نقل قول hoseini1362
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hoseini1362
با سلام و عرض معذرت که این موضوع را اینگونه صریح بیان میکنم
ولی به نظر بنده سیاست های سایت راسخون باید در برخی مواقع تغییر کنید
مثل الان که جام جهانی شروع شده است و متاسفانه باز هم شاهد هستیم
که سایت راسخون امتیاز یا حسنه را به عنوان پاداش در نظر گرفته است
مسابقه هفتگی و ملی و جهانی و ماهانه هم که باشد نام حسنه می درخشد آٔقایان تا کی اینقدر خساست به خرج می دهید
من وسع مالی خوبی ندارم خرید کنم چقدر خوب بود در برخی مسابقات جا یزه را بن خرید می گذاشتید تا حداقل کمی دلخوش باشیم
که سایت راسخون چند وقت یکبار بن خرید از فروشگاه هم هدیه می دهد
کلی مطلب در وبلاگم موجود است نشان از علاقمندی به سایت است
برخی دوستان بلانسبت تنگ نظر هستند و یا اصلا چشم بصیرت ندارن و فقط به دنبال وبلاگهای مذهبی هستند
میدانم که جایش نبود در مورد وبلاگ اینجا حرفی گفته بشه اما گفتم بهتر هستش
همه را اینجا بیان کنم تا دیدگاهی روشن ارائه کرده باشم
به هر حال به نظر می رسد که باید آستین همت را بالا زد و کمی پر و پیمان تر در برابر کاربران حاضر شد
یعنی شما از سایتهای مشابه کمتر هستید با تشکر از اینکه همیشه پاسخگوی کاربران در هر برهه زمانی هستید با احترام حسینی
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با عرض سلام
ممنونیم از اینکه نظر خود را شفاف و صادقانه با ما در میان گذاشتید.
ما باتوجه به موجودی انبار، جوائز مسابقات را تعیین می کنیم. برای بازی های جام جهانی، به سه نفر از کاربرانی که بازی های ایران را درست پیش بینی کنند، پیراهن ورزشی تقدیم خواهد شد. إن شاالله پس از دریافت حمایت های مالی از سازمان اوقاف، سطح جوائز و محصولات فروشگاه نیز ارتقاء خواهد یافت.
در خصوص بن خرید نیز طرحی مد نظر داریم که إن شاالله اجرا خواهد شد.
نظرتان را در مورد وبلاگ، دقیقتر بیان کنید. منظور از اینکه چشم بصیرت ندارن و ..... مشخصاً چیست؟ منظور شما برای امتیازات است؟ امتیازات به 99درصد مطالب وبلاگ داده شده است. ما صرفاً به موارد مذهبی آن هم در بخش وبلاگ نپرداخته ایم. اگر هم اکنون صفحه وبلاگ ها را باز بفرمائید، در تبلیغات آن مشاهده خواهید کرد که وبلاگی با موضوع جام جهانی را ما تبلیغ کرده ایم و حتی در صفحه اصلی سایت راسخون، ویژه نامه و برنامه های مختلفی در خصوص جام جهانی اطلاع رسانی شده است. در هر صورت ما باز هم آماده شنیدن انتقادات و نظرات سازنده عزیزان هستیم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام مجدد منظور همون دید مذهبی موجود در مدیر وبلاگها بود
که آٔقای حسین این همه پست ارسالی بنده را در وبلاگ را ندید و گفت فعالیتی مشاهده نشده در وبلاگها
در مورد بن خرید میتوانید علاوه بر بن خرید بن تخفیفی خرید از فروشگاه را هم ارائه کنید
بنده پاسخ خود را دریافت نمودم با احترام و تشکرات صمیمانه
دوست عزیز با سلام
ضمن عذر خواهی از آقای کیانی بخشی از این متن مربوط به من هست که موظفم پاسخ دهم
دوست عزیز من وآقای شیرانی مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هستیم نه مسوول راسخون بلاگ ،کلیه فعالیت های راسخون بلاگ را مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون رصد خواهند کردندو بنا بر نیاز برای ارتقای راسخون بلاگ طرح هایی را در تالاربه مرحله اجرا می گذاریم ولی بنده تصمیم گیرنده برنامه های راسخون بلاگ نیستم ،وتالار تحت مدیریتم را تصمیم گیری می کنم ،در مورد مذهب پرسیدید ،درسته ،اما برنامه های تالار همه اش هم مذهبی نیست ،شما برنامه های باشگاه را بازدید کنید ،هر ماه با موضوعات مختلف هست ،شما در تالار وبلاگ نویسی فعالیت کنید ،امتیاز هم کسب می کنید ،الان در حال حاضر هرماه همه می توانند از تالار وبلاگ نویسی حسنه وامتیاز کسب کنند .
هدف برنامه های تالار وبلاگ نویسی راسخون در سال 1393بسیار روشن هست :چون سال فرهنگ هست وما باید تلاش کنیم به فرموده رهبری عمل کنیم ،رهبری درباره فرهنگ فرمودند :فرهنگ آن چیزی هست که حاضرم جانم رادر راهش فدای کنم /ما دوماه یکبار هم کاربر برتر وفعال معرفی می کنیم ولی باید فعالیتی ببنیم تا بتوانیم معرفی کنیم ،که کسی فعالیتی به عنوان کاربر برتر وفعال در دوماه اخیر ندارد ،من با آقای شیرانی هماهنگ می کنم وایشان را موظف می کنم که اسامی کاربران برتر وفعال تالار را هر دوماه یکبار رصد کنند ومعرفی کنند،من ذهنم را باید جایی دیگر متمرکز کنم ومجبورم معرفی کاربران را هر دوماه یکبار به آقای شیرانی واگذار کنم تا بتوانم برای برنامه های آتی تالار برنامه ریزی کنم.
بنده دارم واقعا از جانم مایه می گذارم،هیچ تالاری به قدر تالار وبلاگ نویسی راسخون به روز نیست واین همه فعالیت را در راسخون ندارد با ماهمراه باشید تو شورای راسخون بلاگ عضو شوید وهمچنین وبلاگ نویسی کنید که برای پاییز شما هم برنامه ای جالب دارم که باید در اواخر شهریور ماه به تایید روابط عمومی برسد وبه اجرا گذاشته شود،در ابتدا خوبه یه اشاره ای به برنامه وطرح که برای پاییز داریم اینجا اشاره کنم :طرح شناسنامه دار کردن وبلاگ های راسخون بلاگی را در پاییز داریم که وبلاگ هایی که سابقه شش ماهه به بالا را دارند را برای آن ها شناسنامه ای درسته کرده وبا مهرراسخون وامضا مدیر عامل راسخون همراه با یه تندیس به ادرس پستی آن ها ارسال خواهد شد ،که این هم حتما باید به تایید آقای کیانی برسد ،این ایده را چند روزیست در ذهن من دارد عبور می کند،صبور باشید وهمراه ما باشید