0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

با سلام مجدد 

ببخشید من دوباره مزاحم شدم.

یه مورد دیگه هم یادم اومد.

در مورد تاریخ اخبار و بعضی مطالب سایت. من تا مدتها نمیدونستم اخبار سایت تاریخ هم داره.

چرخ دنده نمایش دهنده تاریخ رو تا مدتها ندیده بودم و بعد هم فکر می کردم برای تنظیماتی هست که مدیران فقط به اون دسترسی دارن. 

اگه امکان داره بگید این مورد رو هم بررسی کنند و طوری تاریخ رو قرار بدن که افراد تازه وارد دنبال تاریخ اخبار نگردن. 

با تشکر و ممنون از پیگیری های شما.

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 خرداد 1393  11:39 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول salma57

با سلام مجدد 

ببخشید من دوباره مزاحم شدم.

یه مورد دیگه هم یادم اومد.

در مورد تاریخ اخبار و بعضی مطالب سایت. من تا مدتها نمیدونستم اخبار سایت تاریخ هم داره.

چرخ دنده نمایش دهنده تاریخ رو تا مدتها ندیده بودم و بعد هم فکر می کردم برای تنظیماتی هست که مدیران فقط به اون دسترسی دارن. 

اگه امکان داره بگید این مورد رو هم بررسی کنند و طوری تاریخ رو قرار بدن که افراد تازه وارد دنبال تاریخ اخبار نگردن. 

با تشکر و ممنون از پیگیری های شما.

با سلام و عرض ادب

خواهش می کنم. مراحم هستید. خوشحال می شویم از اینکه لااقل به خاطر پیشنهادات هم که شده، سری به این بخش بزنید.

شاید بهتر باشد چرخ دنده به طور پیش فرض باز باشد. درست مثل صفحه داخلی یک مقاله. اگر یک مقاله را باز بفرمائید نمونه آن وجود دارد.

پنج شنبه 29 خرداد 1393  12:29 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar nazaninfatemeh siryahya
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول hoseini1362

نقل قول hossein201273

دوست عزیز با سلام

ضمن عذر خواهی از آقای کیانی بخشی از این متن مربوط به من هست که موظفم پاسخ دهم

دوست عزیز من وآقای شیرانی مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هستیم نه مسوول راسخون بلاگ ،کلیه فعالیت های راسخون بلاگ را مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون رصد خواهند کردندو بنا بر نیاز برای ارتقای راسخون بلاگ طرح هایی را در تالاربه مرحله اجرا می گذاریم   ولی بنده تصمیم گیرنده برنامه های راسخون بلاگ نیستم ،وتالار تحت مدیریتم را تصمیم گیری می کنم ،در مورد مذهب پرسیدید ،درسته ،اما برنامه های تالار همه اش هم مذهبی نیست ،شما برنامه های باشگاه را بازدید کنید ،هر ماه با موضوعات مختلف هست ،شما در تالار وبلاگ نویسی فعالیت کنید ،امتیاز هم کسب می کنید ،الان در حال حاضر هرماه همه می توانند از تالار وبلاگ نویسی حسنه وامتیاز کسب کنند .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت شما دوست بزرگوار متوجه شدم تالار وبلاگ نویسی از راسخون بلاگ جدا هستش

من این دو تا رو یکی میدونستم  در هر حال چه اشکالی داره که راسخون بلاگی ها هم وبلاگشون برتر بشه؟

سلام خدمت شما همین الان هم راسخون بلاگ جزیی از تالار هست وتالار هم جزیی از راسخون بلاگ فقط تصمیم گیرنده راسخون بلاگ تالار وبلاگ نویسی نیست دوست عزیز

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

پنج شنبه 29 خرداد 1393  12:49 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh hoseini1362 siryahya
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و عرض ادب

خواهش می کنم. مراحم هستید. خوشحال می شویم از اینکه لااقل به خاطر پیشنهادات هم که شده، سری به این بخش بزنید.

شاید بهتر باشد چرخ دنده به طور پیش فرض باز باشد. درست مثل صفحه داخلی یک مقاله. اگر یک مقاله را باز بفرمائید نمونه آن وجود دارد.

حقیقتش رو بخواهید من یک سال پیش هم این پیشنهاد رو دادم.

ولی مثل اینکه هنوز پرونده اش نیومده بالا. یا اینکه دیده نشده .

البته پیشنهادم رو در روابط عمومی مطرح نکردم. تو گفتگو درباره راسخون بود. و تاپیکی در مورد انتقاد از راسخون.

الان دوباره دارم انتقاداتم رو ورق میزنم.

در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 خرداد 1393  1:03 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh siryahya
sadeghmahdian
sadeghmahdian
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 359
پنج شنبه 29 خرداد 1393  2:21 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh siryahya rasekhoon_m
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول sadeghmahdian

پیامک و امتیاز اهدایی چگونه بدست میاید؟

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم.

شما میتوانید با برنده شدن در مسابقات و همچنین تاپیک هایی که داری امتیاز ویژه هستن امتیاز اهدایی برنده بشوید.در برخی موارد هم بنا به مناسبت هایی امتیاز اهدایی از سوی روابط عمومی به کاربران اهدا می شود.

پیامک ها به ازای هر 30 امتیاز شما 1 پیامک به حسابتان منظور می شود که برای فعال سازی پیامک ها باید اقدام کنید و بعد از این سرویس استفائه کنید.در مواردی هم جوایز مسابقات و  تاپیک هایی که همراه امتیاز ویژه هستن پیامک می باشد.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

پنج شنبه 29 خرداد 1393  2:30 PM
تشکرات از این پست
borkhar salma57 nazaninfatemeh hossein201273 siryahya rasekhoon_m
oghab6668
oghab6668
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 644

سلام

یه در خواستی داشتم که امیدوارم قابل انجام باشه و مسئولین سایت این کارو برام انجام بدن، که در این شرایط من خیلی خیلی ازشون متشکر و ممنون میشم...

من در ابتدای ورودم به سایت چون آشنا نبودم به سیستم انتخاب نام کاربری، فکر می کردم که ایمیل هر کس میشه نام کاربری اون فرد، اما در اشتباه بودم.

لطف زمینه رو فراهم کنید تا بشه نام کاربری از oghab6668 به B.rabiei تغییر کنه بی اینکه در پروفایل و حساب های کاربری تغییر دیگه ای ایجاد بشه!!

می دونم می تونه سخت باشه... ولی لطفا !!

موفقیت تحرک بجا می خواهد نه توقف

جمعه 30 خرداد 1393  12:08 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya rasekhoon_m borkhar
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول hossein201273

نقل قول hoseini1362

نقل قول hossein201273

دوست عزیز با سلام

ضمن عذر خواهی از آقای کیانی بخشی از این متن مربوط به من هست که موظفم پاسخ دهم

دوست عزیز من وآقای شیرانی مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون هستیم نه مسوول راسخون بلاگ ،کلیه فعالیت های راسخون بلاگ را مدیران تالار وبلاگ نویسی راسخون رصد خواهند کردندو بنا بر نیاز برای ارتقای راسخون بلاگ طرح هایی را در تالاربه مرحله اجرا می گذاریم   ولی بنده تصمیم گیرنده برنامه های راسخون بلاگ نیستم ،وتالار تحت مدیریتم را تصمیم گیری می کنم ،در مورد مذهب پرسیدید ،درسته ،اما برنامه های تالار همه اش هم مذهبی نیست ،شما برنامه های باشگاه را بازدید کنید ،هر ماه با موضوعات مختلف هست ،شما در تالار وبلاگ نویسی فعالیت کنید ،امتیاز هم کسب می کنید ،الان در حال حاضر هرماه همه می توانند از تالار وبلاگ نویسی حسنه وامتیاز کسب کنند .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام خدمت شما دوست بزرگوار متوجه شدم تالار وبلاگ نویسی از راسخون بلاگ جدا هستش

من این دو تا رو یکی میدونستم  در هر حال چه اشکالی داره که راسخون بلاگی ها هم وبلاگشون برتر بشه؟

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت شما همین الان هم راسخون بلاگ جزیی از تالار هست وتالار هم جزیی از راسخون بلاگ فقط تصمیم گیرنده راسخون بلاگ تالار وبلاگ نویسی نیست دوست عزیز
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب اگر اینطور هستش چطور دو تا وبلاگ نماز و یکی دیگه به عنوان وبلاگ نمونه شناخته شدن

ولی وبلاگ من قابلیتش رو نداشت با اون همه پست های متوالی و فعالیت مستمر

جمعه 30 خرداد 1393  4:52 AM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام و عرض ادب

آقای کیانی حال شما؟؟؟ خوب هستید ؟ با زحمت های ما؟

یه سوال و یه خواهش

سوالم: آیا میشه به هر تالاری مدیر تالارش نظر سنجی پایین سایت رو اعمال کنه؟؟؟ یا خودش و یا اینکه به مدیرای ارشد سوال رو اعلام کنه؟! لطفا تشریح بفرمایید

خواهش : در صورت امکان این لینکو در بین لینکهای چرخشی بزارید تا از استفاده دوستان راسخونی آگاه بشیم

✔ نظر سنجی درمورد♣♣♣ نرم‌افزارهای امنیتی♣♣♣ 

سپاس

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 30 خرداد 1393  1:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar
armin1900
armin1900
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 120

عدم دریافت امتیاز بابت بنر حفظ موضوعی قران

با سلام

بعد از اتمام دوره قرار بود به افراردی که بنر حفظ موضوعی قران رو توی وبلاگ هاشون زده باشند امتیاز بدید  پس چی شد ؟

وبلاگ های من

ulc.rasekhoonblog.com

ulc.blogfa.com 

لطفا کمی به وعده ها عمل کنید 

armin.aalipour@gmail.com mail

http://ulc.rasekhoonblog.com

جمعه 30 خرداد 1393  3:26 PM
تشکرات از این پست
mohsenfoulady
mohsenfoulady
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 297

ببخشید مزاحم وقتتان شدم

یک نظری دارم که اگر میشود یک حذف در ارسال شده هامان بگذارید چون بعضی مواقع 2 بار ارسال میشود

با تشکر

جمعه 30 خرداد 1393  9:55 PM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سلام راسخون عزیز

روز آخر خرداد شد و خبری از برگزیدگان مقاله نویسی وقف  نشد ها......

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

شنبه 31 خرداد 1393  12:15 AM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

ان شالله سی ویکم خرداد مصادف خواهد بود با واریز بودجه راسخون اگه اومد بگید آقای کیانی تا من کیک را بیارم طبقه روابط عمومی

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 31 خرداد 1393  12:20 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول oghab6668

سلام

یه در خواستی داشتم که امیدوارم قابل انجام باشه و مسئولین سایت این کارو برام انجام بدن، که در این شرایط من خیلی خیلی ازشون متشکر و ممنون میشم...

من در ابتدای ورودم به سایت چون آشنا نبودم به سیستم انتخاب نام کاربری، فکر می کردم که ایمیل هر کس میشه نام کاربری اون فرد، اما در اشتباه بودم.

لطف زمینه رو فراهم کنید تا بشه نام کاربری از oghab6668 به B.rabiei تغییر کنه بی اینکه در پروفایل و حساب های کاربری تغییر دیگه ای ایجاد بشه!!

می دونم می تونه سخت باشه... ولی لطفا !!

با سلام و عرض احترام

این امکان را نداریم که یک نام کاربری را ویرایش کنیم و به طور پیش فرض، نام کاربری غیرقابل تغییر و منحصر به فرد است. بازهم با واحد فنی صحبت می کنیم، اگر امکان پذیر بود، این یک مورد را برای شما انجام دهند.

شنبه 31 خرداد 1393  8:41 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

با سلام و عرض ادب

آقای کیانی حال شما؟؟؟ خوب هستید ؟ با زحمت های ما؟

یه سوال و یه خواهش

سوالم: آیا میشه به هر تالاری مدیر تالارش نظر سنجی پایین سایت رو اعمال کنه؟؟؟ یا خودش و یا اینکه به مدیرای ارشد سوال رو اعلام کنه؟! لطفا تشریح بفرمایید

خواهش : در صورت امکان این لینکو در بین لینکهای چرخشی بزارید تا از استفاده دوستان راسخونی آگاه بشیم

✔ نظر سنجی درمورد♣♣♣ نرم‌افزارهای امنیتی♣♣♣ 

سپاس

سلام علیکم

خواهش می کنم. متشکرم از لطف شما. خدارو شکر. امیدوارم حال شما هم خوب باشد.

خیر. نظرسنجی های فقط برای بخش های اصلی سایت تعریف شده اند و در زیر موضوعات و تالارها نمی توان به صورت مستقل نظر سنجی تعریف کرد.

پیشنهاد می کنم به جای استفاده از تاپیک برای نظرسنجی و بارگذاری در لینک های چرخشی، به عنوان سوال نظرسنجی در صفحه انجمن ها درج گردد. برای این کار با آقای نجاران هماهنگ شوید.

بازهم سوالی بود، بنده در خدمتم.

شنبه 31 خرداد 1393  8:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها