0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

عبدولي:در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:20 PM

کشتي گير تيم ملي فرنگي ايران گفت: مي خواهم در المپيک لندن به مدال طلا دست يافته و با کارنامه‌اي تکميل از دنياي قهرماني خداحافظي کنم.

سعيد عبدولي درباره آخرين شرايط خود قبل از شروع مسابقات کشتي فرنگي المپيک 2012 لندن عنوان کرد: من در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم. همه چيز مطلوب است و انشالله که با هيچ بدشانسي روبرو نشوم و با قدرت برابر حريفان صف آرايي کنم.

وي ادامه داد: اميدوارم در المپيک لندن با کسب يک مدال بسيار خوش رنگ کارنامه ورزشي و مدالي ام را تکميل و از دنياي فوتبال خداحافظي کنم.

عبدولي درباره جدي ترين حريف خود در المپيک تاکيد کرد: در وزني که من کشتي مي گيرم نماينده کشورهاي کره جنوبي، روسيه، گرجستان، فرانسه، قراقزستان و کوبا حضور دارند که همگي در دنيا صاحب عنوان هستند. اميدوارم با شرايطي که دارم بتوانم از سد آنها بگذرم و مدال المپيک را کسب کنم.

وي در پاسخ به اين سوال که آرامش و تجربه از مهم ترين فاکتورها براي موفقيت در المپيک هستند،آيا اين فاکتورها را دارد يا نه، گفت: من توکلم به خداوند است، اما در سال هاي اخير در 4 دوره مسابقات جهاني شرکت کرده ام و 3 مدال طلا به دست آورده ام، اميدوارم اين تجربه ها کمک حال من شود و به مدال طلاي المپيک برسم. بي صبرانه منتظر رويارويي با حريفان هستم و شرايط روحي ام نيز براي مبارزه با آنها مطلوب است.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها