0

آخرین اخبار از المپیک 2012 لندن

savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 5409

مولداوي 2پرتابگر را از تيم المپيک خود اخراج کرد

مولداوي 2پرتابگر را از تيم المپيک خود اخراج کرد

رييس کميته ملي المپيک مولداوي روز دوشنبه اعلام کرد:'مارينا مارگي اوا' در رشته پرتاب چکش و 'ناتاليا آرتيک' در رشته پرتاب ديسک در پي رد شدن در آزمايش هاي دوپينگ از تيم المپيک اين کشور اخراج شدند.

به گزارش خبرگزاري رويترز از چيسينائو، ''نيکلا جوراوشي'' رييس کميته ملي المپيک مولداوي گفت: نتايج مثبت آزمايش دوپينگ اين دو پرتابگر از نمونه هايي بوده که پيش از برگزاري بازي هاي لندن گرفته شده است.

جوراوشي در ارتباط تلفني از لندن به رويترز گفت: نشانه ها و آثار مواد ممنوعه درخون ناتاليا آرتيک و مارينا مارگي اوا يافته شده که دليل فاقد صلاحيت شناخته شدن اين دو است.

با اين حال وي از افشاي نام دقيق مواد ممنوعه خودداري کرد.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 16 مرداد 1391  5:34 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

شانس مدال نواب نصير شلال افزايش پيدا کرد

شانس مدال نواب نصير شلال افزايش پيدا کرد

نواب نصيرشلال درحالي امشب براي رقابت در دسته 105 کيلوگرم رقابتهاي وزنه برداري المپيک روي تخته مي رود، که خبر کنار رفتن دو قهرمان روسي اين وزن، ديميتري کلوکوف و خادزيمورات آکائف، رقابتهاي گروه A را تحت تاثير قرار داده است.

کلوکوف دارنده 5 مدال طلا، نقره و برنز جهان و نايب قهرمان المپيک 2008 پکن و آکائف که در مسابقات جهاني پاريس 2011 قهرمان شد و دو مدال نقره و برنز المپيک هاي 2004 آتن و 2008 پکن را در کارنامه دارد، هر دو از شانس هاي مسلم کسلب مدال در المپيک 2012 لندن بودند، اما خبر غيبت آنها را وزير ورزش روسيه تائيد کرد و گفت: هر دوي آنها به دليل مصدوميت قادر به حضور در المپيک لندن نيستند!

هرچند غيبت دو وزنه بردار نامدار روسيه به دليل مصدوميت، کمي شبهه برانگيز است اما به هر حال بايد پذيرفت که وزنه برداري روسيه با بدشانسي هاي بزرگي در لندن مواجه شده است، چراکه طي روزهاي گذشته، آپتي آکادوف در دسته 85 کيلوگرم مردان و ناتاليا زابولونايا در دسته 75 کيلوگرم زنان تنها به دليل وزن بيشتر بدن از رسيدن به مدال طلاي المپيک بازماندند و نقره گرفتند.

در هر حال با غيبت احتمالي ديميتري کلوکوف و خادزيمورات آکائف روس، شانس هاي کسب مدال نواب نصيرشلال نماينده شايسته کشورمان در دسته 105 کيلوگرم نيز افزايش مي يابد. در اين وزن مارسين دولگا از لهستان مدعي اصلي کسب مدال طلاي المپيک است و الکسي تروختي از اوکراين، جيا ماچاوارياني از گرجستان و ووسيچ بونک از لهستان ديگر وزنه برداراني هستند که نماينده خوزستاني وزنه برداري کشورمان بايد با آنها رقابت کند.

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علی ذلک  اللهم العنهم جمیعا
دوشنبه 16 مرداد 1391  5:36 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

آزاد کاران امروز تمرين کردند فردا به لندن مي روند

آزاد کاران امروز تمرين کردند فردا به لندن مي روند

آزادکاران آخرين تمرين خود را پيش از شرکت در رقابتهاي المپيک 2012 لندن در محل خانه کشتي تهران برگزار کردند.

در اين تمرين که ظهر امروز(سه شنبه) انجام شد، ابتدا رضا يزداني تمرين وزنه را در چند تايم زير نظر کادر فني انجام داد.

در ادامه حسن رحيمي، مسعود اسماعيل پور، صادق گودرزي، احسان لشکري و کميل قاسمي به ترتيب در سرشاخ شدن با حريفان تمريني خود در يک کلاس آموزشي مرور فن شرکت کردند.رسول خادم مدير تيمهاي ملي و اعضاي کادر فني در حين تمرين نکات فني لازم را به آزادکاران گوشزد مي کردند.

آزادکاران المپيکي کشتي ايران بامداد فردا(سه شنبه) براي حضور در رقابتهاي المپيک 2012 لندن راهي لندن مي شوند. رقابتهاي کشتي آزاد المپيک روزهاي 20 تا 22 مرداد ماه در سالن اکسل شهر لندن برگزار مي شود.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

طالبيان در گروه خود ششم شد

طالبيان در گروه خود ششم شد

کاياک‌سوار تيم ملي ايران در المپيک لندن در گروه خود به عنوان ششم دست يافت و به نيمه نهايي راه نيافت.

احمدرضا طالبيان، کاياک‌سوار تيم ملي ايران در مسافت هزارمتر امروز به مصاف حريفاني از چين، اسپانيا، بلاروس، مصر، سوئد، نيوزلند و مصر به رقابت پرداخت و با زمان 3 دقيقه و 39 ثانيه و 504 هزارم ثانيه در گروه خود ششم شد و از راهيابي به نيمه نهايي بازماند.

در اين گروه نماينده سوئد اول شد.

مرحله نيمه‌نهايي امروز ساعت 14:30 برگزار مي‌شود.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:37 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

باران سنگين تهديدي براي مسابقات المپيک

باران سنگين تهديدي براي مسابقات المپيک

رعد وبرق عظيم در سراسر لندن، تهديدي براي برگزاري برخي از رقابت هاي المپيک ديروز بود.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک؛ طوفان، رعد وبرق و بارندگي شديد، ديروز منجر به آب گرفتگي در شهر لندن و تردد ماشين ها در آب شده بود که اين روند هزاران نفر از تماشاچيان مسابقات المپيک را مجبور به پوشيدن لباسهاي ضد آب براي تماشاچيان مسابقات و تهديدي براي برگزاري برخي رقابت هاي روز نهم شد.

بعد از ظهر ديروز، به دنبال باران هاي سنگين، پشت بام ولودرام نشت کرده بود که تيم بازسازي انگلستان مشغول تعمير آن شدند.

به گزارش سايت خبري تلگراف، تماشاچيان شاهد چکه کرده آب بر روي صندلي ها و سرشان بودند که در نتيجه آب هواي بد ديروز اتفاق افتاد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

چين قهرمان رقابتهاي وزنه برداري المپيک شد

چين قهرمان رقابتهاي وزنه برداري المپيک شد

تيم ملي چين با کسب 5 مدال طلا و 2 نقره، قهرمان رقابتهاي وزنه برداري المپيک 2012 لندن شد.

به گزارش روابط عمومي کميته ملي المپيک و به نقل از سايت فدراسيون وزنه برداري، چيني ها در بخش زنان همچون تيم ملي قزاقستان صاحب 3 گردن آويز طلا شدند و در بخش مردان نيز توسط 6 نماينده خود 2 مدال طلا و 2 نقره به دست آوردند.

چين در المپيک 2008 پکن نيز قهرمان رقابتهاي وزنه برداري شده بود، اما در آن المپيک با توجه به ميزباني پکن، 15 وزنه بردار چيني توانستند صاحب 8 مدال طلا و يک نقره شوند.

گفتني است در صورت کسب مدال طلاي دسته فوق سنگين توسط يکي از دو نماينده سنگين وزن ايران، تيم ملي وزنه برداري کشورمان مي تواند در بخش مردان، عنوان سومي المپيک را پس از چين و کره شمالي به دست بياورد. وزنه برداري ايران تاکنون توسط کيانوش رستمي صاحب يک مدال برنز المپيک لندن شده است.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:39 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تبريک فدراسيون فوتبال به حميد سوريان

تبريک فدراسيون فوتبال به حميد سوريان

فدراسيون فوتبال قهرماني سوريان در مسابقات المپيک در رشته کشتي فرنگي را تبريک گفت.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، فدراسيون فوتبال در پي قهرماني و کسب مدال طلاي حميد سوريان پيام تبريکي صادر کرد.

متن اين پيام به شرح زير است:

قهرماني حميد سوريان، دلاور و شيرمرد طلايي کشتي فرنگي ايران که با شکستن طلسم چهل ساله و کسب مدال طلا در کشتي فرنگي المپيک همراه بود، دل همه ايرانيان را در جاي جاي گيتي شاد کرد. اين قهرماني و مدال طلا افتخاري بزرگ و ماندگار در عرصه ورزش ايران است. طلاي ناب سوريان، مبارک ملت شريف ايران.

فدراسيون فوتبال اين قهرماني غرورآفرين را به حميد سوريان کشتي گير شايسته ايران ، محمد بنا مربي توانمند و بزرگ کشتي فرنگي ايران، ديگر مربيان کادر فني تيم ملي، فدراسيون و جامعه کشتي، جامعه ورزش و خانواده حميد سوريان صميمانه تبريک مي گويد و اميدوار است حميد سوريان باز هم بتواند در ديگر عرصه هاي بين المللي پرچم مقدس کشورمان را به اهتزار درآورد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:40 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ورزشکاران آسيايي به علت تباني عذرخواهي کردند

ورزشکاران آسيايي به علت تباني عذرخواهي کردند

چندين ورزشکار آسيايي به علت تباني براي باخت در بازيهاي المپيک و اخراج از اين بازيها، از مردم و کشورشان عذرخواهي کردند.

به گزارش شبکه تلويزيوني فرانس24، هشت ورزشکار رشته بدمينتون از کشورهاي چين و اندونزي و کره جنوبي به علت تباني براي باخت در مرحله مقدماتي گروه خود با هدف رويارويي با رقبايي ضعيف تر در مرحله يک چهارم نهايي، از بازيهاي المپيک اخراج شدند.

دولت چين از بازيکنان تيم بدمينتون اين کشور خواست از مردم عذرخواهي کنند.

يو يانگ بازيکن اخراج شده تيم ملي بدمينتون چين گفت:« ما ابتدا از مردم چين عذرخواهي مي کنيم زيرا روحيه المپيک را نشان نداديم. ما همچنين از تماشاگران عذرخواهي مي کنيم زيرا همه تلاش خود را براي پيروزي به کار نگرفتيم.»

مربي اين بازيکنان تاييد کرد که آنان به منظور اجتناب از رويارويي با تيم ديگر چين عمدا باختند.

لي يونگبو مربي تيم بدمينتون چين گفت:« ما روحيه المپيک را رعايت نکرديم و حرفه اي رفتار نکرده ايم.»

در مجموع هشت بازيکن به همين علت از بازيهاي المپيک اخراج شده اند. فدراسيون بين المللي بدمينتون از آنان انتقاد کرد که همه تلاش خود را براي برد به کار نگرفته اند و به شيوه اي توهين آميز در قبال ورزش رفتار کرده اند.

فدراسيون تحقيقاتي را در اين زمينه آغاز کرده است. کميته بين المللي المپيک مي گويد هيچ مجرمي نبايد از مجازات در امان بماند.

مارک آدامس سخنگوي کميته بين المللي المپيک گفت :«ما مي خواهيم اطمينان حاصل کنيم که تحقيقات از نزديکان بازيکنان نيز صورت خواهد گرفت. در اين مورد خاص مربيان نيز بازخواست مي شوند زيرا بازيکنان نبايد به تنهايي مجازات شوند.»

از نظر مقامات چين نيز مربي قطعا مقصر است اما يکي از خبرنگاران چيني مي گويد بازيکنان به علت فشارهاي شديد براي پيروزي اين طور تقلب کرده اند.

هوانگ جيان زيانگ خبرنگار چيني گفت :« به نظر مي رسد که دولت و مردم چين فقط به مدال طلا اهميت مي دهند. کشور ما بايد به ديگر مدالها نيز بها بدهد و مثل آنها شکست را نيز بپذيرد. طرز فکر مردم يک شبه تغيير نمي کند.»

در چين بهترين بازيکنان بدمينتون ستاره قلمداد مي شود. مردم نيز از اين وضع ابراز سرخوردگي کرده اند.

يکي از شهروندان چيني گفت :«اگر بخواهيد با تقلب پيروز شويد بايد مجازات شويد. اين تصميم سنجيده اي بود. »

شهروندي ديگر گفت :« به وضوح مشخص است که مقررات ايراد دارد. من شخصا فکر نمي کنم که اخراج آنان کار درستي بوده باشد.»

در پي اين رسوايي فدراسيون بين المللي بدمينتون ممکن است در مقررات خود تجديد نظر کند.

يو يانگ که در تيم خود در بازيهاي المپيک پکن مدال طلا گرفته بود، اعلام کرد به حرفه ورزشي اش پايان مي دهد.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:42 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

تعجب بازيکنان برزيل از انرژي بالاي کره اي ها

تعجب بازيکنان برزيل از انرژي بالاي کره اي ها

بازيکنان تيم فوتبال برزيل که مدعي اصلي قهرماني در بازي هاي المپيک 2012 لندن هستند مي گويند تحت تأثير قدرت و انرژي بازيکنان تيم کره جنوبي قرار گرفته اند.

به گزارش خبرگزاري ها، برزيل در حالي شانس زيادي براي قهرماني دارد که تيم بريتانيا در يک چهارم نهايي حذف شد و پا جاي چاي تيم هاي بزرگ ديگري مثل اسپانيا و اروگوئه گذاشت.

بنابراين برزيل بخت نخست قهرماني است ولي اگر مدال طلاي المپيک را بخواهد بايد ابتدا از سد کره جنوبي بگذرد که در يک چهارم نهايي بريتانيا را شکست داد.

بازيکنان برزيل مي گويند از ديدن اينکه کره اي ها هرگز در مقابل بريتانيا سر فرود نياوردند و بعد از وقت هاي اضافه و ضربات پنالتي حريف را حذف کردند، شگفت زده شده اند.

برزيل و کره جنوبي سه شنبه در نيمه نهايي به مصاف هم خواهند رفت.

''تياگو سيلوا'' کاپيتان تيم برزيل در اين باره گفت: کره جنوبي تيمي است که دوندگي زيادي دارد و هرگز تسليم نمي شود. حتي در وقت اضافه که انتظار مي رود خسته شده باشند، به دوندگي خود ادامه دادند و مرتب حمله مي کردند.

اين در حالي بود که تمامي ورزشگاه کارديف در ولز تيم بريتانيا را تشويق مي کردند.

در اين بازي که با تساوي 1 بر 1 در وقت قانوني و اضافه به پايان رسيد، کره موفق شد در ضربات پنالتي حريف را با نتيجه 5 بر 4 از پا درآورد و به نيمه نهايي راه يابد.

برزيل نيز بعد از شکست 3 بر 2 هندوراس جواز حضور در نيمه نهايي را به دست آورد.

بازيکنان تيم برزيل بعد از پايان مسابقه خود مستقيم به هتل رفتند تا مسابقه کره جنوبي با بريتانيا را تماشا کنند.

''مانو منزس'' سرمربي تيم برزيل بعد از پايان اين ديدار گفت: کره جنوبي خيلي با انگيزه بازي مي کنند. بازيکنان اين تيم مي توانند در کل مسابقه با يک سرعت بدوند.

سيلوا افزود: آسيايي ها مي دانند ساده بازي مي کنند و اشتباهات کمي دارند. اين به حريف فرصت هاي کمي براي نزديک شدن به دروازه آنها را مي دهد. آنها خيلي خوب با توپ بازي مي کنند. به ندرت پاسي را از دست مي دهند و در حمله خيلي باهوش هستند.

بازي سه شنبه شب اين دو تيم احتمالا حمله در مقابل دفاع خواهد بود. برزيل در چهار مسابقه اول خود 12 گل زده است در حاليکه کره جنوبي به دليل دفاع مستحکمي دارد که فقط دو گل خورده است. تيم کره به اندازه برزيل قدرت حمله ندارد به طوريکه تا کنون فقط سه گل زده است اما از سوي ديگر دفاع برزيل پنج گل خورده است.

برزيل تنها تيمي است که هر چهار مسابقه قبلي خود را برده است.

در ديگر مسابقه نيمه نهايي تيم مکزيک بايد به مصاف يک آسيايي ديگري يعني ژاپن برود.

تيم فوتبال مردان برزيل چهار مدال المپيک را در کارنامه دارد اما هيچکدام از آنها طلا نيستند. اين تيم در المپيک 1984 و 1988 نقره کرد و در المپيک هاي 1996 و 2008 موفق به کسب مدال برنز شد.

مسابقات فوتبال المپيک تنها رويداد مهمي است که قهرمان پنج دوره جهان تا کنون موفق به قهرماني در آن نشده است.

دوشنبه 16 مرداد 1391  5:43 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

جومرين: خوشحالم شانس کسب مدال دارم

جومرين: خوشحالم شانس کسب مدال دارم

بوکسور تيم ملي بريتانيا گفت: خوشحالم از اينکه فرصت کسب مدال در المپيک 2012 لندن را دارم، اما به مدال برنز قانع نيستم.

به نقل از واشنگتن پوست، قهرمان برتانيايي با غلبه بر حريف مکزيکي در مرحله يک چهارم نهايي شانس کسب مدال پيدا و به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد.

"جان جومرين" بوکسور برتانيايي اظهار داشت: روز گذشته در ديدار با "اسکار والدز" مبارزات خوبي داشتم و خوشبختانه توانستم با نتيجه 19 بر 13 وي را شکست دهم. براي رسيدن به اين مرحله از مسابقات سختي‌هاي زيادي را تحمل کردم و حالا حس مي‌کنم بخشي از راه را طي کرده‌ام.

وي افزود: خوشحالم که فرصت مدال در المپيک 2012 لندن را پيدا کرده‌ام، اما به مدال برنز قانع نيستم.

بوکسور تيم ملي بريتانيا گفت: دوره قبل در مسابقات المپيک پکن شرکت کردم و تجربه خوبي را از آن مسابقات کسب کردم. خوشبختانه آن تجربيات 4 سال گذشته تکامل يافته و اکنون بهر‌ه‌اش را در المپيک مي‌برم.

"جان جومرين" در پايان خاطر نشان کرد: پيش از حضور در مسابقات المپيک لندن وعده مدال را داده بودم و اميدوارم با کسب مدال هديه کوچکي را به خانواده‌ام و مردم کشورم بدهم.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:08 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ليلا رجبي از مردم عذرخواهي کرد

ليلا رجبي از مردم عذرخواهي کرد

ليلا رجبي تنها بانوي دووميداني ايران در بازي هاي المپيک لندن از مردم کشورمان به دليل عدم صعود به فينال عذرخواهي کرد.

ليلا رجبي درگفت وگو با خبرنگاران در حالي که اشک مي ريخت گفت: از اينکه نتوانستم به فينال پرتاب وزنه راه پيدا کنم خيلي ناراحت هستم.

وي افزود: مسابقات از سطح بالايي برخوردار بود اما من نتوانستم رکوردي که مدنظرم بود رابدست آورم.

رجبي گفت: قهرمان سال گذشته جهان از کشور آمريکا نيز نتوانست به فينال مسابقات راه پيدا کند که اين مسئله نشانگر سطح بالاي افراد راه يافته به جمع 12 نفر برتر است.

وي در ادامه گفت: براي اينکه بتوانم فاصله خود را با ساير رقيبان جبران کنم بايد امکانات بيشتري داشته باشيم و در غير اينصورت اين فاصله جبران نخواهد شد.

رجبي گفت: دووميداني ايران امکانات اندکي دارد.

ليلا رجبي روز دوشنبه با پرتاب وزنه به مسافت 17متر و 55سانتيمتر از صعود به فينال بازماند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

مربي حدادي: منتظر درخشش احسان هستم

مربي حدادي: منتظر درخشش احسان هستم

مربي احسان حدادي از عملکرد شاگردش در دور مقدماتي پرتاب ديسک لندن راضي است اما بي‌صبرانه در انتظار مسابقه فردا است.

کيم بوخونسوف مربي اختصاص احسان حدادي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي ايسنا به لندن، اظهار کرد: من از پرتاب احسان لذت بردم، او خيلي خوب کار کرد البته توقع‌ هم داشتيم که اينطور کار کند.

وي ادامه داد: ما تمرين‌هاي زيادي کرده بوديم و از اينکه احسان در صبح روز مسابقه با پرتاب اول به فينال رسيد براي من خيلي راضي‌کننده بود. من اميدوارم که فردا نيز او بتواند در فينال المپيک بدرخشد. بي‌صبرانه در انتظار رسيدن مسابقه فينال هستم.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:10 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

ابراهيمي: شوک به هر ورزشکاري لازم است

ابراهيمي: شوک به هر ورزشکاري لازم است

سرپرست نايب‌رئيسي فدراسيون قايقراني گفت: ورزشکاران با کسب سهميه کار بزرگي کردند و فکر مي‌کنم نتيجه طالبيان بد نبود.

خسرو ابراهيمي در خصوص حذف طالبيان گفت: وي اولين حضور المپيکي خود را تجربه مي‌کرد و رکوردي نزديک به رکورد خودش را کسب کرد. البته باد مخالف هم مي‌وزيد و فکر مي‌کنم او تلاشش را به کار برده و نتيجه بدي نگرفته است.

وي درباره پيش‌بيني‌اش درباره نتايج قايقرانان ايراني، اظهار داشت: پيش‌بيني ما در خصوص طالبيان در همين سطح بود. البته درباره شادي فکر مي‌کرديم به فينال A يا نزديک همين فينال صعود کند اما ورزشکاران با کسب سهميه المپيک کار بزرگي انجام دادند.

سرپرست نايب‌رئيسي فدراسيون ادامه داد: اين ورزشکاران با کسب سهميه شروع خوبي داشتند و شوک اول را بايد هر ورزشکاري داشته باشد. رقيبان جهاني که قايقرانان ما آرزو داشتند از نزديک ببينند حال با آنها در يک گروه رقابت مي‌کنند بنابراين استرس در اين رقابت طبيعي است.

احمدرضا طالبيان امروز در کاياک هزار متر از صعود به نيمه‌نهايي بازماند.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:11 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

علي‌آبادي به لندن بازگشت

علي‌آبادي به لندن بازگشت

رئيس کميته ملي المپيک عصر امروز وارد لندن شد.

محمد علي آبادي که پيش از اين در سفري چند روزه به لندن همراه ملي‌پوشان در مسابقات حضور داشت و به همراه عباسي به ايران بازگشت، امروز براي بار دوم وارد اين شهر شد تا از نزديک پيگير مسائل ورزشکاران باشد.

وي تا دقايقي ديگر در سالن برگزاري مسابقات کشتي حضور پيدا مي کند تا عملکرد نمايندگان کشورمان را از نزديک تماشا کند.

عباسي نيز روز گذشته به لندن بازگشت.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:12 PM
تشکرات از این پست
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2

قدرداني بولت از پزشک بايرن‌مونيخ

قدرداني بولت از پزشک بايرن‌مونيخ

سريع‌ترين مرد جهان از تلاش‌هاي گسترده پزشک تيم فوتبال بايرن‌مونيخ براي رفع سريع مشکل مصدوميتش قدرداني کرد.

به نقل از خبرگزاري آلمان، اوسين بولت روز دوشنبه (امروز) در تازه‌ترين اظهار نظر خود پس از قهرماني در دوي 100 و 200 متر المپيک از زحماتي که دکتر ويلهلم‌ مولر‌ولفارت برايش کشيد، تشکر کرد.

وي اظهار داشت:‌ بدون تلاش‌ها و معالجات دکتر ولفارت امکان نداشت بتوانم در المپيک لندن به مدال‌‌ طلا برسم. او متحمل زحمت زيادي شد که من از بند مصدوميت کتف رها شوم.

بولت شب گذشته در دوي 100 متر با ثبت رکورد 9.63 ثانيه به مدال طلا رسيد و 6 صدم ثانيه حد نصاب المپيک را بهبود بخشيد.

وي افزود:‌ بايد اعتراف کنم اين پزشک گرانمايه در قهرماني من سهيم است. از نظر من او بهترين پزشک دنيا است.

ورزشکار طلايي جاماييکا يک ماه قبل به آلمان سفر کرد و در مرکز درماني پزشک تيم بايرن‌مونيخ به معالجه مصدوميت خود پرداخت.

دوشنبه 16 مرداد 1391  6:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها