0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی

نقل قول bigharar

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای کیانی

آیا در جایی از  سایت آماری از تعداد کاربران - تعداد کاربران آنلاین - تعداد مهمانان سایت - آمار بازدید روزانه، هفتگی، ماهانه - تعداد پستهای ارسالی در روز و  .... وجود دارد؟

اگر وجود دارد لطفا آدرس بدید من هرچی گشتم پیدا نکردمsurprise

در صورت نبود علت عدم درج آن چیست؟

ممنون از شما

با سلام و عر ض احترام

خیر. چنین آماری در سایت درج نشده است. در مورد سایت، ارائه آمارهای لحظه ای زیاد جالب نیست همانطور که در اغلب سایت های بزرگ نیز این کار انجام نمی شود. آمار محتوای بخش ها و آمار کلی مهمتر است. مثل آمار بازدید هر بخش، میزان مراجعه از شهرهای مختف و مواردی از این قبیل که ما نیز به صورت سالیانه خدمت کاربران ارائه می دهیم که در ویژه نامه سالگرد قابل مشاهده می باشد.

سه شنبه 27 خرداد 1393  8:16 AM
تشکرات از این پست
tahmores farshon sayyed13737373 borkhar bigharar hoseini1362 nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hoseini1362

با سلام و عرض معذرت که این موضوع را اینگونه صریح بیان میکنم

ولی به نظر بنده سیاست های سایت راسخون باید در برخی مواقع تغییر کنید

مثل الان که جام جهانی شروع شده است و متاسفانه باز هم شاهد هستیم

که سایت راسخون امتیاز یا حسنه را به عنوان پاداش در نظر گرفته است

مسابقه هفتگی و ملی و جهانی و ماهانه هم که باشد نام حسنه می درخشد آٔقایان تا کی اینقدر خساست به خرج می دهید

من وسع مالی خوبی ندارم خرید کنم چقدر خوب بود در برخی مسابقات جا یزه را بن خرید می گذاشتید تا حداقل کمی دلخوش باشیم

که سایت راسخون چند وقت یکبار بن خرید از فروشگاه هم هدیه می دهد

کلی مطلب در وبلاگم موجود است نشان از علاقمندی به سایت است

برخی دوستان بلانسبت تنگ نظر هستند و یا اصلا چشم بصیرت ندارن و فقط به دنبال وبلاگهای مذهبی هستند

میدانم که جایش نبود در مورد وبلاگ اینجا حرفی گفته بشه اما گفتم بهتر هستش

همه را اینجا بیان کنم تا دیدگاهی روشن ارائه کرده باشم

به هر حال به نظر می رسد که باید آستین همت را بالا زد و کمی پر و پیمان تر در برابر کاربران حاضر شد

یعنی شما از سایتهای مشابه کمتر هستید با تشکر از اینکه همیشه پاسخگوی کاربران در هر برهه زمانی هستید با احترام حسینی

با عرض سلام

ممنونیم از اینکه نظر خود را شفاف و صادقانه با ما در میان گذاشتید.

ما باتوجه به موجودی انبار، جوائز مسابقات را تعیین می کنیم. برای بازی های جام جهانی، به سه نفر از کاربرانی که بازی های ایران را درست پیش بینی کنند، پیراهن ورزشی تقدیم خواهد شد. إن شاالله پس از دریافت حمایت های مالی از سازمان اوقاف، سطح جوائز و محصولات فروشگاه نیز ارتقاء خواهد یافت.

در خصوص بن خرید نیز طرحی مد نظر داریم که إن شاالله اجرا خواهد شد.

نظرتان را در مورد وبلاگ، دقیقتر بیان کنید. منظور از اینکه چشم بصیرت ندارن و ..... مشخصاً چیست؟ منظور شما برای امتیازات است؟ امتیازات به 99درصد مطالب وبلاگ داده شده است. ما صرفاً به موارد مذهبی آن هم در بخش وبلاگ نپرداخته ایم. اگر هم اکنون صفحه وبلاگ ها را باز بفرمائید، در تبلیغات آن مشاهده خواهید کرد که وبلاگی با موضوع جام جهانی را ما تبلیغ کرده ایم و حتی در صفحه اصلی سایت راسخون، ویژه نامه و برنامه های مختلفی در خصوص جام جهانی اطلاع رسانی شده است. در هر صورت ما باز هم آماده شنیدن انتقادات و نظرات سازنده عزیزان هستیم.

سه شنبه 27 خرداد 1393  8:31 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 borkhar hoseini1362 nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام خدمت آقای کیانی بزرگوار

بنده راهی مشهد الرضا شدم ،حدواد60روز دیگر

یعنی 5مرداد تا 11مرداد

:از همین الان اومدم بگم که مرخصی من را برای هفت روز در نظر بگیرید

با سلام و عرض احترام

بنده و همکارانمان در موسسه راسخون را هنگام دعا فراموش نکنید. منتظر بازگشت شما و حضور در تالار وبلاگ نویسی راسخون با برنامه های جذاب و متفاوت هستیم.

سپاسگزارم

من از دوماه جلوتر گفتم که ،مرخصیم را بگیرم

حالا 5تا 12مرداد را بهم مرخصی می دهید

سلام علیکم

بله ما هم از دوماه جلوتر التماس دعا گفتیم که فراموشتان نشود! إن در خصوص برنامه های تالار نیز برنامه ریزی منظمی داشته باشید و با توجه به اینکه روز سفر شما با اجرای موج وبلاگی تداخل دارد، هماهنگی های لازم را از قبل انجام دهید. مرخصی هم مورد تأیید است...

سپاسگزارم

قربان این راسخون که فقط برای تالار وبلاگ نویسیش ،دوتا مدیر تالار گذاشته ودومی اصلا فعالیت نمی کنه ،ان شالله حداقل در این هفت روزی که من نیستم یه فعالیتی بکند

فراخوان موج وبلاگی دوم سوم مرداد ماه در تالار منتشر خواهد شد ،خبر برای ایکنا و... ارسال خواهد شد ،طوری عملکرد تالار را بالا می ببرم که راسخون بلاگ قوی تحویل روابط عمومی دهم .

البته امیدوارم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 27 خرداد 1393  1:09 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m bigharar farshon nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

سلام و عرض ادب و احترام خدمت برادر بزرگترما آقای کیانی بزرگوار.

خوب هستید بزرگوار ؟

اگر میشه یه تاپیک برای ارتباط مستقیم با واحد فنی بسازید تا ما بریم با خونسردی تمام در و پنجرشو بیاریم پایینsmiley دلمون که خنک شد شما تاپیکو ببندید تا دفعه ی بعدیsmiley

البته سخن بالا مزاحی بیش نبود .اما اگر می شود تاپیک ارتباط با واحد فنی رو بسازید تا ما هی مزاحم شما نشویم و از اونجا هر روز پیگیر کارا باشیم.

در مورد ساخت برنامه موبایل راسخون بیشتر کاربران اتفاق نظر دارن اگر در اولویت کاری قرار بدهند و یه بازه زمانی بدهن (مثلا بگن از تا فعلان روز ساخته میشه) خیلی متشکر میشیم .

و در صورتی که تا اون روز مورد نظر نساختن اون وقت میریم درو پنجره تالارشونو میاریم پایینsmiley

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 27 خرداد 1393  3:06 PM
تشکرات از این پست
borkhar bigharar rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

یعنی 5مرداد تا 11مرداد

با سلام و عرض احترام

بنده و همکارانمان در موسسه راسخون را هنگام دعا فراموش نکنید. منتظر بازگشت شما و حضور در تالار وبلاگ نویسی راسخون با برنامه های جذاب و متفاوت هستیم.

سپاسگزارم

سلام علیکم

بله ما هم از دوماه جلوتر التماس دعا گفتیم که فراموشتان نشود! إن در خصوص برنامه های تالار نیز برنامه ریزی منظمی داشته باشید و با توجه به اینکه روز سفر شما با اجرای موج وبلاگی تداخل دارد، هماهنگی های لازم را از قبل انجام دهید. مرخصی هم مورد تأیید است...

