0

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 27 خرداد 1393  3:24 PM

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m
نقل قول hossein201273

نقل قول rasekhoon_m

نقل قول hossein201273

سلام خدمت آقای کیانی بزرگوار

بنده راهی مشهد الرضا شدم ،حدواد60روز دیگر

یعنی 5مرداد تا 11مرداد

:از همین الان اومدم بگم که مرخصی من را برای هفت روز در نظر بگیرید

با سلام و عرض احترام

بنده و همکارانمان در موسسه راسخون را هنگام دعا فراموش نکنید. منتظر بازگشت شما و حضور در تالار وبلاگ نویسی راسخون با برنامه های جذاب و متفاوت هستیم.

سپاسگزارم

من از دوماه جلوتر گفتم که ،مرخصیم را بگیرم

حالا 5تا 12مرداد را بهم مرخصی می دهید

سلام علیکم

بله ما هم از دوماه جلوتر التماس دعا گفتیم که فراموشتان نشود! إن در خصوص برنامه های تالار نیز برنامه ریزی منظمی داشته باشید و با توجه به اینکه روز سفر شما با اجرای موج وبلاگی تداخل دارد، هماهنگی های لازم را از قبل انجام دهید. مرخصی هم مورد تأیید است...

سپاسگزارم

قربان این راسخون که فقط برای تالار وبلاگ نویسیش ،دوتا مدیر تالار گذاشته ودومی اصلا فعالیت نمی کنه ،ان شالله حداقل در این هفت روزی که من نیستم یه فعالیتی بکند

فراخوان موج وبلاگی دوم سوم مرداد ماه در تالار منتشر خواهد شد ،خبر برای ایکنا و... ارسال خواهد شد ،طوری عملکرد تالار را بالا می ببرم که راسخون بلاگ قوی تحویل روابط عمومی دهم .

البته امیدوارم

با سلام و عرض احترام

موضوع را پیگیری می کنیم تا إن شاالله مدیر دوم نیز همکاری لازم را داشته باشد. از زحمات و تلاش های شما تشکر می کنیم. راسخون بلاگ متعلق به خود شماست.

البته بنده در حال همکاری با ایشون هستم وقرار شده مدیریت برنامه سوم باشگاه به ایشون سپرده شود،همچنین ساماندهی وپاسخگویی به مشکلات وبلاگ نویسان را بنده به ایشان می سپارم /ولی شما هم به ایشان بگویید

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar rasekhoon_m farshon siryahya nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها