات از این پست
borkhar rasekhoon_m alifanoodi salma57 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام و عرض ادب برای بار سوم خدمت آقای کیانی بزرگوار.

من امروز کلا تصمیم گرفتم خودمو وقف تالار روابط عمومی کنمsmiley.

ولی اصلا نگران نباشین این دفعه برای تشکر اومدم.

تشکر ویژه از شما که درخواست های ما رو به واحد های مربوطه ارجاع میدید.

تشکر ویژه از واحد فنی که درخواست های ما رو اجرا میکنن.از بابت ایجاد پیام های ارسالی خیلی خوشحال شدم .واقعا متشکرم.

تشکر ویژه از آقای نجاران و آقای سجادی که به سوالات ما پاسخ می دهن.

تشکر ویژه از واحد فروشگاه که درخواستامونو اجرا می کنن.

و تشکر انتهایی از سنگ صبور ما و برادر بزرگتر ما جناب آقای منتظمی که زحمات زیادی رو بر دوششون گذاشتیم

سلام بر شما دوست گرامی

خسته نباشید. زحمت کشیدید.

بنده هم از شما و همه کاربران عزیز و پرتلاش راسخونی که همیشه همراه ما بوده و هستند، صمیمانه تشکر می کنم.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  1:51 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya alifanoodi nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام و عرض ادب

خواستم به خاطر زحماتی که برای سایت میکشید تشکر کنم به نظرم بی انصافی است که هر دفعه بیاییم و از سایت انتقاد کنیم و باید وقتی کار مثبت و خوبی که مورد نظر بیشتر کاربران بوده و الان اجرایی شده  مثل صندوق پیام های ارسالی و همچنین تاپیک جامع امتیازات اهدایی به کاربران خیلی خیلی تشکر کنم و خدا قوت بگویم.ممنون از اینکه به نظرات و پیشنهادات و درخواست های کاربران  توجه کردید

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 28 خرداد 1393  2:39 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon alifanoodi salma57
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام و عرض ادب

خواستم به خاطر زحماتی که برای سایت میکشید تشکر کنم به نظرم بی انصافی است که هر دفعه بیاییم و از سایت انتقاد کنیم و باید وقتی کار مثبت و خوبی که مورد نظر بیشتر کاربران بوده و الان اجرایی شده  مثل صندوق پیام های ارسالی و همچنین تاپیک جامع امتیازات اهدایی به کاربران خیلی خیلی تشکر کنم و خدا قوت بگویم.ممنون از اینکه به نظرات و پیشنهادات و درخواست های کاربران  توجه کردید

با سلام و عرض احترام

هر اقدامی که صورت گرفته، انجام وظیفه بوده. انتظار تشکر از هیچ کدام از کاربران را نداریم. ممنونیم از اینکه لطف و محبت می فرمائید. بنده از نظرات و انتقادات کاربران استقبال می کنم و برخلاف تصور، همه پیشنهادات را بررسی و مواردی را که جهت پیگیری و اقدام اعلام می نمایم، حتماً در برنامه کاری خود نیز قرار می دهم. صندوق پیام های ارسالی نیز از پیشنهادات کاربران است که مدتی قبل مطرح کرده بودند. در هر صورت بنا به ظرفیت، توانایی و امکانات موجود، سعی داریم رضایت شما را از سایت خودتان فراهم کنیم.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  4:08 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh alifanoodi salma57 farshon
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام مجدد

مثل اینکه تشکر کردن به من نیومده و باید حتما بیام یه مشکلی را مطرح کنم و زحمت بهتون بدمراستش مثل صندوق پیام و همچنین پست های انجمن که قبلا همین مشکل را داشتم وشما رفع کردید ، در صندوق ارسالی هم شماره صفحه وجود ندارد در صورتی که پیام های ارسالی بنده باید حتما تا الان دو صفحه باشد ولی فقط یک صفحه بیشتر نشان نمیدهد و صفحه شماره ندارد.ممنون میشوم رسیدگی بفرمایید

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 28 خرداد 1393  11:58 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام آقای کیانی

من طرحی تحت عنوان  ارایه شناسنامه به وبلاگ های سابقه دار در راسخون بلاگ هست که فعلا در ذهن من هست ،فعلا تحقیقاتم را می کنم ،در این دوماه خوب تحقیق می کنم ،نگارش وشرایط آن را تدوین می کنم که در برنامه های پاییزه اجرا شود .

اگر کار اوکی شد :نیاز به یک جلسه در اواخر شهریور هست وآماده کردن متن وشرایط انتخاب وهمچنین آماده کردن شناسنامه وهمچنین آماده کردن تعدادی تندیس وهمچنین شناسایی وبلاگ هایی که همیشه به روز اند ودارای حداقل شش ماه به بالا سابقه دارند

امیدوارم با این طرح هم موافق باشین تا من مراحل مقدماتیش را در این تابستان پیاده کنم

با این هدف :هم وبلاگ های فعال شناسایی وشناسنامه دار شدند وهمچنین تشویق شدند وهم وبلاگ ها که فعال نیستن دوباره فعال میشن وهم تشویقی میشه که دوستان وبلاگ نویس راسخونی وبلاگ بسازند ووبلاگ ها را به روز نگه دارند

با احترام

حسین رضایی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 29 خرداد 1393  1:19 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m farshon sayyed13737373 nazaninfatemeh
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول hossein201273

دوست عزیز با سلام

ضمن عذر خواهی از آقای کیانی بخشی از این متن مربوط به من هست که موظفم پاسخ دهم

دوست عزیز من وآقای شیرانی مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هستیم نه مسوول راسخون بلاگ ،کلیه فعالیت های راسخون بلاگ را مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون رصد خواهند کردندو بنا بر نیاز برای ارتقای راسخون بلاگ طرح هایی را در تالاربه مرحله اجرا می گذاریم   ولی بنده تصمیم گیرنده برنامه های راسخون بلاگ نیستم ،وتالار تحت مدیریتم را تصمیم گیری می کنم ،در مورد مذهب پرسیدید ،درسته ،اما برنامه های تالار همه اش هم مذهبی نیست ،شما برنامه های باشگاه را بازدید کنید ،هر ماه با موضوعات مختلف هست ،شما در تالار وبلاگ نویسی فعالیت کنید ،امتیاز هم کسب می کنید ،الان در حال حاضر هرماه همه می توانند از تالار وبلاگ نویسی حسنه وامتیاز کسب کنند .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت شما دوست بزرگوار متوجه شدم تالار وبلاگ نویسی از راسخون بلاگ جدا هستش

من این دو تا رو یکی میدونستم  در هر حال چه اشکالی داره که راسخون بلاگی ها هم وبلاگشون برتر بشه؟

پنج شنبه 29 خرداد 1393  3:07 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m sayyed13737373 nazaninfatemeh hossein201273
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام مجدد

مثل اینکه تشکر کردن به من نیومده و باید حتما بیام یه مشکلی را مطرح کنم و زحمت بهتون بدمراستش مثل صندوق پیام و همچنین پست های انجمن که قبلا همین مشکل را داشتم وشما رفع کردید ، در صندوق ارسالی هم شماره صفحه وجود ندارد در صورتی که پیام های ارسالی بنده باید حتما تا الان دو صفحه باشد ولی فقط یک صفحه بیشتر نشان نمیدهد و صفحه شماره ندارد.ممنون میشوم رسیدگی بفرمایید

با تشکر

سلام علیکم

اختیار دارید. فرمایش شما صحیح است. موضوع به واحد فنی ارجاع گردید.

پنج شنبه 29 خرداد 1393  7:40 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب و احترام.

قصد مزاحمت ندارم ولی موردی به نظرم اومد گفتم اینجا مطرح کنم.

در مورد قسمت لینک های اصلی.

کاربرانی که عضو سایت هستند و مرتب به همه بخش های سایت سر می زنند میدونند لینک های اصلی نشان دهنده بخش های مختلف سایت هست. ولی برای کاربرانی که از طریق جست و جو وارد سایت میشن اینطور نیست.

در مورد خودم اتفاق افتاده. اوایل فکر می کردم لینک های اصلی همن لینک های چرخشی هست و البته نمی دونستم باید روی لینک های اصلی کلیک کنم تا بخش های مختلف سایت رو راحت بتونم پیدا کنم. 

اگه امکانش هست شما که دارید پرونده ها رو می برید خدمتشون ببنید برای این مساله راهکاری دارند یا نه1

با تشکر

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 خرداد 1393  9:20 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

قصد مزاحمت ندارم ولی موردی به نظرم اومد گفتم اینجا مطرح کنم.

در مورد قسمت لینک های اصلی.

کاربرانی که عضو سایت هستند و مرتب به همه بخش های سایت سر می زنند میدونند لینک های اصلی نشان دهنده بخش های مختلف سایت هست. ولی برای کاربرانی که از طریق جست و جو وارد سایت میشن اینطور نیست.

در مورد خودم اتفاق افتاده. اوایل فکر می کردم لینک های اصلی همن لینک های چرخشی هست و البته نمی دونستم باید روی لینک های اصلی کلیک کنم تا بخش های مختلف سایت رو راحت بتونم پیدا کنم. 

اگه امکانش هست شما که دارید پرونده ها رو می برید خدمتشون ببنید برای این مساله راهکاری دارند یا نه1

با تشکر

با سلام و عر ض احترام

با نظر شما کاملاً موافق هستم. در خصوص موردی که دیروز فرموده بودید، با مدیر سایت نیز صحبت کردم. همانطور که قبلاً نیز عنوان شد، این کار نیاز به تغییرات اساسی در طراحی و پیاده سازی دارد اما این باعث نشده که ما از این موضوع غافل باشیم و به فکر آن نبوده باشیم. در طراحی جدید سایت که تیم فنی در حال انجام آن می باشند و کار آن تا قسمت های خوبی نیز پیشرفت داشته است، این مسئله دیده شده است و یکی از فازهای پیاده سازی سایت جدید راسخون، موضوع انطباق با دستگاه های مختلف از جمله تبلت و تلفن همراه می باشد.

پنج شنبه 29 خرداد 1393  10:27 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها