0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

بولت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم
دوشنبه 16 مرداد 1391  6:18 PM

بولت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم

قهرمان دوي 100متر المپيک 2012 گفت: خوشحالم به وعده‌ام که کسب يک عنوان ديگر در مسابقات المپيک بود، عمل کردم.

به نقل از سايت بازي‌هاي المپيک2012 لندن، اوسين بولت پس از قهرماني در دوي 100متر اين بازي‌هاي اظهار داشت: خوشحالم که به وعده‌ام عمل کردم و موفق شدم به مدال ديگري دست پيدا کنم. فريادهاي مردم در ورزشگاه انرژي زيادي به من داد و توانستم با انگيزه دو چندان اهداف خودم از حضور در اين دوره از المپيک را تحقق ببخشم.

وي عنوان کرد: پيش از حضور در اين مسابقات برخي از منتقيدن به من مي‌گفتند که نمي‌توانم به دستاوردي مانند گذشته برسم، اما من حتي از آن حرف‌ها هم انرژي زيادي گرفتم و برانگيخته شدم. به خودم نهيب زدم که حتماً عناوين گذشته‌ام را تکرار کنم.

سريع‌ترين مرد جهان  گفت: اکنون احساس بسيار خوبي براي خودم، خانواده‌ام و حتي براي کشورم دارم. حالا وقتي کسي در يک نقطه از جهان به نقشه جغرافيايي نگاه مي‌کند و کشور ما را روي آن مي‌بيند با ديدن اسم جامائيکا به ياد بولت مي‌افتد و همين براي من افتخاري بزرگ است.

بولت بامداد امروز با طي کردن 100 متر در 9 متر و 63 صدم ثانيه مدال طلا را بر گردن آويخت و رکورد المپيک را 6 صدم ثانيه ارتقاء بخشيد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها