نقل قول hoseini1362
با سلام و عرض معذرت که این موضوع را اینگونه صریح بیان میکنم
ولی به نظر بنده سیاست های سایت راسخون باید در برخی مواقع تغییر کنید
مثل الان که جام جهانی شروع شده است و متاسفانه باز هم شاهد هستیم
که سایت راسخون امتیاز یا حسنه را به عنوان پاداش در نظر گرفته است
مسابقه هفتگی و ملی و جهانی و ماهانه هم که باشد نام حسنه می درخشد آٔقایان تا کی اینقدر خساست به خرج می دهید
من وسع مالی خوبی ندارم خرید کنم چقدر خوب بود در برخی مسابقات جا یزه را بن خرید می گذاشتید تا حداقل کمی دلخوش باشیم
که سایت راسخون چند وقت یکبار بن خرید از فروشگاه هم هدیه می دهد
کلی مطلب در وبلاگم موجود است نشان از علاقمندی به سایت است
برخی دوستان بلانسبت تنگ نظر هستند و یا اصلا چشم بصیرت ندارن و فقط به دنبال وبلاگهای مذهبی هستند
میدانم که جایش نبود در مورد وبلاگ اینجا حرفی گفته بشه اما گفتم بهتر هستش
همه را اینجا بیان کنم تا دیدگاهی روشن ارائه کرده باشم
به هر حال به نظر می رسد که باید آستین همت را بالا زد و کمی پر و پیمان تر در برابر کاربران حاضر شد
یعنی شما از سایتهای مشابه کمتر هستید با تشکر از اینکه همیشه پاسخگوی کاربران در هر برهه زمانی هستید با احترام حسینی
با عرض سلام
ممنونیم از اینکه نظر خود را شفاف و صادقانه با ما در میان گذاشتید.
ما باتوجه به موجودی انبار، جوائز مسابقات را تعیین می کنیم. برای بازی های جام جهانی، به سه نفر از کاربرانی که بازی های ایران را درست پیش بینی کنند، پیراهن ورزشی تقدیم خواهد شد. إن شاالله پس از دریافت حمایت های مالی از سازمان اوقاف، سطح جوائز و محصولات فروشگاه نیز ارتقاء خواهد یافت.
در خصوص بن خرید نیز طرحی مد نظر داریم که إن شاالله اجرا خواهد شد.
نظرتان را در مورد وبلاگ، دقیقتر بیان کنید. منظور از اینکه چشم بصیرت ندارن و ..... مشخصاً چیست؟ منظور شما برای امتیازات است؟ امتیازات به 99درصد مطالب وبلاگ داده شده است. ما صرفاً به موارد مذهبی آن هم در بخش وبلاگ نپرداخته ایم. اگر هم اکنون صفحه وبلاگ ها را باز بفرمائید، در تبلیغات آن مشاهده خواهید کرد که وبلاگی با موضوع جام جهانی را ما تبلیغ کرده ایم و حتی در صفحه اصلی سایت راسخون، ویژه نامه و برنامه های مختلفی در خصوص جام جهانی اطلاع رسانی شده است. در هر صورت ما باز هم آماده شنیدن انتقادات و نظرات سازنده عزیزان هستیم.