عبدولي:در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم
دوشنبه 16 مرداد 1391 6:20 PM
کشتي گير تيم ملي فرنگي ايران گفت: مي خواهم در المپيک لندن به مدال طلا دست يافته و با کارنامهاي تکميل از دنياي قهرماني خداحافظي کنم. |
![]() |
|
|
||
|
سعيد عبدولي درباره آخرين شرايط خود قبل از شروع مسابقات کشتي فرنگي المپيک 2012 لندن عنوان کرد: من در بهترين شرايط روحي و رواني قرار دارم. همه چيز مطلوب است و انشالله که با هيچ بدشانسي روبرو نشوم و با قدرت برابر حريفان صف آرايي کنم. وي ادامه داد: اميدوارم در المپيک لندن با کسب يک مدال بسيار خوش رنگ کارنامه ورزشي و مدالي ام را تکميل و از دنياي فوتبال خداحافظي کنم. عبدولي درباره جدي ترين حريف خود در المپيک تاکيد کرد: در وزني که من کشتي مي گيرم نماينده کشورهاي کره جنوبي، روسيه، گرجستان، فرانسه، قراقزستان و کوبا حضور دارند که همگي در دنيا صاحب عنوان هستند. اميدوارم با شرايطي که دارم بتوانم از سد آنها بگذرم و مدال المپيک را کسب کنم. وي در پاسخ به اين سوال که آرامش و تجربه از مهم ترين فاکتورها براي موفقيت در المپيک هستند،آيا اين فاکتورها را دارد يا نه، گفت: من توکلم به خداوند است، اما در سال هاي اخير در 4 دوره مسابقات جهاني شرکت کرده ام و 3 مدال طلا به دست آورده ام، اميدوارم اين تجربه ها کمک حال من شود و به مدال طلاي المپيک برسم. بي صبرانه منتظر رويارويي با حريفان هستم و شرايط روحي ام نيز براي مبارزه با آنها مطلوب است. |