0

اخبار پارالمپبک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:اخبار پارالمپبک

رنجبرکيا و شهابي‌پور به يک چهارم نهايي رسيدند

ابراهيم رنجبرکيا و رهام شهابي با شکست حريفان خود به جمع هشت کماندار برتر پارالمپيک راه يافتند.

شهابي‌پور در مرحله‌ي يک هشتم نهايي مقابل اوزن از ترکيه قرار گرفت و 7 بر يک به برتري رسيد.

در ديگر رقابت مرحله‌ي يک هشتم نهايي ابراهيم رنجبرکيا 7 بر يک نماينده‌ي اوکراين را از پيش رو برداشت و به يک چهارم نهايي رسيد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  6:03 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

محمودي: خوشحالم حاصل زحماتم را گرفتم

عاليه محمودي گفت: حضورم در فينال بسيار باارزش بود.

عاليه محمودي، ديگر بانوي ورزشکار کشورمان در اين ماده که در جايگاه چهارم قرار گرفته بود، عنوان کرد: خوشحالم که حاصل زحماتم را گرفتم. حضورم در فينال بسيار باارزش بود. تلاش زيادي کردم. سطح مسابقات خيلي بالا است اما من نااميد نيستم.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نتاج مقابل حريف آرژانتيني شکست خورد

جودوکار تيم ملي ايران در رقابت‌هاي پارالمپيک لندن مقابل حريف آرژانتيني شکست خورد.

سيد امير نتاج در دومين روز از رقابت‌هاي جودوي پارالمپيک 2012 لندن در نخستين مبارزه خود به مصاف «ياسين سيمي سيلر» جودوکار تيم ملي ترکيه‌ رفت و برابر حريف خود به برتري رسيد.

وي در دومين مبارزه مقابل حريف آرژانتيني قرار گرفت و با شکست 11 بر يک مقابل وي بايد منتظر حضور حريفش در فينال باشد تا بتواند براي کسب مدال برنز رقابت کند.

جمعه 10 شهریور 1391  6:07 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تيراندازي پارالمپيک لندن؛

صعود هر دو نماينده‌ي بانوي ايران به فينال

تيراندازان بانوي ايران در رقابت‌هاي پارالمپيک به فينال راه پيدا کردند.

ساره جوانمردي و عاليه محمودي در رقابت‌هاي تفنگ بادي 10 متر کار خود را در کلاس P2 آغاز کرده و توانستند با عملکردي خوب راهي فينال شوند .

ساره جوانمردي در اين رقابت 376 امتياز گرفت و با رکورد قبلي پارالمپيک که در سال 2000 در سيدني به دست آمده بود برابري کرد، اما در مجموع در مکان سوم ايستاد. محمودي نيز با کسب امتياز 374 چهارم شد و به مرحله فينال راه پيدا کرد.

در مرحله مقدماتي تيرانداز مقدونيه‌اي 381 امتياز به دست آورد و رکورد جهان و پارالمپيک را شکست.

جمعه 10 شهریور 1391  6:08 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پارالمپيک لندن؛

مشاوره فني ذوالفقارنسب براي تيم‌فوتبال7نفره

بيژن ذوالفقارنسب که به عنوان مدير فني تيم فوتبال هفت نفره ايران در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن حضور دارد، نکات فني و مشاوره اي خود را به کادر فني اين تيم منتقل مي کند.

به نقل از خبرگزاري ايرنا، تيم فوتبال هفت نفره ايران، فردا (شنبه) در نخستين ديدار خود در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن به مصاف تيم هلند مي رود.

امروز (جمعه) حدود 3 هزار تماشاگر در سالن جودو مجموعه ورزشي اکسل شهر لندن حضور يافته اند که تعداد آنان نسبت به روز پنجشنبه که حدود يک هزار نفر حاضر بودند، بيشتر است و پيش بيني مي شود با توجه به تعطيلي روزهاي شنبه و يکشنبه، اکثر ورزشگاه ها در اين روزها مملو از تماشاگران بريتانيايي شود.

نکته قابل توجه اينکه تماشاگران بريتانيايي در تمامي سالن هاي برگزاري مسابقات حضور دارند و ورزشکاران خود را به شدت حمايت مي کنند.

پس از شکست ''سعيد رحيمي'' و ''محمدعلي شناني''، ''سيدامير نتاج'' امروز (جمعه) نخستين جودوکاري بود که براي تيم جودو ايران موفق به پيروزي شد که برتري اين جودوکار مقابل حريف ترکيه اي، به وجد آمدن تماشاگران ايراني حاضر در سالن ورزشي اکسل شهر لندن را به همراه داشت.

خبرنگاران ايراني که براي پوشش بازي هاي پارالمپيک 2012 به لندن اعزام شده اند، در هتل رامادا واقع در منطقه داتلند مستقر شده اند که نزديک به مجموعه ورزشي اکسل است.

مجموعه ورزشي اکسل شهر لندن با مجموعه ورزشي المپيک لندن فاصله زيادي دارد، به طوري که طي کردن اين مسافت با اتوبوس حدود يک ساعت به طول مي انجامد.

در ديدار پنجشنبه شب تيم ملي واليبال نشسته ايران مقابل تيم روآندا که به برتري 3 بر صفر ايران انجاميد، حضور خبرنگاران در سالن واليبال اکسل جالب توجه بود و حتي بسياري از خبرنگاران خارجي براي تهيه گزارش از بازي تيم هاي ايران و روآندا و گفت و گو با کادر فني و بازيکنان در سالن اکسل حضور داشتند.

در جريان بازي پنجشنبه شب تيم هاي ملي واليبال نشسته ايران و روآندا، جمعي از ايراني هاي مقيم شهر لندن با پرچم هاي سه رنگ جمهوري اسلامي ايران به تشويق تيم کشورمان مي پرداختند.

''مسعود يزدان پناه'' داور بين المللي واليبال کشورمان، پنجشنبه شب به عنوان داور دوم، قضاوت مسابقه واليبال نشسته تيم هاي مصر و مراکش را بر عهده داشت.

در اين ديدار که پيش از بازي تيم هاي ايران و روآندا برگزار شد و به برتري 3 بر صفر تيم مصر مقابل مراکش انجاميد، حدود 2 هزار تماشاگر عرب مقيم انگليس به حمايت از تيم هاي مصر و مراکش مي پرداختند.

برتري تيم ملي گلبال ايران مقابل چين قهرمان دوره قبل بازي هاي پارالمپيک، سبب شگفتي همگان شده و اين موضوع شور و نشاط خاصي در بين اعضاي کاروان ورزشي ايران ايجاد کرده بود.

برخي کارشناسان، گزارشگران و خبرنگاران چيني از شکست تيم گلبال اين کشور مقابل تيم ايران، متعجب شده بودند.

جمعه 10 شهریور 1391  6:08 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سرباز سابق ارتش افغانستان در روياي کسب‌مدال

سرباز سابق ارتش افغانستان به کسب مدال در رقابت‌هاي المپيک معلولان اميد دارد.

به نقل از ام.ا.د، «دريغ ديرانگي » در سال 2007 هنگامي که دوره خدمت را در ارتش افغانستان مي گذارند، به دليل انفجار يک مين، دو پاي خود را از دست داد. وي پس از آن به ورزش رو آورد تا اکنون به عنوان قهرمان پرتاب وزنه در پارالمپيک حاضر باشد.

وي در اين باره گفت: مهم‌ترين اتفاقي که در زندگي‌ام افتاد، معلوليتم بود. ورزش توانست به من کمک کند تا روحيه و اميد به زندگي را در خود حفظ کنم.

اين ورزشکار افزود: اکنون که در مسابقات المپيک معلولان در لندن شرکت کرده‌ام،‌ هدفم کسب مدال است. اميدوارم بتوانم با افتخار به کشورم بازگردم.

پيکارهاي پارالمپيک لندن از روز پنج‌شنبه 9 شهريور 91 شروع شد و تا تاريخ 18 شهريور ادامه خواهد يافت.

جمعه 10 شهریور 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شناني حريف انگليسي را ضربه فني کرد

محمد علي شناني در گروه بازنده‌هاي جودوکاري از کشور ميزبان را شکست داد و شانس رسيدن به مدال را حفظ کرد.

مبارزه شناني با حريف انگليسي در گروه بازنده‌ها به دليل کوتاه بودن آستين لباس شناني ابتدا به تعويق افتاد! اما پس از چند دقيقه شناني با لباسي که هيچ نامي از ايران بر رويش وجود نداشت روي تاتامي حاضر شد و در حالي که ابتدا به دليل دريافت اخطارهاي زياد از حريف عقب بود حريفش را ضربه فني کرد و به برتري رسيد.

در شرايطي که با پيروزي جودوکار اوکرايني مقابل انگليسي شناني توانسته بود به گروه بازنده‌ها راه پيدا کند مشخص نبود علت اينکه شناني در چنين مسابقه رسمي عمدا يا سهوا از چنين لباسي استفاده کرده چه بوده است؟!

حدود هزار نفر تماشاگر انگليسي در سالن حضور دارند که به شدت جودوکاران کشورشان از جمله حريف شناني را تشويق مي‌کنند.

جمعه 10 شهریور 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سرمربي تيم ملي جودو پارالمپيک:

پيش بيني ما فيناليست شدن نتاج است

سرمربي تيم ملي جودوي پارالمپيک گفت: پيش‌بيني مي‌کنم نتاج به فينال راه پيدا کند.

خسرو گلکار درباره پيروزي نتاج در جودو پارالمپيک اظهار کرد: نتاج مبارزه خوبي انجام داد. او رتبه سوم پارالمپيک را دارد. با توجه به اينکه اين مسابقه نخستين مبارزه او بود در ابتداي کار عجله نکرد. نتاج وزن زيادي را کم کرده و ابتداي مسابقه سعي مي‌کرد اوضاع را سبک سنگين کند. اميدوارم نتاج به فينال اين بازي‌ها برسد و پيش‌بيني‌ام واقعا همين است.

وي درباره شکست شناني نيز گفت: شناني به بدترين قرعه ممکن برخورد کرد. حريف او نفر اول دنياست و کارش خيلي سخت بود. اميدوارم در جدول بازنده‌ها بتواند به مبارزاتش ادامه دهد.

وي همچنين خاطرنشان کرد: سطح داوري بازي‌ها تا اينجا خوب بوده و ما هيچ مشکلي با آن نداشتيم.

جمعه 10 شهریور 1391  6:10 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عباسي:

جوايز پارالمپيکي‌ها مانند المپيکي‌ها است

وزير ورزش و جوانان گفت که جوايز ورزشکاران پارالمپيکي با المپيکي‌ها برابر است.

به نقل از سايت فدراسيون جانبازان و معلولان، محمد عباسي با حضور در دهکده بازي هاي پارالمپيک لندن با ورزشکاران کشورمان ديدار و گفت‌وگو کرد.

وي در اين ديدار گفت: به موفقيت ورزشکاران ايراني در بازي هاي پارالمپيک اعتقاد کامل دارم و اميدوارم مانند المپيک با دست پر بازگردند.

عباسي در خصوص پاداش قهرمانان پارالمپيکي عنوان کرد: هميشه گفته‌ام ورزشکاران ايران براي سربلندي کشور و نظام به ميدان مي‌روند و همانطور که وعده داده‌ام جوايز اين قهرمانان هم مانند مدال آوران المپيکي خواهد بود.

وزير ورزش را در اين ديدار زريبافان معاون رئيس جمهور، علي آبادي رئيس کميته ملي المپيک، افشارزاده دبير کل اين کميته، نجف نژاد رئيس فراکسيون ورزش و هاشمي معاون تربيت بدني وزير آموزش و پرورش همراهي کردند.

جمعه 10 شهریور 1391  6:11 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نتاج: انگيزه‌ام براي مدال پارالمپيک زياد است

ميرحسن نتاج پس از کسب پيروزي در نخستين ديدار خود در پارالمپيک لندن گفت: 20 کيلو وزن کرده‌ام و آنقدر انگيزه دارم که مي‌خواهم مدال خوبي در پارالمپيک بگيرم.

نتاج پس از غلبه بر حريفش در جودو پارالمپيک لندن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من 20 کيلو وزن کم کردم و آنقدر انگيزه دارم که مي‌خواهم تحت هر شرايطي در اين وزن به موفقيت‌هاي بزرگي برسم.

وي گفت: تازه کتف چپم هم آسيب ديده است اما روحيه بسيار بالايي دارم. من در تمرين‌ها خيلي زحمت کشيدم و مي‌خواهم هر طور شده در اين وزن مدال خوبي بگيرم. اميدوارم با قدرت به فينال اين وزن از جودو پارالمپيک راه پيدا کنم.

جمعه 10 شهریور 1391  6:12 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رضايي:رواندا حريفي نبود که بخواهيم محک بخوريم

سرمربي تيم واليبال نشسته ايران پس از پيروزي اين تيم برابر رواندا گفت: رواندا حريفي نبود که تيم ما بخواهد محک بخورد.

هادي رضايي پس از پيروزي 3 بر صفر تيم واليبال نشسته ايران در اولين مسابقه‌اش در بازي‌هاي پارالمپيک لندن مقابل رواندا گفت: براي ما يک بازي کاملا معمولي بود. درست است که ضعيف‌ترين تيم اين بازي‌ها مقابل قوي‌ترين تيم يعني ايران قرار مي‌گرفت اما ما به اين مسابقه مانند يک بازي تمريني نگاه نکرديم. مسئولان برگزاري بازي‌ها براي اينکه نماينده‌اي از آفريقا حضور داشته باشد اجازه حضور رواندا در لندن را داده‌اند. ما به هر حريفي جدي نگاه مي‌کنيم و آن را دست کم نمي‌گيريم.

وي درباره مسير راه ايران براي رسيدن به قهرماني در اين بازي‌ها گفت: تيم ايران آماده هر مسابقه‌اي است. بازي‌هاي سخت ما از اين به بعد آغاز مي‌شود. ايران در 6 پارالمپيک قبلي توانسته در پنج دوره قهرمان و يک بار هم نايب قهرمان شود و حريف جدي براي هر تيمي به شمار مي‌رود.

رضايي گفت: جدا از بوسني که حريف قدري است تيم‌هايي چون آلمان، روسيه و مصر هم بد نيستند. مابقي تيم‌ها، تيم‌هاي ضعيف‌تري هستند که در يک سطح قرار دارند از جمله تيم انگليس.

وي در واکنش به اينکه بنابراين از عملکرد واليباليست‌هاي کشورمان در بازي با رواندا رضايت داريد گفت: مسابقه‌اي نبود که بشود عملکرد بازيکنان را ارزيابي کرد تيم ما در بازي‌هاي بعدي محک جدي خواهد خورد. ما آماده هر بازي هستيم و مي‌خواهيم تا بالاترين مرحله بازي‌ها پيش برويم.

جمعه 10 شهریور 1391  6:13 PM
تشکرات از این پست
mansoure1373
mansoure1373
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 478

دوچرخه سواري پارالمپيک لندن؛

گلبارنژاد به مدال نرسيد

بهمن گلبارنژاد از رسيدن به مدال دوچرخه سواري پارالمپيک بازماند.

گلبارنژاد در رقابت تايم تريل يک کيلومتر با ثبت زمان يک دقيقه و 14 ثانيه و 245 هزارم ثانيه از خط پايان گذاشت.

در اين رقابت 22 ورزشکار حضور دارند که تنها 9 نفر تاکنون مسير يک کيلومتري را رکاب زده‌اند. گلبارنژاد در ميان اين 9 دوچرخه‌سوار در مکان ششم ايستاد تا قبل از به پايان رسيدن رقابت‌ها شانسي براي رسيدن به مدال نداشته باشد.

جمعه 10 شهریور 1391  8:56 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

معبودي: اميدوارم شانس صعود را حفظ ‌کنيم

دروازه‌بان تيم فوتبال 5 نفر ايران گفت: اميدوارم با برتري برابر اسپانيا بتوانيم به مرحله بعدي صعود کنيم.

مرتضي معبودي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به لندن در خصوص شکست 2 بر صفر ايران برابر آرژانتين در اولين ديدار رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن عنوان کرد: بازي خوبي انجام داديم اما متأسفانه دو گل دريافت کرديم. فوتبال 5 نفره بازي لحظه‌هاست.

وي ادامه داد: تفاوت ما با فوتبال معمولي اين است که محوطه جريمه نداريم و دائم روي دروازه‌ها موقعيت خلق مي‌شود. آرژانتيني‌ها فرصت‌هاي زيادي روي دروازه ما خلق کردند و توانستند دو بار دروازه ما را باز کنند.

دروازه‌بان تيم فوتبال 5 نفره ايران تصريح کرد: يک پنالتي را هم از دست داديم و مي‌توانستيم در صورت گل کردن به بازي برگرديم. اميدوارم در بازي آينده برابر اسپانيا به برتري دست يابيم تا شانس صعودمان به مرحله بعدي حفظ شود.

جمعه 10 شهریور 1391  9:15 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پارالمپيک لندن؛

تيم فوتبال پنج نفره ايران مغلوب آرژانتين شد

تيم فوتبال پنج نفره ايران نخستين ديدار خود در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن را با شکست 2 بر صفر مقابل آرژانتين به پايان رساند.

تيم فوتبال پنج نفره ايران با هدايت ''جواد فلفي'' در نخستين ديدار خود در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن از گروه نخست به مصاف آرژانتين رفت.

در نيمه نخست اتفاق خاصي رخ نداد تا 25 دقيقه نخست با تساوي بدون گل به پايان برسد و بازيکنان خود را آماده حضور در نيمه دوم کنند.

در آغاز نيمه دوم، ''سيلويو ولو'' کاپيتان آرژانتين با از پيش روي برداشتن بازيکنان ايران و نواختن ضربه اي محکم تيم فوتبال آرژانتين را به گل رساند.

در ادامه نيمه دوم بازيکنان ايران براي جبران گل خورده تلاش زيادي انجام دادند اما اين تيم آرژانتين بود که بار ديگر با درخشش ''سيلويو ولو'' به گل رسيد و پيروزي خود را قطعي کرد.

بريتانيا و اسپانيا ديگر تيم هاي حاضر در گروه نخست فوتبال پنج نفره بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن هستند.

جمعه 10 شهریور 1391  9:17 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شهابي‌پور: رنجبرکيا استاد من است

عضو تيم تيراندازي با کمان ايران با اشاره به برخورد 2 ايراني در جدول مسابقات گفت: مي‌توانيم اميدوار باشيم حداقل يک ايراني به مرحله بعد راه پيدا مي‌کند.

رهام شهابي‌‌پور با اشاره به عملکرد خود در رقابت تيراندازي با کمان گفت: شروع خيلي خوبي نداشتم چون بارندگي بود و اوضاع جوي روي کار من تأثير گذاشته بود. در گروه هفتم شدم و در مجموع از عملکردم راضي هستم.

وي در رابطه با رقابت خود با حريف ترکيه‌اي تصريح کرد: بازي خوبي داشتم و توانستم 6 بر صفر پيروز شوم اما فردا بازي سختي در مرحله يک چهارم نهايي دارم و طبق قرعه بايد با ابراهيم رنجبرکيا رقابت کنم.

شهابي‌پور با اشاره به برخورد 2 ايراني در جدول مسابقات اظهار داشت: به هر حال شرايط جدول اينگونه شده ولي مي‌توانيم اميدوار باشيم حداقل يک ايراني به مرحله بعد راه پيدا مي‌کند و از شانس مدال برخوردار باشد. رنجبرکيا استاد من است و رکورد بهتري  نسبت من دارد.

جمعه 10 شهریور 1391  9:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها