0

اخبار پارالمپبک

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

پاسخ به:اخبار پارالمپبک

واعظي: به تعهدات‌مان عمل کرده‌ايم

سرمربي تيم ملي تيراندازي با کمان ايران در مسابقات پارالمپيک 2012 لندن گفت: عملکرد خوبي داشته‌ايم و به تعهدات خود عمل کرده‌ايم.

حجت‌الله واعظي درباره عملکرد نمايندگان کشورمان در رقابت‌هاي تيراندازي گفت: زهرا نعمتي و ابراهيم رنجبرکيا دو تيرانداز کشورمان توانسته‌اند تاکنون 2 رکورد را بشکنند. عملکرد خوبي داشته‌ايم و به تعهدات خود عمل کرده‌ايم.

وي در خصوص برخورد رنجبرکيا و شهابي‌پور ايراني در جدول مسابقات گفت: کاري نمي‌توان کرد. شرايط جدول اينگونه شده است ولي خوشحاليم يک ايراني مي‌تواند به مرحله بعد صعود کند. پيش‌بيني مي‌کنم برنده بتواند تا فينال پيش برود و در فينال هم احتمالاً با حريفي از چين طايفه روبه‌رو شود.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  9:21 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فلفلي: متاسفم که به آرژانتين باختيم

سرمربي تيم فوتبال 5 نفره ايران پس از شکست برابر تيم فوتبال آرژانتين گفت: آخرين فيلمي که از اين تيم ديديم مربوط به يک و نيم سال پيش بود اما نسبتا عملکرد خوبي به نمايش گذاشتيم.

جواد فلفلي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران از لندن، پس از شکست تيم فوتبال 5 نفره ايران در بازيهاي پارالمپيک لندن اظهار کرد:‌ تيم ما نسبتا بازي خوبي را به نمايش گذاشت ما براي برد به ميدان آمده بوديم اما آخرين فيلمي که از تيم آرژانتين ديده بوديم مربوط به يک و نيم سال پيش بود متاسفم که نتوانستيم آنها را شکست دهيم.

وي افزود: ما از الان بايد خودمان را براي بازي پس فردا آماده کنيم ضمن اينکه نتيجه ديدار انگليس و آرژانتين براي ما اهميت زيادي دارد.

معبودي دروازه بان تيم فوتبال 5 نفره پس از اين مسابقه اظهار کرد درست است که من دو گل دريافت کردم بهترين دروازه بانهاي دنيا هم در فوتبال 5 نفره مشکل دارند. چون محوطه جريمه نداريم و در هر لحظه ممکن است هر اتفاقي بيفتد. اميدوارم بتوانيم اسپانيا را شکست دهيم.

محمد عباسي وزير ورزش و جوانان نيز از اين مسابقه ديدن کرد و پس از اين بازي به رختکن تيم ملي رفت تا با بازيکنان تيم فوتبال صحبت کند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
جمعه 10 شهریور 1391  9:23 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

انوي تيرانداز ايران سوم شد؛

کسب اولين مدال ايران توسط ساره جوانمردي

بانوي تيرانداز ايران در رقابت‌هاي پارالمپيک لندن مدال برنز رشته تيراندازي 10 متر P2 بانوان را به خود اختصاص داد.

ساره جوانمردي و عاليه محمودي در مرحله پاياني تيراندازي 10 متر P2 بانوان با حريفان خود به رقابت پرداختند که در پايان جوانمردي در رتبه سوم و محمودي در رده ششم قرار گرفتند.

جوانمردي توانست بالاتر از حريف اوکرايني خود قرار بگيرد و ضمن کسب مدال برنز اين رشته از رقابت‌هاي پارالمپيک، نخستين مدال کاروان ايران را به‌دست آورد.

جمعه 10 شهریور 1391  9:25 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

راه يابي ايران به جدول توزيع مدال پارالمپيک

کاروان ورزشي ايران با کسب مدال برنز 'ساره جوانمردي' در مسابقه هاي تيراندازي زنان، به جدول توزيع مدال بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن راه يافت و در مکان بيست و نهم اين جدول قرار گرفت.

''ساره جوانمردي'' با کسب مدال برنز مسابقه هاي تيراندازي زنان در ماده 10 متر تپانچه کلاس P2، نخستين مدال کاروان ايران در بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن را براي کشورمان به ارمغان آورد.

بر اين اساس، کاروان ورزشي ايران با کسب يک مدال برنز در رده بيست و نهم بازي هاي پارالمپيک 2012 لندن قرار گرفت.

جمعه 10 شهریور 1391  9:26 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شناني حذف شد

جودوکار وزن 73- کيلوگرم تيم ملي نابينايان در دومين مبارزه خود در گروه بازنده‌ها شکست خورد و از دور مسابقات کنار رفت.

محمدعلي شناني در دور نخست برابر «ديميترو سولويي» از اوکراين شکست خورد و با راهيابي اين اوکرايني به ديدار نهايي شانس حضور در جدول بازنده‌ها را به دست آورد.

جودوکار ايران نخستين ديدار خود در گروه بازنده‌ها را با برتري مقابل «مارن پاول» از بريتانيا به پايان رساند. شناني براي رسيدن به ديدار رده بندي به مصاف «هيداکاتسو تاکاشي» جودوکار تيم ملي ژاپن رفت و با شکست در اين ديدار حذف شد.

جمعه 10 شهریور 1391  9:32 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

جوانمردي:

خوشحالم اولين مدال ايران را به دست آوردم

دارنده مدال برنز پارالمپيک لندن گفت: کسب اولين مدال کاروان ايران برايم بسيار اهيمت داشت و بسيار خوشحال هستم که به اين مهم دست يافتم.

ساره جوانمردي پس از کسب مدال برنز رقابت‌هاي تيراندازي پارالمپيک عنوان کرد: بسيار خوشحالم که توانستم اولين مدال کاروان ايران را به دست بياورم. زحمت زيادي براي اين مدال کشيده بودم و برايم اهميت زيادي داشت تا اولين مدال کاروان ايران را کسب کنم.

وي ادامه داد: سطح رقابت‌ها بسيار بالا بود و تمام نفرات با آمادگي کامل ظاهر شده بودند. دوست داشتم در رقابت‌هاي پارالمپيک مدال کسب کنم که خوشبختانه اين اتفاق افتاد.

جوانمردي با اشاره به حضور عاليه محمودي در همين ماده خاطرنشان کرد: از محمودي بسيار تشکر مي‌کنم. او در کسب مدال من سهم دارد و کمک زيادي به من کرد.

وي افزود: اردوهاي بسيار زيادي داشتيم و هم‌اکنون بسيار خسته‌ام. کمي نياز به استراحت دارم. مي‌خواهم ادامه تحصيل و در کنار آن با قدرت به کار خود در ورزش‌ ادامه دهم.

جمعه 10 شهریور 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نتاج از دور رقابت‌ها کنار رفت

جودوکاران وزن 81- کيلوگرم تيم ملي نابينايان و کم بينايان در نخستين مبارزه‌اش در گروه بازنده‌ها برابر نماينده روسيه شکست خورد و حذف شد.

سيد امير نتاج پس از پيروزي مقابل جودوکاري تيم ملي ترکيه در دومين مبارزه برابر «خوزه افرون» از آرژانتين شکست خورد و به گروه بازنده‌ها رفت.

وي در نخستين مبارزه‌اش در گروه بازنده‌ها به مصاف «آناتوني شوچنکوف» از روسيه رفت و با شکست از دور مسابقات حذف شد.

جمعه 10 شهریور 1391  9:35 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

فردا مي‌جنگيم تا مدال بگيريم؛

قراگوزلو: از عملکرد نتاج راضي‌ام

سرمربي تيم ملي جودوي نابينايان و کم‌بينايان ايران از عملکرد نتاج در رقابت‌هاي پارالمپيک 2012 لندن ابراز رضايت کرد.

ناصر قراگزلو سرمربي تيم ملي جودوي معلولان ايران در خصوص حذف شناني و نتاج خاطرنشان کرد: به شناني گفته بودم مراقب حريف ژاپني خود در خاک باشد. نماينده ژاپن در خاک بسيار خوب عمل مي‌کند اما متأسفانه او در همين امر ضعيف بود و شکست خورد.

وي اظهار داشت: از عملکرد نتاج راضي هستم. او تمام تلاش خود را کرد و توانش در همين حد بود. ما در رقابت‌هاي فردا مي‌جنگيم تا بتوانيم به مدال دست يابيم.

قراگوزلو در خصوص اينکه داوران از آستين‌هاي کوتاه جودکاران ايراني ايراد گرفته بودند، يادآور شد: داوران زيادي حساس شده بودند. با همين لباس‌ها در مسابقات بين‌المللي شرکت کرده بوديم. بازيکنان ايراني دوست داشتند با لباس‌هاي آستين‌کوتاه به مصاف حريفان بروند اما آنها تأکيد داشتند با لباس‌هاي آستين‌ بلند به ميدان بروند.

جمعه 10 شهریور 1391  9:37 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

گلکار: قول مدال مي‌دهم

سرمربي تيم ملي جودوي نابينايان و کم بينايان گفت: فردا (شنبه) در سه وزن جودوکاران ما وارد تاتامي مي‌شوند و قول کسب دو تا سه مدال مي‌دهم.

خسرو گل‌کار پس از شکست نمايندگان وزن 81- کيلوگرم و 73- کيلوگرم گفت: شناني در گروه بازنده‌ها بود و 30 درصد توقعي هم که از او براي موفقيت داشتيم نتوانست برآورده کند. هر آنچه که قبل از مسابقه به وي گفته بوديم را اجرا نکرد و همين موضوع باعث شکستش شد.

وي در مورد شکست نتاج مقابل جودوکار روسي گفت: نتاج تلاش خود را کرد. وي در 10 ماه گذشته وزن بسيار زيادي کم کرده و در يک وزن پايين تر در پارالمپيک لندن حضور داشت و به همين دليل کم کردن وزن در شکست نتاج تاثير گذار بود.

سرمربي تيم جودو اظهار داشت: فردا (شنبه) در سه وزن جودوکاران ما وارد تاتامي مي‌شوند و قول کسب دو تا سه مدال مي‌دهم. پيش از اين انتظار داشتيم محمد رحمتي در نخستين روز به مدال طلا برسد که متاسفانه اين طور نشد.

گلکار خاطرنشان کرد: سه روز قبل از آغاز مسابقه با رحمتي صحبت کرده و به او توصيه کرده بوديم به هيچ عنوان در نخستين روز مسابقه براي شکست حريفش عجله نکند. حتي به او گفته بوديم نيازي نيست در همان آغاز مسابقه حريف خود را ضربه فني کند، اما او به حرف ما گوش نداد و متاسفانه در پايان به عنوان بازنده معرفي شد. شکست رحمتي ضربه بزرگي به کاروان ايران زد. به هر حال همه از او انتظار کسب مدال داشتند و پس از شکستش روحيه جودو کاران تضعيف شد. بعد از شکست رحمتي جودو کاران به شدت گريه مي‌کردند.

جمعه 10 شهریور 1391  9:39 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نتاج: انگيزه زيادي براي کسب مدال داشتم

جودوکار ايران در پارالمپيک لندن گفت: کم کردن وزن باعث ضعف‌بدني‌ام در مسابقه آخر شد و نتوانستم عملکرد خوبي داشته باشم.

سيد ‌امير نتاج پس از حذف از رقابت‌هاي پارالمپيک گفت: در مسابقه آخر ضعف بدني داشتم و نتوانستم عملکرد خوبي داشته باشم، چون وزن زيادي کم کرده بودم. من هم در آسيا و هم در مسابقات جهاني مدال داشتم و انگيزه زيادي داشتم نتيجه بگيرم. متأسفم به هدفم نرسيدم.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا کم کردن وزن ريسک بزرگي براي شما نبود، عنوان کرد: هر ورزشکاري مجبور است زماني وزن کم کند. من در مسابقات درون اردويي شکست خوردم و قرار شد يک وزن پايين‌تر شرکت کنم.

جودوکار ايران گفت: اميدوارم فردا ديگر نمايندگان کشورمان عملکرد بهتري داشته باشند و بتوانيم مدال بگيريم.

جمعه 10 شهریور 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها