پاسخ به:اخبار پارالمپبک
جمعه 10 شهریور 1391 2:31 PM
رحمتي: داوران خيلي سختگيري کردندجودوکار وزن 66-کيلوگرم تيم ملي نابينايان و کم بينايان گفت: داوران در تصميمگيريهايشان خيلي سخت گيري کردند. |
![]() |
|
|
||
|
سعيد رحمتي جودوکار وزن 66- کيلوگرم ايران که يکي از اميدهاي مدال کاروان ورزشي ايران در پارالمپيک 2012 لندن محسوب مي شد، در نخستين روز اين بازيها به مصاف «مارکوس فالکون» از ونزوئلا رفت و در حالي که برتر از حريف خود بود با خطاي فني(هانسوکو) شکست خورد.
وي اظهار داشت: روز گذشته خيلي بدشانسي آوردم. حريفم اگر در خانه نيز با من مسابقه ميداد نميتوانست مرا شکست دهد. وي را ضربه فني کردم، اما داوران اين فن را با توجه به قوانين جديد خطا اعلام کردند. اين جودوکار در پاسخ به اين سوال که مربي شما گفته رحمتي در آغاز مسابقه عجله کرد و آيا اين موضوع را قبول داريد گفت: اصلا چنين موضوعي را قبول ندارم، مشکل اصلي من قوانين جديد بود. هر چند که از تغييرات قوانين باخبر بودم، اما داوران در تصميم گيري خود سخت گيري کردند. رحمتي در پاسخ به اين سوال که مسئولان در اين مدت بارها اعلام کرده بودند وي يکي از شانسهاي کسب مدال طلا است و آيا اين موضوع باعث شد هنگام مسابقه فشار روحي و رواني زيادي به شما وارد شود، خاطرنشان کرد: قطعا اين موضوع در شکستم تاثير داشت، اما دوست ندارم شکستم را با اين صحبتها توجيه کنم. من 24 ساله هستم و تلاش مي کنم در المپيک بعدي حتما اين شکست را با کسب مدال جبران کنم. |