پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی
سه شنبه 3 تیر 1393 12:28 AM
سلام آقای کیانی
به نظر می رسد به یک جلسه دیگر باشما نیاز باشد :پیرامون تهییه فیلم های آموزشی درباره وبلاگ نویسی وبه صورت دیودی ارایه کردن :نیاز دارد که باشما هماهنگ شود واین بار با آموزش راسخون بلاگ شروع کنیم
لطفا جلسه ای دیگ را تریتیب دهید تا مقدماتش را فراهم کنیم واینکه چگونه باید این ودیو ساخته شود ومنتشر شود :چون باید روز جهانی وبلاگ نویسی برای تمامی وبلاگ نویسان راسخونی ارسال شود
نیاز هست که واحدی در راسخون آموزش وبلاگ نویسی در راسخون بلاگ را در اولوت اول با آقای سجادی ودر اولویت دوم با من شروع شود وودیوی آن تهیه شود
خودتون بهتر از من می دونید آقای کیانی من هدفم ارتقای راسخون بلاگ :در همه حال کاری خواهم کرد که تبلاگی ها به راسخون بلاگی ها افتخار کنن نه راسخون بلاگی به تبلاگی ها .
در اولین سی دی که منتشر می شود حتما باید معرفی راسخون بلاگ باشه ودر هر سه ماه یکبار باید ودیو های بعدی روی سی دی خواهد رفت وارسال خواهد شد .به کمک روابط عمومی نیازمندم تا بتونم این طرح را نیز اجرا کنم وباید حتما از دوماه قبل تدارک ببینم تا بتونم در در روز جهانی وبلاگ نویسی سی دی را به دست وبلاگ نویسان راسخون بلاگی برسانم
تصمیم با شماست....
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...