0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

دو داور واترپلوي المپيک محروم شدند

دو داور واترپلوي المپيک محروم شدند

دو داور واترپلو که يک گل قانوني را مردود اعلام کرده بودند،از داوري در ديگر رقابت هاي اين رشته در المپيک لندن محروم شدند.

فدراسيون بين المللي شنا(فينا)اعلام کرد: '' بوريس مارگتا'' از اسلووني و ''رادوسلاو کوريزنا'' از لهستان در هيچيک از رقابت هاي باقيمانده واترپلو زنان يا مردان بازي هاي المپيک لندن داوري نخواهند کرد.

اين دو داور در بازي واترپلوي تيم هاي اسپانيا با کرواسي، گل تيم اسپانيا را مردود اعلام کردند،درحالي که به نظرمي رسيد توپ از خط عبور کرده است.

فينا به رغم اعتراض رسمي اسپانيا، بر باخت 7 - 8 اين کشور در برابر کرواسي تاکيد کرد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:14 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

پيشنهاد اغواکننده به مربيان تيم ملي فرنگي ايران

پيشنهاد اغواکننده به مربيان تيم ملي فرنگي ايران

مسئولان فدراسيون کشتي ترکيه پس از کسب عنوان قهرماني حميد سوريان پيشنهاد اغوا کننده اي به کادر فني تيم ملي براي حضور در تيم ملي اين کشور دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اينکه حميد سوريان کشتي‌گير وزن 55 کيلوگرم ايران توانست مدال طلاي رقابت‌هاي المپيک 2012 لندن را با اقتدار کسب کند، مسئولان فدراسيون کشتي ترکيه به مربيان ايران پيشنهاد همکاري دادند.

جمشيدخيرآبادي مربي تيم ملي کشتي فرنگي ايران با اعلام اين خبر گفت: پس از پايان رقابت سوريان، مسئولان 2 کشور که يکي از آنها ترکيه بود، کنار تشک آمدند و پيشنهاد بالايي براي حضور کادر فني تيم ملي کشتي فرنگي ايران براي حضور در کشورشان دادند.

کادر فني ايران پاسخي به اين درخواست ها نداده است.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:17 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

گزارش رويترز ازعزم سليمي براي کسب مدال طلا

گزارش رويترز ازعزم سليمي براي کسب مدال طلا

خبرگزاري رويترز در گزارشي اعلام کرد انتظار براي مسابقه وزنه برداري فوق سنگين وزن المپيک 2012 و درخشش ستاره تنومند وزنه برداري ايران و جهان آغاز شده است.

در اين گزارش آمده است: سالن اکسل لندن که در محل تمرين وزنه برداران المپيکي است ، وقتي ستاره 22 ساله ايراني يعني بهداد سليمي به آن وارد مي شود ، کوچکتر از هميشه به نظر مي رسد.

اين نه وقت به خاطر قد 198 سانتي متري نابغه ورزش ايران است ، بلکه سليمي چنان با اعتماد به نفس قدم برمي دارد ، گويي که از هم اينک عنوان قوي ترين مرد بازيهاي المپيک لندن را کسب کرده است.

بقيه وزنه برداران تمرين خود را تعطيل مي کنند تا او را تماشا کنند و مسئولان سالن و راهنماهاي داوطلب هم در گوشه و کنار سالن مشغول تماشا و لذت بردن از تمرينات سليمي مي شوند.مسئولان ارشد کميته برگزاري رقابتهاي وزنه برداري و فدراسيون بين المللي يکي يکي مي آيند و با سليمي احوالپرسي مي کنند.سليمي نيز با روي باز همه را مي پذيرد.هر روز دهها نفر از مردم لندن و ساير کشورها با عکسهاي امضا شده خود با اين قهرمان بزرگ به محل سکونت خود باز مي گردند.

سليمي در رقابتهاي آسيايي 2009 وارد عرصه بين المللي وزنه برداري شد و از آن زمان تا کنون کسي او را در دسته 105+ کيلو شکست نداده است.

او اولين عنوان قهرماني جهان خود را در سال 2010 کسب کرد و در سال 2011 با موفقيت از آن به دفاع پرداخت و رکورد يک ضرب جهان را شکست.سليمي در رقابتهاي جهاني پاريس 214 کيلو وزنه يعني به وزن تقريبي دو بچه فيل را در حرکت يک ضرب بالاي سر برد و يکي از رکوردهاي الگو و قهرمان هموطن خود يعني حسين رضا زاده را به نام خود تغيير داد.

رضا زاده که دو قهرماني المپيک سيدني و آتن را در کارنامه دارد اکنون رييس فدراسيون وزنه برداري ايران است.

شايد تنها کسي که مي تواند در زمان حضور در سالن تمرين وزنه برداري به اندازه سليمي توجه ديگران را جلب کند، رضا زاده باشد.

رضا زاده در پشت سر سليمي وارد شد و هر دو به معناي واقعي با ابهت به نظر مي رسيدند.رضا زاده در مصاحبه اي گفت :«‌اگر بهداد سليمي بتواند رکورد هاي جهاني جديدي برپا کند و رکوردهاي مرا بشکند ، واقعا خوشحال خواهم شد.براي ما نام ايران مهم است نه رضا زاده يا سليمي.»

رضا زاده که خود به علت مصدوميت المپيک پکن را از دست داد ، افزود :« مربي بهداد کاملا به لحاظ مسائل فني به او کمک مي کند و من هم سعي مي کنم به لحاظ روحي سليمي را تقويت کنم.من به او قبل و در حين مسابقه روحيه مي دهم و به او کمک مي کنم تا بهترين عملکرد را ارائه کند.»

بهداد سليمي انگليسي را دست و پا شکسته صحبت مي کند و در پاسخ به سوال خبرگزاري رويترز در مورد اينکه آيا رکورد جهان را خواهد شکست با لبخند مي گويد :«‌اول مدال طلا.»

البته اين کار غيرممکني نيست.رکورد ورودي سليمي به المپيک 10 کيلوگرم بيشتر از نزديک ترين رقيب او است.البته نفر دوم رکوردهاي ورودي نيز سجاد انوشيرواني از ايران است.

سليمي براي شکستن رکورد جهاني وزنه برداري در حرکت دو ضرب بايد 264 کيلوگرم را بالاي سر ببرد و اگر در مجموع حرکات بتواند 427 کيلوگرم وزنه بزند ، آنوقت کاملا نام رضا زاده را از فهرست رکوردهاي فدراسيون بين المللي وزنه برداري پاک خواهد کرد.

سليمي در مورد رمز موفقيتش در يک عبارت مي گويد :« تمرين خوب با وزنه هاي سنگين.»

با اين وجود اين قهرمان آماده براي قهرماني بايد از سد رقباي مطرح و بين المللي خود از روسيه ، اوکراين و آلمان عبور کند.

سليمي که قوي هيکل به نظر مي رسد ، تمريناتش را با وزنه هاي سبک تر آغاز کرد و سعي کرد تا روي سرعت انفجاري که براي بلند کردن وزنه از زمين به اندازه يک آرنج به آن نياز دارد ، کار کند.او در مدت دو صدم ثانيه اين کار را انجام مي دهد.

او در ادامه تمرين خود وزنه اي که در اطراف ميله آن سه ديسک قرمز ، آبي و زرد قرارداده شده (حدود 245 کيلوگرم) را بلند کرده و به پشت سر مي برد.او سپس به آرامي و با کنترل کاملا آنرا به جلو بازمي گرداند و با ظرافت خاصي روي زمين برمي گرداند.

تمرينات سليمي در مقابل لنزهاي دوربين خبرنگاران که مرتب چشمک مي زد به پايان رسيد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:18 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

بولت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم

بولت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم

قهرمان دوي 100متر المپيک 2012 گفت: خوشحالم به وعده‌ام که کسب يک عنوان ديگر در مسابقات المپيک بود، عمل کردم.

به نقل از سايت بازي‌هاي المپيک2012 لندن، اوسين بولت پس از قهرماني در دوي 100متر اين بازي‌هاي اظهار داشت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم و موفق شدم به مدال ديگري دست پيدا کنم. فريادهاي مردم در ورزشگاه انرژي زيادي به من داد و توانستم با انگيزه دو چندان اهداف خودم از حضور در اين دوره از المپيک را تحقق ببخشم.

وي عنوان کرد: پيش از حضور در اين مسابقات برخي از منتقيدن به من مي‌گفتند که نمي‌توانم به دستاوردي مانند گذشته برسم، اما من حتي از آن حرف‌ها هم انرژي زيادي گرفتم و برانگيخته شدم. به خودم نهيب زدم که حتماً عناوين گذشته‌ام را تکرار کنم.

سريع‌ترين مرد جهان  گفت: اکنون احساس بسيار خوبي براي خودم، خانواده‌ام و حتي براي کشورم دارم. حالا وقتي کسي در يک نقطه از جهان به نقشه جغرافيايي نگاه مي‌کند و کشور ما را روي آن مي‌بيند با ديدن اسم جامائيکا به ياد بولت مي‌افتد و همين براي من افتخاري بزرگ است.

بولت بامداد امروز با طي کردن 100 متر در 9 متر و 63 صدم ثانيه مدال طلا را بر گردن آويخت و رکورد المپيک را 6 صدم ثانيه ارتقاء بخشيد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:18 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

عبدولي:در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم

کشتي گير تيم ملي فرنگي ايران گفت: مي خواهم در المپيک لندن به مدال طلا دست يافته و با کارنامه‌اي تکميل از دنياي قهرماني خداحافظي کنم.

سعيد عبدولي درباره آخرين شرايط خود قبل از شروع مسابقات کشتي فرنگي المپيک 2012 لندن عنوان کرد: من در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم. همه چيز مطلوب است و انشالله که با هيچ بدشانسي روبرو نشوم و با قدرت برابر حريفان صف آرايي کنم.

وي ادامه داد: اميدوارم در المپيک لندن با کسب يک مدال بسيار خوش رنگ کارنامه ورزشي و مدالي ام را تکميل و از دنياي فوتبال خداحافظي کنم.

عبدولي درباره جدي ترين حريف خود در المپيک تاکيد کرد: در وزني که من کشتي مي گيرم نماينده کشورهاي کره جنوبي، روسيه، گرجستان، فرانسه، قراقزستان و کوبا حضور دارند که همگي در دنيا صاحب عنوان هستند. اميدوارم با شرايطي که دارم بتوانم از سد آنها بگذرم و مدال المپيک را کسب کنم.

وي در پاسخ به اين سوال که آرامش و تجربه از مهم ترين فاکتورها براي موفقيت در المپيک هستند،آيا اين فاکتورها را دارد يا نه، گفت: من توکلم به خداوند است، اما در سال هاي اخير در 4 دوره مسابقات جهاني شرکت کرده ام و 3 مدال طلا به دست آورده ام، اميدوارم اين تجربه ها کمک حال من شود و به مدال طلاي المپيک برسم. بي صبرانه منتظر رويارويي با حريفان هستم و شرايط روحي ام نيز براي مبارزه با آنها مطلوب است.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:20 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

رنگرز: سوريان فقط طلاي المپيک را کم داشت

رنگرز: سوريان فقط طلاي المپيک را کم داشت

نايب رئيس فدراسيون کشتي، حميد سوريان را نابغه‌اي در کشتي فرنگي خواند که فقط مدال طلاي المپيک را در ويترين افتخاراتش کم داشت.

حسن رنگرز، مشاور وزير ورزش و نايب رئيس فدراسيون کشتي با بيان اين مطلب گفت: حميد سوريان با کسب پنج مدال طلاي جهان، بار ديگر ظرفيت و توانمندي‌هاي بالاي خود را نشان داد. او نابغه‌اي است که مدال طلاي المپيک 2012 لندن را در کارنامه خود کم داشت و خوشحالم با کسب اين مدال طلا، کلکسيون افتخاراتش را نيز تکميل کرد تا رکورد مدال‌هاي زرينش با عبداله موحد برابري کند.

وي ادامه داد: سوريان با برنامه‌ريزي مناسب کادر فني در رقابت‌هاي جهاني سال 2011 استانبول شرکت نکرد و دورخيز بسيار با برنامه‌اي را براي کسب مدال در المپيک داشت که خوشبختانه در نهايت به هدفش رسيد.

رنگرز با تقدير از کادرفني تيم ملي کشتي فرنگي اظهار داشت: اين افتخار حاصل چهارسال کار شبانه روزي محمد بنا سرمربي تيم ملي و همکارانش است و اين طلاي ارزشمند پاسخي است به بخشي از تلاش‌هاي بي شائبه و واقعي محمد بنا که شب و روز در خانه کشتي حضور داشت.

نايب رئيس فدراسيون کشتي در پايان خاطر نشان کرد: اميدوارم امروز و فردا نيز شاهد عملکرد خوب فرنگي کاران کشورمان در بازي‌هاي المپيک 2012 لندن باشيم که همچنان بايد در پنج وزن باقيمانده به ميدان بروند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:21 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شناسايي مسافرين ايستگاه پاياني فوتبال مردان

شناسايي مسافرين ايستگاه پاياني فوتبال مردان

چهره‌ دو تيم مسافر ايستگاه پاياني فوتبال مردان المپيک لندن با انجام پيکارهاي نيمه نهايي مشخص خواهد شد.

فردا عصر (سه‌شنبه) با انجام دو ديدار از ميان مکزيک، ژاپن، کره‌جنوبي و برزيل مشخص خواهد شد کدام تيم مدعي کسب طلا و نقره و نيز برنز اين پيکارها هستند.

در اولين مصاف مکزيک با ژاپن ديدار خواهد کرد. مکزيکي‌ها پس از کسب دو برد و يک تساوي در مرحله يک چهارم نهايي 4 بر 2 مقابل سنگال خوش درخشيدند و حالا براي رويارويي با «سامورايي‌هاي آبي» قاره آسيا، از روحيه بالايي برخوردار هستند. اما در مقابل حريف خاور دوري پس از کسب نتايجي مشابه مکزيک،  در جدال روز شنبه با مصر به پيروزي درخشان 3 بر صفر مقابل مصر رسيد.

بدين ترتيب تقابل اين دو قدرت يکي از بازي‌هاي تماشايي اين دوره را رقم خواهد زد.

در ديداري ديگر کره‌جنوبي برابر برزيل، اميد شماره يک قهرماني قرار مي‌گيرد. تيم آسيايي در دور نخست پيکارها با دو تساوي و يک برد به بازي يک چهارم نهايي با بريتانيا رسيد و پس از تساوي يک بر يک در وقت معمول و اضافه در ضربات پنالتي ميزبان را حذف کرد.

در مقابل برزيل با 3 برد پر گل در مرحله اول،‌ روز شنبه و در پيکار حذفي شنبه 3 بر 2 مقابل هندوراس به برتري رسيد.

کره‌جنوبي و ژاپن حتي در صورت ناکامي مقابل حريفان فردا قادر خواهند بود در ديدار رده‌بندي، آسيا را صاحب حداقل مدال برنز کنند.

پيکارهاي لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاريخ يکشنبه 22 مرداد ادامه خواهد يافت.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:22 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

نوروزي به يک چهارم نهايي المپيک رسيد

نوروزي به يک چهارم نهايي المپيک رسيد

اميد نوروزي به جمع هشت کشتي‌گير برتر وزن 60 کيلوگرم کشتي فرنگي المپيک راه يافت.

فرنگي‌کار وزن 60 کيلوگرم ايران پس از پيروزي مقابل نماينده چين‌ در دومين پيکار خود مقابل سرافيموف آنجلف از بلغارستان به روي تشک رفت و در دو تايم (1-0، 3-0) به برتري رسيد.

در تايم اول دو کشتي‌گير در سرشاخ کاري از پيش نبردند و کار به کلينچ کشيده شد. نوروزي در خاک خوابيد و توانست سي ثانيه مقاومت کند و وقت نخست را به سود خود پايان داد.

در سي ثانيه دوم هم هيچ يک امتيازي نگرفتند و اين بار نوروزي حريفش را در اختيار گرفت و در آخرين ثانيه حريف را بيرون از تشک به روي پل برد و دو امتياز گرفت اما مربي بلغار امتياز کرد که سودي نبخشيد و نوروزي يک امتياز ديگر گرفت.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:24 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

باباجان‌زاده به يک چهارم نهايي المپيک رسيد

باباجان‌زاده به يک چهارم نهايي المپيک رسيد

نماينده سنگين‌وزن کشتي فرنگي کشورمان در دومين ديدارش در بازي‌هاي المپيک لندن مقابل فرنگي‌کار ارمنستاني به پيروزي رسيد.

در ادامه رقابت‌هاي کشتي فرنگي بازي‌هاي المپيک 2012 لندن، مسابقات وزن 120 کيلوگرم از ساعت 16:30 در سالن اکسل شهر لندن آغاز شد که بشير باباجان‌زاده نماينده کشورمان پس از پيروزي در دور نخست مقابل علي سلمان از عراق در دور دوم هم از سد يوري پاتريکي‌يف از ارمنستان گذشت و به دور سوم راه يافت.

نماينده کشورمان در اين ديدار در 3 تايم و با نتايج (يک بر صفر)، (صفر بر يک) و (دو بر صفر) مقابل يوري پاتريکي‌يف ارمنستاني و دارنده مدال برنز المپيک 2008 پکن و نقره 2009 جهان به پيروزي رسيد و راهي مرحله بعد شد.

پاتريکي‌يف در دور نخست از سد حسن باروئف، قهرمان المپيک 2004 آتن و نايب قهرمان المپيک پکن از روسيه گذشته بود.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:25 PM
تشکرات از این پست
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:43 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مدال طلاي تفنگ 3 وضعيت 50متر براي ايتاليا

مدال طلاي تفنگ 3 وضعيت 50متر براي ايتاليا

تيرانداز ايتاليايي با شکستن رکورد المپيک به مدال طلاي تفنگ 3 وضعيت 50 متر مردان المپيک 2012 لندن دست يافت.

در رقابت‌‌هاي تيراندازي با تفنگ 3 وضعيت 50 متر مردان المپيک 2012 لندن، نيکولو کامپرياني از ايتاليا با کسب 1180 امتياز، رکورد المپيک در اين ماده را جابجا کرد و به مدال طلاي اين ماده دست يافت.

جان‌گيون کيم از کره‌جنوبي و متئو امونس از آمريکا نيز به ترتيب صاحب گردن‌آويز نقره و برنز شدند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:49 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

سجاد مرادي فردا با قهرمان جهان مي‌دود

سجاد مرادي فردا با قهرمان جهان مي‌دود

سجاد مرادي فردا در نيمه نهايي 800 متر المپيک لندن بايد با قهرمان جهان رقابت کند.

سجاد مرادي قهرمان 800 متر آسيا که امروز به مرحله نيمه نهايي دو 800 متر المپيک لندن رسيد فردا بايد در مرحله نيمه نهايي با حريفان بسيار قدرتمندي روبرو شود که مهمترين آنها ابوبکر کاکي از سودان است.

کاکي که بهترين رکوردش يک دقيقه و 42 ثانيه و 23 صدم ثانيه است عنوان قهرماني جهان را در اختيار دارد. پس از او نيز سه دونده ديگر از لهستان، کنيا و بوتساوانا رکوردهاي کمتر از يک دقيقه و 44 ثانيه دارند.

دونده برزيلي و هلندي هم‌گروه سجاد مرادي در مرحله نيمه‌نهايي نيز رکوردهاي شخصي‌شان نزديک به رکورد سجاد مرادي است.

بدين ترتيب از اين گروه تنها دو نفر اول به صورت مستقيم به فينال مي‌رسند و از بين سه گروه دور مقدماتي دو نفر ديگر نيز از بين بهترين‌ها فيناليست مي‌شوند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:50 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

روح الله عسگري هم با قهرمان جهان مي‌دود

روح الله عسگري هم با قهرمان جهان مي‌دود

حريفان روح‌الله عسگري در دور مقدماتي دو 110 متر با مانع نيز مشخص شدند.

روح‌الله عسگري يکي از سه دونده برتر 110 متر با مانع آسيا فردا قرار است با هشت دونده ديگر دنيا براي رسيدن به مرحله نيمه نهايي رقابت کند که يکي از آنها قهرمان جهان از آمريکا است.

بهترين رکورد روح‌الله عسگري در اين ماده 13 ثانيه و 50 صدم ثانيه است که اين رکورد در گروهش از پايين‌ترين رکوردها محسوب مي‌شود.

جيسون ريچادسون از آمريکا که سال گذشته در رقابتهاي قهرماني جهان در کره جنوبي به مدال طلا رسيده بود نيز با روح‌الله عسگري هم‌گروه است. ساير دوندگان اين گروه نيز از جامائيکا، ترينيداد و توباگو ، انگليس، پرتغال، پرتروئيکو، بلاروس و جزاير سليمان هستند. از اين گروه سه نفر به صورت مستقيم و شش نفر ديگر از بين شش رکورد برتر باقيمانده به مرحله نيمه‌نهايي خواهند رسيد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

وزنه برداران روس به رقابت با نصيرشلال برمي‌گردند

وزنه برداران روس به رقابت با نصيرشلال برمي‌گردند

در فاصله چند ساعت مانده تا آغاز رقابت نواب نصيرشلال در فينال دسته 105 کيلوگرم وزنه‌برداري گويا قرار است حريفان روسي او نيز در مسابقه شرکت کنند.

پيش از اين اعلام شده بود که ديمتري کلوکف و حاجي‌مراد آکائف در رقابت دسته 105 کيلوگرم حضور ندارند اما گويا قرار است آنها در اين مسابقه شرکت کنند. البته تاکنون به صورت رسمي فدراسيون وزنه‌برداري روسيه اعلام کرده که حاجي‌مراد آکائف در رقابتهاي وزنه‌برداري شرکت خواهد کرد اما از حضور ديمتري کلوکف در اين مسابقه همچنان خبري نيست.

پيش از اين روسها اعلام کرده بودند که اين دو وزنه‌بردار که شانس‌هاي اول و دوم مدال‌هاي المپيک هستند، در اين رقابت شرکت نمي‌کنند اما گويا قرار است هر دوي آنها يا يکي از آنها در اين مسابقه حاضر شوند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

دومين برتري کشتي گير وزن 84 کيلوگرم تيم کوبا

دومين برتري کشتي گير وزن 84 کيلوگرم تيم کوبا

کشتي گير وزن 84 کيلوگرم تيم ملي کشتي فرنگي کوبا، دومين ديدار خود در بازي هاي المپيک 2012 لندن را نيز با برتري به پايان رساند تا اميدهاي 'حبيب الله اخلاقي' براي حضور در جدول شانس مجدد حفظ شود.

اخلاقي نخستين ديدار خود در اين مسابقه ها را با حساب 2 بر يک به''پابلو شوري هرناندز'' دارنده مدال نقره جهان از کوبا واگذار کرد.

نماينده کوبا در دومين ديدار خود هم برابر ''ادوارد چارلس'' از آمريکا در دو وقت متوالي و با نتايج مشابه يک بر صفر پيروز شد تا به جمع هشت نفر پاياني وزن 84 کيلوگرم برسد.

چنانچه فرنگي کار کوبا به ديدار پاياني برسد، ''حبيب اله اخلاقي'' وارد جدول شانس مجدد خواهد شد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:55 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh
دسترسی سریع به انجمن ها