سپاسگزارم

قربان این راسخون که فقط برای تالار وبلاگ نویسیش ،دوتا مدیر تالار گذاشته ودومی اصلا فعالیت نمی کنه ،ان شالله حداقل در این هفت روزی که من نیستم یه فعالیتی بکند

فراخوان موج وبلاگی دوم سوم مرداد ماه در تالار منتشر خواهد شد ،خبر برای ایکنا و... ارسال خواهد شد ،طوری عملکرد تالار را بالا می ببرم که راسخون بلاگ قوی تحویل روابط عمومی دهم .

البته امیدوارم

با سلام و عرض احترام

موضوع را پیگیری می کنیم تا إن شاالله مدیر دوم نیز همکاری لازم را داشته باشد. از زحمات و تلاش های شما تشکر می کنیم. راسخون بلاگ متعلق به خود شماست.

سه شنبه 27 خرداد 1393  3:21 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 sayyed13737373 borkhar bigharar nazaninfatemeh
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

یعنی 5مرداد تا 11مرداد

با سلام و عرض احترام

سپاسگزارم

سلام علیکم

سپاسگزارم

البته امیدوارم

با سلام و عرض احترام

موضوع را پیگیری می کنیم تا إن شاالله مدیر دوم نیز همکاری لازم را داشته باشد. از زحمات و تلاش های شما تشکر می کنیم. راسخون بلاگ متعلق به خود شماست.

البته بنده در حال همکاری با ایشون هستم وقرار شده مدیریت برنامه سوم باشگاه به ایشون سپرده شود،همچنین ساماندهی وپاسخگویی به مشکلات وبلاگ نویسان را بنده به ایشان می سپارم /ولی شما هم به ایشان بگویید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 27 خرداد 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m farshon siryahya nazaninfatemeh
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام واحترام

این پست به بهانه عرض تشکروخداقوت جهت شمامسئول گرامی زده شده است.امیدوارم درتمام مراحل زندگیتون موفق باشید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 28 خرداد 1393  7:56 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_m siryahya sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

سلام و عرض ادب و احترام خدمت برادر بزرگترما آقای کیانی بزرگوار.

خوب هستید بزرگوار ؟

اگر میشه یه تاپیک برای ارتباط مستقیم با واحد فنی بسازید تا ما بریم با خونسردی تمام در و پنجرشو بیاریم پایینsmiley دلمون که خنک شد شما تاپیکو ببندید تا دفعه ی بعدیsmiley

البته سخن بالا مزاحی بیش نبود .اما اگر می شود تاپیک ارتباط با واحد فنی رو بسازید تا ما هی مزاحم شما نشویم و از اونجا هر روز پیگیر کارا باشیم.

در مورد ساخت برنامه موبایل راسخون بیشتر کاربران اتفاق نظر دارن اگر در اولویت کاری قرار بدهند و یه بازه زمانی بدهن (مثلا بگن از تا فعلان روز ساخته میشه) خیلی متشکر میشیم .

و در صورتی که تا اون روز مورد نظر نساختن اون وقت میریم درو پنجره تالارشونو میاریم پایینsmiley

با سلام و عرض احترام

این مرتبه رو گذشت کنید شما smiley

باور بفرمائید ما بیشتر از شما درخواست ها را پیگیری می کنیم. ایجاد تاپیک برای واحد فنی نیز امکان پذیر نیست. زیرا هر موضوعی باید از طریق روابط عمومی پیگیری شود. وگرنه نیاز به وجود این واحد نبود!

همانطور که قبلاً نیز پاسخ داده شد، یکسری امور برنامه نویسی در دست اجراست که اولویت بالاتری در سایت دارد اما برنامه موبایل راسخون را حتماً در امور بخش خواهیم داشت.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  7:58 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

باسلام واحترام

این پست به بهانه عرض تشکروخداقوت جهت شمامسئول گرامی زده شده است.امیدوارم درتمام مراحل زندگیتون موفق باشید.

سلام علیکم

متشکرم جناب اشرفی. از دیدن پیام شما خوشحال شدم. بنده هم برایتان آرزوی سربلندی و سرافرازی و سلامتی دارم.

چهارشنبه 28 خرداد 1393  8:01 AM
تشکرات از این پست
farshon siryahya sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول rasekhoon_m

با سلام و عرض احترام

این مرتبه رو گذشت کنید شما smiley

باور بفرمائید ما بیشتر از شما درخواست ها را پیگیری می کنیم. ایجاد تاپیک برای واحد فنی نیز امکان پذیر نیست. زیرا هر موضوعی باید از طریق روابط عمومی پیگیری شود. وگرنه نیاز به وجود این واحد نبود!

همانطور که قبلاً نیز پاسخ داده شد، یکسری امور برنامه نویسی در دست اجراست که اولویت بالاتری در سایت دارد اما برنامه موبایل راسخون را حتماً در امور بخش خواهیم داشت.

عرض سلام دوباره برشما بزرگوار.

از زحمات شبانه روزی شما تشکر ویژه داریم بزرگوار.

حالا که ایجاد تاپیک امکان پذیر نیست شما در و دیوار روابط عمومی رو محکم کنین یهو سونامی اومد خراب نشنsmiley

آقای کیانی یه وقت بدید مثلا بگید تا 20 تیر ماه نسخه موبایل آماده میشه نگید تو اولیت کاری هستش.حتی اگر بعد از 3 ماه قراره آماده بشه بگید مثلا 30 شهریور اشکال نداره.

ما اینطوری حداقل الان انتظارمون پایان میگیره تا 30 شهریور.ولی اگر بازم بفرمایید اولویت کاری ما همچنان انتظار باید بکشیم

اگر اون موقع آماده نشه سونامی امروزو همراه با سونامی اون روز یه جا میازیم روابط عمومی.smiley

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 28 خرداد 1393  8:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya farshon rasekhoon_m salma57 borkhar nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام بر مسئول روابط عمومی جناب آقای کیانی

من فکر می کنم موضوع نسخه موبایل رو باید با تحریم حل کرد.

مثلا در یک اقدام ضربتی تصمیم می گیریم راسخون رو ترک کنیم. همه کاربران با هم. (کلینیک ترک اعتیاد راسخونی چند وقتیه راه افتاده. میتونیم همه بریم اونجا خودمون رو معرفی کنیم)

سایت هم که کاربر محوره، دیگه مجبور میشن سریع و در اسرع وقت (حالا نه برای من نوعی، برای بازگرداندن نیروها و کاربران فعال سایت) چاره ای بیندیشن. اگر هم کاربر محور نیست که دیگه حرفی باقی نمیمونه.

راستی آقای کیانی به نظرم بهتره تا قبل از رسیدن 31 خرداد و رسیدن اعلام نتایج مسابقه وقف پیشاپیش زمان اصلی دریافت جوایز هفته وقف رو تعیین کنید.

آن هم در تاپیکی جداگانه، همراه با شرح ماوقع. بعد هم در لینک های چرخشی قرار بدین.

من چون مرتب از جلوی در روابط عمومی رد میشم از پیگیری های شما خبر دارم. ولی کاربران دیگه شاید مطلع نباشند. (زلزله ای در راه است....)

البته امیدوارم در دو روز باقیمانده معجزه ای رخ دهد و بودجه از آسمان بر در و دیوار سازمان اوقاف نازل شود.

با تشکر از شما

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:07 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت واحد فنی

ولی من از اون موقعی که یادم میاد واحد فنی زحمت کش راسخون در حال تغییر و تحولات اساسی در سایت هستند و کمتر دیده شده یه استراحت بکنند و یا وقت بررسی بعضی مشکلات رو داشته باشند.

البته تو این مدت خیلی از سفارشات کاربران رو هم پذیرفتند و به اون عمل کردند. مثل صندوق پیام، و اینکه با کلیک بر روی نام کاربری وارد بخش ارسال پیام میشیم. و گزینه پاک کردن همه صندوق پیام ، و خلوت کردن محیط انجمن، رفع اشکال از سرعت سایت که یه مدت خیلی اعصاب همه کاربران رو به هم ریخته بود و........

فکر کنم با ایجاد نسخه موبایل و البته رسیدگی به چند درخواست که قبلا مطرح شده و البته دوباره برای پیگیری خدمت میرسیم خدماتشون تکمیل تکمیل میشه.

با تشکر

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:23 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_m borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام بر مسئول روابط عمومی جناب آقای کیانی

من فکر می کنم موضوع نسخه موبایل رو باید با تحریم حل کرد.

مثلا در یک اقدام ضربتی تصمیم می گیریم راسخون رو ترک کنیم. همه کاربران با هم. (کلینیک ترک اعتیاد راسخونی چند وقتیه راه افتاده. میتونیم همه بریم اونجا خودمون رو معرفی کنیم)

سایت هم که کاربر محوره، دیگه مجبور میشن سریع و در اسرع وقت (حالا نه برای من نوعی، برای بازگرداندن نیروها و کاربران فعال سایت) چاره ای بیندیشن. اگر هم کاربر محور نیست که دیگه حرفی باقی نمیمونه.

راستی آقای کیانی به نظرم بهتره تا قبل از رسیدن 31 خرداد و رسیدن اعلام نتایج مسابقه وقف پیشاپیش زمان اصلی دریافت جوایز هفته وقف رو تعیین کنید.

آن هم در تاپیکی جداگانه، همراه با شرح ماوقع. بعد هم در لینک های چرخشی قرار بدین.

من چون مرتب از جلوی در روابط عمومی رد میشم از پیگیری های شما خبر دارم. ولی کاربران دیگه شاید مطلع نباشند. (زلزله ای در راه است....)

البته امیدوارم در دو روز باقیمانده معجزه ای رخ دهد و بودجه از آسمان بر در و دیوار سازمان اوقاف نازل شود.

با تشکر از شما

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار

حتماً مستحضر هستید که تحریم ها هیچ وقت جوابگو نبوده... با مدیریت سایت در این خصوص صحبت خواهم کرد و نتیجه را باطلاع می رسانم.

زمان دریافت جوائز زیاد نیست. چون تا الان هم منتظر تخصیص بودجه جوائز بوده ایم و زمانی که مبلغ آن دریافت شود، وقفه برای ارسال نخواهیم داشت. حداکثر دو هفته پس از اعلام اسامی برندگان می باشد. یعنی تا زمانی که برندگان فرصت ارسال مدارک دارند.

امید، خوب است و همیشه امیدوار باشید زیرا که آدمی به امید و آرزو زنده است...

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:32 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar nazaninfatemeh
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت واحد فنی

ولی من از اون موقعی که یادم میاد واحد فنی زحمت کش راسخون در حال تغییر و تحولات اساسی در سایت هستند و کمتر دیده شده یه استراحت بکنند و یا وقت بررسی بعضی مشکلات رو داشته باشند.

البته تو این مدت خیلی از سفارشات کاربران رو هم پذیرفتند و به اون عمل کردند. مثل صندوق پیام، و اینکه با کلیک بر روی نام کاربری وارد بخش ارسال پیام میشیم. و گزینه پاک کردن همه صندوق پیام ، و خلوت کردن محیط انجمن، رفع اشکال از سرعت سایت که یه مدت خیلی اعصاب همه کاربران رو به هم ریخته بود و........

فکر کنم با ایجاد نسخه موبایل و البته رسیدگی به چند درخواست که قبلا مطرح شده و البته دوباره برای پیگیری خدمت میرسیم خدماتشون تکمیل تکمیل میشه.

با تشکر

جهت تکمیل فرمایشات شما، صندوق پیام های ارسالی که اخیراً اضافه شده، امکانات مدیریتی انجمن، امتیاز وبلاگ ها، تغییر اساسی صفحه وبلاگ ها، دکمه گزارش تخلف و ...

دکمه حذف همه پیام ها هم که خاطره انگیز شد smiley

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:35 AM
تشکرات از این پست
salma57 alifanoodi sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
hoseini1362
hoseini1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 73

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hoseini1362

با سلام و عرض معذرت که این موضوع را اینگونه صریح بیان میکنم

ولی به نظر بنده سیاست های سایت راسخون باید در برخی مواقع تغییر کنید

مثل الان که جام جهانی شروع شده است و متاسفانه باز هم شاهد هستیم

که سایت راسخون امتیاز یا حسنه را به عنوان پاداش در نظر گرفته است

مسابقه هفتگی و ملی و جهانی و ماهانه هم که باشد نام حسنه می درخشد آٔقایان تا کی اینقدر خساست به خرج می دهید

من وسع مالی خوبی ندارم خرید کنم چقدر خوب بود در برخی مسابقات جا یزه را بن خرید می گذاشتید تا حداقل کمی دلخوش باشیم

که سایت راسخون چند وقت یکبار بن خرید از فروشگاه هم هدیه می دهد

کلی مطلب در وبلاگم موجود است نشان از علاقمندی به سایت است

برخی دوستان بلانسبت تنگ نظر هستند و یا اصلا چشم بصیرت ندارن و فقط به دنبال وبلاگهای مذهبی هستند

میدانم که جایش نبود در مورد وبلاگ اینجا حرفی گفته بشه اما گفتم بهتر هستش

همه را اینجا بیان کنم تا دیدگاهی روشن ارائه کرده باشم

به هر حال به نظر می رسد که باید آستین همت را بالا زد و کمی پر و پیمان تر در برابر کاربران حاضر شد

یعنی شما از سایتهای مشابه کمتر هستید با تشکر از اینکه همیشه پاسخگوی کاربران در هر برهه زمانی هستید با احترام حسینی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

با عرض سلام

ممنونیم از اینکه نظر خود را شفاف و صادقانه با ما در میان گذاشتید.

ما باتوجه به موجودی انبار، جوائز مسابقات را تعیین می کنیم. برای بازی های جام جهانی، به سه نفر از کاربرانی که بازی های ایران را درست پیش بینی کنند، پیراهن ورزشی تقدیم خواهد شد. إن شاالله پس از دریافت حمایت های مالی از سازمان اوقاف، سطح جوائز و محصولات فروشگاه نیز ارتقاء خواهد یافت.

در خصوص بن خرید نیز طرحی مد نظر داریم که إن شاالله اجرا خواهد شد.

نظرتان را در مورد وبلاگ، دقیقتر بیان کنید. منظور از اینکه چشم بصیرت ندارن و ..... مشخصاً چیست؟ منظور شما برای امتیازات است؟ امتیازات به 99درصد مطالب وبلاگ داده شده است. ما صرفاً به موارد مذهبی آن هم در بخش وبلاگ نپرداخته ایم. اگر هم اکنون صفحه وبلاگ ها را باز بفرمائید، در تبلیغات آن مشاهده خواهید کرد که وبلاگی با موضوع جام جهانی را ما تبلیغ کرده ایم و حتی در صفحه اصلی سایت راسخون، ویژه نامه و برنامه های مختلفی در خصوص جام جهانی اطلاع رسانی شده است. در هر صورت ما باز هم آماده شنیدن انتقادات و نظرات سازنده عزیزان هستیم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد منظور همون دید مذهبی موجود در مدیر وبلاگها بود

که آٔقای حسین این همه پست ارسالی بنده را در وبلاگ را ندید و گفت فعالیتی مشاهده نشده در وبلاگها

در مورد بن خرید میتوانید علاوه بر بن خرید بن تخفیفی خرید از فروشگاه را هم ارائه کنید

بنده پاسخ خود را دریافت نمودم با احترام و تشکرات صمیمانه

چهارشنبه 28 خرداد 1393  9:44 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_m sayyed13737373 borkhar nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها