0

اخبار پارالمپبک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

اخبار پارالمپبک

رضايي:

جدال ايران و رواندا جنگ قوي ترين و ضعيف ترين بود

سرمربي تيم واليبال نشسته ايران گفت: مسابقه راحتي برابر رواندا داشتيم و به نوعي جدال قوي ترين تيم با ضعيف ترين تيم بود.

هادي رضايي پس از  برتري سه بر صفر ايران برابر رواندا در اولين ديدار در پارالمپيک لندن اظهار داشت: کار سختي نداشتيم چراکه رواندا بدون رنکينگ وارد مسابقات شده و تيمي ضعيف محسوب مي شود.

وي در خصوص استراحت دادن به بازيکنان اصلي تيم گفت: نمي توان فرقي بين نفرات ايران قائل شد و از ديد من تمام 11 ملي پوش ايران، بازيکنان اصلي هستند.

رضايي در مورد ديدار بعدي ايران خاطرنشان کرد: شنبه به مصاف چين مي رويم که قطعا بازي آساني نيست چراکه چين پس از ما در رتبه دوم آسيا قرار دارد.

سرمربي تيم واليبال نشسته در پاسخ به اين سوال که آيا تيم ايران پس از 5 دوره قهرماني در پارالمپيک هاي قبلي موفق به کسب ششمين طلاي خود مي شود، تاکيد کرد: قول قهرماني نمي دهم اما حق شاگردانم قهرماني است.

جمعه 10 شهریور 1391  10:21 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بانوي ايراني رکورد تيراندازي با کمان پارالمپيک را شکست

بانوي ايراني رکورد تيراندازي با کمان پارالمپيک را شکست

بانوي تيراندازي با کمان کشورمان در مرحله تعيين سطح پارالمپيک لندن رکورد شکني کرد.

روز نخست تيراندازي با کمان بانوان پارالمپيک 2012 لندن امروز آغاز شد که زهرا نعمتي، نماينده کشورمان در بخش ريکرو (W1/w2) در جدال با 20 تيرانداز موفق شد با کسب 613 امتياز در دور تعيين سطح رکورد پارالمپيک را شکسته و راهي مرحله يک شانزدهم نهايي شود.

رکورد قبلي 611 امتياز بود.

مرحله يک شانزدهم فردا برگزار خواهد شد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  10:22 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار پارالمپبک

گزارش خبرنگار اعزامي از لندن

پيروزي واليبال نشسته ايران در اولين گام

تيم واليبال نشسته ايران در نخستين ديدار خود در مرحله گروهي پارالمپيک لندن به يک پيروزي قاطعانه دست يافت.

ملي پوشان واليبال نشسته ايران بامداد امروز به وقت تهران در اولين ديدار خود در پارالمپيک لندن برابر تيم نه چندان مطرح رواندا قرار گرفتند.

تيم ايران در اين مسابقه در سه گيم پياپي با نتايج 25 - 11، 25 - 6 و 25 - 8 به برتري دست يافت.

ملي پوشان کشورمان در دومين ديدار خود روز شنبه به مصاف چين خواهند رفت.

واليبال نشسته ايران قهرماني در 5 دوره پارالمپيک را در کارنامه دارد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  10:23 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

جعفري:حريف اصلي‌ام عثمان شريف مصري است

وزنه بردار دسته 56 کيلوگرم ايران که قرار است روز جمعه برابر حريفان خود قرار گيرد، 'عثمان شريف' نماينده مصر را مدعي شماره يک اين وزن قلمداد کرد.

امير جعفري به پارالمپيک 2012 لندن، افزود: البته وزنه بردار نيجريه و چين نيز حريفان قدري هستند، ولي وزنه بردار مصري که در دوره قبل بازي ها پارالمپيک به مدال طلا دست يافت يک مدعي تمام عيار به شمار مي آيد.

وي افزود: همه حريفان خود در اين دسته را به خوبي مي شناسم و آماده نبرد با آنها هستم، آخرين بار وزنه 190 کيلوگرم را بالاي سر بردم و هدفم اين است که مدال آور باشم.

اين وزنه بردار 27 سال که مدال طلاي مسابقات جهاني سال 2008 آمريکا را در کارنامه خود دارد در پايان، گفت: آقايان رواسي و آستارکي مربيان تيم ملي برايم زحمات فراواني را متحمل شده اند که اميد است با موفقيت دربازي هاي پارالمپيک 2012 لندن تلاش هاي آنان را به خوبي پاسخ دهم.

جمعه 10 شهریور 1391  10:25 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

قدرت نمايي تيم ملي گلبال ايران در گام نخست

تيم ملي گلبال ايران نخستين ديدار خود در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن را با برتري قاطع 9 بر 5 مقابل چين به پايان رساند.

شاگردان ''افشين زند کريمي'' در اين ديدار عملکرد خوبي داشتند و برابر تيم ملي چين که يکي از تيم هاي برتر جهان محسوب مي شود به پيروزي دست يافتند.

در نيمه نخست تيم ايران با نتيجه 4 بر 2 از حريف خود پيش افتاد.

در آغاز نيمه دوم چيني ها تلاش بيشتري را از خود نشان داده و با پرتاپ هاي ''يانگ يائو'' شرايط را براي تيم ايران سخت کردند. اما در ادامه اين نيمه، ملي پوشان کشورمان به خوبي دستورات کادر فني را در زمين پياده کرده و در پايان به برتري 9 بر 5 دست يافتند.

تيم ملي گلبال ايران در گروه دوم بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن با تيم هاي چين، کره جنوبي، الجزاير، کانادا و بلژيک همگروه است.

در ديدارهاي گروه نخست، امروز(پنجشنبه) ليتواني با نتيجه 11 بر يک مقابل بريتانيا به برتري دست يافت و برزيل در ديداري نزديک 6 بر 5 فنلاند را مغلوب کرد.

در ديگر ديدار گروه نخست تيم ملي گلبال ترکيه 9 بر 2 سوئد را درهم کوبيد.

در گروه دوم نيز و از دقايقي ديگر کره جنوبي با الجزاير روبرو مي شود و کانادا به مصاف بلژيک خواهد رفت.

جمعه 10 شهریور 1391  10:25 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

علي جواد: با مدال خانواده‌ام را خوشحال مي‌کنم

نماينده مسلمان وزنه‌برداري انگليس در رقابت‌هاي پارالمپيک لندن اميدوار است با کسب مدال ناکامي 4 سال قبل پکن را جبران کرد و خانواده‌اش را خوشحال کند.

علي جواد که فردا اولين سري رقابت‌هاي خود را در اين رشته از پيکارهاي المپيک معلولان در شهر لندن آغاز مي‌کند، در بازي‌هاي سال 2008 عنوان نهمي را کسب کرد. به همين خاطر تصميم به کناره‌گيري از مقامش را داشت. اما پس از توصيه و تشويق‌هاي خانواده‌اش منصرف شد.

او که در تاتنهام زندگي مي‌کند، اکنون با انگيزه کسب مدال به قصد خوشحال کردن اعضا خانواده‌اش در پيکارها حضور يافته است.

وي روز گذشته اظهار داشت: چهار سال قبل وضعيت ناراحت کننده‌اي داشتم. به کسب مدال در بازي هاي پکن اميدوار بودم. اما در نهايت نهم شدم. اين مساله مرا وادار کرد تصميم به کناره‌گيري باشم. اما پدر و مادرم مرا نصيحت کردند تا از اين تصميم چشم پوشي کنم.

علي جواد ادامه داد: آنها به من خيلي انگيزه دادند و اکنون با انگيزه کسب مدال براي خوشحالي‌ آنها وارد ميدان مي‌شوم.

پيکارهاي پارالمپيک لندن از روز پنج‌شنبه 9 شهريور 91 (امروز) شروع مي شود و تا تاريخ 18 شهريور ادامه خواهد يافت.

جمعه 10 شهریور 1391  10:27 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

زهرا نعمتی رکورد پارالمپیک را شکست

بانوی تیرانداز ایرانی موفق شد در ماده ریکرو انفرادی W1/W2 رکورد بازی‌های پارالمپیک را بهبود بخشد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، زهرا نعمتی امروز پنجشنه در روز نخست بازی‌های پارالمپیک و در مرحله مقدماتی رقابت‌های تیر و کمان موفق شد با کسب 613 امتیاز ضمن قرار گرفتن در جایگاه نخست، رکورد پارالمپیک را هم بهبود بخشد.

در این گروه کماندارانی از بریتانیا، ایتالیا و چین هم حضور داشتند.

کماندار 27 ساله ایران فردا جمعه در مرحله یک شانزدهم نهایی این رقابت‌ها به مصاف با حریفان خود خواهد پرداخت.

چهاردهمین دوره بازی‌های پارالمپیک لندن از 8 تا 18 شهریورماه به میزبانی لندن برگزار می‌شود. کاروان ورزش ایران با 79 ورزشکار جانباز و معلول در 13 رشته ورزشى (10 رشته جانبازان و معلولان و 3 رشته نابینایان و کم‌بینایان) با شعار "توکل، تلاش، میثاق با شهدا" در این دوره از بازی‌ها شرکت کرده است.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

جمعه 10 شهریور 1391  10:31 AM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ايزديار در 50 متر آزاد پنجم گروه شد

شاهين ايزديار با ثبت زمان 25 ثانيه و 97 صدم ثانيه در مکان پنجم گروه خود در رقابت‌هاي شناي 50 متر آزاد پارالمپيک ايستاد.

ايزديار که در رقابت‌هاي 200 متر مختلط انفرادي نتوانسته بود فيناليست شود، در ماده‌ي 50 متر آزاد در کلاس S10 به آب زد و در گروه خود پنجم شد.

شناگر جوان ايران در حالي در اين رقابت در رده‌ي پنجم قرار گرفت که با نفر سوم گروه، يعني شناگر چيني که رکورد آسيا را بهبود بخشيد، تنها 72 صدم ثانيه فاصله داشت.

جمعه 10 شهریور 1391  2:23 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

باقري:تمرين تخصصي رکوردم را بهتر کرده است

پرتابگر وزنه ايران در پارالمپيک لندن گفت: شرايطم را با تغييرات وفق دادم و اکنون آمادگي بيشتري براي کسب مدال دارم.

جليل باقري گفت: اولين ورزشکاري هستم که در رشته دووميداني فردا به مصاف حريفان مي‌روم. شرايط جسماني خوبي دارم و اميدوارم نتيجه بهتري نسبت به المپيک پکن کسب کنم.

وي درباره نتايجش در دو المپيک قبلي گفت: در آتن به مدال نقره رسيدم اما با توجه به اينکه کلاس‌بندي در پکن تغيير کرد نتوانستم مدال کسب کنم.

پرتابگر وزنه ايران در پارالمپيک لندن در پاسخ به اين سوال که آيا با اين تغييرات شرايط براي کسب نتيجه در لندن فراهم است، اظهار داشت: 4 سال از المپيک قبلي گذشته و من خودم را با شرايط وفق داده‌ام. اکنون آمادگي بيشتري براي کسب مدال دارم.

باقري درباره شرايط اردوها، عنوان کرد: اردوها خوب بوده است. در جلسه‌اي که در سال 90 با خسروي‌وفا داشتيم قرار شد اردوها ديگر به صورت متمرکز نباشد و ورزشکاران در شهرشان با مربيان، تخصصي کار کنند به همين دليل رکوردهايم بهتر شده است.

جمعه 10 شهریور 1391  2:25 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رکوردشکني تلويزيون‌انگليس در افتتاحيه‌پارالمپيک

پخش مراسم افتتاحيه پارالمپيک لندن تعداد بينندگان شبکه‌ي چهار انگليس را به بيشترين ميزان خود طي 10 سال گذشته رساند.

شبکه‌ي چهار تلويزيون انگليس با جذب 2/11 ميليون بيننده براي پخش مراسم افتتاحيه پارالمپيک لندن با پشت سرگذاشتن شبکه‌هاي بي‌بي‌سي و آي‌تي‌وي به بالاترين تعداد بينننده در 10 سال اخير فعاليت خود رسيد.

به گزارش ورايتي، شبکه‌ي چهار تلويزيون انگليس اعلام کرد، تعداد بينندگان مراسم افتتاحيه پارالمپيک لندن در شب چهارشنبه بيش از حد انتظار بوده است که يکي از بالاترين نرخ‌هاي بينندگان تلويزيوني اين شبکه در 30 سال اخير است.

جمعه 10 شهریور 1391  2:30 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

حضور تماشاگران ايراني در سالن اکسل

جمعي از ايرانيان مقيم لندن با حضور در سالن اکسل به تشويق تيم ملي واليبال نشسته کشورمان در ديدار برابر رواندا پرداختند.

آخرين ديدار نمايندگان ايران در روز نخست مسابقات پارالمپيک لندن در حضور تماشاگران ايراني برگزار شد.

حدود 20 تن از ايرانيان مقيم لندن در سالن اکسل حاضر شدند تا به تشويق ملي پوشان واليبال نشسته ايران در ديدار برابر رواندا بپردازند.

*باوجود برگزاري مسابقه در ساعات پاياني شب، تماشاگران انگليسي استقبال نسبتا خوبي از اين ديدار داشتند. آنها ابتدا به تشويق تيم ايران پرداختند اما در ادامه به دليل ضعف شديد تيم رواندا براي روحيه دادن به اين تيم اقدام به تشويق حريف ايران کردند.

*ملي پوشان ايراني در پايان مسابقه در مقابل دوربين هاي تلويزيوني فرياد «ياعلي» سر دادند.

*در بين راهنماهاي مسابقات، داوطلب هاي ايراني نيز به چشم مي خورد.

*انگليسي ها برخلاف ساير کشورها از قراردادن اينترنت رايگان در اختيار خبرنگاران خودداري کرده اند و به همين دليل خبرنگاران و عکاسان ايراني براي ارسال عکس و اخبار از سالن مسابقات با مشکل روبرو هستند.

جمعه 10 شهریور 1391  2:30 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رحمتي: داوران خيلي سخت‌گيري کردند

جودوکار وزن 66-کيلوگرم تيم ملي نابينايان و کم بينايان گفت: داوران در تصميم‌گيري‌هايشان خيلي سخت گيري کردند.

سعيد رحمتي جودوکار وزن 66- کيلوگرم ايران که يکي از اميدهاي مدال کاروان ورزشي ايران در پارالمپيک 2012 لندن محسوب مي شد، در نخستين روز اين بازي‌ها به مصاف «مارکوس فالکون» از ونزوئلا رفت و در حالي که برتر از حريف خود بود با خطاي فني(هانسوکو) شکست خورد.

وي اظهار داشت: روز گذشته خيلي بدشانسي آوردم. حريفم اگر در‌ خانه نيز با من مسابقه مي‌داد نمي‌توانست مرا شکست دهد. وي را ضربه فني کردم، اما داوران اين فن را با توجه به قوانين جديد خطا اعلام کردند.

اين جودوکار در پاسخ به اين سوال که مربي شما گفته رحمتي در آغاز مسابقه عجله کرد و آيا اين موضوع را قبول داريد گفت: اصلا چنين موضوعي را قبول ندارم، مشکل اصلي من قوانين جديد بود. هر چند که از تغييرات قوانين باخبر بودم، اما داوران در تصميم گيري خود سخت گيري کردند.

رحمتي در پاسخ به اين سوال که مسئولان در اين مدت بارها اعلام کرده بودند وي يکي از شانس‌هاي کسب مدال طلا است و آيا اين موضوع باعث شد هنگام مسابقه فشار روحي و رواني زيادي به شما وارد شود، خاطرنشان کرد: قطعا اين موضوع در شکستم تاثير داشت، اما دوست ندارم شکستم را با اين صحبت‌ها توجيه کنم. من 24 ساله هستم و تلاش مي کنم در المپيک بعدي حتما اين شکست را با کسب مدال جبران کنم.

جمعه 10 شهریور 1391  2:31 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سرمربي تيم 7 نفره ايران :

مي‌خواهيم در پارالمپيک نتيجه بگيريم

سرمربي تيم فوتبال 7 نفره ايران گفت: مصدوم و مشکل خاصي نداريم و تنها مشکل ما سرماي هوا است.

امين الله‌ماني در خصوص شرايط تيم فوتبال 7 نفره ايران در مسابقات پارالمپيک خاطرنشان کرد: شرايط خوبي داريم و آماده ديدار فردا برابر هلند هستيم. ايران در رده‌بندي جهاني رتبه دوم را دارد و هلند در جايگاه پنجم است، اما هيچ چيزي قابل پيش‌بيني نيست.

وي ادامه داد: اردوهاي خوبي داشته‌ايم و تمام تلاش خود را مي‌کنيم تا در اين رقابت‌ها نتيجه بگيريم. مصدوم و مشکل خاصي نداريم و تنها مشکل ما سرماي هوا است.

سرمربي تيم فوتبال 7 نفره درباره حضور بيژن ذوالفقارنسب به عنوان مديرفني اين تيم تصريح کرد: او فرد باتجربه‌اي است و مي‌تواند به تيم کمک کند. ذوالفقارنسب حريفان را آناليز کرده و اميدوارم با حضورش در پارالمپيک نتيجه خوبي کسب کنيم.

جمعه 10 شهریور 1391  5:50 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

زماني که پيراهن شماره 7 را پوشيدم؛

رايت: زندگي‌ام متحول شد

عضو تيم ملي واليبال نشسته بانوان بريتانيا گفت: زماني که پيراهن شماره 7 را پوشيدم زندگي‌ام دچار تحولات شگرفي شد.

به نقل از استار، مارتينه رايت عضو تيم واليبال نشسته بريتانيا گفت: از زماني که پيراهن شماره 7 کشورم را به تن کردم زندگي‌ام دچار تحولات شگفتي شده است.

وي پس از پيروزي 3 بر صفر امروز تيمش مقابل اوکراين اظهار داشت: خوشحالم که بزرگترين چالش زندگي ورزشي‌ام را در ورزشگاه اکسل آرنا تجربه کردم. هيچ وقت فکر نمي‌کردم زماني براي تماشاي فعاليت ورزشي من چند هزار نفر به ورزشگاه بيايند. براي من افتخار بزرگي است و خوشحالم که عضوي از تيم بانوان معلولان بريتانيا هستم.

رايت ادامه داد: در کنار هم‌ تيمي‌هايم شوق زيادي براي تلاش و فعاليت دارم و باور دارم ورزش بهترين چيز براي معلولان است.

اين ورزشکار زماني که 10 ساله بود در اثر يک انفجار در نزديکي منزل‌شان دچار معلوليت از ناحيه دو پا شد. وي 10 روز در حالت کما بود تا اينکه به دنيا بازگشت اما مشکل معلوليت پيدا کرد. اين بانوي واليباليست سال گذشته به عنوان يکي از 3 ورزشکار معلول برتر انگليس در رده بانوان برگزيده شد.

جمعه 10 شهریور 1391  6:02 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مبارزه جودوکاران‌ايران با نمايندگان ژاپن و روسيه

جودوکاران تيم نابينايان و کم بينايان ايران در گروه بازنده هاي بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن به مصاف نمايندگان ژاپن و روسيه مي روند.

محمدعلي شناني در وزن منهاي 73 کيلوگرم که در دور نخست برابر ''دميترو سوليف'' از اوکراين شکست خورد با راهيابي اين اوکرايني به ديدار نهايي شانس حضور در جدول بازنده ها را به دست آورد.

جودوکار ايران نخستين ديدار خود در گروه بازنده ها را با برتري مقابل ''مارن پاول'' از بريتانيا به پايان رساند. شناني براي رسيدن به ديدار رده بندي مي بايست با ''هيدکاتسو تاکاشي'' از ژاپن مبارزه کند.

اما در وزن منهاي 81 کيلوگرم، ''سيدامير نتاج'' پس از پيروزي مقابل جودوکاري از ترکيه در دومين مبارزه برابر ''خوزه افرون'' از آرژانتين شکست خورد و به گروه بازنده ها رفت.

وي نخستين مبارزه اش در گروه بازنده ها را برابر ''آناتولي شوچنکو'' برگزار مي کند و در صورت پيروري، راهي ديدار رده بندي خواهد شد.

جمعه 10 شهریور 1391  6:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها