پاسخ به:اخبار پارالمپبک
جمعه 10 شهریور 1391 10:27 AM
علي جواد: با مدال خانوادهام را خوشحال ميکنمنماينده مسلمان وزنهبرداري انگليس در رقابتهاي پارالمپيک لندن اميدوار است با کسب مدال ناکامي 4 سال قبل پکن را جبران کرد و خانوادهاش را خوشحال کند. |
![]() |
|
|
||
|
علي جواد که فردا اولين سري رقابتهاي خود را در اين رشته از پيکارهاي المپيک معلولان در شهر لندن آغاز ميکند، در بازيهاي سال 2008 عنوان نهمي را کسب کرد. به همين خاطر تصميم به کنارهگيري از مقامش را داشت. اما پس از توصيه و تشويقهاي خانوادهاش منصرف شد.
او که در تاتنهام زندگي ميکند، اکنون با انگيزه کسب مدال به قصد خوشحال کردن اعضا خانوادهاش در پيکارها حضور يافته است. وي روز گذشته اظهار داشت: چهار سال قبل وضعيت ناراحت کنندهاي داشتم. به کسب مدال در بازي هاي پکن اميدوار بودم. اما در نهايت نهم شدم. اين مساله مرا وادار کرد تصميم به کنارهگيري باشم. اما پدر و مادرم مرا نصيحت کردند تا از اين تصميم چشم پوشي کنم. علي جواد ادامه داد: آنها به من خيلي انگيزه دادند و اکنون با انگيزه کسب مدال براي خوشحالي آنها وارد ميدان ميشوم. پيکارهاي پارالمپيک لندن از روز پنجشنبه 9 شهريور 91 (امروز) شروع مي شود و تا تاريخ 18 شهريور ادامه خواهد يافت. |