0

اخبار پارالمپبک

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

پاسخ به:اخبار پارالمپبک
جمعه 10 شهریور 1391  9:20 PM

شهابي‌پور: رنجبرکيا استاد من است


عضو تيم تيراندازي با کمان ايران با اشاره به برخورد 2 ايراني در جدول مسابقات گفت: مي‌توانيم اميدوار باشيم حداقل يک ايراني به مرحله بعد راه پيدا مي‌کند.


 رهام شهابي‌‌پور با اشاره به عملکرد خود در رقابت تيراندازي با کمان گفت: شروع خيلي خوبي نداشتم چون بارندگي بود و اوضاع جوي روي کار من تأثير گذاشته بود. در گروه هفتم شدم و در مجموع از عملکردم راضي هستم.

وي در رابطه با رقابت خود با حريف ترکيه‌اي تصريح کرد: بازي خوبي داشتم و توانستم 6 بر صفر پيروز شوم اما فردا بازي سختي در مرحله يک چهارم نهايي دارم و طبق قرعه بايد با ابراهيم رنجبرکيا رقابت کنم.

شهابي‌پور با اشاره به برخورد 2 ايراني در جدول مسابقات اظهار داشت: به هر حال شرايط جدول اينگونه شده ولي مي‌توانيم اميدوار باشيم حداقل يک ايراني به مرحله بعد راه پيدا مي‌کند و از شانس مدال برخوردار باشد. رنجبرکيا استاد من است و رکورد بهتري  نسبت من دارد.

 

 

 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها