جومرين: خوشحالم شانس کسب مدال دارم
دوشنبه 16 مرداد 1391 6:08 PM
جومرين: خوشحالم شانس کسب مدال دارمبوکسور تيم ملي بريتانيا گفت: خوشحالم از اينکه فرصت کسب مدال در المپيک 2012 لندن را دارم، اما به مدال برنز قانع نيستم. |
![]() |
|
|
||
|
به نقل از واشنگتن پوست، قهرمان برتانيايي با غلبه بر حريف مکزيکي در مرحله يک چهارم نهايي شانس کسب مدال پيدا و به مرحله يک چهارم نهايي صعود کرد.
"جان جومرين" بوکسور برتانيايي اظهار داشت: روز گذشته در ديدار با "اسکار والدز" مبارزات خوبي داشتم و خوشبختانه توانستم با نتيجه 19 بر 13 وي را شکست دهم. براي رسيدن به اين مرحله از مسابقات سختيهاي زيادي را تحمل کردم و حالا حس ميکنم بخشي از راه را طي کردهام. وي افزود: خوشحالم که فرصت مدال در المپيک 2012 لندن را پيدا کردهام، اما به مدال برنز قانع نيستم. بوکسور تيم ملي بريتانيا گفت: دوره قبل در مسابقات المپيک پکن شرکت کردم و تجربه خوبي را از آن مسابقات کسب کردم. خوشبختانه آن تجربيات 4 سال گذشته تکامل يافته و اکنون بهرهاش را در المپيک ميبرم. "جان جومرين" در پايان خاطر نشان کرد: پيش از حضور در مسابقات المپيک لندن وعده مدال را داده بودم و اميدوارم با کسب مدال هديه کوچکي را به خانوادهام و مردم کشورم بدهم. |